View Full Version : Izvratena li sum???
am da vi pitam izvratena lisum 6tom gledah snimki za sex s jivotni i se samozadovolqvah togava izvratena li sum mi e interesno
spored men ne,no mislq 4e nakraq 6te ti stane gadni4ko!
И според мен не си - просто търсиш разнообразие , нови неща :wink:
joro_tev
01-21-2005, 07:37
Сигурно не си, но продължителното самозадоволяване чрез гледане на такива неще могат да те подтикнат в по-късен етап към извратеност.
Псхъгд Зиьюхсндэ
01-21-2005, 08:18
не си миличка не се притеснявай. Само внимавай какъв домашен любимец ще си вземеш :D
Abe milichka i da si i da ne si k'fo ti pyka nali te kefi ? :wink:
Да, олигофренско е, но ти явно се гордееш с този факт...
am da vi pitam izvratena lisum 6tom gledah snimki za sex s jivotni i se samozadovolqvah togava izvratena li sum mi e interesno
ne si izvratena, kupi si kon
Spored men si izvratena, drugite kazvat 4e nesi 6toto sigurno i te gledat. I az sam gledal s kon ,ama samo vednaj i ot togava se 4uvstvam izvraten! Se pak tva sa jivotni
ti si nai izvratenata ku4ka na zemqta ve ei .q sa isaznai ma shte iskash da lapash na kon.ko ta nqmerq koq si shte ti s4upq glavata zoofilka ti eba maikata izvratena
tupa selska buca.6to ne si kupi6 hamsteri i ne si gi pusne6 v slivata
pfuuu ...... alooo du6ataa osyznai see .... emi az mislq 4ee ... e leko izvrateno i 4ee ... a we ode da znam , spored men e super sduhvaciq ....
Cyberdyne_101
01-21-2005, 14:37
Абе я остави снимките. Пробвай наистина :twisted: :twisted:
И не ги слушай другите, те лъжат :P :arrow: само ти казват каквото ти се иска да мислиш(че си нормална) :wink: ама не си... :P
Или си много зле или пък нещо послъгваш :wink: :arrow: избери си 8)
torti4kata_ irma
01-22-2005, 12:44
ami izvrateno e mnogo :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Spored men NESI IZVRATENA shtom te kefi da se samozadovolqvash na takiva snimki(vapreki 4e ima i po zabavni) 8)
a m/u drugito shto ne probash da napraish svirka na nqkoe kuche.
(samo ideq,nishto li4no 8) )
izvratena ne ... po skoro samata ti si edno malko jivotno.
TheMenace
01-22-2005, 18:12
Izvratena li ... ti si luda ;) Kak moje6 da gleda6 kak nqkvi kone naprimer se praskat i na teb tva da te kefi :roll: ... 6a napylni6 kasi4kata na nqkoi doktor, ose6tam az :)
kurabiika
01-22-2005, 19:37
ako te e vazbudilo samiq sex s jivotnoto si malko izvratena na4i :)
Как ще си извратена бе.. глупости.. Ай да ти пусна ако искаш псето няколко пъти, че нещо се е надървило тия дни, а нямаме женска..
Verliebt_Maedchen
01-22-2005, 23:21
ми..........содомистка си сори :?
SisTeR`oN`MaXa
01-23-2005, 07:19
AXxaxAx amI n3n1m na men mi se stuva izvrateno , no 6tom na teb ti haresva ...... :P
Mushroom
01-23-2005, 14:27
Извратено си е...!:)
6te si izvraten kogato zapo4ne6 da se zadovolqva6 s jivotni :lol:
Не си извратена , няма за кво да се притесняваш ...
за теб хора не останаха ли, та налиташ на горките животни :lol: ::lol:: иди да работиш в зоологическата градина, барем се отвратиш поне малко от това, в което си се превърнала... :twisted:
morsmordre
01-23-2005, 15:13
Ами не знам, ти ще ни кажеш.Ако предпочиташ животните пред хората...Това сама си го решаваш, но пък напоследък се промениха толкова мн неща, че това едва ли ще се приеме за извратено...И според мен не си, не се притеснявай! 8)
1 pat sam gledala s ku4e i prosto mise preobarnaha 4ervata-tova e adaski gnusno bre
AMI SPORED MEN SI Izvratena i 6a trqbva da ide6 na o4en lekar
Izvratena li ... ti si luda ;) Kak moje6 da gleda6 kak nqkvi kone naprimer se praskat i na teb tva da te kefi :roll: ... 6a napylni6 kasi4kata na nqkoi doktor, ose6tam az :)
Тя е извратена, а пък ти си неграмотен! :-D
По темата: еми ако е било за първи и последен път-не не си извратена, но ако ти е харесало си. Като цяло това е било ново за теб и може би малко интересно. Като цяло терминът "извратен" е много относителен!
Но разни хора, разни идеали. Ако те кефи няма нищо лошо, стига да не го споделяш с други!
Я да се регистрирам :)
03-29-2007, 13:06
според мен си(приятно извратена :lol: )
че кво лошо има да си извратен/а трябва разнообразие..... :-({|=
CrazyWitch
03-29-2007, 13:10
Бе не си извратена, ама много ми е Х как може да те радва това нещо, че и да мастурбираш на него?!? :lol: [-(
CrazyWitch
03-29-2007, 13:12
Лелейй.. до кат попълвах мнението ядох сладолед... Като видях след това аватара ти.. , щеше да повър повър .. :roll:
Я да се регистрирам :)
03-29-2007, 13:22
Лелейй.. до кат попълвах мнението ядох сладолед... Като видях след това аватара ти.. , щеше да повър повър .. :roll:
смених го :::
`Death`Whore`
03-29-2007, 13:27
Искам така!
ChRiSTiaNo_07
03-29-2007, 13:42
ХаХа....тва ми напомня на темата "sex s jivotno" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 може би автора е един и същи :smt005
естествено че си......представи се теб да те ебе кон и един заек да ви гледа и да се самозадоволява... #-o :?
ThePainIsReaL
03-31-2007, 16:43
Бих ти препоръчала следващия път момчета да гледаш..
за мен си извратена .
PaRkInSoN
03-31-2007, 16:45
Извратена си :-#
gadno izvrateno selsko dobiche
you need Therpahi sputid pig fuker :-& [/quote]
panterata
04-05-2007, 01:53
Извратена си
alkobalko
04-05-2007, 06:21
Самата гавра с животните е извратена.
Violenza
04-05-2007, 06:25
А някой да вижда, че темате е на 2 години?!
kvo ti puka nali trqva da ima gavra :D
bqsna_teenagerka
04-05-2007, 10:41
#-o е тва да се възбуждаш от животни е НЕ ИЗВРАТЕНО АМИ НЕ ЗНАМ КАКВО...веднъж гледах как някаква го прави с ку4е..и щях да ревна горкото животно!!! беше отвратително,така 4е за мен си пове4е от извратена