.

Никола Пелц проговори за отношенията си с Виктория Бекъм

Ето какво каза

Ивета Иванова
Никола Пелц проговори за отношенията си с Виктория Бекъм
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц и Бруклин Бекъм отговориха на слуховете, че Никола и майката на Бруклин - Виктория Бекъм, не се разбират и не комуникират.

 

Младата двойка даде интервю за "Variety".

 

Припомняме, че 27-годишната акриса и Бруклин сключиха брак през април. Смяташе се, че Пелц ще носи булчинска рокля, дело на модната марка на Виктория, но на сватбата тя бе с модел на Valentino.

 

От "Page Six" писаха, че заради това се появило голямо напрежение между Никола и Вики, а и Пелц не искала Виктория да участва в планирането на сватбата.

 

Сега Никола Пелц каза, че се е надявала да носи модел на Виктория Бекъм, но не е имала тази възможност.

 

"Щях да нося и наистина го исках, и после, няколко месеца по-късно, тя осъзна, че нейното ателие не може да я направи, така че тогава трябваше да избера друга рокля. Тя не каза, че не мога да я нося; аз не казах, че не искам да я нося.", обясни актрисата.

 

Бруклин пък каза, че нещата между семействата са наред.

 

"Научих, че винаги ще се опитват да пишат такива неща. Винаги се опитват да потискат хората. Но всички се разбират, което е добре", каза той.

 

Бившият фотограф обясни, че е готов да има деца.

 

"Постоянно казвам на съпругата си, че нямам търпение да бъда баща. Готов съм да имам деца, но винаги казвам на жена си, че ще е когато тя иска", разкрива той.

 

Никола казва, че двамата не планират да имат деца през следващата година, но искат да имат голямо семейство един ден. Те искат да има и свои деца, както и да осиновят няколко.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...