.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Ебаториус
    Guest

женки, стигате ли до оргазъм?

имам наблюдение, че в днешно време масово момичетата трудно стигат до оргазъм.
    Масово нямат проблем да достигнат до клиторен като маструбират, но влагалищния нещо не им се отдава. Колкото и да ги предразполагаш, всичко да е перфектно, и да ги шибаш 1 час, не свършват и не свършват шундрите

та въпроса ми е, колко от вас имат или са имали този проблем, на колко години са, и кога са почнали да свършват и вагинално

може и за анално да споделите ако имате опит

Благодаря.

mi az li4no ne sam,pravilni sa ti vpechatleniiata
    just play the GAME

ami zashto li stigame trudno do orgazam qvno mom4etata ne mogat da ni dovar6at ai estestveno 4e stigame stiga da ima zadovolqvasht partnyr

mi 4estno kazano trudno stigat povecheto madami do ograzam koeto e i nai-gadnoto neshto....no s pravilniq partnior vijdash zvezdi,to e qsno

Повече от фен
    Град
    SF
    i ot tri otgovora, samo edin po vaprosa "та въпроса ми е, колко от вас имат или са имали този проблем, на колко години са, и кога са почнали да свършват и вагинално "

mi az li4no ne sam,pravilni sa ti vpechatleniiata
    a za drugite no comment. I az gi znam tiq kadeto gi razpravqte 4e s pravilen partnior i tn, no 4oveka vi pita dali vie, a ne po princip dali jenite sa stigali do orgazam. I ako moje da mi dadete tablica s procentite jeni koito sa stigali do orgazam i tablica s partniorite im...

OFFTOPIC: v poslednoto izre4enie bqh ironi4en (ako ima nerazbrali)
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Абе пич ако си мислиш че това че си я клатил 1 час за нея е ебаси кефа жестоко се лъжеш....жената да не ти е прион у стената - колкото повече чукаш толкова по добре ?

Земи прояви малко фантазия и гаджето къдет го имаш (или нямаш ) така ще свърши че ще седиш 10 минути и ще се питаш "мамоооо кво стана ?"

Защо моите партньорки доса не са се оплакали от мен...ми сигурно защото ги задоволявам....
    ...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
    Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
    И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
    ...Защото ме вбесихa!

Guest
    Може и 2 минути може и повече..Зависи , ако я пипаш по "ТОЧКАТА" ще свърши много бързо..ако е само ебане без пипане...може и 1 час..иначе мисля най малко 15 мин

ami az sum stigala ne stava vupros 4e summ namerila pravilenm partnior ili tem poodobni s razl sum stigala vuprosa e da ima 4uvstva i fantaziq ))))

Nelly^^^
    Guest
    4estno kazano i az svar6vam trudno.Neznam za6to!slu4valo mi se e da pravq seks v prodaljenie na po4ti 2 4asa bez da ozpitam orgazam.No vednaj poneje ne go bqhme pravili otdavna,samo za 5 minutki i ne6tata se polu4iha

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    1.tva zavisi ot partniora
    2.emi ako momi4eto e zapochnalo da pravi sex ot 12-13godishna vyzrast,ni6to 4udno....

Повече от фен
    Град
    Варна
    be ot mnogo ne6ta zavisi
    az sum svur6vala vaginalno to4no 2 puti
    be6e mnogo qko
    ponqkoga prosto ni6to ne 4uvstva6 kogato te ru4kat i tfa si e zavisi ot naglsata ot jelanieto i ot vazbudata makar 4e kogato i tqh gi ima pak ponqkoga ne stava

Град
    Sofia
    V dneshno vreme..hm da.... ama ti imash li baza za sravnenie s edno vreme ?!

Moje i nie mujete da imame vina a i te da ne se otpuskat neshtata sa kompleksni !!!

Град
    Sofia

:)

az naprimer niamam problem nito s edinia nito s drugia orgazam . Prosto za drugia e vajna i pozata a tia e imenno takava kakvato e udobna za stimulirane na G - to4kata , no za vseki e individualno. Triabva gadjeto ti sama da zabeleji to4no v kakva poza use6ta i s kakvo tempo da se dviji6 za6toto naistina e individualno . Pri men se polu4ava kogato si leja po korem a toi e otgore , sy6to i kogato sam s gryb kym nego strani4no i sas sybrani kraka ...... Uspeh
    P.s : Nai podludiava6to e kogato useti6 4e orgazyma nablijava da zapo4ne6 da stimulira6 i klitora si ( za jenata govoria ) za6toto togava efekta e meko kazano ubiistven i udovolstvieto e ogromno

Град
    Sofia

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от b_h
    az naprimer niamam problem nito s edinia nito s drugia orgazam . Prosto za drugia e vajna i pozata a tia e imenno takava kakvato e udobna za stimulirane na G - to4kata , no za vseki e individualno. Triabva gadjeto ti sama da zabeleji to4no v kakva poza use6ta i s kakvo tempo da se dviji6 za6toto naistina e individualno . Pri men se polu4ava kogato si leja po korem a toi e otgore , sy6to i kogato sam s gryb kym nego strani4no i sas sybrani kraka ...... Uspeh
    P.s : Nai podludiava6to e kogato useti6 4e orgazyma nablijava da zapo4ne6 da stimulira6 i klitora si ( za jenata govoria ) za6toto togava efekta e meko kazano ubiistven i udovolstvieto e ogromno
    evala

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi az imam sushtiq problem i si strashno prav s taa tema ama aide nqma da ti razkazvam za analniq si jivot
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Guest
    имала сам слу4аи когато по-трудно свар6вам,но пак успявам.на 18 сам и смея да твардя 4е имам не малко опит и не знам...явно не ги 4ука6 как трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си