View Full Version : Помогнете ми . Моля !!
Sexy_angel_f_sf
01-04-2005, 12:33
Така ходя с 1 момче вече 1 година и повече . Нормално е на 15 съм и ние с него доста често правим Секс...
Веднъж ме попита дали ще му направя свирка .. оттогава доста често се случва , но напоследък , той иска да ме накара да гълтам. А мен ме е страх от това моля ви посъветвайте ме :(
Moмиче, гълтай, не е страшно... Само гледай да не се задавиш :)
Така ходя с 1 момче вече 1 година и повече . Нормално е на 15 съм и ние с него доста често правим Секс...
Веднъж ме попита дали ще му направя свирка .. оттогава доста често се случва , но напоследък , той иска да ме накара да гълтам. А мен ме е страх от това моля ви посъветвайте ме :(
Според мен, ако найстина те обича, няма да те принуди да правиш нещо, което не искаш. Разбирасе поговори с него, кажи му че ти трябва време за да свикнеш, да не те насилва и че всичко ще се нареди от самосебе си :)))
Sexy_angel_f_sf
01-04-2005, 12:50
Е да ама аз си го обичам ... , но незнам дали това (като гълтам) няма да ми навреди...
това са глупости. спермата е полезна за здравето на жената
научно доказано е :!:
Е да ама аз си го обичам ... , но незнам дали това (като гълтам) няма да ми навреди...
Няма на какво да ти навреди ... според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии, но все пак внимавайте част от спермата да не попадне във влагалището и ...
nikoga ne go pravi...i men me nakara i az povarnah..zashtoto vkusa e ujasen!
damnedbird
01-04-2005, 14:38
nikoga ne go pravi...i men me nakara i az povarnah..zashtoto vkusa e ujasen!
е, това беше тъпо не мислиш ли... все едно аз да питам дали ягодите са с хубав вкус и някой да каже, че е алергичен и че е повърнал... и съответно да заключи че не са хубави... демек да не ям...
всеки си има усещане за нещата около себе си.. ако прецениш, че се гаври с теб го прати по-дяволите... ако смяташ, че това просто му доставя удоволствие и това те удовлетворява, гълтай няма страшно :wink:
Ako galtash tis e namalqva procenta da hvanesh rak na gardata s 20% !!!
MiRaCuLiXbb
01-04-2005, 14:52
според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии
Муахаха, а защо? Бре измислихте нова биология. Кажете какво толкова полезно има в спермата дет да не го знам? :wink:
Кво страшно има в тва ... няма от кво да се притисняваш ... :)
damnedbird
01-04-2005, 14:59
Това което бях пратил преди в една тема с линк към тема за гълтането беше фейк... някакъв студент в щатите изкопирал страницата на СиЕнЕн и направил тази статия като офиицално проучване... естествено е бил заловен и съден за използване на чужди права...
в крайна сметка такова проучване не съществува и тези данни са неверни.. но само за рака на гърдата, по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
MiRaCuLiXbb
01-04-2005, 15:10
по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
Толкова много, че и аз не мога да се сетя дори за 1. Айде няма ли някои да ме светне по въпроса или само си говорите наизуст. :lol: :wink:
damnedbird
01-04-2005, 15:24
по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
Толкова много, че и аз не мога да се сетя дори за 1. Айде няма ли някои да ме светне по въпроса или само си говорите наизуст. :lol: :wink:
Dude, по-добре мълчи и се опитай да изглеждаш секси! :wink:
В една друга тема го бях описал - пълната гама витамини плюс аминокиселини и няколко глюкозни фракции, общо около 35 елемента ;) нужни на сперматозоидите да преживеят 72 часа...
Ама мисля, че е повече от безсмислено да задръствам с еднакви постове цял форум... и без това тук има толкова много боза-а-а, че като гледам скоро няма да се изчисти..
gultai i si trai!!!spermata lekuva grip,akne i mn drugi neshta... :lol:
Cyberdyne_101
01-04-2005, 15:35
Ето какво знам аз :arrow: Освен сперматозоиди в спермата се съдържат и други органични вещества, микроелементи, протеини, аминокиселини, ферменти, глюкоза, фруктоза, лимонена киселина и други вещества. :wink: Бях чул нещо и за витамин С :P Момичета гълтайте за здраве :lol: :lol: :lol:
b3b3poHka
01-04-2005, 15:35
Mi za kfo trqq da gyltash kat ne iskash...Toi ako te obicha nqq te kara da go praesh..ti nestiga che sfirka my praesh ami...gr zamisyi se!
MiRaCuLiXbb
01-04-2005, 15:45
Omg :lol: Както би казала учителката ми по биология чети пак, "dude".
Ако си убеден, че спермата е толкова :shock: полезна може да направим едно изследване. (ако искаш и ти участвай :wink: :) ) Дори ще го публикуваме някъде. :)
според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии
Муахаха, а защо? Бре измислихте нова биология. Кажете какво толкова полезно има в спермата дет да не го знам? :wink:
Ми от де да знам, дори незнам кой нго е проучвал, то така си пише по списанията ...
toq pich hem te ebe hem mu duhash hem mu gultash spermata lelele dobre te e naredil...Shto me mu se ispikaesh v ustata...Bojeeeee ZLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sexy_angel_f_sf
01-04-2005, 17:05
Бах вие на гъз ме направихте... :)
Между другото на мен вкуса ми харесва...
че дори на вкус като ти харесва, какъв ти е проблема?
полезна или не, в никакъв случай не е вредна, повярвай ми :wink:
damnedbird
01-04-2005, 20:34
че дори на вкус като ти харесва, какъв ти е проблема?
полезна или не, в никакъв случай не е вредна, повярвай ми :wink:
Вече и аз не виждам причини за притеснения ;)
BlueOrDead
01-05-2005, 08:24
Ami moeto mnenie e 4e ako iskash mojesh da opitash i ako ti haresa da produljish da go pravish , ako ne ti haresa neproduljavai :lol:
Mushroom
01-05-2005, 08:33
Никой не е умрял от сперма,нито се е разболял от нея освен ако не е алергичен към нея :))) Щом ти харесва на вкус...гълтай.Нищо няма да ти стане...нали искаш да му доставиш удоволствие на приятеля ти...или? Апък аз не виждам кой знае каква разлика в това да ти свърши в устата и в това да ти свърши в устата и да я глътнеш...все тая е...нали е в устата ти!:)
ЗА ГЪЛТАНЕТО ...
Тук е моментът да кажем истината за всички притеснения свързани с поемането на сперма в хранопровода. Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.
Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.
КАК Е НА ВКУС
Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
Всеки сам да си реши!
pepel_ot_rozi
01-05-2005, 19:33
това са глупости. спермата е полезна за здравето на жената
научно доказано е :!:
Винаги съм си задавала един въпрос и отговор до сега не съм намерила, може би защото не съм намерила компетентен по тази тема човек. След като при секс без презерватив има вероятност да се сдобием с някоя венерическа болест при гълтането няма ли такава. Да си представим че момичето има разничка в устата и не знае за нея а момчето е ХИВ позитивно и също не знае за това. Доказано е че СПИН се предава и чрез ранички по кръвен път. Та как да си отговоря на въпроса?
Винаги съм си задавала един въпрос и отговор до сега не съм намерила, може би защото не съм намерила компетентен по тази тема човек. След като при секс без презерватив има вероятност да се сдобием с някоя венерическа болест при гълтането няма ли такава. Да си представим че момичето има разничка в устата и не знае за нея а момчето е ХИВ позитивно и също не знае за това. Доказано е че СПИН се предава и чрез ранички по кръвен път. Та как да си отговоря на въпроса?
Естествено, че е начин на заразяване... дори да не гълташ... пак...
Едни кървящи венци са ти напълно достатъчни...
awe kfo go 6a6kate momi4eto kfo zna4i spored men ako te obi4a...bla bla!!po tfa ne moje6 da sydi6 dali nqkoi te obi4a ili ne!a kfo q pla6ite neka da si gylta ne e stra6no spoko macka nema se pla6i6:}}
Spremata ne e vredna no zavisi ako ti iska6 gultai toi ne bi trqbvalo da te kara na sila da gulta6 tova go ra6ava6 ti :!:
damnedbird
01-13-2005, 17:25
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
Всеки сам да си реши!
Извода -> Пийте повече ананасов сок, ако приятелката ви гълта ;)
NaSty GiRl
01-15-2005, 08:23
ne e stra6no da gulta6 prosto e gadno i e obidnooo!!! ako ne iska6 mu go kaji
Immortal_girl
01-15-2005, 08:31
Mi napravo si mu go kaji,nqma kakvo da otlaga6! :wink:
LiNkiN4eTo
01-15-2005, 09:32
ot kvo te e strah da gulta6 :?:
ako vkusa ne ti e priqten prosto mu go kaji :!:
Mnogo e egoisti4no ot negova strana da te kara da gulta6. Vqrno 4e taka na nego mu e po-qko, no ako na teb ne ti haresva, nqma da go pravi6, razbira6 li? 6toto trqbva da pravite samo ne6ta, koito sa priqtni i za dvamata :wink: ako iska6 probvai 1 put i ako ne ti e priqtno, sqda6 i prosto mu kazva6 kak stoqt ne6tata. Trqbva da te razbere, ako ne zna4i e tup egoist, koito se interesuva samo ot sobstvenoto si udovolstvie!
she gultash mi kude she hodish
miss sweety
09-09-2007, 20:59
koito go e strah ot me4ki ne hodi f gorata kat ta e strah ne gultai.