.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Guest

Ako q lija po putkata moje li da hvana nqkva bolest??

Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po putkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?

Blagodarq Vi za otgovorite!!!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Може да ти излезнат афти ахахаха нз Зависи каква болест

Guest
    Emi brato kak zavisi kva bolest?Kato q lija moga li izob6to da hvana nqkva? 6toto tva momi4e leko kurvence(ne mnoo ama...)

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Може да СПИН ако имаш рани по устата или нещо такова беше за другите болести не знам ама по добре не я лижи ако не си сигурен сложи си два капута и я еби без да я лижеш и не и давай и тя да те лиже ако мислиш че може да е болна от нещо

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Emmii mislq 4e nee oba4e ako e nqkva ne4istoplutna neznae6 kvo moje da se krie tam iz dulbinite...
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Guest
    Be vijte sa kva e istoriqta.Tq si e adski 4istoplatna. Oba4e go e praila s edin ot nai golemite jenkari v grada. Ta se sumnqvam toi dali ne6o ne i e dal,6oto jenkarite hodat po kuco i sakato,samo dupka da ima...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Еми пич нз виж в няква статия за болести как се предават аз не ги чаткам тия работи

Не прави нищо с нея! Непременно ще хванеш някоя срамна болест, най-добре иди в манастир- и без това им липсват млади кадри- щото не само за тая "путка" не можеш да си сигурен, ами и за никоя друга. Кажете ми как може такъв голям идиот да се е побрал в такова малко тяло?

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    DA!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    nz kvo moje da stane ... ama da ne bi puk ezika ti da se obrine nZ

Guest
    Ebavaite se vie... miskin tupo se izkaza (uvajavah te,misleh 4e si gotin 4ovek)! Kakto i da e, nadqvah se da polu4a adekvaten otgovor. Blagodarq na dalite takuv!

Pozdravi, edin ot foruma!

Когато се научите (ти и всички други) да пишете културно, а не идиотски вулгарно и когато почнете да ползвате търсачката, за да не пускате теми, които сме чели 1 000 000 пъти, тогава и аз ще отговарям адекватно и няма да се гъбаркам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Когато се научите (ти и всички други) да пишете културно, а не идиотски вулгарно и когато почнете да ползвате търсачката, за да не пускате теми, които сме чели 1 000 000 пъти, тогава и аз ще отговарям адекватно и няма да се гъбаркам!
    Ок, щом си толкова отворена ето.Пиша като хората, нали?Какво толкова вулгарно съм написал?Просто си задавам директно въпроса!И айде щом толкова си за тая търсачка, и имало 1 000 000 същите теми, дай ми линкове към поне 10 (или 5 айде) от тях! Ако си защитиш това което ми каза, ще те уважавам до края на живота си, защото човек има право на критика, когато знае какво говори!

С най добри чувства - Аз, автора на темата!

naprimer honoreq mozhe6 da hvane6 ili sifilis...po-dobre ne q lizhi vse pak,pravi sex sas prezervativ,a ako iska6 redovno da spi6 s neq, prati q na lekar,za proverka.
    стига приказки!

Торбалан
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Аве ей вий сте много прости бе глупаци таквис !
    Ест. че трябва да си опрайте речника !
    Такива думички са недопустими ве селяни прости !

да ти се незнае в гнусния съдък!!!!

Guest
    Ок, miskin ще се обосновеш ли? Надявам се си прочела това, което ти написах малко по-горе?

Мм, всъщност май няма да се обоснова, а ще се извиня, понеже намерих само още една такава тема ( не че имах предвид точно и само твоята тема, като се изрепчих за повтарящите се такива). И така: извинявам ти се, за острите думи, сигурно съм безнадеждно и безвъзвратно остаряла, щом толкова ме дразнят думи като "путка", използвани с такава лекота в този форум , просто ти беше капката, разбираш ли? Хайде със здраве и умната!

Може, може. Всичко може

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Ами ако е заразена с някаква венерическа болест... ше се заразиш
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

оФ , аман от глупави темички... От скоро пиша по форума , ама забелзвам само глупости..
    Ми 4ете литература, образовайте се .. Няма лошо да питате, ама да са некфи адекватни и смислени въпроси..
    Баси можело ли да хване некфа болест.. ми иди си фани некоя 4ерна кака от 5 плочка под некой мост и пак питай...

П.П Тука няма ли модератори?
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

Сипи малко ракия да се дезифекцира малко

да, рак на бъбреците

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Ako q lija po putkata moje li da hvana nqkva bolest??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po putkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?

Blagodarq Vi za otgovorite!!!
    То болест може да хванеш и като я целуваш с език. Ако слушаш докторките в училище има си седиш девствен. Я заеби тия работи и действай.

q ne se zanimavai s taq ako e samo za sexa vsqko momiche she ti se navie tq ne e edinstvena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си