View Full Version : KOLKO 4ESTO PRAWITE SEX S GADJETO SI????
kajedte spored was kolko 4esto rtrqbwa da prawite sex s gadjeto si za6toto s moito ne mojem da izlezem na glawa.. men postoqnno mi se ebe.. a tq ne 6te...
BaiPesho
01-20-2005, 15:37
Spoko, v edin moment shte stane obratnoto...
pri nas e razli4no slus4valo se e v edin den 5 puti
Mushroom
01-20-2005, 16:17
На който,колкото му се иска и да не го е срам да си поиска! ХАхахаха ;) И рима има даже!:Р
flirty_girl
01-20-2005, 17:05
Всеки ден ( освен когато съм неразположена де) даже понякога и по няколко пъти на ден
Emi pri men e obratnoto az postoqnno iskam sex a priqtelq mi neshte!?
morsmordre
01-20-2005, 18:06
Добре, бе, хора!Кога изобщо намирате време?!??И още по-важния въпрос - къде го правите толкова често.Аз единствено се сещам за купони, ама пък баш секи ден да има купони и толкова често да го правитее...Просто не ми го побира ума...На улицата ли го правите??!?Разкажете плийс и това, щото ми е мн интересно.Аз например не мога да заведа някое момиче у нас, тъй като теренът обикновено е зает.Пак ще попитам - КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ И КОГА ДА МЕ ЗЕМАТ МЪТНИТЕ ГО ПРАВИТЕ?!??
Ами различно ..1 път в седмицата ...понякога и поече ... :P
ama da ve
nii go praim po 20 puti na den, daje ne 20 mi 200 puti
drugo osven sex ne pravim...
Anonimno
01-20-2005, 19:44
Em mogato ima vyzmojnost i seki den samo da imame jelanie.Inache sredno se pada po okolo 3 pyti na sedmica:}}Shto se otnasq kade go pravim v mi v kyshti :}}}
Добре, бе, хора!Кога изобщо намирате време?!??И още по-важния въпрос - къде го правите толкова често.Аз единствено се сещам за купони, ама пък баш секи ден да има купони и толкова често да го правитее...Просто не ми го побира ума...На улицата ли го правите??!?Разкажете плийс и това, щото ми е мн интересно.Аз например не мога да заведа някое момиче у нас, тъй като теренът обикновено е зает.Пак ще попитам - КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ И КОГА ДА МЕ ЗЕМАТ МЪТНИТЕ ГО ПРАВИТЕ?!??
У нас бе моме.... или у тях или в на някой вилата или в наща вила или пак у нас или пак у тях или класика - в някоя тойлетна :) места много време малко....ама виж ся не на секи план графика му е кат твоя и нема ни каде ни с кои ни кога.... схващаш ли тънката ми мисъл?
awe man ti samo za eban li mislish s taq glava opa ti mai mislish s dolnata si glava samo de :) a ne trqbva da e taka da znaesh man ) 8)
Mollotov
05-21-2006, 12:01
Е, че и аз живея сам на квартира - приятелката ми също и въпреки това не сме правили секс от... миналия четвъртък, значи 10 дни. Ще ви дойде и на вас друго на главата освен да се праскате по цял ден и само за това да мислите :) Има и друго в живота ... ангажименти извън леглото :)
krem4et0
05-21-2006, 12:05
Рядко-не че нямаме желание,ама няма къде-и у нас и у тях все има хора и не става!Ама пък като се случи е като за световно!
ama da ve
nii go praim po 20 puti na den, daje ne 20 mi 200 puti
drugo osven sex ne pravim...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D =D> =D> =D> =D> :-D :-D :-D :-D
Ебаси хораа.....секса ли е най важно в една връзкаа....а аз се притеснявах че мой та връзка е само на сексуална основа...жестотко съм се лъжела...аз не бях правила секс с гаджето си 3 месеца..след като щях да бъда МАМА :evil: ...секи ден ли...даже не по веднъж а ако е възможно и по 10-на пъти....пффф...ебаси хората ебаси чудото :smt018 :smt018 :smt018
fasta4eto
05-21-2006, 12:09
redovno vapreki 4e e na periodi ponqkoga e vseki den a ponqkoga prez nqkolko abe kakto doide :wink:
Всеки ден, поне по веднъж. Но естествено, че секса не е най-важното в една връзка. Според мен няма значение това колко често го правите. Ама наистина и аз мисля, че след време на нея ще й се иска повече. Мен отначалото ми се искаше мах 1 седмично, а сегаа... доста повече. :roll:
ani4ka18
05-21-2006, 21:39
по принцип колкото пъти се видим в седмицата на ден по 1-2 със сигурност. а когато аз не съм на училище и той не е на работа (тоест като сме по цял ден заедно) сме стигали до 7 пъти :wink:
NeSTa_86
05-21-2006, 21:42
emi почти всеки ден, но вече съм ерген хахаха