.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Флюбен
    Guest

Тя много се притеснява за първият път

Имам сериозна приятелка и събота вечер ще превим секс за пръв път с нея.
    На нея ще и е за пръв път и е много притеснена, страхува се че ще я боли много.
    Освен това ми каза че от 2 години има бяло течение и това я притеснява много, обеща че ще отиде на гинеколог но по-късно.
    Моля кажете ми, да отложим ли секса, и ако съм достатъчно нежен пак ли ще я боли

Stilgar
    Guest
    moje da ia zastreliash
    ako ia zastreliash sus sigurnost niama da ia boli

mislq 4e bqloto te4enie e ne6to normalno pri momi4eta,ina4e vsegda polezno da hodi6 na ginekolog. ako se pritesnqva tolkova,po-dobre go otlozhite za malko.spored men ne e dobre 4e na gorkoto momi4eto mu nalaga da 4aka nqkakav den x,uzhasno e.po-hubavo,ako 6te stane ot sebe si.prosto pravete lubov,trqbva momi4eto da se svikne sas tebe,da se otpusne.i togava,nqkoi pat sama 6te go poiska.a ne taka-tazi sabota 6te go pravim! zvu4i kato prisada..
    стига приказки!

Супер фен

:)

kato tq poiska togava
    verno zvu4i kat prisuda haha

Супер фен
    Град
    sofia
    Kakva e vruzkata mejdu bqloto te4enie i boleznenostta , a ti ako si nejen s neq nqma da q boli, no vupreki tova tq trqbva da otide na ginekolog, za da i kajat ot kakvo i e te4enieto i da predprieme nqkakvi merki. A za otlaganeto-vie sami si re6avate, koga 6te go napravite

Град
    nqkade tam
    a we trqbva i dvamkata da ste mn spokoini. i men me e strah ot 1 put,oba4e s priqtelq mi nqmame naso4ena data. taka e gadno i se prisaedinqvam kam dr mneniq 4e e kato nekva prisada. daite go qva6 i si4ko 6e e 6 . trqbva si4ko da stane ot samo sebe si. are kasmet i dano vi e hubavo posle. =P
    I will stay forever here with you,my love.
    The softly spoken words you gave me
    Even in death the life goes on
    I'll die but real love is forever

I love you,Sako! {{P}}

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    mi kolkoto i da si vnimatelen ako neq i e pisano da q boli she q boli uspokoi q i i kaji che vsqko momiche ima bqlo techenie i e normalno ! ama ako iska moje da otide na pregled i konsultaciq pri nqkoi ginekolog
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Голям фен
    tazi bolka e normalna i naistina v ogromniq procent q ima no chak dotam da se strahuva.e,vse pak e razbiraemo i mislq che ti trqbva da deistvash mnogo mnogo vnimatelno i trqbva da podhodish po drug nachin - kogato doide momentut bez znachenie dali e ugovoren ili ne togava trqbva da napravish taka che izobshto da ne i e na um za tova koeto shte stava s tqloto i a da si misli za tova kolko unikalno i hubavo neshto e tova.kak da ti kaja..prosto deistvai mnogo bavno i nejno vsichko shte e ok.poveche q pregrushtai govori i ne q ostavqi v nedoumenie i strah kato vidi che nqma nishto chak tolkova strashno shte se uspokoi i dori 1st time nishto da ne stane shte ima i vtori i treti i taka Uspeh :P

Град
    Sofia
    1. Нека отиде на Гинеколог, заштото не се знае от какьв тип е течението. Можеш и ти да се заразиш (не е толкова опасно но е неприятно).
    2. Ако се наложи и 2-мата ще пиете хапчета за течението.
    3. Болката при пьрвият акт зависи от твоя опит и вьпреки това няма гаранция, че няма да я боли.
    Това което не те убива те прави по-силен.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Sick и кво, той ще има бяло течение ли?
    интересно...
    иначе за болката...болка има винаги щото
    все пак това и е първия път, но колкото
    повече я възбудиш и предразположиш,
    толкова по-малко ще я боли.нека всичко
    стане спонтанно, а ти бъд супер нежен и
    внимателен-така ще я накараш да не мисли
    за болката [/u]
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ако и двамата го искате, няма смисъл да отлагате. Бъде много нежен и й докажи, че наистина не е направила грешка, че е искала ти да си й първия. А за бялото течение- то е напълно нормално и по никакъв начин няма да ви попречи!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

ami vij i na moq priqtel kogato pravihme seks mu be6e za prav pat da spi s devstveno mmomi4e za6toto az bqh devstena i oti mi be6e parvoto mom4e i o6te e .No trqbava da si adski nejen sas neq dq q uspokoqva6 da si mil da i govori6 mili4ki dumi da i prikazva6 kolko e krasiva hubavo 4e ima strahotno tqlo 4e q obojava6 .Da deistva6 mnogo bavno i milo da ne barza6 parvo da i naprabi6 edna 6patulka za6toto taka 6teq predrazpoloji6 po dobre da i obqsnqva6 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva i sramuva za6toto trqbva da ti ima dovreri qi da e sigurna vav teb.Dai kaje6 4e vapreki vsi4kite ti usiliq neq 6te q boli i da i obqsni6 4e kolkoto i da si nejen i vnimatelen neq 6te q boli malko no trqbav da e spokoina .A za bqloto te4enie ne s eprietsnqvai i az go imam no to q normalno osobeno seg aprez zimata kato hodi po goli4ka i tanko oble4ene momi4etat nastivat i im sew plu4ava.No za vseki slu4ai 6te e po dobre da otide na ginakolg az hodih i mi izpisaha edni hap4eta za piqne no te ne pomognaha za6toto hodq mnogo gola i kolkoto ilekarstav da piq ako naprimerno edin den izlqza s kasa blua i tanko onl4ena 6te nastina i pak 6te mi se poqvi bqloto te4enie to si e normalno pri men mislq 4e i pri neq e taka no za vseki slu4ai nekad otide naginekolog za6toto moje da e po seriozno

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Аз подкрепям по горния отговор!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Бъди нежен....много много много
    да скъпи точно там....по бавно даааааааа

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Сички ги е страх сички ги боли малко или много колкото до течението не съм сфетнат по тия работи

People Like You Just Fuel My Fire

Цитирай Първоначално написано от *SCHWARZ*
    ооууу йеее бейбее даааааа

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

maikoo kuf e toq ginekolok be ne sa izlagaite we mn ste zle we.na kolko e priqtelkata tti na 13?tfa te4enie e sufsem normalno.kuf ginekolog kfi 5 lea.apuk kato go e npraila vednuj ve4e kfo sa pritesnqa
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Цитирай Първоначално написано от h1p-h0p
    Цитирай Първоначално написано от *SCHWARZ*
    ооууу йеее бейбее даааааа
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Фен
    Град
    вкъщи
    Аз пък мисля, че това с датата допълнително я стресира (не знам, възможно е и да греша), но аз лично бих се чувствала по-спокойно като не знам кой ден и кое време е определено за инквизицията Сексът е лично и хубаво преживяване, когато се случва спонтанно, в резултат на желание от двете страни, а не когато е планиран по график...особено пък първия път - това си е жив стрес. Поне за мен....

Да си призная и мен това с датата би ме стресирало. Когато аз го направих за пръв път не сме определяли дата или нещо подобно, просто се случи.
    Относно болката зависи от елстичността на химена й. Колкото е по-еластичен, толкова по-малко ще я боли. Болка винаги има, но бъди нежен и мил (няма да е излишно) и в никакъв случай не бъди егоист.
    А относно бялото течение... то по принцип е нормално, но има случаи в които е по-обилно и тогава става въпрос за някаква инфекция. Нека отиде на гинеколог, няма да й е излишно, защото каквото и да си приказваме тук не можем да бъдем абсолютно сигурни. А дори да й няма нищо поне ще се успокои.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Kolkoto i da si nejen ako i e debla cipata 6te q boli no kakto drygi kazaha vazbudi q kolkoto moje6 pove4e pak i nqma da e lo6o da imate lubrikanti pod raka...
    bqloto mi ne razbiram mnogo az imam ne6to takova ponqkoga hodih na lekar ne po tozi povod no me pregleda ze mi sekret i ni6to ne mi kaza...otnosno tva
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Голям фен Аватара на Devilka
    Болката не зависи само от опита на едно момче,но и от самото момиче.Някои ги боли колкото и момчето да е внимателно и нежно,други не ги.А относно бялото течение -нормално е.

Повече от фен
    Темата е от февруари месец 2005 година.Хората са го направили и забравили вече,че ги е било страх! [/b]

Голям фен Аватара на Devilka
    Хаха,да вярно..и то 2005 година.

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Хаха,да вярно..и то 2005 година.
    Вече сигурно са родители

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си