.

A$AP Rocky си пишел с 45-годишна дама, зад гърба на Риана?

Ето какво се твърди

Ивета Иванова
A$AP Rocky си пишел с 45-годишна дама, зад гърба на Риана?
Снимка: БГНЕС

Появиха се слухове, че рапърът A$AP Rocky си пишел съобщения с британска майка на 45 години, като това ставало зад гърба на Риана.

 

Той и певицата в момента очакват първото си дете заедно. Твърди се, че изпълнителят си пишел с Джилжи О'Донъл от Девън през декември в социалната мрежа Instagram.

 

Джили е майка на 3 деца и рапарът дори ѝ предложил да ѝ осигури полет до Украйна, за да може двамата да се срещнат.

 

В интервю за "The Sun" Джилжи О'Донъл, която е инструктор по падъл бординг, казва, че първоначално A$Ap ѝ е изпратил 3 съобщения в период от 10 часа, но не получил отговор. Тя най-накрая му отговорила, когато дъщерите ѝ ѝ казали кой е той. И двамата започнали да си пишат.

 

"Напълно честно, аз нямах абсолютно никаква идея кой беше той, видях, че има синьо тикче до името му в Instagram, затова попитах дъщерите си. Те ми казаха, че това е приятелят на Риана и аз помислих, че това е невероятно. Той има милиони последователи в Instagram и само Бог знае защо е решил да ми пише", обяснява тя.

 

A$AP Rocky ѝ е предложил да се срещнат в Украйна, защото тъкмо пристигнал там, когато са си писали, но тя споделила, че няма финансова възможност да лети до страната. И помолила рапърът да дойде във Великобритания.

 

Той казал, че тъкмо пристигнал в Украйна и посочил, че фитнесът на мястото, на което бил отседнал, бил много хубав.

 

Джили често поства селфита от фитнеса в акаунта си в Instagram. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...