View Full Version : Ako q lija po putkata moje li da hvana nqkva bolest??
Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po putkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?
Blagodarq Vi za otgovorite!!!
Може да ти излезнат афти ахахаха нз Зависи каква болест
Emi brato kak zavisi kva bolest?Kato q lija moga li izob6to da hvana nqkva? 6toto tva momi4e leko kurvence(ne mnoo ama...)
Може да СПИН ако имаш рани по устата или нещо такова беше за другите болести не знам ама по добре не я лижи ако не си сигурен сложи си два капута и я еби без да я лижеш и не и давай и тя да те лиже ако мислиш че може да е болна от нещо
NaSty GiRl
01-15-2005, 11:09
Emmii mislq 4e nee oba4e ako e nqkva ne4istoplutna neznae6 kvo moje da se krie tam iz dulbinite... :oops:
Be vijte sa kva e istoriqta.Tq si e adski 4istoplatna. Oba4e go e praila s edin ot nai golemite jenkari v grada. Ta se sumnqvam toi dali ne6o ne i e dal,6oto jenkarite hodat po kuco i sakato,samo dupka da ima...
Еми пич нз виж в няква статия за болести как се предават аз не ги чаткам тия работи
Не прави нищо с нея! Непременно ще хванеш някоя срамна болест, най-добре иди в манастир- и без това им липсват млади кадри- щото не само за тая "путка" не можеш да си сигурен, ами и за никоя друга. Кажете ми как може такъв голям идиот да се е побрал в такова малко тяло?
morsmordre
01-15-2005, 13:11
DA!
LiNkiN4eTo
01-15-2005, 13:44
nz kvo moje da stane ... ama da ne bi puk ezika ti da se obrine :?: :roll: :?: nZ
Ebavaite se vie... miskin tupo se izkaza (uvajavah te,misleh 4e si gotin 4ovek)! Kakto i da e, nadqvah se da polu4a adekvaten otgovor. Blagodarq na dalite takuv!
Pozdravi, edin ot foruma!
Когато се научите (ти и всички други) да пишете културно, а не идиотски вулгарно и когато почнете да ползвате търсачката, за да не пускате теми, които сме чели 1 000 000 пъти, тогава и аз ще отговарям адекватно и няма да се гъбаркам!
Когато се научите (ти и всички други) да пишете културно, а не идиотски вулгарно и когато почнете да ползвате търсачката, за да не пускате теми, които сме чели 1 000 000 пъти, тогава и аз ще отговарям адекватно и няма да се гъбаркам!
Ок, щом си толкова отворена ето.Пиша като хората, нали?Какво толкова вулгарно съм написал?Просто си задавам директно въпроса!И айде щом толкова си за тая търсачка, и имало 1 000 000 същите теми, дай ми линкове към поне 10 (или 5 айде) от тях! Ако си защитиш това което ми каза, ще те уважавам до края на живота си, защото човек има право на критика, когато знае какво говори!
С най добри чувства - Аз, автора на темата!
naprimer honoreq mozhe6 da hvane6 ili sifilis...po-dobre ne q lizhi vse pak,pravi sex sas prezervativ,a ako iska6 redovno da spi6 s neq, prati q na lekar,za proverka.
Торбалан
01-15-2005, 19:17
Аве ей вий сте много прости бе глупаци таквис !
Ест. че трябва да си опрайте речника !
Такива думички са недопустими ве селяни прости !
[siCk]eXorcist
01-15-2005, 19:26
да ти се незнае в гнусния съдък!!!!
Ок, miskin ще се обосновеш ли? Надявам се си прочела това, което ти написах малко по-горе?
Мм:), всъщност май няма да се обоснова, а ще се извиня, понеже намерих само още една такава тема ( не че имах предвид точно и само твоята тема, като се изрепчих за повтарящите се такива;)). И така: извинявам ти се, за острите думи, сигурно съм безнадеждно и безвъзвратно остаряла, щом толкова ме дразнят думи като "путка", използвани с такава лекота в този форум :roll:, просто ти беше капката, разбираш ли? Хайде със здраве и умната!
Може, може. Всичко може :)
Ами ако е заразена с някаква венерическа болест... ше се заразиш
eScaPisT
01-21-2005, 12:13
оФ , аман от глупави темички... От скоро пиша по форума , ама забелзвам само глупости..
Ми 4ете литература, образовайте се .. Няма лошо да питате, ама да са некфи адекватни и смислени въпроси..
Баси можело ли да хване некфа болест.. ми иди си фани некоя 4ерна кака от 5 плочка под некой мост и пак питай...
П.П Тука няма ли модератори?
Сипи малко ракия да се дезифекцира малко :)
Големата Пушка
11-16-2006, 04:41
да, рак на бъбреците :)
gangbang
11-16-2006, 05:04
Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po putkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?
Blagodarq Vi za otgovorite!!!
То болест може да хванеш и като я целуваш с език. Ако слушаш докторките в училище има си седиш девствен. Я заеби тия работи и действай.
sladka_kuchka
11-16-2006, 08:02
q ne se zanimavai s taq ako e samo za sexa vsqko momiche she ti se navie tq ne e edinstvena :mrgreen:
^DaRk_LaDy^
11-16-2006, 09:49
Мм:), всъщност май няма да се обоснова, а ще се извиня, понеже намерих само още една такава тема ( не че имах предвид точно и само твоята тема, като се изрепчих за повтарящите се такива;)). И така: извинявам ти се, за острите думи, сигурно съм безнадеждно и безвъзвратно остаряла, щом толкова ме дразнят думи като "путка", използвани с такава лекота в този форум :roll:, просто ти беше капката, разбираш ли? Хайде със здраве и умната!
Не , не си "безнадеждно и безвъзвратно остаряла .." Просто си културна , в което няма нищо лошо! Мен думите (предварително се извинявам , че ще ги използвам) "Пу*ка" "Х*й!" и т.н. ме дразнят уйасно много! Защо не ползвате други думи за същите неща? Има ги в изобилие ...
krem4et0
11-16-2006, 10:32
Възможно е! Ако не си сигурен в нея не го прави. Все пак дори 1 инфекция да пипнеш не е много приятно!
Ами ако имаш някакви ранички на устата или вътре и тя има някаква венерическа болест-да може!
{sexyyyto_f}
11-16-2006, 12:20
emi pi4 spored men ne moi6 da hvane6 bolest,na teb mai 6te ti e za parvi pat teq frenski laski.no pak kvo opitai,e kao ve4e ne si q naebal:)are yspeh
tedinkata_
11-16-2006, 12:22
Сипи малко ракия да се дезифекцира малко :) :smt042 :smt026 :::
Ami vij sega brato. =) Predi da zapo4ne6 da pravi6 sex, ne si li se zainteresoval pone malko kakvi sa riskovete da zabolee6 ot SPIN? Az vse o6te sam devstvena //predstavi si// i moga da ti kaja, 4e kakto ti se izrazi "da q lije6 po putkata" moje6 da hvane6 SPIN. =)
Nen0RmalniK
11-24-2006, 21:50
Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po p*tkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?
Blagodarq Vi za otgovorite!!! moe pichi va6ki xaaxxaxaxaax, ako pichite va6ki sveteha prez no6ta plovdiv 6te6e da e kato las vegas :mrgreen: