View Full Version : Sex i orgazum
sladkata_nelly
02-24-2005, 05:35
Gadjeto mi svur6va burzo i vapreki 4e seksa s nego me kefi,za6toto toi mnogo me vazbujda,gadno e tei kato svur6va burzo.Pls help me.
Myrcheto
02-24-2005, 08:36
ami povtorete ...vtoriq,tretiq pyt veche bi trqbvalo da e sravnitelno dosta po dylgo ...a i ima takiva prezervativi za po dylgo ...
Myrcheto q razqsni malko za tezi prezervativi za po-dylgo... marka, "model"
LiNkiN4eTo
02-24-2005, 10:24
durex performa be _Jessy_ :wink:
Има няколко варианта, единият и който е по-вер0ятен, е че се превъзбужда, от там главичката на члена му става мн чувствителна и ако правите бързи движения... това довежда и до по-бърз0то свършване от негова страна. Това с презервативите не знам дали е истина, за туй сами тр да пробвате :wink: а иначе му предложи да направи една ръчна (така да се изразя) преди акта (някъде 15/20 мин.) за да му отмине малко напрежението или да направите една 69 и най-важното, което тр да направите: правете по-дълго време любовна игра и когато отново почнете с акта - не правете бързи движения в началото, а в края, когато усещате, че свършвате :wink:
успехче :P
NaSty GiRl
02-24-2005, 16:06
nameri si novo gadje :P
:P miiiiiiiiii nai6 li kvo! az ako bqh toi kat svur6va burzo otiva6 pri nqkav dr i prodaljavate ili go nakarai da praite 3-ki dano dr da e po-dobur
ami povtorete ...vtoriq,tretiq pyt veche bi trqbvalo da e sravnitelno dosta po dylgo ...a i ima takiva prezervativi za po dylgo ...
dam tva e i mmoeto mnenie :wink:
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
не бе просто му кажи всеки път като усети 4е трагва да свар6ва да го изважда за няколко сек. целия навън и после 6е си продалжавате пак.