View Full Version : Radoslovno darvo
Ami super, zna4i sum kote na slun4ice :) sq ako mi namerite i kotarak... :lol:
hahavteen
12-30-2004, 13:22
E tova ve4e e trydno! Tyka edno normalno mom4e ne se namira da mi stane gadje puk kotarak! E ni6to nali kotkite sa nai-dobrite priatelki na jenite taka 4e dokato ti si s men niamam problem da ostana stara moma! :lol:
Satanas_daughter
12-30-2004, 19:45
Tova koeto razbrah do momenta e 4e sum sestra na amy lee,P1ra71Q,Josefinne i Traffic a maika mi e satanas_daughter. Interesyva me koi mi e tatko i ima li niakoi navit da mi e gadje! :wink: ami spored mama tatko ni e dqdo koleda :shock: nali,mamo?a i az kato sestra mi si tursq muj.хах, току-виж си го намерила..... :lol: :P :P
а може ли да си имаш само един брат (без други), тоест аз? :oops: :oops:
ne ne moje ne iskam poveche deca
toTaLy_Me_F
12-30-2004, 19:59
кой иска да съм му куче???
Satanas_daughter
12-30-2004, 20:21
az si te vzimam za kuche vinagi sum iskala kuche ama si te vziamam samo ako si cheren zloben doberman
E tova ve4e e trydno! Tyka edno normalno mom4e ne se namira da mi stane gadje puk kotarak! E ni6to nali kotkite sa nai-dobrite priatelki na jenite taka 4e dokato ti si s men niamam problem da ostana stara moma! :lol:
Emi i bez kotarak she mina ;] shti buda friend (govoreshta kotka :P~) mqyYy... :lol:
Napu6en-Buhal
01-01-2005, 02:32
are fe mene nqma li da me zeme nqkoi ? stavam za brat s umstveni uvrejdaniq i 4esti psihi4ni otkloneniq :lol:
Eliiiiiiiiii sexsito
01-01-2005, 10:05
are fe mene nqma li da me zeme nqkoi ? stavam za brat s umstveni uvrejdaniq i 4esti psihi4ni otkloneniq :lol:
iska6 li da si mibrat
ve4e mai si imam 3 bratia i nikolko sestri :lol: :lol:
iska6 li da si mibrat
ve4e mai si imam 3 bratia i nikolko sestri :lol: :lol:ima6e.ama po4nahme vsi4ko otna4alo 6toto stana mnogo oburkano
DeaTHroW-ReC_F
01-01-2005, 19:14
аа съжелявам много....че още не съм ама забраих къв беше сайта..... дет моа да качвам..ше ме светнете ли? плсс
emi poneje amy lee PAK me pozabravi ..... az osven da vzema brat i za muj :roll:
tedo_davis
01-02-2005, 15:39
Emi az sam dete na otka4eno semeistvo no vse oshte sym ergen:)Tyrsq drugata polovinka na syrceto mi.
Ехехееее палавници.Тва тука да не е "Дързост и Красота" бе.Секи да има роднински връзки с всеки.Блаааа.Аре аз съм 3ти братовчед на вуйчото на сестрата по майчинска линия на кума на Хосе Мигел от серияла "101 далматинци еволюирали в горили".Тамън в миналия епизод се разбра че детето което Анджела е заченала от Хоан Карлос може и да не е от него а от 3тия брат на братовчеда Лари и че Освалдо Риос ще играе новия брат сиямски близнак на Марин-Тервел.
Какво ще се случи от тук нататък?
Ще намери ли Рич лек за своята диария?
Ще успее ли най-после да преброй свойте съпрузи Дулсинея?
Ще се разкрие ли любовната загадка между Дейвид и Мария-Луиза?
Ще разбере ли Сестрата на Силвия че съпругат и крие два тампона за уши в нейните обувки за латино партита?
Ще успее ли Себастиян да разбере защо майката на Десперанта отказва да осинови Касандра?
Всичко това ще разберете в миналия епизод на сериала "Проблемация с гугудките"
Tcc, abe tuka edin kotarak li nqma...Mujkite individi sa na iz4ezvane... :lol:
Satanas_daughter
01-02-2005, 18:54
Ехехееее палавници.Тва тука да не е "Дързост и Красота" бе.Секи да има роднински връзки с всеки.Блаааа.Аре аз съм 3ти братовчед на вуйчото на сестрата по майчинска линия на кума на Хосе Мигел от серияла "101 далматинци еволюирали в горили".Тамън в миналия епизод се разбра че детето което Анджела е заченала от Хоан Карлос може и да не е от него а от 3тия брат на братовчеда Лари и че Освалдо Риос ще играе новия брат сиямски близнак на Марин-Тервел.
Какво ще се случи от тук нататък?
Ще намери ли Рич лек за своята диария?
Ще успее ли най-после да преброй свойте съпрузи Дулсинея?
Ще се разкрие ли любовната загадка между Дейвид и Мария-Луиза?
Ще разбере ли Сестрата на Силвия че съпругат и крие два тампона за уши в нейните обувки за латино партита?
Ще успее ли Себастиян да разбере защо майката на Десперанта отказва да осинови Касандра?
Всичко това ще разберете в миналия епизод на сериала "Проблемация с гугудките"
hahahaha e gati fantaziata,sam li si go sachini?
BlinDBoY
01-02-2005, 20:41
Аз доколкото знам съм мъж...на две лизбийки!
Satanas_daughter
01-02-2005, 20:57
hahahaha znachi si mi bashta
BlinDBoY
01-02-2005, 21:05
hahahaha znachi si mi bashtaХахах ти пък от къде се появи не си спомням да съм те правил ... :twisted:
hahahaha znachi si mi bashtaХахах ти пък от къде се появи не си спомням да съм те правил ... :twisted:
Mi te ne q li napraviha dvete maiki?
BlinDBoY
01-03-2005, 01:26
Mi te ne q li napraviha dvete maiki?Е да те може да са го направили ама...аз дадох ...онова от което бебето става сеш се нали?! :wink:
tedo_davis
01-03-2005, 09:47
Аз доколкото знам съм мъж...на две лизбийки! a az kvo da kaja 4e sam dete na otka4eno semeistvo i sym sin na lesbiisko semeistvo?Neznam kak sa me pravili :} moje IN-Vitro ;]
a moje bi sam osinoven :cry: tova shte razbie krehkata mi dusha :cry:
Eliiiiiiiiii sexsito
01-03-2005, 14:42
e ti nali si maikata-Satanas Daunger :shock:
Eliiiiiiiiii sexsito
01-03-2005, 14:45
taka i taka si4ko se obarka,samo znam 4e si imah 2-ma bratia,niakolko sestrri i BlinD^Boy mi be6e gadge :oops: :P :lol: :lol:
Satanas_daughter
01-03-2005, 18:49
e ti nali si maikata-Satanas Daunger :shock:
eNigMaTic^
01-03-2005, 20:44
аз аВеР4еТо
Мъжа ми е - Лун ( Лунатрик )
детето ми е - Ричи
, а сестричката ми е ГеРиТо :wink:
така..само че ако искаме.... да е единно родословното дърво..сяко семейство...трябва да има връзка с другото..довечера ше сложа линк...така де,ако искаш..избери си с някой да си свързана по някъв начин..да сме задръжно семейство :wink: пак повтарям ако искаш...не те задължавам;))
а amy lee ако братовчедка ти е tasty^girl... то трябва да ми е сестра.. защото аз съм щерка на мърдърдол.... а тя ти е леля...аз няам нищо против..да ми е сестра ама тя ако иска де;)
Ок ама ще си по-голямата :P
tedo_davis
01-04-2005, 14:44
Izdirvam si Jeni4ka ... :P Ima li tuk nqkade?
hahavteen
01-04-2005, 14:49
emi az sum svobodna ma ne znam na kolko is.. :roll:
tedo_davis
01-05-2005, 08:30
emi az sum svobodna ma ne znam na kolko is.. :roll:
na 16 sym ( pone do 3-ti avgust 2005 godina )
a ti ?:}
zElEnA^mAsLiNkA
01-05-2005, 08:40
IIIi Mene my zabraihti ! Az sirak bez bratq i sestri li 6te sym ?? :cry:
Na 14 sym i si tyrsq si4ku :p
tedo_davis
01-05-2005, 08:42
ve4e sam golqm ... predlagam ti da se ojenish za men :P
vji mi pic-a ako se oplashish :} kaji Ne ;P
<============
<============
<============
hahavteen
01-05-2005, 18:00
<============
<============
<============
Lele az o6te ne sum otgovorila ti ve4e predlaga6 na drygi! Takova neviarno gadje ne 6ta! :evil: :lol: Na 15 sum! :wink:
Satanas_daughter
01-05-2005, 18:28
<============
<============
<============
Lele az o6te ne sum otgovorila ti ve4e predlaga6 na drygi! Takova neviarno gadje ne 6ta! :evil: :lol: Na 15 sum! :wink:
hahaha tamun iskah da se vzema slunchice za niakva i eto shte mi stane..oh kak se vikashe sia tva na bulgarski...a da mai beshe snaha shtoto sum mu sestra
hahavteen
01-05-2005, 18:43
hahaha tamun iskah da se vzema slunchice za niakva i eto shte mi stane..oh kak se vikashe sia tva na bulgarski...a da mai beshe snaha shtoto sum mu sestra
I az sum zabravila dymata ma znam kakvo iska6 da kaje6! :wink: Btw az ve4e sum ti niakakva i to ne kakva da e a du6teria! :shock:
Satanas_daughter
01-05-2005, 18:47
I az sum zabravila dymata ma znam kakvo iska6 da kaje6! :wink: Btw az ve4e sum ti niakakva i to ne kakva da e a du6teria! :shock:
ama kak taka ne mojesh da si mi dushteria i da se jenish za brat mi togava
aloooo tedo_davis da prestanesh s perveziite i da ostavish dete mi da spokoistvie
Aidee tursq si vtoriq stopanin... demeka na slun4ice muja(det oshte go nqma) nqma li kandidati :lol:
Satanas_daughter
01-05-2005, 19:01
Aidee tursq si vtoriq stopanin... demeka na slun4ice muja(det oshte go nqma) nqma li kandidati :lol:
mi slunchice mi e dushteria a puk az si imam kuche ako smiatash che shte se ponasiash s kuche dobre
mi slunchice mi e dushteria a puk az si imam kuche ako smiatash che shte se ponasiash s kuche dobre
Mi zavisi kakvo e ku4eto, ako to me ponasq.... :roll:
hahavteen
01-05-2005, 19:04
aloooo tedo_davis da prestanesh s perveziite i da ostavish dete mi da spokoistvie
Ama az niznaeh 4e ti e brat kato my predlojih! :shock: Dobre 4e ne sum priela 4e 6te6e da stane ebasi skandala :shock:
tedo_davis
01-06-2005, 07:42
tova otkaz li e :( gorkiq az shte zapla4aaaaaaaaaaa :cry:
Ama az niznaeh 4e ti e brat kato my predlojih! :shock: Dobre 4e ne sum priela 4e 6te6e da stane ebasi skandala :shock: