.

От държанието на Хари ще зависи дали ще остане част от семейството

Ето какво твърди биограф

Ивета Иванова
От държанието на Хари ще зависи дали ще остане част от семейството
Снимка: БГНЕС

Принц Хари може завинаги да остане в лоши отношения със семейството си и да е тотално изолиран от тях, ако не се извини за изоставянето на кралските задължения и интервюто, което даде с Меган Маркъл пред Опра Уинфри (в което бяха направени много разкрития за кралското семейство), когато се прибере в Англия за погребението на дядо си - принц Филип. Това твърди кралският биограф Том Боуър пред "The Sun".

 

Погребението ще се състои на 17-и април (събота), но Меган няма да пътува с Хари до Англия, тъй като в момента тя е бременна с второто им дете и лекарите препоръчват да не тръгва на път.

 

Това е първият път, в който принц Хари ще се види на живо с роднините си след интервюто за Опра Уинфри.

 

"Сега Хари се изправя лице в лице с моментa на разплата. Уговорките за неговото завръщане във Великобритания за погребението са напрегнати. Напрежението няма да бъде смекчено, защото ще е позволено на малък брой опечалени да присъстват на погребението - само 30 души заради рестрикциите заради COVID-19. Много неща зависят от това дали Чарлз и Уилям имат желание да търсят помирение. Това зависи от самия Хари. Ако той се появи като самодоволен, непримирим войник, той рискува перманентна раздяла със семейството. Ако, като види ковчега на принц Филип и скърбящата си баба, той се разкая, той може да започне да възстановява връзките си с Чарлз и Уилям", пише биографът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...