View Full Version : iskam da popitampo opitnite v sexa
nadqvam se na kompetenten otgovor koito vse pak da byde podkrepen i s nqkfo dokazatelztfo zna4i vyprosa mi e poneje 4etah v stranicata za 4te lyji za zabremenqvaneto i 3ta be6e slednata Lyja nomer 3 - Momi4eto ne moje da zabremenee ako mom4eto si iskara 4lena predi eqkulaciqta .....i obosnofkata be6e ne6to ot roda- tova ne e vqrno za6toto prez cqloto vreme mom4eto moje da otdeli te4nost s koqto da oplodi qiceketkata Vqrno LI e Tova ? ne trqbva li za da zabremenee momi4eto spermatozoidite da bydat izhvyrleni na vytre "silno"??? mersi predvaritelno
LiNkiN4eTo
01-03-2005, 20:11
estestveno 4e ne e vqrno , nali spermata e semennata te4nost :!:
Murderdoll
01-03-2005, 20:21
естествено че има вероятност
момичето да забременее.щото още
докато момчето не се е изпразнило
се отделя течност(смазка или квот
е там) и тая течност може да съдържа
сперматозоиди..и ако дори един от тях
си проправи път до яйцеклетката....
става белята
avtomaniak
01-03-2005, 20:54
ae nz ma pri mene sa otdelqt edni te4nosti predi da sa ispraznq
ahahaha ave ei avtomaniak ti kaf opiten v sexa si ve...stiga si pisal gluposti...otdelia ti se mozaka ot glavata...
Moje da se zabremenee osobenno ako e 2ri tek i toi prez 1viq e svarshil....otdelq se sperma i seriozno moje da ostanete s eventualen potomak! Kofti - se momichetata patqt! :x
Anonimno
01-03-2005, 21:05
Em estestveno che ima veroqtnost drugite si kazah az gi podkrepqm!!!
mi moje da zabremenee, puk moje i da ne zabremenee, zavisi ot sok4etata na momi4eto, kolko sa kiselki :lol:
hahavteen
01-03-2005, 21:10
Napravo vi se 4ydia na akula! Ne ste naiasno s organizma si i riskovete puk sex mi pravite! :? Ina4e risk ima.Murderdoll obiasni! :roll:
aBnOrMaL_BaBy
01-03-2005, 21:22
emi batka neznam
Ми тогава като незнаеш кфа е целта на шибаното ти безсмислено мнение ??? :evil:
По темата - естествено,че има шанс да се забременее дори и той да е минимален. 8)
Eto ti edin kompetenten otgovor na Biotehnolog - Medic : Pri eiakulaciata se otdeliat goliam broi spermatozoidi. Niakolko miliona. Goliam achast ot tiah sa nemoshni, s defekti, bavni kato edna malka chast uspiava da sotgine do iaicekletkata i samo edin eidnstven uspiava da ia oplodi. Do tuk predpolagam go znaete. Prez cialoto vreme na erekciata se otdelia technost ot prostata (jlezata koiato se namira tochno mejdu testisite i anusa). Tazi technost se otdelia na tlasaci pri eiakulaciata kato v neia se primesvat i spermatozoidi kato tazi substancia vehce se naricha semenna technost. Niama da zadylbavam v roliata na tazi technost no toi e predimno zashtitna reakcia na organizma. Prez cialoto vreme kogato se otdelia tazi technost v neia se primesvat i mnogo malko kolichestvo spermatozoidi, stotici. Technostta izglejda bistra zashtoto broiat im e malko, no prez celiat akt v jenata navliza dostatychno kolicehstvo za da zabremenee, zashtoto dori i edin za vleze moje da e sotatychno jiv, energichen i chitav za da stigne do iaicekletkata. 80% ot nejelanata bremennost e stanala tochno po takyv nachin.
Po-dobre skypi protivozachatychni ot kolkoto eftina decka kolichka ;)))
ei..losha rabota we :roll:
glazunov
01-04-2005, 15:27
emi batka neznam
Ми тогава като незнаеш кфа е целта на шибаното ти безсмислено мнение ??? :evil:
. 8)
Целта е да се издигне в йерархията -от новак до Мегафен :lol:
b3b3poHka
01-04-2005, 15:40
Mda estestveno che moje..tochno sa go opisali:)
I`LoVe`My`BiTcH
07-17-2006, 17:39
Абе плякаи си се, само гледай да не ти се исфърлят там вътре , че си е ебало маикята :lol:
Svetlana_Pei4eva
07-17-2006, 18:44
става белята
To4no taka!Dobre 4e ima nqkoi po osvedomeni hora v tozi forum :)
`Death`Whore`
07-17-2006, 21:51
Всъщност е вярно поради няколко причини:
1. Ако е имало друг полов акт преди това, сперматозоиди 100% са останали в канала и те се сливат с течността, изтичаща по време на секса.
2. Мъжът може да го извади, но без да се усети, може да пръсне малко сперма. 1 сперматозоид е достатъчен, а в спермата има милиони.
pitbullbg
07-17-2006, 22:22
moje otdelqt se spermatozoidi v tazi te4nost predi da svar6i6... malka e veroqtnosta no q ima
HanoMnaH
07-17-2006, 22:43
Абе деда знам едни приятели неска си признаха че го правят без предпазни мерки и дося поне едно 30 пъти са се праскали...само 1,2 пъти са ползвали презърватив и той нали спокоен и свършил в нея и после айде Пастиниор......опасноста не е много голяма или те са късметлий ама от толкова много пъти....и са се провалили само 1 път и то с капут.....легенди..
bulgarche
07-17-2006, 23:01
Аз понеже съм ходил на СИП "Здравно образование" и мисля, че няма да е било лъжа че може. А и има случаи на забременели, как става това мислиш?
Kill Zone
07-18-2006, 12:27
В началният стадий на ерекция се изхвърля смазка.ТАк както момичетата се навлажняват так и ти изхвърляш смаска.Тя се състои от малко телесни течности примесени със части от спермата застояла се по каналите.Вереятността ад стане нгаф е малко но съществъва.
>Другото което е че сперматозоидчетата плуват с помоща на упашките си и не им е проблем и да не бъдат изхвърлени много навътре да си стигнат до яйцеклетката.Вагината на жената поддържа постоянна температура и влага и поради тази причина спермата може да живее вътре с дни.Принципно след уплождането на яйцеклетката останалтие сперматозоиде не умират а си обикалят наляво надясно :roll: такаче реален шан си съществува но всичко тука си е теория на късмета.
cvety_i_bebeto
07-18-2006, 12:29
става белята
i az taka znam...
alkobalko
07-18-2006, 12:49
Napulno e vuzmojno. Predi izprazvaneto se otdelq druga technost, ako ne se luja beshe na hormonalna osnova(za tova moje i da vi izluja), no v neq sushto ima spermatozoidi.Taka, che ima golqma veroqtnost momicheti da zabremenee. A i kakto veche kazaha, nezavisimo kolko daleche i izhvurlen spermatozoida, toi se dvuji s kamshiche i taka se predvijva do qicekletkata.
Luciferian
07-19-2006, 06:07
nadqvam se na kompetenten otgovor koito vse pak da byde podkrepen i s nqkfo dokazatelztfo zna4i vyprosa mi e poneje 4etah v stranicata za 4te lyji za zabremenqvaneto i 3ta be6e slednata Lyja nomer 3 - Momi4eto ne moje da zabremenee ako mom4eto si iskara 4lena predi eqkulaciqta .....i obosnofkata be6e ne6to ot roda- tova ne e vqrno za6toto prez cqloto vreme mom4eto moje da otdeli te4nost s koqto da oplodi qiceketkata Vqrno LI e Tova ? ne trqbva li za da zabremenee momi4eto spermatozoidite da bydat izhvyrleni na vytre "silno"??? mersi predvaritelno
Фактически, през цялото време се отделя по малко течност (на английски pre-cum на български забравих как точно беше). В тази течност има малко сперматозоиди. По принцип не са достатъчно, но факт - дори и един може да свърши работата. Като цяло - вероятността от такова забременяване е много малка, но все пак я има.
Не мога да обяснявам добре, а и едва ли някой ще ти даде изчерпателен отговор, това не зависи от сексуалния опит. Попитай някой сексолог, ако искаш точен и изчерпателен отговор.