View Full Version : женки, стигате ли до оргазъм?
Ебаториус
02-22-2005, 00:06
имам наблюдение, че в днешно време масово момичетата трудно стигат до оргазъм.
Масово нямат проблем да достигнат до клиторен като маструбират, но влагалищния нещо не им се отдава. Колкото и да ги предразполагаш, всичко да е перфектно, и да ги шибаш 1 час, не свършват и не свършват шундрите
та въпроса ми е, колко от вас имат или са имали този проблем, на колко години са, и кога са почнали да свършват и вагинално
може и за анално да споделите ако имате опит
Благодаря.
ednoto_ne6to
02-22-2005, 12:16
mi az li4no ne sam,pravilni sa ti vpechatleniiata
greshnicata_
02-22-2005, 12:33
ami zashto li stigame trudno do orgazam qvno mom4etata ne mogat da ni dovar6at ai estestveno 4e stigame stiga da ima zadovolqvasht partnyr
SANDRETO
02-22-2005, 14:39
mi 4estno kazano trudno stigat povecheto madami do ograzam koeto e i nai-gadnoto neshto....no s pravilniq partnior vijdash zvezdi,to e qsno 8)
Maverick
02-22-2005, 16:41
i ot tri otgovora, samo edin po vaprosa "та въпроса ми е, колко от вас имат или са имали този проблем, на колко години са, и кога са почнали да свършват и вагинално "
mi az li4no ne sam,pravilni sa ti vpechatleniiata
a za drugite no comment. I az gi znam tiq kadeto gi razpravqte 4e s pravilen partnior i tn, no 4oveka vi pita dali vie, a ne po princip dali jenite sa stigali do orgazam. I ako moje da mi dadete tablica s procentite jeni koito sa stigali do orgazam i tablica s partniorite im...
OFFTOPIC: v poslednoto izre4enie bqh ironi4en (ako ima nerazbrali) 8)
Just-Sex
02-22-2005, 20:14
Абе пич ако си мислиш че това че си я клатил 1 час за нея е ебаси кефа жестоко се лъжеш....жената да не ти е прион у стената - колкото повече чукаш толкова по добре ?
Земи прояви малко фантазия и гаджето къдет го имаш (или нямаш ) така ще свърши че ще седиш 10 минути и ще се питаш "мамоооо кво стана ?"
Защо моите партньорки доса не са се оплакали от мен...ми сигурно защото ги задоволявам....
Може и 2 минути може и повече..Зависи , ако я пипаш по "ТОЧКАТА" ще свърши много бързо..ако е само ебане без пипане...може и 1 час..иначе мисля най малко 15 мин :!:
ami az sum stigala ne stava vupros 4e summ namerila pravilenm partnior ili tem poodobni s razl sum stigala vuprosa e da ima 4uvstva i fantaziq :)))))
Nelly^^^
02-24-2005, 19:20
4estno kazano i az svar6vam trudno.Neznam za6to!slu4valo mi se e da pravq seks v prodaljenie na po4ti 2 4asa bez da ozpitam orgazam.No vednaj poneje ne go bqhme pravili otdavna,samo za 5 minutki i ne6tata se polu4iha
e_l_i_z_a
02-24-2005, 20:04
1.tva zavisi ot partniora
2.emi ako momi4eto e zapochnalo da pravi sex ot 12-13godishna vyzrast,ni6to 4udno.... :evil:
kurabiika
02-25-2005, 21:34
be ot mnogo ne6ta zavisi
az sum svur6vala vaginalno to4no 2 puti
be6e mnogo qko
ponqkoga prosto ni6to ne 4uvstva6 kogato te ru4kat i tfa si e zavisi ot naglsata ot jelanieto i ot vazbudata makar 4e kogato i tqh gi ima pak ponqkoga ne stava
V dneshno vreme..hm da.... ama ti imash li baza za sravnenie s edno vreme ?!
Moje i nie mujete da imame vina a i te da ne se otpuskat neshtata sa kompleksni !!!
az naprimer niamam problem nito s edinia nito s drugia orgazam . Prosto za drugia e vajna i pozata a tia e imenno takava kakvato e udobna za stimulirane na G - to4kata , no za vseki e individualno. Triabva gadjeto ti sama da zabeleji to4no v kakva poza use6ta i s kakvo tempo da se dviji6 za6toto naistina e individualno . Pri men se polu4ava kogato si leja po korem a toi e otgore , sy6to i kogato sam s gryb kym nego strani4no i sas sybrani kraka ...... Uspeh
P.s : Nai podludiava6to e kogato useti6 4e orgazyma nablijava da zapo4ne6 da stimulira6 i klitora si ( za jenata govoria ) za6toto togava efekta e meko kazano ubiistven i udovolstvieto e ogromno
az naprimer niamam problem nito s edinia nito s drugia orgazam . Prosto za drugia e vajna i pozata a tia e imenno takava kakvato e udobna za stimulirane na G - to4kata , no za vseki e individualno. Triabva gadjeto ti sama da zabeleji to4no v kakva poza use6ta i s kakvo tempo da se dviji6 za6toto naistina e individualno . Pri men se polu4ava kogato si leja po korem a toi e otgore , sy6to i kogato sam s gryb kym nego strani4no i sas sybrani kraka ...... Uspeh
P.s : Nai podludiava6to e kogato useti6 4e orgazyma nablijava da zapo4ne6 da stimulira6 i klitora si ( za jenata govoria ) za6toto togava efekta e meko kazano ubiistven i udovolstvieto e ogromno
evala :)
LiL_Juliete
02-26-2005, 15:46
emi az imam sushtiq problem i si strashno prav s taa tema ama aide nqma da ti razkazvam za analniq si jivot :shock: :D :D
имала сам слу4аи когато по-трудно свар6вам,но пак успявам.на 18 сам и смея да твардя 4е имам не малко опит и не знам...явно не ги 4ука6 как трябва