View Full Version : ako?
abe xora ako si naxluzi6 dve gumi...kakvo 6te e 4ustvoto.ako nqkoi e opital da kaje kak e
Същото,каквото и с една-умножено по 2 8)
a za6to sam ne iska6 da probva6?
mi verno probvai sam, ama za kvo ti e :roll: , za po-golqma sigurnost za kvo li :lol: , davai i kat probva6 se pohvali :D
hah .. em k0 she ti stane.. she se chustvash po-siguren v sex-a.. ;P i m0je da ti e po ne0d0bn0 malk0...ama pr0bvai i razberi sAm!
Moia savet kum teb e da si nahluzish drugo.Vuje okolo vrata.Da se ka4i6 na niakoe stol4e i da pomoli6 niakoi da butne stol4eto.Togava ako znae6 4uvstvoto kakvo e ... mmm
mi sored men 6te ti e po nekomfortno , ne tolkova nekomfortno , ami 6te izpitva6 po malko udovolstvie , taka mislq az , ama vse pak nqma kak da opitam :lol:
Satanas_daughter
01-26-2005, 14:42
Moia savet kum teb e da si nahluzish drugo.Vuje okolo vrata.Da se ka4i6 na niakoe stol4e i da pomoli6 niakoi da butne stol4eto.Togava ako znae6 4uvstvoto kakvo e ... mmm
hahahahaha tva me kefi
mi az ne sum probvala i smiatam che edinstvenoto chuvstvo shte e po goliama sigurnost...de da znam
Josefinne
01-26-2005, 15:04
Земи си от зелените Лайф Стайлс (Екстра шур са те) и ще разбереш какво е с два кондома от тънките. Общо взето мисля, че единия може да се изхлузи (този горния) и по-скоро биха се скъсали, отколкото да са по-сигурни. А пък , ако имаш проблем с бързо свършване и гаджето ти е недоволно от това - препоръчвам ти Дюрекс Перформа :wink:
Следващия път освен 2 капута си нахлузи дъждобран и гумени ботуши...може пък да е по различно отколкото без тях ?
hahhahah...vze mi dumite.... :lol: :lol: :lol:
LiL_Juliete
01-26-2005, 19:33
na men s edna ne mi e oferta toi s dve :) vednuj sum probvala ama za men nqma razlika a za nego nz nemoga da znam k`fo e vashto chuvstvo kato ebete po prostata prichina che dori neznam k`fo e da si barash venata na kura hahahaha :)
LiNkiN4eTo
01-26-2005, 20:25
mejdo drugoto ot izvestno vreme nasam i az si mislq tva da napraq
pfff deanam :) pyk i ne moga da probvam za da ti kaja...
za kvo ti e btw? ne mojesh li s edna extra safe :0 ili po-dobre probvai s dve, vmesto da pitash nalqvo-nadqsno, ok?
:lol: mi .... az neznam :P ili se sme bili s 1 ili bez.... tz tz :D
Kung_Lao_
02-01-2005, 21:02
Zashto puk s 2? Mi shte se namali oshte useshtaneto iavno s 2 ne sam probval i ne smiatam. :P
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:49
Бахти как се излъгах. Като видях името на темата и си казах ”Тука ще се говори за сране”.. То какво било... :smt012