View Full Version : Virgins
Haide vsi4ki momi4eta mejdu 14 i 18 da se vklu4at v tazi anketa.
hahavteen
01-07-2005, 13:47
I kakva e ideiata? :roll: Malko mi se gybi smisula sorry! :roll: Ina4e sum i kakvo ot tova? :roll:
E ne si li mislish ponqkoga: "Vsichki okolo men ve4e sa go pravili, shte si umrA devstvena i t.n."
hahavteen
01-07-2005, 13:56
E ne si li mislish ponqkoga: "Vsichki okolo men ve4e sa go pravili, shte si umrA devstvena i t.n."
Mi az go mislia za pravo na li4en izbor taka 4e ne mi pre4i da sum edinstvenata devstvena v kompaniata! :roll:
Идеята е може би да се види нагледно какъв процент от момичетата държат на девствеността си,в зависимост от възрастта си.Тенденцията в последните години е възрастовата граница да пада все повече и повече,което според мене е обезспокоително :roll:
hahavteen
01-07-2005, 14:00
Идеята е може би да се види нагледно какъв процент от момичетата държат на девствеността си,в зависимост от възрастта си.Тенденцията в последните години е възрастовата граница да пада все повече и повече,което според мене е обезспокоително :roll:
Mi obezpokoitelno e 6toto pove4eto ne znaiat kakvo i za6to go praviat! Imah edna suy4eni4ka na 12 koiato pravi sex s misulta 4e bebetata se kypyvat v magazina tui kato maika i tova i bila kazala! :shock:
Slava na devstvenite krasivi devici!
От 200 години насам стои този проблем, че момичетата все по-рано губят девствеността си. Ако възрастовата граница е спадала със средна скорост по 1 година за година и през 1804 е била да речем 20 години, колко е сега?
{}Slanchiceto{}
01-07-2005, 14:22
Ами да девствена съм.По принцип се гордея със себе си.Но отвреме на време се чувствам малко консервативна,защото не смятам,че трябва на толкова ранна възраст ( 14-16 ) да се започва полов живот.
Ами да девствена съм.По принцип се гордея със себе си.Но отвреме на време се чувствам малко консервативна,защото не смятам,че трябва на толкова ранна възраст ( 14-16 ) да се започва полов живот.
Гласът на разума :!: :!: :!:
SweeT^Puppy
01-07-2005, 14:26
Не
Myrcheto
01-07-2005, 14:26
az syshto smqtam che e typo nqkvi momichenca deto nqma nishto jensko i syzrqlo v tqh dori da govorqt za sex ... pyk neka da sym konservativna ako trqbva ... ne che ima neshto losho v sex-a , no vsqko neshto s vremeto si ...
angelski_o4i
01-07-2005, 16:02
az sam na 16 i smqtam 4e trqbva parviq pat da e v podhodq6toto vreme s podhodq6tiq 4ovek i to li4no za teb,ane za priqtelite ti(da go napravi6 samo za6totro vsi4kite ti priqtelki sa go pravili).
az sam na 16 i smqtam 4e trqbva parviq pat da e v podhodq6toto vreme s podhodq6tiq 4ovek i to li4no za teb,ane za priqtelite ti(da go napravi6 samo za6totro vsi4kite ti priqtelki sa go pravili).
Opredeleno sum suglasna s teb. Az sushto sum na 16 i samata az ne znam dali sum gotova za tova.
miloto_girl_4e
01-07-2005, 16:43
mi az sam si devstvena.. :roll:
na 14 godini i polovina sam.. :roll:
ama spored da se zapo4ne polov jivot na 14-15 godini e malko rano..
makar4e to ne se znae koga 6te doide podhodq6tiq 4ovek.. :wink:
Verliebt_Maedchen
01-07-2005, 17:02
az s1m i ne me e sram!za si4ko si ima vreme!ako sq si izgubq devstvenostta i napraq si4ko na 17-18 ko 6e praq???
Satanas_daughter
01-07-2005, 17:08
da
Adult , ti pone si zdrawemisleshta :wink:
А като си говорим за девственост,какво мислите за тези момичета и жени,които си правят операция за възстановяване на химена? Особено разпространено е това във .......Африка :shock: Там,в повечето племенни групи ако момичето не е девствено,е обречено на изгнание,прокуждане от племето,рода и селото,дори убийство :!: В други племена пък,при навършване на 14 години,момичето е подлагано на древен ритуал-изкуствена дефлорация-"набучвана" на дървен фалус,след което е готова за брачния живот :roll: Така е по света :?
За вас девствеността просто някаква ципа ли е или нещо повече? Това че ще си сложиш нов химен,прави ли те девстена и непознала мъж? Май така ги разбират нещата там,далеч....Тва за мене е извратеност.Предполагам и за вас.
Adult , ti pone si zdrawemisleshta :wink:
Тука май всички момичета за такива :oops: Ако това имаш предвид де...всъщност какво имаш предвид :D
GreenLadyM
01-07-2005, 17:25
Mislite li 4e mojete da precenite kakvo e edno momi4e ot tova dali e devstveno? :shock: Vsqka go pravi togava,kogato misli 4e e gotova...i v pove4eto slu4ai kato sreshnte podhodqshtiq 4ovek!I az ne sum suglasna s tova nqkakvi momi4enca na 12-13 godini,koito oshte spat pri mama da pravqt sex no tova go precenqva vseki sam za sebe si... :roll:
GreenLadyM
01-07-2005, 17:28
А като си говорим за девственост,какво мислите за тези момичета и жени,които си правят операция за възстановяване на химена? Особено разпространено е това във .......Африка :shock: Там,в повечето племенни групи ако момичето не е девствено,е обречено на изгнание,прокуждане от племето,рода и селото,дори убийство :!: В други племена пък,при навършване на 14 години,момичето е подлагано на древен ритуал-изкуствена дефлорация-"набучвана" на дървен фалус,след което е готова за брачния живот :roll: Така е по света :?
За вас девствеността просто някаква ципа ли е или нещо повече? Това че ще си сложиш нов химен,прави ли те девстена и непознала мъж? Май така ги разбират нещата там,далеч....Тва за мене е извратеност.Предполагам и за вас.
za men tova sa absolutni gluposti...devstvenostta ne se svejda do nqkakva si cipa :!: :!: :!:
techCandy
01-07-2005, 17:37
of hora, mnool sym zastrelqna
glasuvah za da, oba4e go pi6ete edno po-malko
ne sym
sorry za gre6niq glas :roll:
Murderdoll
01-07-2005, 17:46
ми не съм...наскоро го направих и
не съжалявам..беше хубаво:)
Не съм,но и не съжалявам,защото мисля,че съм го направила с най-подходящия човек,на доста подходяща възраст(почти на 17 бях) :oops:
BABY_SEXY_GIRL
01-07-2005, 21:06
Ne, i kakvo ot tova?
АМИ ША ВИ СА СПАРУЖАТ П**КИТЕ ПО-РАНО. ЕЙ ТВА!
mi da pich prav si she im se sparujat
doide li im za purvi put menzisa i da pochvat kvo se stiskat
are ve ne me ebe piqn sym i tolko mi e akyla de :twisted:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, пишете по зададената тема!
Благодаря!
aBeP4eTo
01-08-2005, 00:29
Ne, i kakvo ot tova?
И аз тва се питам... :roll:
baby_hill
01-08-2005, 08:05
az sam i neznam kvo lo6o imam v tva az sam na 14 i sam sigurna 4e kogato se po4ustvam gotova 6te go napravq
Insignia
01-08-2005, 09:09
em pravo na li4en izbor a tva za sparujvaneto ne sum obeden :wink:
Hahahahahh :x pure pwnage
Hahahahahh #! pure pwnage
Kukkiwon
01-09-2005, 16:11
Dewvstven sum stoto me e strah ot putki deto qdut kurove
DeaTHroW-ReC_F
01-09-2005, 17:45
ами да;Р ма кат се гледам....
скоро няа съм
Бравоза това! :)
ne 4e ti vliza v rabotata ama da :smt019
Mi obezpokoitelno e 6toto pove4eto ne znaiat kakvo i za6to go praviat! Imah edna suy4eni4ka na 12 koiato pravi sex s misulta 4e bebetata se kypyvat v magazina tui kato maika i tova i bila kazala! :shock:
:smt104 Боже, боже прибери си версиите.... Е тва вече ме разби тотално :-# :smt075
Lady_Chocolight
08-12-2007, 18:28
И аз да се присъединя към отбора - 18 годинки, да чукна на дърво, навърших без да изпитам особена нужда от физическа близост... поне не с тези хора, които съм срещала досега в живота си. Твърдо вярвам, че един ден ще стане, но ще бъде когато аз пожелая, а не когато ме притиснат било мъж, било мода или пък някой "добронамерен приятел". В крайна сметка сърцето и умът ми се подчиняват на свои собствени закони, често непонятни за другите - именно те ме правят уникална.
krem4et0
08-12-2007, 18:31
Темата е стара!