.

Уилям и Чарлз се притеснявали да говорят с Хари

Ето защо

Ивета Иванова
Уилям и Чарлз се притеснявали да говорят с Хари
Снимка: БГНЕС

Членовете на кралското семейство са развили параноя заради принц Хари.

 

Припомняме, че той се прибра в Англия за малко повече от седмица, за да присъства на погребението на дядо си - принц Филип, което се състоя на 17-и април.

 

След погребението, принц Хари е поговорил с брат си принц Уилям и баща си принц Чарлз. Разговорът е бил 2 часа, но се смята, че той не е бил много продуктивен, защото Чарлз и Уилям се притеснявали, че казаното няма да остане само между тях и ще изтече в медиите. Между Хари и брат му и баща му все още има доста напрежение, заради интервюто, което Хари и Меган Маркъл дадоха за Опра Уинфри, в което бяха направени много разкрития за кралското семейство.

 

"Един от най-големите страхове на Чарлз и Уилям е, че каквито и дискусии да имат с Хари, те незабавно ще изтекат. Те се притесняват, че ако обсъждат в детайли, следващото нещо, което ще видят, е, че това ще бъде в публичното пространство, което прави изключително трудно раните да бъдат излекувани дългосрочно", споделя кралският коментатор Фил Дампиер пред "The Sun".

 

Друг източник на изданието казва, че разговорите между Хари, Уилям и Чарлз са били отложени, защото кралското семейство се страхувало, че информацията за тях ще изтече. Така, не са проведени разговори, които да са съществени или продуктивни.

 

Принц Хари вече е в Калифорния при съпругата си Меган и синът им Арчи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...