Влез

View Full Version : iskam malko pomosht!!!

greshnicata_
02-06-2005, 20:08
znachi az i moqt priqtel hodim ot dosta vreem no za sajalenie ot kakto pravim seks az nemoga da izpitam chak takova udovolstvie dori smeq da kaja che mi se e sluchvalo samo nqkolko pati.Iskam da izpitam udovolstvieto ot seksa a ne iskam da mu izneverqvam i da krashkam.Prosto toi mnogo napira i barza da si vkara patkata v men i az mojebi nemoga da se predrazpoloja li i az neznam.

DAI TE MI NQKAKAV SAVET MOLQ VI!!! :(

Eternal^^
02-06-2005, 20:11
kaji mu da te vyzbujda malko pove4e de, pogovrete.
Ima i drugo koeto si mislq, 4e se interesuva samo ot sex-a a ne 4ak tolkova ot tebe :roll: :?:

02-06-2005, 20:11
Kvo moje da napravish osven da mu kajesh da ne barza tolkova - izpolzvai ustniq si komukacionen aparat za da mu kajesh kade e problema... :wink: kasmet

Just-Sex
02-06-2005, 20:27
Ми седни и поговори с него по тоя въпрос...питай го на него какво му харесва...кажи на теб как ти харесва....бе ползвайте я тая уста по предназначение....ако и тва не помогне майната му на тоя

DJ|DarkNeZz
02-06-2005, 21:13
Кажи му го така нема да стане кажи му че трябва малко повече да те порадва преди да действа се пак секса не е само за да се накефи той а и ти - ако не те разбере го заеби той е клошар. :)) Айде накарай ме да гордея :)

greshnicata_
02-06-2005, 21:14
Ми седни и поговори с него по тоя въпрос...питай го на него какво му харесва...кажи на теб как ти харесва....бе ползвайте я тая уста по предназначение....ако и тва не помогне майната му на тоя
mnogo e lesno mainata mu natoq ama az go obi4am i to4no tva e problema iskam snego da sma.Ina4e E ADSKI DOBAR I MIL KAM MEN.i SAM SIGURNA 100%NE ISKA SAMO SEKS imam kup pri4ini i dovodi za tova no ne me karaite da vi gi obesnqvam.Ama problema e 4e nz da ne i gre6kata v men

Just-Sex
02-06-2005, 21:20
Ами ако поиска да те го прасне отзад ? Не ми казвай че ще ти хареса много малко са жените на които им харесва отзад...а и като гледам какво си написала то твоя човек май си мисли само за неговия кеф ?

И аз много вих искал да имам някоя мацка която я помпам как на мен ми е кеф и не ми дреме тя как се чувства само където номера не е в това....идеята не секса е и човека отсреща да изпитва удоволствие...иначе ако е само за моя кеф мога и да си лъсна бастуна...

sweety_iv4e
02-06-2005, 21:33
naistina ste e nai-dobre da mu go kajesh prosto...zastoto toi moje i da ne podozira 4e pri teb se poluchava taka,moje da si misli 4e stom nisto ne si mu kazala zna4i vsi4ko ti haresva....tai 4e daavaii kaji mu... :!: :wink:

02-06-2005, 21:35
naistina ste e nai-dobre da mu go kajesh prosto...zastoto toi moje i da ne podozira 4e pri teb se poluchava taka,moje da si misli 4e stom nisto ne si mu kazala zna4i vsi4ko ti haresva....tai 4e daavaii kaji mu... :!: :wink:

Ето едно умно момиче !!! Обичам те !!!

Just-Sex
02-06-2005, 21:38
Това горното бях аз

miss sweety
09-05-2007, 16:17
mi kat burza govori s nego

monityY
09-05-2007, 16:25
znachi az i moqt priqtel hodim ot dosta vreem no za sajalenie ot kakto pravim seks az nemoga da izpitam chak takova udovolstvie dori smeq da kaja che mi se e sluchvalo samo nqkolko pati.Iskam da izpitam udovolstvieto ot seksa a ne iskam da mu izneverqvam i da krashkam.Prosto toi mnogo napira i barza da si vkara patkata v men i az mojebi nemoga da se predrazpoloja li i az neznam.

DAI TE MI NQKAKAV SAVET MOLQ VI!!! :(

1vo,mejdu iznevqra i kru6kane nqma razlika :!: 2ro prosto mu kaji,smenete pozite,da ne po4va naprao s vkarvaneto na patkata si,a da misli malko i za tebe,kaji mu 4e lqbovnata igra e zalujlitelna za da te predrazpoloji :wink:

ninsy
09-05-2007, 16:34
еми кажи му да те предразположи ,или напрао му кажи че не ти е хубаво и ще видиш следващия път как ще се старае :-D

alkobalko
09-05-2007, 16:48
Темата е стара!