View Full Version : pla4ete li?
penywise
04-23-2006, 21:35
Ами плача,кой не плаче ;)!
aз
Krem4eto
04-23-2006, 21:38
Ами плача,кой не плаче ;)!
aз
Е,за нищо ли не се плакал?
Ами когато ми се насъберат много емоции и то...някакси трябва да се излее...затова си плача когато чувствам, че вече съм на крачка да полудея от тях.
Плача, разбира се ! Но много рядко. Случва се на няколко месеца веднъж да поплача, но има и случай (когато стане няква разпрая с приятелката ми) преди да заспа, леко си мисля за някой неща и се разревавам :? Когато човек плачи, излива мъката си и така не вреди на никой
MTV_GIRL
04-29-2006, 17:33
pla4a mnogo qsno imam sarce muhahaha :) !!!!
Dori i,kogato bqh bebe ne sum reval suvsem rqdko,az po princip ne sum revliv 4ovek i ako neshto naistina e super ujasno moga da zareva! :mrgreen:
i_want_u_f
05-15-2006, 22:57
az si pla4a dosta 4esti4ko,nqkak si mi olekva kato si popla4a,puk i edin put v meseca e polezno da go pravish ama nz zashto.....
TikvenaElhichka
05-16-2006, 14:00
Ахъм - като режа лук...
milanistkata
05-16-2006, 16:01
da 4esto az sam mnogo 4uvstvitelna i za nai malkoto pla4kam koeto e mnogo lo6o hubavo 4e si go razbiram
FoReVeR_YoUnG
05-16-2006, 17:03
Офф-да. Много тъпо,ама понякога плача и е така без причина. Супер идиотско,хах! :-D
obicham_pateto
05-16-2006, 19:53
Placha mnogo chesto placha........ :smt010 :smt089 :smt090 :smt022
Ami az naprimer moga da se razpla4a zaradi nqkoq pesen ili tujen film,no nai-mnogo pla4kam kogato nai-vajniq 4ovek na sveta mi lipsva.
LoveSuckz
05-18-2006, 19:00
Не сам плакъл от много време , но има моменти когато просто немога да се сдуржа и сулзите потичат сами ! Например когато бишата приятелка ме напусна като почина един мн добар авер
Abe predi kato bqx malko za 6qlo i ne6qlo rqvqx a sq neeee a mi se iska
strawberry1988
05-21-2006, 22:29
mi mnogo rqdko,no vse pak pla4a,kogato mi e mn tujno ili pongqkoga prosto taka.
ExTr3m3_GiRL
05-22-2006, 10:40
Да, много често се случва :cry: Мисля си за разни неща, проблеми ии не мога да се сдържа :smt009 Особено когато чуя някоя тъжна песен ](*,)
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-08-2006, 21:14
pri men e razli4no ima dadena sedmica (primerno) prez koqto non stop da pla4a posle 2 3 sedmici ne i pak tai ... :) :D
I_love_dead_people
06-09-2006, 12:32
Да...много често имам нужда да си поплача за нещата,които ми се случват... Но гледам никой да не ме вижда :-)
just_a_kid
06-09-2006, 14:26
Abe predi kato bqx malko za 6qlo i ne6qlo rqvqx a sq neeee a mi se iska
Абе от доста време се чудя що говориш за себе си в среден род?! :-s
По темата - плача от яд и по-рядко от тъга, тва е малко странно, ама...
LoVe_RuSlAn
06-09-2006, 19:08
Ох и ас като почна със моите дилеми да не ви казвам като се замисля че един ден трябва да умра и не искате с моята best фр просто да ни чувате абе гадни са тея върпоси ама общо взето ас не рева затова а за по важни неща в живота които ми се случват абе важни важни за момчета какво искате е и за др рабои разбирасе
i az 4esto pla4a no samo az moga da razpla4a sebe si nikoi dr ne moje i to vinagi pla4a bez pri4ina prosto pla4a za6toto mi e tujno a za6to mi e tujno nz.. :cry:
skoro ne sum plakala no se slu4va
Ми да ви кажа хубаво е да се плаче от време на време.... така някак си се чувстваш отпуснат ... чувстваш се по-добре .. аз плача винаги когато съм разстроена но гледам да съм сама в къщи... някак се чувствам много добре след този рев! :smt010 -> \:D/
KingOfEdge
06-14-2006, 21:55
4etno da vi kaja da pla4e6 nee mnogo hubavo.Za6toto vsi4ki te mislqt za slabak.Tva oba4e nee vqrno.No jungle rulzz v dosta slu4ai vajat.
ps:Ne sum plakal ot 2 godini!She praa rekordi za gines :D
bitch_16
06-15-2006, 12:42
Tuk ot edno izvestno vreme pla4a po4ti postoqnno :cry: :cry: :cry:
4udq se.zamislqli li ste se kak 6te vi izglegda givota ako nqkoi(pazi Boge) ot rodninite vi zagine!az kato se zamislq za tova napravo zapo4vam da reva!vie izpitvate li sa6titte 4uvstva! :( :( :(
Рабира се, че само да се замисля за това и ми става толкова тъжно и мрачно...Да не дава Господ такива работи да се случват на който и да било. Но искам да отбележа, че момчетата и момичетата плачат по различен начин. Момичетата плачат със сълзи и така си изкарват мъката, а ние(аз специално, може да има и изключени) плача вътрешно. Просто не си го показвам.
NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 03:32
Много често. Понякога дори прекалено :roll:
I az pla4a.Prosto po nqkoga kakto si stoq i po4vam da vijdam nai lo6oto ot jivota i ne6to mi staa :shock: (nai-4esto kogato deniq e bil ujasen) ili kogato na6te sa mi vikali. :cry:
Ами да особено като се разделихме с класа ми! :smt010 :smt010 :smt010
CVETELLINA
06-19-2006, 16:31
мдаммм...всеки ден от както скъсахме с гаджето ми.......... :cry: :cry: направо луда депресия....но мисля,че е хубаво да изливаш чувствата си вместо да ги прикриваш...така ти олеква повече :|
sladuranata_14
06-19-2006, 20:40
na mene mi se sluchva dosta chesto da placha nai veche kato se zamislq za nqkoi gadni neshta ot zivota ili kato se skaram s nashte............
tova moje da se kaje che e edna ot nai-chestite mi deinosti..za sajalenie...dori predi malko plakah......uspokoqvam se nqkaksi..no az predpochitam da poplacha na nqkoe ramo..az ne sama na sebe si...nai-chesto e na priqtelq mi i mu se chudq kak me tarpi oshte ;)
cool__girl
06-20-2006, 21:06
Mnogo 4esto si pla4kam sami4ka v kushti za kakvo li ne.A za tva kato si pomislq samo i nastruhvam :cry:
i az taka... :? :( :( :smt010
{sweet4e}
06-26-2006, 14:01
Makar i da ne se razbiram mnogo mnogo s na6ite ne si predstavqm jivota bez edin ot tqh
http://img148.imageshack.us/img148/250/jojo15uf.jpg
alkobalko
06-26-2006, 18:06
Da, chesto si placha s povod i bez povod. Ponqkoga, kogato e neshto seriozno izpadam v nervni krizi. Ne moga da otreagiram adekvatno na neshtata i gledam tupo v edna tochka. Ne chuvam nishto.
strange__
06-26-2006, 19:40
Какви са тея депресии за нещо,което не се е случило?! :-s Кво ги оплаквате живи....радвайте се,че точно в този момент са до вас и не мислете глупости!Всеки умира рано или късно-какво да се прави това е живота,айде сега да ревеме,защото ще умрем един ден...я си живейте живота и не изпадайте в странни настроения ;-)
Иначе съм чувствителна и дори лека обида може да ме накара да се разплача...рядко го правя пред хора,единствения човек (изключае нашите) пред,който съм ревала е най-добрата ми приятелка!Не искам целия свят да разбира какво ми е и да ме съжалява...сякаш парадирам с проблемите си...ужас :!:
CRaZy_IKT
06-26-2006, 20:14
Ми човешко е...плача често да :D
Точно за тези неща не се замислям често,но имало е седмици,дори месеци, в които няма ден, през който да не урева света... много често си цивря без причина :oops: ревла съм си па...
Bloodlust
06-27-2006, 12:36
o da ponqkoga pla4a.... vs16nost ne se zamislqm 4esto za sm1rtta na blizki. nikak daje. pla4a za drugi raboti. no tova stava vse po rqdko. staraq se da b1da silna. po edno vreme revqh vseki den i ot togava s1m si kazala, 4e nqma da reva tolkova mnogo ve4e. nqma smis1l ot izli6ni s1lzi. dosta hora sa kazali, 4e da si sd1rja6 s1lzite e lo6o ne6to - e az p1k 6te vi kaja, 4e ne e. taka stavate emocionalno po - silni. nemoje da revete vinagi kogato nqkoi vi kaje edna duma na krivo.trqbva da se nau4ite da b1dete silni i da preodolqvate gadostite v jivota bez mnogo mnogo da gi oplakvate :roll:
da v4era ve4erta si izplakah o4i4kite :cry:
pla4a no mnogo rqdko i kogato nikoi ne me vijda za6toto toa e priznak za slabost
sexY_mackA90
06-28-2006, 21:59
Ami az 4estno da ti kaja kogato moite se razdelixa mislex za kfoli ne...mislex 4e sum vinovna az mislex 4e sa te shte me izostafqt mislex i za tfa 4e te shte vse nqkoga shte umrat i tolkofa 4esto plakax za tfa i oshte placha mnoy qsny no nqkuk si se1 tolkofa mnoy sum plakala 4e veche nqmam sulzi!
пра баба ми почина това лято...тя ме беше отгледала...толкова съм плакала за жената ,Бог да я прости...взимах успокоителни и така нататък...
nymphetamine__
07-10-2006, 20:19
да не е кой знае колко често но някой път е от съвсем малки неща :?
Ревал съм стабилно само на Левски - Шалке 04,Майк Райли на сапун!
През таз учебна година плаках много поради голямото напрежение.Иначе по принцип не плача :)
Плача..да плача за момичето, което обичам, плача за това, че сега не е до мен, плача за това, че сега е с друг. Понякога се сдържам и се опитвам да не мисля за нея и като, че ли ми помага и някой път не се сещам за нея, новечерта като се прибера от кафе и седна на РС-то се сещам за нея и ми става криво.. :cry:
kudravoto
07-14-2006, 21:21
naposledak mnogo 4esto
Vsichki plachem , vsichki sme jivi syshtestva,koito imame chustva i sme ranimi i uqzvimi , a sylzite sa nai-dobroto lekarstvo za da se pootyrsim ot muykata koqto izpylva dushata ni i da ni olekne
Да, много ясно така ти улеква...някъде четох, че сълзите, които са на емоционална основа са полезни за организма :smt016
Дядо почина през ноември миналата година.. Плаках като разбрах,логично е се пак дядо ми беше.. Но от тогава не съм плакъл..За нищо (ако не броиме когато почина кучето ми,което беше 13 години член на семейството!)
honey_reflection
07-22-2006, 22:14
Ne mislq za takiva neshta !
Pak si spomnqm che, sanuvah takav sun che bashtami katostrofira i izgubi jivota si ! I az sam na uchilishte.. i zapochanh da placha kato luda.. !!
teen^baby
07-23-2006, 18:57
много често плача ,наистина тва е начин да се отпуснеш.аз съшо плача като си помисля че мой роднини и приятели 6те умтрат/.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
cS_LaMeRkA
08-01-2006, 00:29
Често плача да, особено сега както почина баба ми преди 2 дена иде ми се да се грамна :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Потребител #4527
08-01-2006, 01:27
Като плачете си разваляте настроението. Няма смисъл.
B@By_Sp0Rt
08-01-2006, 15:53
da pla4a ponqkoga i za nai malkoto ne6to no ponqkoga hi4 i da e nai gadnoto ne6to ne pla4a nz za6to s epolu4ava t1ka xaxax kogato trqq ne pla4a kogato trqq ne..hmmm :-k
da dnes plakah zashtoto sum bolna ot neizlechima bolest.NE znam kakvo shte pravq s jivota si.Molq se na gospod vseki boji den i se borq s tova.Samo kogato si mislq za tova pochvam da placha ne pojelavam na nikogo da se slu4va.Pojelaite mi kusmet! :(
adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 21:19
Много често плача..понякога и за най-малкото плача...само като си по мисля за квото и да било гадно и плача ;(
adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 21:21
da dnes plakah zashtoto sum bolna ot neizlechima bolest.NE znam kakvo shte pravq s jivota si.Molq se na gospod vseki boji den i se borq s tova.Samo kogato si mislq za tova pochvam da placha ne pojelavam na nikogo da se slu4va.Pojelaite mi kusmet! :(
:smt010 :smt010 :smt010 Лелееее тфа е ужасноооо :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 ПОжелавам ти късмет сичко да е наред...дано се случи чудо! :smt010
Ами да естествено просто не мога да си преставя живота ако не дай си боже се случи нещо с някой от семейството ми а и не искам :cry:
естествено че плача! не е хубаво да задъражаш емоциите в себе си щото се насочват към някоя част от тялото ии...по-хубаво да си го изкарам на възглавницата :wink:
На последък плача мног често и то от приятелят ми... :smt010
macka123
08-11-2006, 18:25
и аз избухвам в сълзи
CrazyWitch
08-11-2006, 20:28
Аз съм най-голяма ревла тук. Не се карайте =( Много ама много често рева.
Cool_Boy
08-11-2006, 22:18
Понякога ми се налага д аси подмокря очите в повечето случаи е заради приятелката ми :(
Ice_Kiss
08-12-2006, 10:14
В последно време много често плача,понякога и аз не знам защо
KisskilleRcHe
08-12-2006, 10:29
Честно казано мен това не ме притеснява, защото все някога щсе се случи и аз вече съм подготве за това....(или поне така си мисля) Е ако става вупрос за майка ми или баща ми имам чувството, че ще се самоубия...... ](*,)
az sum na periodi. ama mnogo chesto placha, mnogo chesto. i ne znam....osobeno v sedmi klas predi izpitite...i az togava se zaburkah s edna kompania, pochnah da se karam s nashite....az oshte se karam de.... i kraia na taia godina pak. imahme edni izpiti i oytdelno klasna... ujas niakakyv. pak edni gluposti, samo che toia put s edna druga kompania i s oshte edni ot chata.... edna priatelka i tia(suuchenichka mi e) postoianno sme zaedno i az p[ostoianno se chuvstvah podtisnata i tia...i kato ia videh.... ujas nasulziavaha mi se ochite. i to vsichko tova napravo veche ne se znam kude sum. i mama, koiato imashte 4RD po tova vreme i i tia beshe vse kriva.... niakakuv ad, goliam ad. mnogo rev, mnogo ujas....tolkova sum go gledala toia tavan...men ako tolkova me gledaha shtiaha da sa me probili s pogled... i sega chesto [placha, ama pak po-riadko.
Ami na men kraq na qnuari tova ne6to za malko ne mi se slu4i.B6ta mi polu4i unsult offf....kakto i da e nemi se razpravq.Ama kato se zamislq nqma6e da imam sili da ponesa ne6to ot sorta.Maika mi pyk kato bqh na 4god godini sled tova izpitvax ujas,4e 6te q zagubq.
Единственото положение и ситуация , при която бих плакал е ако някой ме пребие иначе - нее.
FlowerinesS
08-18-2006, 08:01
Ми да,плача си и аз от време на време..все пак и тва е израз на няквакви чувства :lol:
MimityYy
08-18-2006, 19:04
dosta 4esto pla4a ..ponqkoga dori bez pri4ina
Bisollini
08-18-2006, 23:24
ne ne pla4em nie sme roboti bez maslo
не съм ревалааа от мно време ...ако ми се случи 1 път в година пак ще е много ..мисляче за тази година вече мина не си спомням .... определено като бях по малка ревах за някви глупости ... тъпо е да се реве за квото и да било ..
Много често плача особено ако е за някой мой много близък не мога да си представя да загубя родителите си или някой мой роднина направо при мисълта за това ми се насълзяват очите :(
GlezotiA
08-20-2006, 20:44
placha i taka se uspokoqvam,olekva mi nqkak si nz :cry: :cry:
da ... dosta 4esno ... :oops: :(
didenceto_
08-21-2006, 17:33
не бих казала често, но ми се случва!било то заради брат ми или защото пак са ме навикали(но разбира се по вина на брат ми)
come_clear
08-22-2006, 22:36
поплаквам си често. Винаги има нещо,което да ме кара да плача. случвали са ми се всякакви неща,но плача при повечето не ме кара да се чувствам по-добре,но наистина разпускаш малко.
Mnogo 4esto si pla4kam sami4ka v kushti za kakvo li ne.A za tva kato si pomislq samo i nastruhvam :cry:
I az sam tai moga se razreva dori i bez pri4ina, a pak za rodninite i smyrtta- ima6e edin period, kogato v prodyljenie na mesec, vsqka ve4er az pla4eh, 4e nqkoi den 6te umrat blizkite mi, oba4e posle se osyznah to4no det kazaha tuka stana neroden petko, a i se nau4ih da priemam smyrtta kato priqtel, a ne kato vrag, vse pak tq 6te ni otvede v edin po dobyr svqt. Ne si trovi jivota s takiva misli, ne si struva.
i az sum kato teb edi mesec misleh samo za tova i se natujavah Vij ako ima po-hubavo mqsto ili taka kazano rai az nqma da se natujavam Az se natujavam ot misulta 4e moje da nqma takova ne6to.Ina4e si pla4a bez pri4ina nz 6to...
guns`n`roses{f}
08-23-2006, 23:02
да мн често
El_otro_de_la_cama
08-24-2006, 14:36
И аз си поплаквам,дажи доста често и понякога за пълни идиотщини. Даже много пъти се разплаквам нарочно,човъркам си душевните рани и ми става по-леко...сетих се за една мисъл на Гьоте - "Сълзите доказват чувството, но не са лекарство"...ами понякога е по-лошо да си държиш чувствата в себе си, вместо да ги "изкараш навън". Ужасно е когато ти се плаче, а някак си не можеш... :cry:
JORJIQ_*_#_*
08-25-2006, 21:43
Плача, когато има някакъв повод, понякога и без повод-хормони
Obicham da placha kolkoto i da me boli!taka mi olekva!
NaDuFcHe
08-25-2006, 21:57
Mmm ponqkoga placha no gledma da ne se sluchva chesto vupreki che kogato mi e mnogo tujno ili se skaram s priqtelq mi placha mnogo :cry:
SinisterDoll
08-26-2006, 12:40
Често плача :smt010
FiSoLiNka
08-26-2006, 14:02
4esto pla4a zaradi konskie ot na6te .....edva li she me razberat nqkoga ...... am glavna vina za tova ima brat mi
Да. по различни прични, но доста честно. понякога защото ми е мъчно за нещо или пък защото ми е жал за нещо и по всякакви причини!!!
Често плача, а понякога дори незнам и защо :smt010
Не съм плакала от 2 седмици,а това си е напредък.Не знам,но дори и да не е хубаво човек да плаче,така му минава 8-[ ,а иначе се разплаквам трудно,но когато стане това то е доста дълго! :smt010
sasha_90
08-28-2006, 18:04
da mnogo 4esto nz za6to,moje bi sam po-4uvstvitelna,no tova si e 4ove6ko
Az sum golqm muj i ne pla4a samo bebetata pla4at :-) :-) :-)
®©PeTq®©
08-31-2006, 08:21
Не плача...е плакала съм ама преди поне 3-4 години минимално...
az_slunceto
08-31-2006, 09:58
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
charli_f
09-11-2006, 13:41
Аз не съм плакала от много време, но когато ми дойде в повече не издържам и....на края за най-малкото нещо мога да заплача :?
Bonbonenata
09-11-2006, 13:46
Да, понякога си плача. Дори да няма конкретна причина. Насъбрало ми се е така се успокоявам. Не го намирам за лошо, детско или смешно.
i az pla4a, no ne i bez pri4ina :smt075 >>>:smt010
¤§¤ DAMNED^ANGEL ¤§¤
09-11-2006, 14:38
При мен май се случва често.Емоционален човек съм.В сълзите няма нищо лошо.Неслучайно е казано,че като плачеш ти олеква.
Не съм съгласна с това твърдение.Мъжете също са хора.Имат чувства,имат сърце.Защо те да не могат да плачат?Нима е срамно?Това не ги прави по-малко мъже.Повечето си мислят,че това е признак на слабост.Не,не е.Какво лошо има в това да излееш чувствата си?По-зле е да ги подтискаш.
Dead Loser
09-12-2006, 09:21
to4no za tova nikoga ne sum plakala,no i ne sam mislila... kolkoto i da me nervirat vse pak gi obi4am ](*,)
ina4e vseki den pla4a za... abe ob6to vzeto za gluposti
psycho_girl
09-12-2006, 11:22
и аз не съм мислила... но много ясно че плача, старая се да съм в добро настроение и да не се ядосвам за глупости , ама като почна да рева няма спиране O:)
carevi4noto_momi4e
09-17-2006, 19:49
kolko poznato samo deto pri mene pri4inite sa revane sa pove4e ot zvezdite po nebeto ama seedno takuv e jivota
LSD^Lady
09-17-2006, 23:36
Много често си плача ... за какво ли не :( а за това просто не ми се мисли...
GLeZoRanA
09-18-2006, 00:43
Преди няколко месеца (4-5) доста честичко ми се случваше , Но в последния един месец просто и да се замисля няма причина заради която да ревна..де*ба живота ми стана хубав :shock: :lol:
emociika:)
09-18-2006, 09:28
Ох, да. Много плача при това. За всякакви глупости..понякога не са глупости..
И изпадам в паранои :shock: Ако майка ми закъснее почвам да си мисля глупости и да и звъня. А да не говоря кво ми е сега приятеля ми като е в София. Постоянно ме е страх да не му се случи нещо. Понякога си мисля, че сериозно ще изкукам :-s
ГОЛЯМА СЪМ РЕВЛА!
понякога плача. понякога от безсилие, понякога от гняв... но все пак сме хора и... плачем ](*,)
kriskata
09-19-2006, 20:21
da mn chesto kogato adski mnogo me nervirat....mnogo sum zle s nervite ii abe ujas..... :cry:
seki normelen 4ovek trqbva da izpitva takiva 4uvstva :(
cool__girl
09-20-2006, 10:47
i az sym taka... mngoo e gadno :(
FiRe_LaDy
09-20-2006, 17:50
MI az v anketata ne moga da si dam glasa,ama pone shte kaja mnenieto si.Vednaj sanuvah,che bashta mi umira i kato se zabudih mnogo plakah.I v ledvashtite nqkolko dnea pak revqh redovno.I kato se setq kakvo moje da mi e ako nqkoi ot tqh umre ... ot sega mi stava gadno.I kato znam,che vse nqkoga tozi moment shte doide ... :smt010
love_bad_boys
10-05-2006, 19:08
Сега извинавам се....лъжете колкото си искате ,ама няма човек ,който да не плаче!!!Аз плача от болка ,от тъка...но НИКОГА от яд или от страх-прекалено съм горда може би :-k
Butterfly^
10-06-2006, 19:36
i az si poplakvam chestichko..za vsqkakvi neshta, dori ako sym imala prosto tejyk den. A za blizkite mi...samo kato se zamislq, che nqkoi den moga da ostana bez tqh...poludqvam i za tova gledam da ne mislq za tova, makar che rajdaneto i smyrtta na edin chovek sa normalna chast ot jivota :( no inache smqtam, che e dobre da si plachem ot vreme na vreme, sylzite nqma da ni opravqt problemite, no pone za momenta na men mi olekva.
SweetYGirL93
10-11-2006, 13:48
Dam dosta 4esto
delfin4eto
10-11-2006, 15:13
Разбира се , че очите ми ще се насълзят .И не само това, ще се разплача и няма да мога да спра много далго време.Да плачеш не е срамно!Това е начин да "излееш " чувсвата си, да деш свобода на всичко , което си тажл в себе си до този момент.
Tempestjuji
10-11-2006, 20:20
Все някога ще умрът..Като стане, тсане..няма да ги върна като се късам от рев.... Тва е живота..СЪКС... :x
плача много често,така ми олеква и си очиствам душичката от всичката гадост и после съм готова пак да почна да я пълня........(душичката де).......
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
10-13-2006, 23:04
Da,sluchva se kogato mi e tujno :roll: taka mi minava po lesno
Lola^6emeta
10-14-2006, 06:56
рядко но ми се е случвало
принципно не плача за глупости само
като стане нещо мноого гадно чак тогава
или когато ми се натрупат прекалено мноого
неща
Shokoladova
10-16-2006, 11:10
az poprincip pla4a mnogo....samo,4e tyk ot nqkolko meseca sum se posprqla malko.ina4e i za nai-malkoto ne6to sum v sustoqnie da revna
BeBencEto
10-16-2006, 11:15
ako se sluchi da placha,a tova stava mnogo mnogo rqdko...vinagi si placha nqkude samichka..ne obicham nqkoi da me sujalqva..
a za roditelite ne si mislq takiva neshta...ne iskam da si go pomislqm...a i nqma smisul :}
ах в последно време плача супер често!по най-малката причина мога да се разрева!но и аз плача като съм самичка и има мноооого малко хора който са ме виждали разплакана!дори най-добрите ми приятелки незнам дали са ме виждали...
в повечето случай като се ядосвам или нещо ми е кофти,а не плача и ми се сабира много и после с пръст да ме бутне някой съм в състояние или да ревна или пък да го направя луд тоя.. :roll:
а за тва...като си помисля и ми става супер кофти и да-рева
НО от тоя рев нищо не става-нито ми е по добре,нито променям нещата по някъв начин!само дето после очите са ми като...и ме болят и едвам гледам!
а като се замисля напоследък съм станала ебати ревлата :-k
Не съм плакъл от 2 години => по скоро НЕ
Kisses_P
10-16-2006, 19:05
плача доста често.... след това ми олеква.. някакси отрицателните емоции излизат...
SuPeRSlaDkA
10-17-2006, 11:53
Зa съжаление плача доста често..и в повечето случаи се опитвам са го прикрия,защото в крайна сметка в този свят,не трябва да проявяваш слабост
baby girl
10-19-2006, 06:51
да много често плача
baby girl
10-19-2006, 06:52
Но не за нещо лошо просто съм такъв човек ,че понякога просто не мога да сдържам сълзите си.
Silverfang
10-19-2006, 08:50
НЕ, не плача!
PerfectStrang3r
10-19-2006, 09:42
И аз не плача :)
vsi4kite mi dqdovci i babi sa po4inali i kolkoto salzi sam izplakala edva li nqkoi dryg e izplakal i si mislq 4e ve4e nqmam salzi nemoga da se razpla4a kato cerber sam a mi se iska da mi puka za ne6toda se razreva no ne
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]
;{;{;{;{
10-19-2006, 17:30
i as placha mn 4esto, naposleduk pla4a po4ti vseki den i v momenta su6to pla4a....... zaradi edno mom4e ;{;{;{;{ :smt022 :smt022 ](*,)
SlyN4o`f
10-20-2006, 20:12
Преди много плачех,но с продължение на времето се научих ,че няма смисъл и сега рядко ми се случва!Но аз съм за плаченето-така човек се освобождава от тежеста в гърдите си!По -добре е да излееш мъката си отколкото да я държиш в себе си! :|
tedinkata_
11-01-2006, 06:21
NE iskam i da si go pomislqm :smt010 :smt010 :( :(
olive_oil
11-01-2006, 08:19
случва се..........
Sweety-Tweety
11-01-2006, 08:38
Да!Всъщност плача на почти всички филми,които гледам и естествено за по-сериозни неща!
malko mace
11-01-2006, 08:54
Да,пла4а понякога!Колкото до това за близките ми,не искам дори да си го помислям!
Scarabey
11-01-2006, 22:25
4udq se.zamislqli li ste se kak 6te vi izglegda givota ako nqkoi(pazi Boge) ot rodninite vi zagine!az kato se zamislq za tova napravo zapo4vam da reva!vie izpitvate li sa6titte 4uvstva! :( :( :(
Определено да,изобщо не искам да идва този момент доста тежко ще го понеса.
mda pla4a kogato ve4e mi doide do gu6a ot vsi4ko koeto mi se slu4va.za6toto imam navika da taq vsi4ko i da go kriq v sebe si ako me boli za ne6to i kato mi izbie na pla4 ponqkoga ne moga da se spra!no mi olekva!
всеки има нужда да си поплаче от време на време. в това няма нищо лошо , напротив показва много чувствителна и силна натура едновременно.
Evil_ChilD_f_
11-03-2006, 21:02
вече не плача за нищо...не съм плакала от
доста време...не ми текат сълзите просто
колкото до плакането за смъртта на близките ми...
тва малко ми прилича на една приказка дет
няква майка оплаква нероденото си дете че
щяло да умре...осъзнайте се,всеки ще умре
един ден...защо тряя да мислите отсега за тва не ми е ясно..
И аз съм на тфа мнение... понякога не ми текат сълзи е така ...
но се слу4ва понякога сяка ве4ер подред ... но не по тази тема ... :smt009
да плача. понякога защото ми е трудно и няма с кого в момента да споделя, понякога плача от яд, а понякога от щастие... според мен без сълзи в този живот не може
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
11-09-2006, 13:15
Da,dori naposleduk chesto mi se sluchva,no kogato mi e muchno za neshto i si poplacha mi minava po lesno.
ruff_rider_lady
11-10-2006, 15:42
Плача , но само когато съм сама . Не позволявам на никой да вижда какво изпитвам . Повечето ми фр. никога не са ме виждали да плача и мислят че съм с много силен характер . Понякога просто имам нужда да излея всичко , което ми се е насъбрало .
Нямам време да плача. Винаги гледам напред.
Nikolai4o92
11-11-2006, 16:55
nenzam do kolkota znam ot sebesi pla4a kogato mi e natovareno za da izpusna parata
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fallen_angel```
11-11-2006, 20:48
Пред другите се опитвам да се правя на силна , но не мога ... често плача , но не за маловажни неща , поне веднъж седмично ...
tedinkata_
11-11-2006, 20:53
da v momenta zaradi moeto milo..:cry:
Evil_ChilD_f_
11-11-2006, 21:00
тъпа тема ... всеки човек плаче ... независимо често или не ...
BunnYY_f
11-12-2006, 13:12
Пред другите се опитвам да се правя на силна , но не мога ... често плача , но не за маловажни неща , поне веднъж седмично ...
И аз така ама малко по-рядкоо :cry:
az otkakto zapo4nah da se pravq na silna daje i kogato sam sama ve4e ne mi se pla4e. ne sam plakala mn otdavna i nz ... nemoga. opitvala sam se i daje kogato mi e adski tujno nai mnogo edna sulza da ima. ni6to pove4e. nz ot kakvo e taka :? ve4e napravo ISKAM da se razreva kakto predi i da ne moga da spra ](*,)
~***Rai4etooo***~
11-13-2006, 08:27
Да-аз плача често...когато съм ядосана за да си изкарам всичко плача,незнам и после се чувствам по-добре!!
. Marto.cool . .
11-15-2006, 22:17
Mm damm i to naposledak mnogo :smt022
I az naposledyk dosta 4esti4ko pla4a...strupvat se naprejeniee...licemerie...spomeni...ot vs po malko..a kogato pyk se pogledne po ma6tabno na jivota....dumi nqmam...togava ve4e si e 4ist rev do dupka... :oops: =;
panterata
11-18-2006, 23:57
мдам голяма съм ревла :)
AngelWithBlackWings
02-23-2007, 19:40
Ъм! Не знам, не мога да опиша какво наистина чувствам.
Още от малка съм сама, имам предвид, родителите ми работят в чужбина и се нала да стоя при баба ми. Случва се, да не ги виждам година, година и половина. И, някак си вече не съм толкова привързана, научих се че мога и без тях, научих се да бъде самостоятелна.
Но да, естествено, че ще страдам ако се случи нещо с тях. Все пак, те са мои родители, хората които се жертват за мен, за да мога аз да имам едно по-хубаво бъдеще. И ги обичам, а всеки който обича го е грижа.
miss_fatty
02-23-2007, 20:59
трее си ебати непокиса за да не плачеш!аз почти всяка вечер кат си ревнем за кво ли не......но най-интересното е че ми олеква :D
sexy_anji_
02-23-2007, 21:05
4есто - не
но да пла4а по някога.. к'о гадно :smt011
ABSOLUTme
02-23-2007, 21:27
koi ne reve be :lol:
Ооо да,плача.И на мен така ми олеква.Ама напоследък не рева много...
да плача от време на време, това най-често се случва по време на цикъла ми...просто си плача без причина и почвам да се самосъжалявам и плача ли плача :roll:
DeSiTo0o
02-24-2007, 15:23
да...и за това гледам да не мисля мн мн за такива рабои...да не взема да предизвикам събдата! :shock: :( [-X
BrokenInnocence
02-26-2007, 01:15
Плача мн рядко. Преди плачех мн повече, после се случиха някои неща, свикнах с факта, че живота е кучка и приемам всичко по- лесно, без сълзи, освен ако не е нещо наистина екстремно тъжно. Понякога дори, когато ми се иска да плача не мога.
понякога когато ми е тежко плача да! има моменти, които човек не може да преодолее просто като си наложи воля, а трябва да изкара по някакъв начин от себе си това, което го мъчи!
Mimka_sweet
02-26-2007, 06:46
Бая рев :smt009
{Sweety_f}
02-26-2007, 08:59
ми зависи аз най-често плача за любовни проблеми...и като почна да плача се сещам и за тази мисъл която каза ти че някой от близките ми може да загине(не дай си Боже)и ми става още по гадно..
Страно е но несъм плакъл от 4 години.... вече съм забравил какво е чувството :-s
ND4SPD_f
02-26-2007, 19:23
4esto, da
gadno e....ponqkoga imam 4uvstvoto 4e 6te se dokaram do nervna kriza
no gledam da ne mislq mnogo
kogato togava, i tolkova daaa,tova mi e napulno poznato
az ne poznavam 4ovek koito da ne pla4e :!: :!: :!:
ВЕЛИК ПОДПИС БРАТЛЕ ! :-D
positive
02-27-2007, 14:04
estestveno. skusvam se ot rev no tova ne promenq ni6to sled vreme ostava samo praznotata
MimityYy
02-27-2007, 14:40
da i mislq 4e tova e edin 4udesen na4in da izrazi6 emociite si ... i da se po4uvstva6 po-dobre
Естественно... живота ми е препълнен с емоции... плачкам си понякога... Има думи, които помня и сега, които са ме трогнали..., които са ме направили или адски щастлива, или съсипана... Мн съм чувствителна хах (:
krisi_l@loka
05-20-2007, 12:27
Някой път, когато слушам някоя бавна песен си помислям , че някой от родителите ми умира или че ще умре и ми стаа адски кофти започвам да плача
Offer*Nissim
05-20-2007, 16:14
дамм...
често падат сълзици от моите очици..
miki4kata_
05-20-2007, 19:50
mi ne mnogo 4esto,ma kogato se slu4i e ot nervi obiknovenno
iliqnfenka
05-21-2007, 20:10
повече от нормално и се дарзня много на себе си :)
_siXth`sEnSe_
05-22-2007, 10:10
Мда,даже много.В последно време рева за щяло и нещяло..:{
fulldelight
05-22-2007, 15:23
Мн рядко, но се случва....в последните няколко години си спомням да съм плакал само когато се разделихме с приятелката ми... :smt009
UnaBletoLoVeU
05-24-2007, 18:05
Не плача много често..последно плаках вчера, когато си помислих, че момчето, в което съм хлътнала хипер яко го е блъснала кола.. :smt010
ami az predpo4itam da ne si predstavqm podobni ne6ta za6toto 6e ima da :smt010
titin4eto
05-25-2007, 17:51
мнооооооооооооооогоооо рядко!!! опитвам се да ггледам от порожителната страна на нещата....
sexy_for_you
05-25-2007, 20:40
плача,когато ми е гадно.всеки плаче.сълзите не са признак на слабост,а утеха и когато плача,ми олеква.
GossipGirl89
05-25-2007, 20:46
Напоследък почти всеки ден...
не :-({|= инак наскоро така се блуснах с колелото че от болка ми се появи 1 сълза но чак да рева ...
Mementomori
05-26-2007, 19:38
Не!
ne samo kogato otka4a v u4ili6te ama togava nai dobre nikoi da ne e okolo mene :smt013
аз често си поплаквам...но гледам наще да не ме видят, щото ще почнат некви тъпи въпроси и накрая ще ме изкарат че крия нещо и ъм виновна за нещо...ще почнат да се съмняват.
а понякога плача и без повод...и аз не се разбирам...просто ми става некво гадно, мъчно и плача и се оправям...
Vikitooo
05-29-2007, 05:29
Moje rqdko da placha,ama tova ne oznacha che ne mi e bolno na dushata ili pak che se chustvam dobre.Naprotvi,prosto prikrivam makata si.. :cry: Inache ne sum se zamislqla nad tozi vapros, prosto ne iskam i da si mislq za takiva loshi neshta!Neznam kak ste go ponesa edin den,ako sluchaino zagubq nqkoi naistina blizak chovek....sigurno ste umra s nego/neq :cry:
punky_girl
05-30-2007, 14:35
Еми, много често.Понякога дори няма никаква причина,друг път се замислям за някакви неща и почвам да плача,но след това се успокоявам и ми става много по-добре.Така,че плаченето ми действа като час при психолог,оставам сама със себе си и се замислям за живота и т.н.
HardcorE_AFA
05-30-2007, 14:49
3 човека са популнили с "не" не вярвам че има такива хора ;)
Vikitooo
05-30-2007, 21:04
Mi ne moga da kaja,che placha chesto-no pak chesto sum tajna.. :? Inache, placha ponqkoga ot qd ot nqkogo ili ot neshto.. :oops: Placha mnogo na sboguvane..kato trqbva da izprashtam nqkogo na dale4e i napravom ludvam.. :? Placha na filmi...no pak filmi ne gledam mnogo :-D Ae obshto vzeto mnogo pomaga,kogato si izleesh makata pred sebe si.. :-({|=
AmyLeeRall
06-02-2007, 20:57
Обичам да рева. Олеква ми!
Абе.. защо коментираме такава тъжна тема ..плачете ли ? Естествено че всеки нормален (дори ненормален)има положения при които няма начин да не заплаче, дали от радост или скръб на всеки му се случва.Но аз викам да говорим за нещо весело щото ми иде да заплача... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vsqka ve4er kogato ostana sama pred kompa pla4a.. :smt010
gabrielka@a
06-03-2007, 16:47
Рева твърдо често и то за дреболии,ама нали знаете като станат много! :smt010 :smt010
LiTtLe_AnI
06-03-2007, 19:43
emi da naposledyk pla4a 4esto a ako pyk se zamislq kakvo 6te e ako nqkoi ot roditelit emi po4ine napravo izperkvam zatova se zamislqm po malko za tova mnogo si obi4am mama i tati i ne iskam ni6to da im se slu4va :cry: :smt010
SlipKnoT696
06-04-2007, 09:47
az ne reva za ni6to osven za gadjeto si ako se skarame syper qko :(
за това не съм се замисляла и не съм плакала но за много др неща плача и то често
NeNaSiTnA_TA
06-07-2007, 13:53
Да.За съжаление ми се случва често да си поплача с повод и без повод!
А относно това да плачеш за жив,а не мъртъв твой близък ми си вижда доста глупаво!Все пак всички ние ще умрем някой ден!Това значи ли,че трябва от сега да започна да плача за това,че някой ден ще умра аз или някой мой роднина?! :roll:
napalno sam saglasna!i 6te dopalnq samo 4e po princip az sam golqma revla mn 4esto pla4a i to za nai-drebni gluposti no taka mi olekva :-k