Влез

View Full Version : Тя много се притеснява за първият път

Флюбен
02-09-2005, 22:59
Имам сериозна приятелка и събота вечер ще превим секс за пръв път с нея.
На нея ще и е за пръв път и е много притеснена, страхува се че ще я боли много.
Освен това ми каза че от 2 години има бяло течение и това я притеснява много, обеща че ще отиде на гинеколог но по-късно.
Моля кажете ми, да отложим ли секса, и ако съм достатъчно нежен пак ли ще я боли :roll:

Stilgar
02-10-2005, 01:00
moje da ia zastreliash
ako ia zastreliash sus sigurnost niama da ia boli

nar
02-10-2005, 01:43
mislq 4e bqloto te4enie e ne6to normalno pri momi4eta,ina4e vsegda polezno da hodi6 na ginekolog. :wink: ako se pritesnqva tolkova,po-dobre go otlozhite za malko.spored men ne e dobre 4e na gorkoto momi4eto mu nalaga da 4aka nqkakav den x,uzhasno e.po-hubavo,ako 6te stane ot sebe si.prosto pravete lubov,trqbva momi4eto da se svikne sas tebe,da se otpusne.i togava,nqkoi pat sama 6te go poiska.a ne taka-tazi sabota 6te go pravim! zvu4i kato prisada..

korn___
02-10-2005, 04:10
kato tq poiska togava
verno zvu4i kat prisuda haha :twisted:

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

e4o
02-10-2005, 08:53
Kakva e vruzkata mejdu bqloto te4enie i boleznenostta :idea: , a ti ako si nejen s neq nqma da q boli, no vupreki tova tq trqbva da otide na ginekolog, za da i kajat ot kakvo i e te4enieto i da predprieme nqkakvi merki. A za otlaganeto-vie sami si re6avate, koga 6te go napravite :D :wink:

OgAn4eTo
02-10-2005, 09:17
a we trqbva i dvamkata da ste mn spokoini. i men me e strah ot 1 put,oba4e s priqtelq mi nqmame naso4ena data. taka e gadno i se prisaedinqvam kam dr mneniq 4e e kato nekva prisada. daite go qva6 i si4ko 6e e 6 . trqbva si4ko da stane ot samo sebe si. are kasmet i dano vi e hubavo posle. =P

LiL_Juliete
02-10-2005, 11:32
mi kolkoto i da si vnimatelen ako neq i e pisano da q boli she q boli uspokoi q i i kaji che vsqko momiche ima bqlo techenie i e normalno ! ama ako iska moje da otide na pregled i konsultaciq pri nqkoi ginekolog

suzanna
02-10-2005, 11:38
tazi bolka e normalna i naistina v ogromniq procent q ima no chak dotam da se strahuva.e,vse pak e razbiraemo i mislq che ti trqbva da deistvash mnogo mnogo vnimatelno i trqbva da podhodish po drug nachin - kogato doide momentut bez znachenie dali e ugovoren ili ne togava trqbva da napravish taka che izobshto da ne i e na um za tova koeto shte stava s tqloto i a da si misli za tova kolko unikalno i hubavo neshto e tova.kak da ti kaja..prosto deistvai mnogo bavno i nejno vsichko shte e ok.poveche q pregrushtai govori i ne q ostavqi v nedoumenie i strah :wink: kato vidi che nqma nishto chak tolkova strashno shte se uspokoi i dori 1st time nishto da ne stane shte ima i vtori i treti i taka Uspeh :!: :P

Sick
02-10-2005, 11:55
1. Нека отиде на Гинеколог, заштото не се знае от какьв тип е течението. Можеш и ти да се заразиш (не е толкова опасно но е неприятно).
2. Ако се наложи и 2-мата ще пиете хапчета за течението.
3. Болката при пьрвият акт зависи от твоя опит и вьпреки това няма гаранция, че няма да я боли.

Murderdoll
02-10-2005, 13:09
Sick и кво, той ще има бяло течение ли?
интересно... :roll: :roll: :roll:
иначе за болката...болка има винаги щото
все пак това и е първия път, но колкото
повече я възбудиш и предразположиш,
толкова по-малко ще я боли.нека всичко
стане спонтанно, а ти бъд супер нежен и
внимателен-така ще я накараш да не мисли
за болката :wink: [/u]

Allicia
02-10-2005, 13:09
Ако и двамата го искате, няма смисъл да отлагате. Бъде много нежен и й докажи, че наистина не е направила грешка, че е искала ти да си й първия. А за бялото течение- то е напълно нормално и по никакъв начин няма да ви попречи!

greshnicata_
02-10-2005, 14:44
ami vij i na moq priqtel kogato pravihme seks mu be6e za prav pat da spi s devstveno mmomi4e za6toto az bqh devstena i oti mi be6e parvoto mom4e i o6te e .No trqbava da si adski nejen sas neq dq q uspokoqva6 da si mil da i govori6 mili4ki dumi da i prikazva6 kolko e krasiva hubavo 4e ima strahotno tqlo 4e q obojava6 .Da deistva6 mnogo bavno i milo da ne barza6 parvo da i naprabi6 edna 6patulka za6toto taka 6teq predrazpoloji6 po dobre da i obqsnqva6 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva i sramuva za6toto trqbva da ti ima dovreri qi da e sigurna vav teb.Dai kaje6 4e vapreki vsi4kite ti usiliq neq 6te q boli i da i obqsni6 4e kolkoto i da si nejen i vnimatelen neq 6te q boli malko no trqbav da e spokoina .A za bqloto te4enie ne s eprietsnqvai i az go imam no to q normalno osobeno seg aprez zimata kato hodi po goli4ka i tanko oble4ene momi4etat nastivat i im sew plu4ava.No za vseki slu4ai 6te e po dobre da otide na ginakolg az hodih i mi izpisaha edni hap4eta za piqne no te ne pomognaha za6toto hodq mnogo gola i kolkoto ilekarstav da piq ako naprimerno edin den izlqza s kasa blua i tanko onl4ena 6te nastina i pak 6te mi se poqvi bqloto te4enie to si e normalno pri men mislq 4e i pri neq e taka no za vseki slu4ai nekad otide naginekolog za6toto moje da e po seriozno

boriana
02-11-2005, 09:01
Аз подкрепям по горния отговор!

*SCHWARZ*
02-15-2005, 17:22
Бъди нежен....много много много
да скъпи точно там....по бавно даааааааа

^efas^^
02-15-2005, 18:39
Сички ги е страх сички ги боли малко или много колкото до течението не съм сфетнат по тия работи

h1p-h0p
02-17-2005, 14:52

ооууу йеее бейбее даааааа

miss sweety
09-05-2007, 15:56
maikoo kuf e toq ginekolok be ne sa izlagaite we mn ste zle we.na kolko e priqtelkata tti :?: :?: na 13?tfa te4enie e sufsem normalno.kuf ginekolog kfi 5 lea.apuk kato go e npraila vednuj ve4e kfo sa pritesnqa :smt012 :smt017

miss sweety
09-05-2007, 15:56

ооууу йеее бейбее даааааа
:smt005 :smt005 :smt005

MaCeTo_
09-05-2007, 16:11
Аз пък мисля, че това с датата допълнително я стресира (не знам, възможно е и да греша), но аз лично бих се чувствала по-спокойно като не знам кой ден и кое време е определено за инквизицията :-D Сексът е лично и хубаво преживяване, когато се случва спонтанно, в резултат на желание от двете страни, а не когато е планиран по график...особено пък първия път - това си е жив стрес. Поне за мен....

Ariena
09-05-2007, 16:38
Да си призная и мен това с датата би ме стресирало. Когато аз го направих за пръв път не сме определяли дата или нещо подобно, просто се случи.
Относно болката зависи от елстичността на химена й. Колкото е по-еластичен, толкова по-малко ще я боли. Болка винаги има, но бъди нежен и мил (няма да е излишно) и в никакъв случай не бъди егоист.
А относно бялото течение... то по принцип е нормално, но има случаи в които е по-обилно и тогава става въпрос за някаква инфекция. Нека отиде на гинеколог, няма да й е излишно, защото каквото и да си приказваме тук не можем да бъдем абсолютно сигурни. А дори да й няма нищо поне ще се успокои.

CrazyBear
09-06-2007, 20:46
Kolkoto i da si nejen ako i e debla cipata 6te q boli no kakto drygi kazaha vazbudi q kolkoto moje6 pove4e pak i nqma da e lo6o da imate lubrikanti pod raka...
bqloto mi ne razbiram mnogo az imam ne6to takova ponqkoga hodih na lekar ne po tozi povod no me pregleda ze mi sekret i ni6to ne mi kaza...otnosno tva

Devilka
09-06-2007, 20:51
Болката не зависи само от опита на едно момче,но и от самото момиче.Някои ги боли колкото и момчето да е внимателно и нежно,други не ги.А относно бялото течение -нормално е.

linka92
09-06-2007, 20:54
Темата е от февруари месец 2005 година.Хората са го направили и забравили вече,че ги е било страх! :-({|= :lol: [/b]

Devilka
09-06-2007, 20:56
Хаха,да вярно..и то 2005 година. :lol:

ChRiSTiaNo_07
09-06-2007, 21:04
Хаха,да вярно..и то 2005 година. :lol:

Вече сигурно са родители :-D

_Ana_Carenina_
09-06-2007, 22:15
ах тоя пръв път...за момичетата особено е доста притеснено -така че 1.не определяй някъф ден ,а изчакай подходящ момент ,когато тя сама ще го поиска 2.изчакай малко -щом се притеснява и има иалко колебание в нея не бързай-така ще я спечелиш още повече ...ии винаги се преувеличава това с болезността-ако си нежен ,търпелив и бавен няма да я боли...хубаво е че си загрижен за нея ии бялото течение е признак за инфекция..няма да е зле да се прегледате и двамата за сигурност