Влез

View Full Version : Za6to tq postypva taka

Bu!
01-03-2005, 14:54
Ami iskam da vi pitam momi4eta, zna4i hodq s edno momi4e ot 2-3 meseca iii, tq e e devstvena, no tova ne mi puka osobedno, az NEhodq s neq samo da q 4ukam. Ta vyprosyt mi e: Emi ponqkoga kogato sme na same (siguren sym 4e e devstvena) i tq po4va stra6no mnogo da me vyzbujda, smisyl..po4va da me pipa tuk tam..da mi mesti rycete na dupeto i t.n. I stra6no mnogo me vyzbujda..(normalno)..Ama pokazva 4e stra6no mnogo iska da pravim ne6to pove4e ot..da se natiskame..i kogato az posegna da i otkop4eq sutiena (6tot neizdyrjam napravo 6i go razkysam) ili pyk kym kop4eto na dynkite i da go razkop4eq i tq mi maha rycete i mi pokazva 4e ne e syglasna...Hem Iska, Hem neiska...e obqsnete mi go...PLS :roll:

mnoo_sexy
01-03-2005, 15:13
ami spored men tq go iska prosto o6te ne e sigurna v teb.mn malko vreme ste hodili.az sa6to bqh v takova polojenie i ot opit ti go kazvam.iz4akai prosto tq sama 6te si go poiska:}

Eliiiiiiiiii sexsito
01-03-2005, 15:21
ami sigurno o6te ne e gotova
po4akai izvestno vreme
tva e normalno :roll:

BABY_SEXY_GIRL
01-03-2005, 15:43
Misli, 4e o6te ne e gotova i q e strah...Normalno, iz4akai, tq sama 6te si go poiska samo da e adski vazbudena i nqma da izdarji i tq :wink:

Mu!
01-03-2005, 15:54
Misli, 4e o6te ne e gotova i q e strah...Normalno, iz4akai, tq sama 6te si go poiska samo da e adski vazbudena i nqma da izdarji i tq :wink:

mmmmmma i az neizdtyrjam...napravi vi kaam naite li kak me nadyrvq, pyk ..nakraq...ni6to... :roll:

miloto_girl_4e
01-03-2005, 16:15
mi prosto ne e na 100% sigurna v sebe si..
i hem iska.. hem v posledniq moment se razkolebava..
prosto se postarai da q vazbudi6 i ti adski mnogo
i nqma da ti otkaje..garantiram ti :wink:

miskin
01-03-2005, 16:22
Явно е страхува? Не е лесно, влез и в положение:).

Anonimno
01-03-2005, 16:43
Moje da te probva kak shte reagirash ,dali shte i napravish problem za tova!!!

01-03-2005, 18:07
Не е до страх! Според мен иска само да се натискате щото е някав детски задник и не иска секс още! С 2 думи не е готова и иска само да се натискате щото я е страх да не я цепнеш!!

01-03-2005, 19:50
I az sum suglasna s kittie 4e ne iska sex o6te.Prosto q kefi da se natiskate i tva e... puk tq ako re6i 4e go iska 6te ti go pokaje predpolagam.

suzanna
01-03-2005, 21:29
Не е до страх! Според мен иска само да се натискате щото е някав детски задник и не иска секс още! С 2 думи не е готова и иска само да се натискате щото я е страх да не я цепнеш!!

imenno:)abs sum sigurna

dqdoto_tineidjar
01-03-2005, 21:33
siguren li si 4e tva koeto te opipva tuk tam ne e dqsnata ti tuka ili liavata?hehe vnimavai mom4e rukobludstvoto e griah nali znaish za :
iz dnevnika na edin 4ikidjia:
den purvi:Opitah s dqsnata --beshe mn qko>>
den vtrori:Opitah s liavata-- beshe oshte po gotino
den treti:Opitah s jena--bledo podobie na dqsnata.... :lol:

LiNkiN4eTo
01-04-2005, 06:54
Hem surbi , hem boli :wink:

Baccara
01-04-2005, 07:48
Ami iskam da vi pitam momi4eta, zna4i hodq s edno momi4e ot 2-3 meseca iii, tq e e devstvena, no tova ne mi puka osobedno, az NEhodq s neq samo da q 4ukam. Ta vyprosyt mi e: Emi ponqkoga kogato sme na same (siguren sym 4e e devstvena) i tq po4va stra6no mnogo da me vyzbujda, smisyl..po4va da me pipa tuk tam..da mi mesti rycete na dupeto i t.n. I stra6no mnogo me vyzbujda..(normalno)..Ama pokazva 4e stra6no mnogo iska da pravim ne6to pove4e ot..da se natiskame..i kogato az posegna da i otkop4eq sutiena (6tot neizdyrjam napravo 6i go razkysam) ili pyk kym kop4eto na dynkite i da go razkop4eq i tq mi maha rycete i mi pokazva 4e ne e syglasna...Hem Iska, Hem neiska...e obqsnete mi go...PLS :roll:

Малко са жените които знаят какво искат и за това не се учудвай, че хем иска, хем не :)

10-15-2006, 12:45
i az sym devstvena zatva moga da ti kaja kake tochno..ei taka kato sam s nqkoi na kupon primerno otivame v dr staq i pochvame da se natiksame i mi stava mn hubu..baram i toi bara..davam nai-mn da mahni sutiena shtoto chusvtvoto da ti lijat gyrdite e zversko no shtom posegne kym dynkite vednaga mi iztiva vsichko i kazvam ne zashtoto prosto ne sma sigurna v choveka..demek za sex glavnoto e da si siguren v choveka !

CrazyWitch
10-15-2006, 12:49
Еми притеснява се от нещо повече явно.
Ала и е интересно да вижда, че тя възбужда. За това.. вземи я възбуди ти самия едно хубу.. да видим дали ще ти се дърпа. Накарай я да се отпусне.

IdiOtKa
10-15-2006, 12:53
хмммм детска раута ...може да и е забавно на момичето ... и и харесва да се чувства желана .... няма лошо

Chiana
10-15-2006, 13:30
Виж, аз преди време, когато бях девствена, се държах по същия начин. С гаджето ми тогава се натискахме както ни падне, по всякакъв начин, но него правихме. Просто разграничавах двете неща. Сексът беше една голяяяма стъпка, която току-така не може да се предприеме, а натискането-нещо нормално. Когато обаче преспах за 1 път с момче, нещата станаха съвсем други. Сега натискането си води до секс. Което вече е нещо напълно нормално. Но като по-малка исках да съм сигурна напълно в човека, че ме обича страаашно много, че е готов на всичко за мен, че няма да ме зареже, ако преспи с мен и ей такива. Това се върти в главата на едно девствено момиче. Поне при мен беше така. Според мен, ако и показваш непрекъснато, че страшно много я обичаш и държиш на нея, тогава ще поиска да правите секс. Просто трябва да си страшно търпелив и да се отнасяш с внимание и разбиране към нея. И винаги да й показваш чувствата си, и да и ги казваш.

Papagal4e
10-15-2006, 15:13
i az sym devstvena zatva moga da ti kaja kake tochno..ei taka kato sam s nqkoi na kupon primerno otivame v dr staq i pochvame da se natiksame i mi stava mn hubu..baram i toi bara..davam nai-mn da mahni sutiena shtoto chusvtvoto da ti lijat gyrdite e zversko no shtom posegne kym dynkite vednaga mi iztiva vsichko i kazvam ne zashtoto prosto ne sma sigurna v choveka..demek za sex glavnoto e da si siguren v choveka !
ем ти може да си каже,че си по-голяма курва,дори и да не си се ебала,жъобще не знаеш какво ще каже момчето след това,ами ако се хвали ,че сте се ебали..а и още нещо..колко често ходиш на такива купончета

10-15-2006, 22:19
ем ти може да си каже,че си по-голяма курва,дори и да не си се ебала,жъобще не знаеш какво ще каже момчето след това,ами ако се хвали ,че сте се ебали..а и още нещо..колко често ходиш на такива купончета
axaxaxaxXAXA i az tva shtqh da kaja .. bravo !!!

MrAsNiKa
10-15-2006, 22:35
Я да не бараш момичето че ще ти счупя ръчичките :smt093

WindWaker
10-15-2006, 22:38
mi prosto ne e na 100% sigurna v sebe si..
i hem iska.. hem v posledniq moment se razkolebava..
prosto se postarai da q vazbudi6 i ti adski mnogo
i nqma da ti otkaje..garantiram ti :wink:

taka si e ;]

GothicGirl
10-16-2006, 06:30
говорете бе хора.