View Full Version : Какво да правя?
strah me e
02-07-2005, 00:22
zdraveite, az sam katoli4ka na 19 godini i sam dala obet da se omuja devstvena. Estestveno dosega sam imala priqteli, no kogato stignem do tam az vinagi im se durpam. Az naistina sam mnogo vqrvashta i shte spazq obeta si na vsqka cena.
Segashniq mi priqtel predloji stranno reshenie na problema. Predloji da mi go sloji v dupenceto. Taka jipata mi shte e zdrava i az shte moga da se omuja chista. Dali da se saglasq? :roll:
ti re6ava6..4uh 4e musulmankite pravqt tova,za da si zapazqt devstvenosta,ina4e nikoi se ozheni za tqh.i znam o6te 4e katoli4eska carkva razre6ava samo edin na4in na pravene na sexa-zhenata dolu!taka 4e vse pak 6te gre6i6..
miloto_girl_4e
02-07-2005, 07:38
ami za6t0 ne pravite sam0 0ralen sex !?
taka pak si 0stava6 devstvena ... :roll: t.e cipata ti 6te e zdrava ...
според мен е още по нечистоплътно да го правиш "отзад". Ако наистина си вярваща, ще си запазиш морала докато се омъжиш..
Ами това си е лично твое решение. Ако и ти,както приятеля ти имаш толкова голямо желание, нищо не пречи.
OgAn4eTo
02-07-2005, 10:31
ako naistina si re6ena tvardo 4e 6e si izpalni6 obeta... na4i po nikakav na4in toi ne trabva da vliza v teb! a puk naistina tva s oralnata ljubov e re6enie! pone spored men! hem 6e vi e got na dvamata,hem ti 6e si si devstvena ,hem .... ne znam o6te kvo! kakto ti si re6i6 ! tva si e vapros na li4en izbor. kolkoto i da te savetvame tuka-nqma polza ako ti si nqma6 svoe re6enie na problema! ae kasmet ti pojelavam
Josefinne
02-07-2005, 11:04
Гледай сега, практически, ако го правите анално ципата наистина няма да се скъса и при "проверка" ти ще си неопетнена, но не е в това въпроса. Целта на този вид въздържание е друга, а именно да правиш любов само с един мъж и това да е само твоят съпруг по закона на страната и Божия. Така че независимо дали ципата ти е здрава, ако го направиш анално ти пак ще си правила секс и няма да си чиста. :roll:
greshnicata_
02-07-2005, 11:59
davai be praite lybovna igra i se ebete samo v gaza toi i ti na nego (vzaimno vsimisal) mojete da si pravite svirki koeto sam sigurna 4e 6te ti haresa.Pak i v na4aloto malko 6te te boli dokata svikne6 otzad no to i otpred 6te boli tai e edno i sa6to
DJ|DarkNeZz
02-07-2005, 17:11
Всеки ден се по странни хора !
1.Обетите от тоя сорт са за всякакав вид марсуване!
2.Към точка 1.>Ако ще му даваш некаде да е кадето иска.
3.Мани ги тия религий.
4.Омъжи се за него.
5.Хората си мечтаят за анален тоя ще има късмет :)
Neznam spodet mene davai mu na momcheto i tova e neka si pravi kefa shtom tie predlojil iska da ti prasni alkyta spx shte si chista
adi dai sq na momcheto kvoto iska
nyTKo-TaPca4||
09-04-2007, 23:39
dai my da ti prasnii anosa..pak 6te si devstvena nqma zn 4e si qla kyra v gaza
alkobalko
09-05-2007, 06:25
Темата е стара!