.

София Буш: Трудно се справих със славата от One Tree Hill

Признание от звездата

Ивета Иванова
София Буш: Трудно се справих със славата от One Tree Hill
Снимка: БГНЕС

София Буш призна, че за нея е било доста по-трудно да се справи със славата, когато е била по-млада.

 

Актрисата придобива световна популярност с ролята си на Брук Дейвис в тийн сериала "One Tree Hill". Тя споделя, че тогава хората очаквали тя да бъде перфектна, въпреки че София още растяла.

 

Сериалът започва да се излъчва през 2003 г., когато звездата е само на 21 г. Буш смята, че е било травмиращо да бъде под светлините на прожекторите.

 

"One Tree Hill" бива заснет в Уилмингтън, Северна Каролина, което донякъде предпазвало актьорите от наличието на прекалено много папараци. "Беше толкова трудно да се справя с това, тази идея, че всеки иска да се провалиш, за да може да ти се подиграва, но в същото време трябва да си перфектен, а никой не знае как да бъде перфектен... Ние бяхме на по 20 години. Ние бяхме деца", коментира актрисата в новия си подкаст "Drama Queens".

 

В подкаста вземат участие и още 2 звезди от сериала - Хилари Бъртън и Бетани Джой Ленц, които влизаха в ролите съответна на Пейтън Сойер и Хейли Джеймс Скот.

 

И трите актриси признават, че им е трудно, когато гледат сериала и виждат по-младите версии на себе си.

 

"Не съм гледала нищо, откакто напуснах и никога не съм гледала последните 3 сезона. Честно, притеснено ми е да гледам отново, защото ще бъде болезнено да гледам себе си - как се уча да играя пред камера", коментира Хилари Бъртън.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...