.

Ник Джонас и Приянка Чопра ще използват сурогатна майка отново

Искат още деца

Ивета Иванова
Ник Джонас и Приянка Чопра ще използват сурогатна майка отново
Снимка: БГНЕС

Ник Джонас и Приянка Чопра искат да имат още деца и планират пак да използват сурогатна майка.

 

Индийската актриса и певецът станаха родители за първи път през януари тази година. Те се сдобиха с момиченце Малти Мари, което беше износено от сурогатна майка.

 

"Те винаги са знаели, че искат повече от едно дете, защото да имат голямо, задружно семейство е най-важното нещо и за двамата. Това е всичко, което знаят и техните братя/сестри са една от най-важните части от живота им, така че това е нещо, което те определено искат за Малти. Те не са готови да посрещнат още едно дете още сега, но когато го направят, те ще използват сурогатна майка, както направиха последния път. Не е въпросът дали ще имат дете, а кога ще имат дете", разкрива източник на "Hollywood Life".

 

Друг източник посочва, че Ник се надява да има деца, които са близки по възраст, както е с него и неговите братя - Джо и Кевин.

 

"Ник е говорил за това с братята си и не само, че Ник иска децата му да са близки по възраст, но той също иска децата му да са близки по възраст до децата на братята му Кевин Джонас и Джо Джонас. Да имат братовчеди е много важно за тях и те харесват това, че връзката между децата им е толкова естествена", казва източникът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...