.

Стойко Сакалиев моли за помощ, дъщеря му е болна от рядък вид рак

Ето какво съобщи футболистът

Ивета Иванова
Стойко Сакалиев моли за помощ, дъщеря му е болна от рядък вид рак
Снимка: Pixabay

Стойко Сакалиев отправи зов за помощ към приятелите си в социалната мрежа Facebook.

 

Там бившият футболист на ЦСКА, Нефтохимик, Спартак Варна и Черноморец 1919 сподели, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак.

 

19-годишното момиче вече е претърпяло операция, но сега Любомира трябва да се подложи на химиотерапия. За целта, трябва да се събере сума от 70 000 евро, обяви Стойко.

 

"Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!

Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха и бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! 

Също така на моите приятели, колеги, познати и СЕМЕЙСТВО!

Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са междуранодни има много висока такса, за това ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата! Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да набирането на средства да бъде преустановено!!!

Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!

Това е българската сметка:

Stoyko Marinov Sakaliev IBAN BG59FINV91501017584451", гласи съобщението.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...