View Full Version : нито едно гадже, а съм на 15 ?
sp0x_man
03-10-2005, 08:54
normalno li e da sam na 15 i do sq da ne sam imal nito edno gadje??
pop mnoo me int teq ne6ta ama iskam drugo menie ...
a i sq ima edno momi4e deto mai me haresva ama nali sam ne opiten i neznam ni6to i se 4uda kvo da praa ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
Спокойно няма нищо нередно в това да си на 15 и да не си имал гадже .Точно сега ти е времето :) .За момичето,което те харесва не се мъчи да мислиш специални тактики и не се прави на много опитен или нещо такова.Ако момичето е свястно няма да има нищо против да те научи на това онова .Лично мнение - Предпочитам едно момче да е неопитно и притеснително в тази област отколкото да се прави на големия разбирач ,а всъщност да е гола вода 8) :)
^I don't give a fuck^
03-10-2005, 10:40
няма нищо нередно :D
спокс,ще си намериш някоя.а ако това момиче те харесва действай..признай и че я харесваш
Хубаво де и това какво значение има?На 15...леле колко си стар.Ква полза ако си имал 50 гаджета преди това и никое от тях не си харесвал..ей така за идеята?Няма нали?Като харесаш някоя и тя те харесва ще си бъдете гаджета!Какво значи не съм опитен?Държиш си се нормално..даваш малко емоций и ако я познаваш,още по добре.Просто ти идва отвътре(това най-го мразя да го казвам,ама е така).Ако си притеснителен....не бъди!
никой не се ражда опитен...успех!
ne se pritesnqvai 4e is nqmal gadjeta do sega.a za momi4eto vajnoto e da pravi6 vsi4ko s lubov i na mu misli mn pravi kakvoto ti idvai ot vutre-e sa ne nqkakvi mn golemi izrod6tini de:)hubavite ne6ta stavat togava kogato nai malko gi o4akva6!!!
are uspeh i napred s rogata s teb sme!!! :lol:
Spoks,pi4 :!: Carq e kazal :arrow: kogato mu doide vremeto :D A ako tova momi4e te haresva a i ti si pada6 po neq-deistvai i nedei da 4aka6!Takiva sladur4eta neopitni kato teb napravo raztapqt jenskote syrca :D
grafinka
03-10-2005, 16:02
ейй Боже... ти ако се притесняваш че си на 15 и не си имал гадже досега - мога да те успокоя , имам приятелки дето са на 17 и още не са си фанали никой:) И недеи да тръгваш с някоя само , защото мислиш че трябва непременно да имаш гадже или пък приятелите ти мислят така. Трябва да си сигурен , че и ти изпитваш чуства ... така че , ако харесваш и ти вапросното момиче...какво чакаш още ? :) :D
Voivodata
03-10-2005, 16:08
Ne e golqm problem 4e si na 15 si nqmash gadje.Jiwota e pred teb spokoino she si namerish nqkoi.
Абе има и по-зле от теб. Ето мен например: на 16 и още отгоре и нито една сериозна връзка. Е, имаше една по-перспективна, но трябваше да се разделим просто. :?
sp0x_man
03-10-2005, 16:51
e mi malko se pritesnqvam ot tva 4e e po golqma... tq e 10 a az 9 clas i nz na kolko e ...
Разбира се че е напълно нормалко и хубавите неща те първа ти предстоят така че нямаш никакви основалия да се притесняваш за нищо :wink:
Spoko ne e 4ak takav problem a pak za tova 4e tq e po golqma i te haresva moje6 samo da se radva6
i? golqma rabota 4e ne si si imal gadje o6te...za vsi4ko ima vreme are uspokoi se malko :lol: :lol: 8) :lol: :lol:
Ей знаеш ли какво :idea: Сега се сетих,че имам една приятелка,която миналата година харесваше много едно момче-тои беше 8ми клас,а тя 9ти..Той си беше много скромничък такъв и тя готино момиче и така..Е нищо не стана тогава обаче те се познаваха там..На тренировки по волейбол ходиха и оттам се знаеха..Та мисълта ми е ,че тя доста се притесняваше като си общуваха от време на време .Тя уж е една година по-голяма , а направо се топеше по него все едно тя беше по-малката..Та мисълта ми е това,че е по-голяма нищо не значи..Не се знае дали тя не се притеснява също толкова колкото тебе :) :) :) :oops: :arrow: :)
BABY_SEXY_GIRL
03-10-2005, 20:16
I kakvo nenormalno vidq v tova? Tova, 4e e vtulpeno na mladejite, 4e na 15 godini ve4e trqbva da si imat gadje, za6toto vsi4ki imat ne zna4i 4e e taka realno! Tova e prosto edna zabluda! Za vseki si ima vreme, ti ne si nastroena ma6ina da se vlubi6 na 15, a si 4ove6ko sa6testvo, sadbata 6te re6i :wink:
nqma ni6to stranno v tova 4e ne si si imal gadje..spoko!!!Ni6to ne si izpusnal 6te ti doide vremeto i ti sashto 6te si imash gadje i shte si shtaastliv!
spoko as otkrih toplata voda 4ak na 17 :wink: i mi e se taq
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
i sq ako kaje6 ot koe daskalo ste i ti koq paralelka si............... :oops:
9 точка от правилника!!!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
hah az sam kato tebe samo 4e o6te po navatre 6toto sam na 17 i nqmam :shock: .A interesnoto e 4e mnogo momi4eta sa mi predlagali no az vinagi sam otkazval i posle me e bilo qd .... e ako mi kaje6 za kvo sam takav idiot .No ponqkoga sa6to sam im otkazval za6toto az iskam edna istinska vrazka ,a ne samo e taka za sporta ama tova mai e samo po filmite .I za tova trqbva da slezna na zemqta i da ne si mislq 4e nqkoga 6te sre6na momi4e koeto naistina 6te mi dopada .
Spokoino.........
"Vsi4ko s vremeto si" i "Za vseki vlak si ima putnici"
V tiq ne6ta opita nqma zna4enie... Ima zna4enie samo tova koeto ose6tata. Tiq deto vikat 4e imat mnogo opit vsy6nost sa ni6to. V "LUBOVTA" takova ne6to kato opit nqma. Nikoi neti draska 4arti4ki za vsqka vruska.
Deistvai taka nameri6 za dobre.........
li4no mnenie: Az sum 18 i ne sum imaml vruska za pove4e ot dva meseca....
Imam edin aver deto e na 18 i o6te e devstven, ne ne za6toto momi4etata ne go haresva dori naprotiv te mu se lepqt, no toi e re6il da go napravi s momi4eto kum koeto izpitva istinski 4uvstva - Pohvalno (do nqkade)
i? golqma rabota 4e ne si si imal gadje o6te...za vsi4ko ima vreme are uspokoi se malko :lol: :lol: 8) :lol: :lol:
Doktor4o
03-15-2005, 17:29
Nqma ni6to sramno v tova vajnoto e da nameri6 istinskata liubov a koga 6te stane tova vremeto 6te pokaje!!!
honey_reflection
03-15-2005, 18:11
spored mene.. e normalno! Na sveki mu e vreme, lol!
LetiCherry
03-15-2005, 18:49
Разбира се че е напълно нормалко и хубавите неща те първа ти предстоят така че нямаш никакви основалия да се притесняваш за нищо :wink:
I az mislq taka! :P haide yspeh
Eliiiiiiiiii sexsito
03-15-2005, 18:52
normalno li e da sam na 15 i do sq da ne sam imal nito edno gadje??
pop mnoo me int teq ne6ta ama iskam drugo menie ...
a i sq ima edno momi4e deto mai me haresva ama nali sam ne opiten i neznam ni6to i se 4uda kvo da praa ...
na 15 i nito edno gadje dosega-prosto oto4niavam.Emi spoks 6te si nameri6,rano ili kasno,ne se pritesniavai,o6te mojebi si v preces na tarsene.i dano nameri6 podhodia6ta macka za teb :wink: :lol:
sladkish4e
03-15-2005, 19:34
Хубаво де и това какво значение има?На 15...леле колко си стар.Ква полза ако си имал 50 гаджета преди това и никое от тях не си харесвал..ей така за идеята?Няма нали?Като харесаш някоя и тя те харесва ще си бъдете гаджета!Какво значи не съм опитен?Държиш си се нормално..даваш малко емоций и ако я познаваш,още по добре.Просто ти идва отвътре(това най-го мразя да го казвам,ама е така).Ако си притеснителен....не бъди!
Точно така!
LiL_Juliete
03-15-2005, 20:58
mi vreme ti e :p k`fo da pravish li ? mi ostavi samo ot samosebesi da doide gledai da ne se sramuvash tolkova i ne q zagurbvai :) zaribqvaite se celuvaite se gushkaite s ene se zaebavaite ot spek :) ili ot sram i tova e predpolagam shte mine dobre :p
6to se spicha6 be brat
tq kakvo ot tova 4e e po-golqma s EDNA godinka,moje i tq da e na tvoito deredje :wink:
ako simpatiqta e dvutranna hich ne mu misli tolkoz :!:
TheUnforgiven666
04-11-2008, 12:41
Не му се притеснявай-всичко сега започва-нали не си на 75!
ivakavlad
04-11-2008, 12:54
не се беспокои аз съм на 17 и не съм имал гадже
LovePoisoned
04-11-2008, 13:36
Ти търсиш нещо сериозно, нали? Ако е само к., която да оправиш за една-две вечери, лесно става. А за сериозна връзка... не си улучил, пък и как щеше да се чувстваш на 13, изживял всички възможни любовни преживявания, мъки, болки и т.н.? Празен.
То напоследък тази циганска мода много пробива. Гадже на 13 и брак на 15.
Абе защо хората са го измислили туй нещо пълнолетието аз не знам вие си помислете. Тогава е най-естествено. Ако гониш срокове значи и ти си поредния дебил.
badgirl95
04-11-2008, 16:09
Спокойно,не е голяма загуба.Аз предпочитам момчетата да са искрени с мен,отколкото да увъртат и ако е имало някаква надежда за нещо серизно,тя да се превръща в пепел.Поне от моя гледна точка и от наблюдения мисчя,че е най-добре да диеш при нея и да разкриеш чувствата си(ако имаш такива)и така съм убедена че ще блеснеш поне малко в очите й! :)
alex_devv
04-11-2008, 17:10
Ти нещо не си добре :shock:
Виждам поне по 5,10 такива теми на ден и се обеждавам все повече, че нещо сте откачили с мозъците.
Кво като си на 15 и си нямаш нито едно гадже ?
Да не би да е свършил света или нещо друго ?
За всичко има време, кво си се депресирала за глупости :x
Ебаси...
Хаха, човек спокойно бре, наслаждавай се на тези си години с по-други занимания ако няма момичета ;) ... аз съм на 19 и съм в твоето положение, така че сам виждаш, може да бъде още по-зле. Живей си живота пък всичко ще се оправи :)
S_L_A_D_U_R_K_A
04-11-2008, 17:44
Да, съвсем нормално е 8)
SpiDer__GirL
04-11-2008, 17:49
Няма нищо нередно в това. Няма значение с колко момичета си се виждал и дали изобщо си се виждал с някоя. Годините са без значение аз имам приятелка на 19 години, която все още си няма гадже така че 8-) ... не се безбокой :)
scout4e94
04-11-2008, 18:19
6to se vaika6 we az sum na 14 i nqmam a da me vijda6 da pi6a takia temi i da se samosujalqvam ...ne jivei si jivota i vuob6te ne mu misli
8)
На 16 съм и съм имал само едно - най-тъпата патка в галактиката ! След нея си казах,че женски не ми трябвят за сега.На месец по 5 желаещи има,но категорично отказвам.Като гледам приятелите си под женския тормоз се смея и им натяквам моята свобода. :razz: Играя си на компа,колкото искам и когато поискам,излизам с когото си искам и когато си искам,абе кеф човече.Когато срещнеш подходящата сам ще разбереш дали ще искаш да влезеш под чехъла и.
:D П.П Нищо против момичетата нямам-да не сте ме разбрали погрешно.Да сте ни все така хубавки и властни ! 8-)
schhhhhhh
04-11-2008, 19:56
Няма нищо ненормално в това,че не си имал гадже досега.Когато срещнеш момиче,което с което да си допаднете,просто се дръж естествено и не се надувай прекалено много 8) .Айде сега някои хора по-големи от теб не са имали гаджета,пък ти сега си се запритеснявал. :)
slavito007
04-11-2008, 21:28
Е не ти ли харесват случайните и необвъзрващи забивки ? (нямам вп редвид (само) секс бе, перверзници :D )
Та по въпроса, не виждам нищо ненормално, това че днешните от 12 години правят секс да не ти пречи ;)
Абе хора,спрете с тия безмислени въпроси...Какво толкова,като не си имал гадже а си на 15...голяма работа.....Всичко с времето си! А ако вече толкова много искаш да си имаш гадже,ами...действай по въпроса де! Не може да чакаш всичко от страна на момичето! Какво като си неопитен? За всичко си има първи път... Какво,като дойде време да правиш секс,и като си неопитен пак ли ще задаваш тия тпи въпроси...Еми то всичко си идва от самосебе си... Първата целувка,първото гадже...първият път при секса...Ще се наложи малко да се постараеш,за да не разбере момичето,че ти е първата ама...какво да се прави,така е в живота...Може пък да й стане кофти,че ще ти бъед като опитно зайче,едва ли не,ама...дано да го преодолее ако стане работата ;) успех!
За Бога, как решихте, че на 15 сте достатъчно съзрели, че да можете да се впускате така лесно в житейските дебри? Защото едно "гадже", респективно връзка носи със себе си не само наслада, но и задължения.
От това, което виждам, ти просто искаш гадже. И да те кефи. Кафенца, мафенца, глупости. Както прочетох тук веднъж (в този форум) "искам гадже да се гушкаме". Дам, звучи изключително абсурдно.
За мен е изключително важно към въпросното "гадже" (много ме дразни тая дума..) да са насочени някакви чувства и емоции. Защото иначе всичко си е една креватна гимнастика, а това ограбва. Връзка без чувства, крепяща се на полови отношения не носи нищо освен някакъв съмнителен опит и спонтанно забогатели аптекари.
Изчакай, take your time, разглеждай, радвай се на живота. Ще срещнеш момичето, което ще те грабне. Някаква те харесвала ... Ами, ОК. Изясни се със себе си , на първо място. И без извинения от типа на "не съм опитен". За тези неща опит не се иска, те идват отвътре. Опит се иска за свалячески истории. Просто бъди търпелив, нежен, откликвай на нейния душевен резонанс, прекарвай времето си с нея, прави всички онези малки и привидно незабележими, но така затрогващи жестове и ако наистина има нещо между вас, същестува шанс да прерастне в една красива и пълноценна връзка.
Успех!
Wrathchild
04-12-2008, 09:55
Дааа, като е пуснал темата 2005 веееднага ще вземе да ви прочете мненията... той пича сигурно я е забравил :-D
evelinka1122
04-12-2008, 10:06
зарибявай я 8-) успех
Аууу сакън, сега ще трябва да станеш емо и да почнеш да си режеш вените :razz:
Абе човек не си станал на 30 че да се вайкаш бе.. За всяко нещо си има време и твоето ще дойде.
Ms.Lonely
04-12-2008, 12:12
Май те харесва . Ами отиди и се запознай с нея , може пък наистина да има симпатии .Когато си сигурен , че има тогава направи първата крачка . Ако не си най-много да объркаш сценария ! Успех и не бери грижа за това , че си на 15 и до сега не си имал гадже . Време има за всичко ! Успех , миличък ! :-)
Obsession
04-12-2008, 12:33
Дааа, като е пуснал темата 2005 веееднага ще вземе да ви прочете мненията... той пича сигурно я е забравил :-D
Хахаха, ама май само аз и ти го забелязахме това :D
Алоооооу, момчето бал ще има вече вие още съвети давате :lol:
vesito13
04-12-2008, 12:40
Дааа, като е пуснал темата 2005 веееднага ще вземе да ви прочете мненията... той пича сигурно я е забравил :-D +1 вече трябва да е на 18 и сигурно си е имал доста гаджета , така че кво изобщо пишете :-D :-D :-D
Ave ba4ka kfo se pritesnqva6 na 15 si? xax savsem normalno i ezstestveno si e da si nqmal priqtelka. Pak i zakakvo ti e nqkva pikla na 13-15g det vse o6te nz kakvo iska? na tvoqta vazrast momi4eta sa ..... nqmam dumi . Ma pak ako tolko mn iska6 momi4e haresai si nqkoq ovartai se okolo neq zagovori q draj se milo i gotino s neq i 6te e tvoq
Spider4eto
04-12-2008, 14:11
о тия без гадже на 15 умират. Квото от тва че не си имала гадже. Живота е пред тебе :)
Дааа, като е пуснал темата 2005 веееднага ще вземе да ви прочете мненията... той пича сигурно я е забравил :-D ... мераклии :-D