.

Принц Уилям куфее на AC/DC сутрин

Фен е на групата

Ивета Иванова
Принц Уилям куфее на AC/DC сутрин
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям призна, че е фен на музиката на AC/DC.

 

Той обича да си пуска песни на рок бандата сутрин и се чувства така, сякаш може да се справи с всеки и всичко, след като изслуша хита им от 1990 г. - "Thunderstruck". Кралският наследник признава, че му е трудно да не куфее, когато чуе тази песен на рок легендите.

 

"Няма нищо по-добро в понеделнишка сутрин, когато очите ти са зачервени след уикенда, и опитваш да се върнеш към ежедневната работа през седмицата. Това те събужда, поставя те във възможно най-доброто ти настроение и се чувстваш, сякаш можеш да се справиш с всеки и с всичко. Представям си, че ще вървиш сравнително бързо, докато слушаш тази песен, може би с подскоци, с куфеене. Трудно е да не танцуваш или да не движиш главата си на тази песен", сподели той в подкаста "Time to Walk" на "Apple Fitnes+".

 

Принцът разкри още, че дъщеря му Шарлот пък обича да слуша Шакира и дори опитва да имитира танцовите движения с бедра на певицата.

 

"Eдна от песните, които децата обичат в момента е "Waka Waka" на Шакира. Има много движение на бедрата, много официално обличане. Специално Шарлот тича из кухнята с роклите си и балетните принадлежности. Тя напълно откача и Луи я следва наоколо, опитва се да прави същото. Това е наистина щастлив момент, в който децата просто се наслаждават на танцуването, пеенето, закачките", обяснява Уилям.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...