PDA

View Full Version : за перверзността, секса.. и други..

Nalaa
03-21-2005, 15:56
До каква степен е нормално да е перверзен човек според вас?! Нормално ли е да ти харесва когато те връзват например и защо е толкова трудно да признаеш какво точно искаш, как го искаш и кога и къде го искаш??

korn___
03-21-2005, 16:00
ami spored mene tva ve4e sa psihi4eski otkloneniq da te vruzva nqkoi i drugi podobni i nqkvi kam6i4eta i drugi podobni .......ama seki s vkusa si de
a i ne na seki mu e trudno da si kaje kakvo iska kak go iska i koga go iska as s tva nqmam problemi kazvam si go mnogo lesno bez nikvi problemi :P :lol: :twisted:

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

LiNkiN4eTo
03-21-2005, 17:09
mi 6to da ne e normalno da te vruzvat
tva se nari4a sado mazo
za vsi4ko vuv sexa si ima obqsnenie , koi kakto mu e got , taka si go prai , kak moje m nie da re6im dali ne6to e normalno ili ne :!:

v1v@
03-21-2005, 17:13
am az kvoto iskam v sexa si go kazvam,mn qsnu 4e nqma da si turpq a da ne mi haresva! a otnosno beleznicite-nne sum probvala i ne smqtam- ne me vuzbujdat!

DJ|DarkNeZz
03-21-2005, 17:59
Степените са следните: Нормален Перверзен Извратен СадоМазохист
Зависи от човека и от самочуствието му .....

GeRyTo
03-21-2005, 18:35
Хах, че кое му е толкова перверзното или ненормалното...леката, умерена болка винаги е предизвиквала възбуда дори и човека да не си го признава. Колкото до това, че хората не си споделят какво искат в леглото, смятам, че е голяма грешка.Верно в началото на една връзка може би е нормално, защото все пак има известни задръжки и т.н., докато не сте се опознали напълно, но при една сериозна връзка не виждам никакъф проблем в това :D

LiL_Juliete
03-21-2005, 18:58
ne e trudn oda go priznaesh prosto ne vseki ima taq smelost :) inache e normalno da !

miloto_girl_4e
03-21-2005, 20:02
spored men nqma lo6o da kazva6 na partniora si kakvo iska6,
kakvo to4no ti dostavq udovolstvie,naprotiv hubavo e
da si spodelqte,6toto taka 6te napravite sexa po gotin :wink:
a kolkoto do sado-mazoto .. mi vseki s vkusa si.. :roll:

koki
03-21-2005, 22:06
da te vruzvat ve4e e sado mazo
are da ya udrya6 o dupe s myarka da ama s takiva kai6ove i beleznici vuob6te ne me vuzbujda!!

THE_GANGSTA_GIRL
03-21-2005, 22:09
На мене много пъти ми е минавала идеята за белезници например и изобщо не мисля, че е ненормално и извратено. Все още не съм го направила, а и незнам дали бих, но определено не мисля че специално това е вид психическо отклонение както се изразиха някои! В крайна сметка всеки прави в леглото това, което харесва и ще го накара да се побърка от кеф! Сега нек'ви такива камшици и тем подобни не ме влечът определено! Между другото съм на мнение, че трябва задължително да казваш на партниорът ти какво искаш, защото в противен случай той няма как да разбере и после някои се оплакват, че не ги кефело еди кой си като ги чука. Еми той човека сега се предполага, че не притежава няк'ви развити медиумни способности и от къде да знае теб какво точно те кефи! За да е добър секса двамата души трябва да говорят на тази тема и да споделят желанията си! Ако в продължение на 5 месеца се чукаш в една поза много ясно, че ще ти стане тъпо, трябва да си готов да експериментираш! Просто трябва да има една разкрепостеност в секса и разнообразие и всичко ще е на шест!

shall_we_dance
03-22-2005, 04:55
Всеки човек има свои желания в секса!Според мен трябва да споделяш с твоята половинка какво точно искаш от секса!

NaSty GiRl
03-22-2005, 09:19
emi tva e vapros na kak priema ne6tata ob6testvoto i perverznostta e prieta kato tema tabu

mnogomili4kata-sf
03-22-2005, 09:34
Аз пък не мисля,че това с връзването е извратено...даже бих го направила и ще ми хареса на 100%... ама както THE_GANGSTA_GIRL вече камшиците и подпляскването нещо не ме влекът...това е друга категория :roll:

_Jessy_
03-22-2005, 14:20
I az ne mislq, 4e da ti haresva da te vryzvat e ne6to 4ak tolkova nenormalno... daje sym go pravila... emi koi kvoto iska da si misli, na mene mi be6e ADSKI got... A ina4e ne6toto, koeto znam e, 4e ni6to, stiga da haresva i na dvamata v legloto ne e lo6o :)

CTaH4y
03-22-2005, 15:08
vij sq, koi kakto mu haresva. edni go predpochitat normalen, drugi perverzen, i t.n. puk zavisi i ot nastroenieto :)

vaniLL
11-03-2007, 11:49
az si kazvam koga i kakvo iskam , pri uslovie che radko se vijdame i mn pyti si govorim kakvo i kak iskame da pravim drugiq pyt.haresva mi , 4e moga spokoino da govorq s nego za tova.ponqkoga imame i po-preverzni jelaniq , zavisi ot nastroenieto i stepenta na vyzbuda :) :) :) :) nishto losho nqma v beleznici i vyzvanki :P no da se stiga do bolka ne iskam.sveki si ima vkus :-$

FelisDirus
11-03-2007, 11:57
До каква степен е нормално да е перверзен човек според вас?! Нормално ли е да ти харесва когато те връзват например и защо е толкова трудно да признаеш какво точно искаш, как го искаш и кога и къде го искаш??

Обичам да ме връзват, удрят, унижават и т.н. Събмисив съм. Защо да е трудно да го признаеш? :? Напълно нормално си е.

П.С.
На това му казват BDSM. И ако не си признала половината неща, които ти харесват, защото те е срам, потърси из гугъл нещо по темата.

Flooder
11-03-2007, 13:26
аз си падам по Владо Кузов

Kras4eto_lp
11-03-2007, 15:05
Мене много ме кефи идеята за връзването...не знам що.Нямам проблем да си го призная,не съм няква комплексирана от себе си(не съм и мазохистка) :P

FelisDirus
11-03-2007, 15:28
Мене много ме кефи идеята за връзването...не знам що.Нямам проблем да си го призная,не съм няква комплексирана от себе си(не съм и мазохистка) :P

Значи според теб е логично да си комплексиран, ако си падаш по това? Интересно...
Сигурно и памучно коте, и куенч, и аз.. всички сме комплексари. :razz:

deathproof
11-03-2007, 16:45
Всичка зависи от това до каква степен си близък с човека до теб и до колко му се доверяваш. Белезниците май вече не са кой знае какво и не мисля, че трябва да се възприемат като извращение. И въобще трябва да се прави разлика между еротика и садизъм и унижение. Аз обичам да правя еротичен секс, но определено не си падам по това да ме унижават или аз да унижавам приятеля си.

Ha4eTeH
11-03-2007, 17:30
Против тва да ме шибат некви китайки и да ми пъхат топки в гъза ! :x :-x

bebok
11-03-2007, 18:32
nemislq 4e e mn redno nie da opredelqme koe e izvrateno i koe ne stiga da haresva na praktikyva6tite go ni6to ne e nereno ili tvurde perverzno i izvrateno a i nemislq 4e e na6a rabota da nadni4ame pod 4yjdite zavivki i da kritikyvame i komentirame koi kakuv bil i kakvo my haresva...........

Kras4eto_lp
11-03-2007, 18:39

Значи според теб е логично да си комплексиран, ако си падаш по това? Интересно...
Сигурно и памучно коте, и куенч, и аз.. всички сме комплексари. :razz:
Ми явно не си ме разбрала...искам да кажа,че хората които си падат по такива неща не си го признават като че ли е престъпление...това имам предвид под "комплексирана" :wink:

Pliushi
11-03-2007, 19:02
Mn silno kazano e tova che ne kazvame tova koeto iskame lichno az ne spestqvam na priqtelq si nito edno moe jelanie i sexa vinagi e pove4e ot prekrasen .. ta inache ne mislq che ima neshto losho v tova da ti haresva da te vryzvat ima razlichni hora s razlichni predpochitaniq i ideali :) :) :)

~CaLiCo~ *PepS* :P
11-03-2007, 19:36

аз изглеждам миловидна...ама не съм :Д :grin: каквото искам си го получавам и съответно си казвам за него де 8-) хм...а тфа за връзването...не обичам :Д предпочитам аз да връзвам :oops: а иначе не мисля,че в перверзността има нормално и ненормално... както се казва всеки луд с номера си ;) :-|

pepitaaa
11-03-2007, 22:27
:))

theworldleader
11-03-2007, 22:28
Пепита, искам снимки :D

pepitaaa
11-03-2007, 22:29
На кое :-o

theworldleader
11-03-2007, 22:30
На тебе как си вързана, как мислиш ? :grin:

pepitaaa
11-03-2007, 22:33
:D

theworldleader
11-03-2007, 22:36
Е-е-е скука , не искам развързани снимки :D :D
Всеки има такива :grin:

pepitaaa
11-03-2007, 22:37
Хаха ще се завържа спец за теб и ще се снимам (нз как ще стане само) :D

theworldleader
11-03-2007, 22:38
Кажи на твоя, че иска едно момче да те види вързана :D :D

Не бе, шегувам се, това са си лични работи ;)

pepitaaa
11-03-2007, 22:42
Ти и да не се шегуваше аз пак нямаше да ти пратя :-D айде аз ще лягам... сладки сънища на всички :-)