.

Кайли Дженър купонясвала с Тимъти Шаламе в Лондон

Ето какво бе разкрито

Ивета Иванова
Кайли Дженър купонясвала с Тимъти Шаламе в Лондон
Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър тайно е купонясвала с гаджето си Тимъти Шаламе по време премиерата на филма "Уонка", в който актьорът влиза в главната роля.

 

Събитието бе в Лондон.

 

За да не открадне вниманието от Тимъти, Кайли тихичко се промъкнала на афтърпартито след премиерата.

 

"Кайли летя от дома си в Лос Анджелис с личния си самолет и беше промъкната на премиерата на "Уонка" в Лестър скуеър, за да бъде до Тимъти. Това е огромна роля за него и Кайли искаше да се увери, че светлината на прожекторите е само върху него, така че тя пое на тайна мисия - да не бъде видяна. Тимъти и Кайли бяха толкова влюбени. Беше невероятно сладко да се види. Тя очевидно е толкова горда с него и те наистина се отпуснаха на партито. Те танцуваха заедно и пиеха с приятелите си. Кайри използва собствената си частица от магията на Уонка, за да запази присъствието си тотално неизвестно, и когато те си тръгнаха, те излязоха през таен тунел, за да се уверят, че никой не ги е видял", обяснява източник на "The Sun".

 

Кайли е летяла с актьора до Париж за премиерата на филма там, която бе в четвъртък вечерта.

 

"Като двойка, те искат да останат напълно потайни и това е рай за Кайли, която много повече предпочита да е вкъщи със семейството си, вместо да ходи по червени килими", коментира още източникът.

 

За връзката между риалити звездата и Шаламе се разбра през април тази година.

 

Дженър има дъщеря Сторми, която се роди през февруари 2018 г. и син Еър, който се роди през февруари 2022 г. Те са от бившия ѝ Травис Скот.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...