.

Хари и Меган са бесни заради титлите на децата си

Ето какво твърди източник

Ивета Иванова
Хари и Меган са бесни заради титлите на децата си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са бесни.

 

А причината е, че децата им Арчи и Лилибет няма да получат титлата Негово Величество и Нейно Величество.

 

Херцозите на Съсекс настоявали на децата им да се гарантират кралски титли след смъртта на кралица Елизабет Втора, която почина на 8-и септември в Балморал.

 

Арчи и Лили ще бъдат принц и принцеса, но крал Чарлз Трети не разрешил да имат титлите Негово Величество и Нейно Величество.

 

"Хари и Меган са притеснени от проблемът със сигурността и да бъдат принц и принцеса им дава правото да имат определени нива кралска охрана. Имаше много разговори в последната седмица. Те настояваха, че Арчи и Лили са принц и принцеса. Те са непоколебими след смъртта на кралицата. Но те останаха бесни, че Арчи и Лили не могат да вземат титлите Негово Величество и Нейно Величество.", твърди източник на "The Sun".

 

Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство в началото на 2020 г. и отидоха да живеят в САЩ. Затова, двамата вече не се считат за работещи членове на кралското семейство и децата им не могат да имат тези титли.

 

"Това е уговорката - те могат да са принц и принцеса, но не и Кралски Величества, защото те не са работещи кралски особи", казва още източникът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...