Влез

View Full Version : sexualnia jivot na vashite roditeli

conflictto
01-23-2005, 10:18
Dneska si sediah i kato gledah nashte me hvanaha ludite i po4nah da si mislia za tiah kak go praviat. I mi e interesno maika mi primerno dali mu prai svirki, ili puk v kakvi pozi go praviat. Zvu4i malko gadno da si go misliash za roditelite si no pri vas slu4valo li vi se e? Pomnia kato biah maluk gi zavarih goli v legloto pod charshafite i te gorkite mnogo se stresnaha. :oops:

BaHuHka``
01-23-2005, 10:28
Mi na mene ne mi se e slu4valo da gi vijdam taka.....ama sam si mislila mn puti kak go pravqt i kvo pravqt ee nqma da e ni6to razli4no no se pak sam se pitala dosta puti hehehe :P

Murderdoll
01-23-2005, 10:33
хахаха аз наште съм ги виждала да праят секс
и аз отначалото си помислих "блях наште праят секс
ся как ше ги погледна" изобщо някфо мн странно ми
беше добре че беше Лунатрик да ми налее малко
мозък в главата...се пак тфа си е някфо нормално
нещо такова... :lol: :lol: :lol:

Nekasa4a
01-23-2005, 10:42
Abe za da vi ima na4i si praqt sex predi vas po redovno sega po rqdko ama kvo da ne e zabraneno aa :D

so mazy!
01-23-2005, 11:12
be znam, che e normalno tva ama az vseki put kato si pomislia i mi prizlqva ..=S :|

pile
01-23-2005, 13:05
:) :) ами аз напоследък страшно често си го мисля,защото се опасявам ,че отсъства такъв полов живот...и дори ми е неприятно, че не гоправят....знам ,защото ги попитах...не ме питайте каква физиономия направи майка ми:))гледката беше неописуема

baby947
01-23-2005, 13:15
Аз нашите не съм ги виждала и дано не ги видя!
Ебаси гадното и гнусното. Ясно ми е, че така съм се появила, но е направо неестествено някакси...

suzanna
01-23-2005, 13:53
be znam, che e normalno tva ama az vseki put kato si pomislia i mi prizlqva ..=S :|

daaa imenno...chuvstvoto e mn gadno nali... :? nashte si hvurlqt gumite v kosha bez izobshto da im puka che gi vijdam i mi stava edno ujasnoo :?

01-23-2005, 14:04
И аз заварих наще 1 път кат бях мн мн малкано го помня! Тогава не ми напраи мн впечатление, ама те как се стреснаха и почнаха да ми обясняват че са се преобличали (?!). Сега ако ги видя най много да се развикам и да съм дежурна в тоалетната след тва! БЛЯК! :shock:

01-23-2005, 21:37
spoko ve hora vie kato pravite sex te tai li trqq da reagirat?

Злият
01-24-2005, 02:31
Аз нашите не съм ги виждала и дано не ги видя!
Ебаси гадното и гнусното. Ясно ми е, че така съм се появила, но е направо неестествено някакси...
шшшш, ти луда ли си бе?!?!
изобщо не е гнусно, много са добри ваште, дъще :wink:

pile
01-24-2005, 12:31
e dobre de vsi4ko kazvate 4e e gnusno ,no ZA6TO?vie pravite sy6toto, da ne govorim 4e tova bi trqbvalo da izglejda o6te po-gnusno,tyi kato mnozinstvoto vyv foruma sa po-malki ot 17-18(ne 4e tova e nqkakva predelna vyzrast,a davam prosto primer) i malko se preina4ava osnovnata ideq na seksa v slu4aq

sex`y_f
01-24-2005, 12:57
emi i az mnogo pyti sym si go mislila...ii sy6to sym si mislila kakto kaza , dali maika mu mu e pravila svirki...i na men sa mi minavali takiva razmi6leniq :) noo...az vse o6te ne sym si zavarvala,no iii...nenastoqvam:D

01-24-2005, 13:19
na6te sa razvedeni :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

LiL_Juliete
01-24-2005, 18:45
nikoga ne sum gi vijdala kak go pravqt ama i az sum se pitala sushtite vuprosi :) trqaa da razpitam

SANDRETO
01-24-2005, 19:05
MI MEN MI E STRANNO CHESTNO NE SAM GI VIJDALA DA PRAVQT SEX I NZ AKK SHTE REAGIRAM AKO GI VIDQ,NE CHE E STRANNO ILI GADNO PROSTO RODITELITE SE IZDIGAT V NESHTO KATO KULT I NQKAK SI NEVEROQTNO CHE PRAVQT TAKIVA REALNO 4OVESHKI NESHTA...AMA PUK OT KADE SME SE VZELI PUK NIE VSE PAK,NACHI PRAVQT SEX AIDEEE DA PRAVQT NQMA LOSHO :wink: 8) 8)

Lolla
06-01-2007, 21:41
ne sum gi vijdala....no i az sum se zamislqla nad tova ;-) Apartamenta ni e malak, i az bqh dosta dulgo vreme s maika mi v 1 staq.....no godoni nared ve4e sa si samostoqtelno.....naistina mi eint dali go pravqt i koga za posleden put sa go pravili :P

tin4eto91
06-01-2007, 22:05
moite da si pravqt kvoto iskat.za momenta ne me valnuva mn...e,teq dni se stresnah malko 6tot maika mi post prikazva 4e iska bebe.
ama da si pravqt kvoto znaqt:)

чаровниче
06-02-2007, 05:28
az puk prez zimata spq v edna staq s na6te i se subujdam 4esto kogato ba6ta mi po4va da naviva maika mi da praqt i tq se suglasqva i gi 4uvam(ne gi vijdam)auuu ujasno gadno i protivno BLQK 4uvat se edni neopisuemi zvuci :smt005 :smt017

sh3_1s_7h3_0n3
06-02-2007, 06:03
az puk prez zimata spq v edna staq s na6te i se subujdam 4esto kogato ba6ta mi po4va da naviva maika mi da praqt i tq se suglasqva i gi 4uvam(ne gi vijdam)auuu ujasno gadno i protivno BLQK 4uvat se edni neopisuemi zvuci :smt005 :smt017

въййййй, ама те пред теб ли го правят? :shock: имам предвид - с теб в стаята?! ох, не с теб...ами докато и ти си в стаята (хаха чак аз се притесних и обърках с'я :lol: )
аз директно ще стана с одеялото и възглавницата иии по-добре в коридора да спя, отколкото да чувам няк'ви 'неописуеми' звуци. кой к'вот ще да си прави, но нека не ми го навират в очите... то може да е нормално да си правят секс, ама да си го правят кат' са насаме... да си използват личното пространство...
аз как не правя секс пред тях примерно!... :x

***възмутена***

има неща, дето 'децата' не бива да виждат