View Full Version : ????
S priqtelq mi reshihme da pravim sex v negovata kola (za parvi pat zaedno inache i dvamata ne bqhme devstveni)i stana mnoo kofti shtot nito az se vazbudih nito na nego mu stana.Posle toi mi se izvinqva che mu bilo kofti ama i na men mi beshe super gadno.V men li e prichinata?Zashtot dosega ne sam imala takiva problemi toi kaza che sashto e nqmal?Kakvo da napravq drugiq pat che da ne stane taka?
Maverick
01-11-2005, 12:22
da go napravite na leglo naprimer...
da go napravite na leglo naprimer...
идеята никак не е лоша :arrow: на леглото обстановката е много по-д0бра :wink: Може би просто в колата не сте могли да си обърнете достатъчно внимание, нещо да сте били притеснени или уморени и затова е станало това :wink:
BABY_SEXY_GIRL
01-11-2005, 12:27
Nai-veroqtno i dvamata ne ste mogli da se otpusnete, probvai te vav po-splotena i osamotena obstanovka kato legloto (kakto kaza Maverick :wink: )
joro_tev
01-11-2005, 12:27
Spokich i az pri parviq pat imah takiva problemi (otnosno s tvardosta na pishkata mi :wink: ). Parvo ste izbrali nepodhodqshto mqsto i vtoro vse pak ste bili seksualno za parvi pat zaedno i vseki se e pritesnqval, malko ot malko dali na drugiq shte mu haresa, a za sex trqbva maksimalno otpuskane maksimalno da se otdadesh na udovolstvieto.
Купи си книгата "Мъжете са задници" и престани да се самообвиняваш за всичко
NaSty GiRl
01-11-2005, 17:02
Mi izberete malko po normalno bassiiii vie v kamennata era li ste wee :shock:
[siCk]eXorcist
01-11-2005, 17:39
S priqtelq mi reshihme da pravim sex v negovata kola (za parvi pat zaedno inache i dvamata ne bqhme devstveni)i stana mnoo kofti shtot nito az se vazbudih nito na nego mu stana.Posle toi mi se izvinqva che mu bilo kofti ama i na men mi beshe super gadno.V men li e prichinata?Zashtot dosega ne sam imala takiva problemi toi kaza che sashto e nqmal?Kakvo da napravq drugiq pat che da ne stane taka?въй,че голям проблем....божеееее....ти по-тъпо нещо не можа ли да напишеш....май че се правиш на шемет?повече от ясно е,че не го правите на комфортно и уютно местенце....в кола...ако е Лада,ок,ама някой mercedes,saab,bmw или лимо.....сорка
ponqkoga ne si4ko e idealno edin put ne e stanalo tova ne zn 4e i 2put 6te stane taka kakto purviq ne se o4aivai a opitai pak i moje tozi put da e super i za teb i za nego!USPEX :wink:
#-o
Господииии,тъпи сте!!!За пореден път се убеждавам....
Пишете в новите теми,а не в тези от миналата година!!!