View Full Version : gays & lesbian
Q kajete spored vas koe e po gnusno da gleda6 kak dva geq se celuvat ili dve lisbiiki i za6to?i vsa6to taka bihte li go napravili s sa6tiq pol:)nqh nqh..DON`t Be SHY! :wink:
Абе честно казано и двете са мизерни ... ама мен много повече ме дразни и ми е гнусно ако са 2 гея отколкото 2 лисбийки. Пък и не само в България ами навсякъде по света всички са виждали 2 жени да вървят ръка за ръка. Или пък 2 жени да разменят по целувка за здравей или за чао. Но мъже ? НЕ. Може би така съм бил възпитън или така са ми разбиранията но ... хората не са създадени за да имат сексуални контакти с тези от техния пол. Бляк аде стига че ми се гади като си помисля ... Квото и да си говорим и 2_те са гнусни и ужасни но педерасите повече ... :mrgreen: :mrgreen:
Аз се кефя мноо на лесбийки обаче ако видя мъже да се целуват ще им се изповръщам в краката :lol:
ami dve macki stava ama dva ko4a NE!
V4era na NDK videh edni mangali da si puskat ezici lele 6teh da si izdraifam 4ervata ,no kato vida momi4eta i se vazbujdam
Confusion
12-28-2004, 09:47
Аз като видя два пръча да се целуват и мога да повърна направо, но вече като видя две жени да го правят и се кефя максимално :)
Eliiiiiiiiii sexsito
12-28-2004, 10:10
Ami spored men e po gnusno da gleda6 kak geiove se celuvat :shock:
kurabiika
12-28-2004, 10:12
abe i dvete sa gnusni no nai gnusno e muje da se celuvat :!:
Аз не бих го направил. Но с удоволствие бих гледал как две момичета се целуват :)
miloto_girl_4e
12-28-2004, 11:42
mi na men ne mi e priqtno da gledam nito lesbiiki,nito geyove.. no ako trqbva da izbiram bih izbrala da gledam kak se celuvat momi4eta :roll:
aBnOrMaL_BaBy
12-28-2004, 12:01
Лично аз нямам нищо против гейовете и лесбийките,все пак те са си хора както всички нас.А относно другия въпрос,дали бих се целувала с момиче,да бих и мисля че в това няма нищо лошо. :P Пък и вече сме 21 век и половината от момичетата сигурно са си пускали езици с друго момиче.и никой не намира това за извратено :wink: Бих се целувала с момиче,но по далеч никога не бих стигнала,защото това вече ми се струва определено доста гнусно. :twisted:
playful_girlll
12-28-2004, 12:12
az su6to nqmam ni6to protiv geiovete i lesbiikite...
ami az sam se celuvala mnogo pyti s momi4eta,daje imah edno gadje momi4e. i ne mislq,4e e gnusno dve momi4eta da se celuvat. i kolkoto mom4eta ni vidha ni se kefeha....
Na mom4etata im haresva da gledat celuva6ti se momi4eta, oba4e spored men i dvete sa gnusni
bodil4e_f
12-28-2004, 12:33
men i ednite i drygite me kefqt i nqmam ni6to protiv tqx taka 4e....
no ne bix go naravila s momi4e!!!
Murderdoll
12-28-2004, 12:49
ъъ...ми аз се кефя и на двете :oops: :lol: :lol:
на гейове ама само ако са някви готини
пичовете...а с момичета съм се целувала
и мога да кажа че си е супер яко:)))))
SANDRETO
12-28-2004, 12:51
emi sq vseki pich se kefi na lesbiiki i sledovatelno mrazi geiove,puk az nqmam nishto protiv i lesbiikite i geiovete i te sa hora i te dusha nosqt :wink: 8)
az su6to nqmam ni6to protiv geiovete i lesbiikite...
Ах ама не се и съмнявам ... :wink:
Аз не бих го направил. Но с удоволствие бих гледал как две момичета се целуват :)
Вярно е само с 2-ма е най интересно тай наречената Тройка поне ще отделяш внимание и на 2-мата(2-те) с който си........ :wink: :lol:
Anonimno
12-28-2004, 16:19
Az sym momche taka che mi e po gnusno da gledam davama myje.To po princip trqbvashe da pitash za sexa napravo shtot dve momicheta se celuvat na seki metar kakto se kazva.Shto se otnasq dali bih probvam ne mersi :}}
aBnOrMaL_BaBy
12-28-2004, 18:32
men i ednite i drygite me kefqt i nqmam ni6to protiv tqx taka 4e....
no ne bix go naravila s momi4e!!!
Само да те питам защото не успях да разбера.. секс ли не би правила или не би се целувала с момиче?Щото определено има доста голяма разлика :P
dj Javor 'crazy-idiot'
12-28-2004, 19:09
Лесбос форевър гейс форневър или поне прикрито не пред хора
Не ми е гнусно да гледам нито 2-ма мъже, нито 2 жени. Щом се обичат двамата да се вземат. Правила съм секс с 2 жени, никак не ми беше неприятно. Целуването с жена не го коментирам, защото не им помня бройката.
Lezbiiki moje ama ot geiove mi sa gadi
Ами за мен ... е по-приемливо да гледам лезбийки ...незнам що така може би защото съм... Ама немога да ги разбера.. Как може да обичаш някой от твоя пол...и да правиш секс с него ...Отврат ...!!!
Ами за мен ... е по-приемливо да гледам лезбийки ...незнам що така може би защото съм... Ама немога да ги разбера.. Как може да обичаш някой от твоя пол...и да правиш секс с него ...Отврат ...!!!
LiNkiN4eTo
12-28-2004, 19:56
aa mini gi teq pedali :evil:
Аз Бих пробвал само с 2 жени и аз самия богата фантазия но никога не бих го направил с Мъж :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emi sq vseki pich se kefi na lesbiiki i sledovatelno mrazi geiove,puk az nqmam nishto protiv i lesbiikite i geiovete i te sa hora i te dusha nosqt :wink: 8)
i as tva vikam :lol: :wink:
Е честно да си призная не знаех за желанията на жените останах малко учуден но щом e4o искаш Успех
Sunny Girl
12-28-2004, 20:20
abe 2 geq kato se kiss e mn gadno ama te vse pak se love kakto momichetata mmm za momiche ne e chak tolkova gadno bix go priela
az sum se kiss s momiche ama ne bix spaka s momiche :P
HiP-HoP-MaX
12-28-2004, 21:11
aMi da ti go nahakam ne Iskash lI e maIna ela I sha razberesh kak e hahaha batI temata maIna deto izbra nali znaesh LamzI i az te ObichaM {P}
BABY_SEXY_GIRL
12-28-2004, 21:43
Mi mnoo qsno, 4e se kefq pove4e na lesbiiki, ne 4e i te sa cvete za mirisane, no ako trqa da izbiram... :wink: Ina4e az ne bih go napravila :twisted:
aMi da ti go nahakam ne Iskash lI e maIna ela I sha razberesh kak e hahaha batI temata maIna deto izbra nali znaesh LamzI i az te ObichaM {P}
ahahahhahahah :) sled nova godina :wink:
ami az sam se celuvala s mmomi4eta i mislia 4e e adski gotino no to gotino e s mom4eta
abe badete svobodni v izbora i 4uvstvata si
mi men mi e gnusno da gledam muje kak se tzeluvat..dokato jeni daje e gotino!!!!
Verliebter^Junge
01-14-2005, 20:18
Nito bih se celuval s mom4e,nito p1k bih ebal edno.No vse pak sme 21 vek i trqbva da sme tolerantni.Az poznavah edin gei i be6e svesten,be6e si daje du6ata na kompaniqta.Vsi4ki znaehme,4e e gei,no ne ni pre4e6e,6ot ne se interesuva6e ot nas seksualno.Nqmam ni6to protiv geiovete stiga da ne me v1zpriemat kato seksualen obekt.A za lezbiikite-stava!
Хасковлията
08-26-2006, 19:37
Много сте консервативни ?!
Нали искаме да сме Европейци !
Всеки сам избира своята съдба дали да спи с мъже, жени или с двете.
Бъдете по разкрепостени !
Az sam se celuvala s momi4e i ne vijdam nishto losho v tova,oba4e za mom4eta e smeshno spored men no nqmam nishto protiv tqh
Legioner
08-26-2006, 22:26
Мъже да се целуват е страшно гнусно. Гейовете са некви болни хора ! Айде момичета да се целуват - да, виждал съм, ама мъже...ужас. Лично аз много мразя гейовете, и като видя някой такъв ми идва да му разбия мутрата гадна !!!
WindWaker
08-26-2006, 23:18
ne odobrqvam nito ednite nito drugite. prirodata e syzdala horata po edin na4in i tva e polojenieto. i davam vi garanciq 4e sled nqkolko godini 6te doide druga moda i lezbiikite ve4e nqma da sa vyrvejni. dano samo da ne e ne6to ot roda na seks s jivotni. ma koi znae, to kakto e trygnala "modernata" civilizaciq.
blah .. mnoo qsno 4e 6e se kefim pove4e na lezbiiki : )) ako vidq muje de se celuvat nqma da im se izpovru6tam v krakata i na glavite .. [-X :---)
Нямам нищо протим гейовете и лезбийките.И на мен ми се струва гнусно,не мога да кажа защо,но просто ми е гнусно. :) Да,наистина е доста по-гнусно да видиш как двама мъже се целуват,отколкото две жени.Просто незнам...така или е прието или незнам наистина защо е така.
Гаднооооооо ееееее :smt013
sex s nasekomi oooo sex s nasekomi :lol:
SANDRETO
08-27-2006, 10:44
az ne ponasqm geyove [-X gnusni sa mi,osobeno kato se pravqt na jeni,e ne ste jeni,ne se izlagaite de :smt011 a otnosno temata,mujete mrazqt pedali,i estestveno se kefqt da gledat lesbiiki,az ne si padam po nito edno ot dvete...
ми и двете са ужасни ... тей че не искам да гледам нито жени да се целуват,нито мъже ... :smt012 :smt013 :smt011 :smt019