- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за перверзността, секса.. и други..
До каква степен е нормално да е перверзен човек според вас?! Нормално ли е да ти харесва когато те връзват например и защо е толкова трудно да признаеш какво точно искаш, как го искаш и кога и къде го искаш??
I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..
ami spored mene tva ve4e sa psihi4eski otkloneniq da te vruzva nqkoi i drugi podobni i nqkvi kam6i4eta i drugi podobni .......ama seki s vkusa si de
a i ne na seki mu e trudno da si kaje kakvo iska kak go iska i koga go iska as s tva nqmam problemi kazvam si go mnogo lesno bez nikvi problemi :P![]()
![]()
![]()
mi 6to da ne e normalno da te vruzvat
tva se nari4a sado mazo
za vsi4ko vuv sexa si ima obqsnenie , koi kakto mu e got , taka si go prai , kak moje m nie da re6im dali ne6to e normalno ili ne![]()
am az kvoto iskam v sexa si go kazvam,mn qsnu 4e nqma da si turpq a da ne mi haresva! a otnosno beleznicite-nne sum probvala i ne smqtam- ne me vuzbujdat!
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Хах, че кое му е толкова перверзното или ненормалното...леката, умерена болка винаги е предизвиквала възбуда дори и човека да не си го признава. Колкото до това, че хората не си споделят какво искат в леглото, смятам, че е голяма грешка.Верно в началото на една връзка може би е нормално, защото все пак има известни задръжки и т.н., докато не сте се опознали напълно, но при една сериозна връзка не виждам никакъф проблем в това![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
ne e trudn oda go priznaesh prosto ne vseki ima taq smelostinache e normalno da !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
spored men nqma lo6o da kazva6 na partniora si kakvo iska6,
kakvo to4no ti dostavq udovolstvie,naprotiv hubavo e
da si spodelqte,6toto taka 6te napravite sexa po gotin![]()
a kolkoto do sado-mazoto .. mi vseki s vkusa si..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da te vruzvat ve4e e sado mazo
are da ya udrya6 o dupe s myarka da ama s takiva kai6ove i beleznici vuob6te ne me vuzbujda!!
На мене много пъти ми е минавала идеята за белезници например и изобщо не мисля, че е ненормално и извратено. Все още не съм го направила, а и незнам дали бих, но определено не мисля че специално това е вид психическо отклонение както се изразиха някои! В крайна сметка всеки прави в леглото това, което харесва и ще го накара да се побърка от кеф! Сега нек'ви такива камшици и тем подобни не ме влечът определено! Между другото съм на мнение, че трябва задължително да казваш на партниорът ти какво искаш, защото в противен случай той няма как да разбере и после някои се оплакват, че не ги кефело еди кой си като ги чука. Еми той човека сега се предполага, че не притежава няк'ви развити медиумни способности и от къде да знае теб какво точно те кефи! За да е добър секса двамата души трябва да говорят на тази тема и да споделят желанията си! Ако в продължение на 5 месеца се чукаш в една поза много ясно, че ще ти стане тъпо, трябва да си готов да експериментираш! Просто трябва да има една разкрепостеност в секса и разнообразие и всичко ще е на шест!
Всеки човек има свои желания в секса!Според мен трябва да споделяш с твоята половинка какво точно искаш от секса!
shht
emi tva e vapros na kak priema ne6tata ob6testvoto i perverznostta e prieta kato tema tabu
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Аз пък не мисля,че това с връзването е извратено...даже бих го направила и ще ми хареса на 100%... ама както THE_GANGSTA_GIRL вече камшиците и подпляскването нещо не ме влекът...това е друга категория![]()
I az ne mislq, 4e da ti haresva da te vryzvat e ne6to 4ak tolkova nenormalno... daje sym go pravila... emi koi kvoto iska da si misli, na mene mi be6e ADSKI got... A ina4e ne6toto, koeto znam e, 4e ni6to, stiga da haresva i na dvamata v legloto ne e lo6o![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
vij sq, koi kakto mu haresva. edni go predpochitat normalen, drugi perverzen, i t.n. puk zavisi i ot nastroenieto![]()
It is the end of all hope
To lose the child, the faith
To end all the innocence
To be someone like me
This is the birth of all hope
To have what I once had
This life unforgiven
It will end with a birth!
az si kazvam koga i kakvo iskam , pri uslovie che radko se vijdame i mn pyti si govorim kakvo i kak iskame da pravim drugiq pyt.haresva mi , 4e moga spokoino da govorq s nego za tova.ponqkoga imame i po-preverzni jelaniq , zavisi ot nastroenieto i stepenta na vyzbuda![]()
![]()
![]()
nishto losho nqma v beleznici i vyzvanki :P no da se stiga do bolka ne iskam.sveki si ima vkus
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Обичам да ме връзват, удрят, унижават и т.н. Събмисив съм. Защо да е трудно да го признаеш?Първоначално написано от Nalaa
Напълно нормално си е.
П.С.
На това му казват BDSM. И ако не си признала половината неща, които ти харесват, защото те е срам, потърси из гугъл нещо по темата.
Собственост на Canis_Dirus
Мене много ме кефи идеята за връзването...не знам що.Нямам проблем да си го призная,не съм няква комплексирана от себе си(не съм и мазохистка) :P
Значи според теб е логично да си комплексиран, ако си падаш по това? Интересно...Първоначално написано от Kras4eto_lp
Сигурно и памучно коте, и куенч, и аз.. всички сме комплексари.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Всичка зависи от това до каква степен си близък с човека до теб и до колко му се доверяваш. Белезниците май вече не са кой знае какво и не мисля, че трябва да се възприемат като извращение. И въобще трябва да се прави разлика между еротика и садизъм и унижение. Аз обичам да правя еротичен секс, но определено не си падам по това да ме унижават или аз да унижавам приятеля си.
Против тва да ме шибат некви китайки и да ми пъхат топки в гъза !![]()
![]()
nemislq 4e e mn redno nie da opredelqme koe e izvrateno i koe ne stiga da haresva na praktikyva6tite go ni6to ne e nereno ili tvurde perverzno i izvrateno a i nemislq 4e e na6a rabota da nadni4ame pod 4yjdite zavivki i da kritikyvame i komentirame koi kakuv bil i kakvo my haresva...........
Ми явно не си ме разбрала...искам да кажа,че хората които си падат по такива неща не си го признават като че ли е престъпление...това имам предвид под "комплексирана"Първоначално написано от _Cuddly_
![]()