View Full Version : Moderated by B_S_G:Къде се срещнахте със сегашното си гадже?
Temptation
04-08-2005, 16:35
Kyde se sre6tnahte sys sega6noto si gadje?Kakvo si pomislihte kogato go/q vidqhte za pryv pyt?Lubov ot pryv pogled li be6e?Ajde spodelqjte! :wink:
1 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
ZaRa_Is_ThE_BesT
04-08-2005, 16:52
Mi v momenta nqqm,ama za predishnoto moga da kaja.. vidqh go v daskalo,az mnogo pati sam go vijdala,no ne mi be6e prail NIKVO vpe4atlenie! i na baba marta mi sloji martenica i az go poglednah - ne be6e koi znai kaf krasavec ama rusa kosa,sini o4i - moi tip, i taka se razviha neshtata 4e tragnahme!ama be6e tolko zaguben,4e nqma na kade poi4e,i skasah s nego malko po malko ot mesec hodene! ideot! sq si pooprai van6niq vid,sini ki4uri tva onova,ama se si e sahtiq,nqq pak da tragna sa zanimaam s nego:0 emi tva e dolo-gore:)
BUTTERFLY{P}
04-08-2005, 17:09
Ami zapoznahme se v 4ata i si dopadnahme stra6no mnogo.I moje bi mesec ni be6e nujen da razberem, 4e sme edin za drug.Razbira se imahme sre6ti po kafeta.Hodihme na diskoteki i se zabavlqvahme stra6no mnogo.Poopoznahme se i taka stignahme do obi4am te.Da naistina sa6testvuva istinskata i golqma lubov.Vseki ima pravo na mnenie,no mislq 4e koito ne vqrva v lubovta e glupak.Spored men ako ne vqrva6 v lubovta ne vqrva6 i v jivota, za6toto samo s lubovta se 4uvstva6 istinski jiv.E tova e skromnoto mnenie na edna istinska romanti4ka no... :) Mai se otplesnah malko:) Ta sega u4i malko dale4ko ot men, no e posledna godina i trqbva da izdarja da ne se vijdame tolkova 4esto kolkoto mi se iska.Ne mislq, 4e na6eto be6e vliubvane ot prav pogled.Dori do sega ne sam izlizala s takav tip mom4eta.1-q pat kato mi prati snimka ne mi napravi osobeno vpe4atlenie.No kato go opaznah se vlubih do u6i :) 6egadjiq e, pravi me mnogo 6tastliva i vinagi znae kakvo da mi kaje i kakvo da napravi za da se 4uvstvam jelana i obi4ana:)I mislq, 4e za momenta tova mi stiga.Mai 6te spiram da pi6a, 4e moga taka i do utre:)
dudeto_sy
04-08-2005, 17:40
Ami sus sega6noto mi gadje se sre6tnahme za purvi put pred sudebnata palata v Sofiq. No se poznavahme dosta ot predi tova. Zapoznahme se v edin sait za zapoznanstva suvsem slu4aino (www.svalki.com). Prosto vednuj go zagovorih za ne6to i taka. Purvona4alno otno6enqita ni bqha naistina 4isto priqtelski, no posle postepenno zapo4nahme da si dopadame mnogo. Sega ve4e hodim 4 meseca i za nego moga da kaja, 4e e nai-neveroqtnoto mom4e, koeto poznavam i naistin mnogo go obi4am.
Ta sled kato si 4atihme po4ti dva meseca re6ihme da se vidim vuv realniq svqt i se ugovorihme vednuj da se sre6tnem. Taka se polu4i, 4e sra6tata nibe6e pred sudebnata palata kakto otbelqzah :)
Sega naistina mnogo si go obi4am :)
luvche^87
04-08-2005, 18:23
xaxaxa ami i az ot 4ata trugnah.. :lol: 2 meseca si 4atihme, no ne izlqzohme da se zapoznaem za6toto az imah drug i ne mi be6e do novi sre6ti :wink: malko sled kato skusahme re6ihme da izlezem na kafe s sega6niq mi prietel-bqhme si razmenili snimki, no kato go vidqh usmivkata mu napravo me grabna.. :D :oops: posle okolo 2 sedmici prosto izlizahme-na kafe,na disko... ne iskah vednaga da zapo4vam vruzka i za tova moje bi poiz4akah malko.. no opredeleno ne sujalqvam... strahoten e ve4e 7 meseca nqkude sme zaedno i mnogo mnogo go obi4am... :oops: :D
BMW_GIRL
04-09-2005, 11:11
a pri men stana "eh.....lubov...lubov,ti me vkara v pirogobv" :lol: Zna4i vsqka sutrin i vsqka ve4er hodeh da ti4am na edin stadion.Edin den kakto si ti4ah i vijdam do men nqkakav super gotin pi4 i napravo mi omekanaha kolenete. xaxax ako me bqhte vidqli otstrani.Toi mina pokrai men i mi namigna i mi se usmihna sladko.Sled tova napravih o6te nqkolko obikolki i si tragnah,a toi ostana da si ti4na. I taka okolo 1sedmica i edin den dokato si po4ivahme toi me zagovori i mi predloji da doida v 12 chasa da go gledam i mi kaza,4e bil futbolist i imal ma4.xax az otidoh i toi vkara 2gola.be6e mnogo 6tastliv i sled ma4a otidohme na kafe. Na drugiq den otidoh pak da ti4am,toi sa6to be6e tam oba4e s tova ti4ane stapih na krivo i si izkal4ih glezena. padnah i toi vedna doide pri men,gu6na me zanese me do kolata mu i me zakara v bolnica.Sled tova, kato se opravih izlizahme nqkolko pati i taka.......Mnogo si go obi4kam sega:)
ami sega nqmam no predi6noto go sre6nah edin den v pld dokato bqh s ba6ta mi :lol:
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
Immortality_
04-10-2005, 04:52
ami edin den messengera ima6e problem i re6ih da vlezna v MIRC...namerih tam edin zagune kanal i toi be6e tam...4atihme okolo 3 sedmici dokato namera smelost :lol: i posle se sre6tnahme...golemi nervi se iznerviha :lol: i to za ni6to...bokluk! :lol: :lol: :lol: predi 2 dni go skasah okon4atelno :twisted:
Bqh na Olimpiada po matematika i kato se pribirah sre6tnahnego i sestra mu,tq ni zapozna.No mislih 4e si4ko 6te e samo s edno zapoznansvo.No sled 2 dena nai dobriq mu priqtel doide v daskalo da se vidi s brat4etka si,koqto vsy6nost mi e nai dobrata priqtelka.I tq na zapozna amanii kazahme 4e sa poznavame.Otidahme nego den na razhodka i ot tam po4naha ni6tata.Ot 2 puti zapoznavane.:) :lol:
CRaZy_IKT
04-10-2005, 12:39
Pred bloka mu...nie sme ot edin kvartal i malkite ni zapoznaha....Opredeleno ne beshe liubov ot pryv pogled zashtoto az v kraina smetka gledam pove4e haraktera,a tova che v posledstvie razbrah kolko e krasiv si e otdelen vypros...I ve4e sme 6 meseca zaedno i sme mnogo shtastlivi i vse po silno se obichame...=)
bqhme na moreto na lager i ednata ve4er 4akahme nqkakuv idiot mn vreme i kato tozi idiot doide mi ide6e da go ubiq no togava dori i ne podozirah 4e 6te imame vruzka no imame i to mn krasiva vupreki 4e purvoto mi vpe4atlenie ot nego be6e gadno prosto mi be6e studeno xaxaxa :lol:
Bubichka
04-10-2005, 17:46
Срещнахме се на балкана. Любов от пръв боглед е, още като го видях и си казах,че ще е мой (така и стана) :)
svetla_88
04-10-2005, 19:33
ami bqxme na gosti vav sliven pri rodnini tova stava min godina i taka e karali sme se ...no nqma kak...imame i mn pre4ki taka e no nqkak se spravqme ili pone se ma4im:)mislq 4e e lubov ot prav pogled toi kazva 4e kato me e vidql sam my grabnala okoto i taka stanalo:)na men sa6to mi xaresa van6no sled 2 dni me potarsi i sled tova si 4atixme blizo 2 sed (za6toto az ne sam ot sa6tiq grad)abe obarkana rabota no kogato sme zaedno vs e mn qko ... :lol:
Hell_girl
04-11-2005, 14:14
mi u4ime v edno u4ili6te ma otna4alo vuob6te ne go zabelqzvah daje haresvah edin ot negovite priqteli.POsle go zasi4ah v disktekata i zapo4nah da osuznavam kolko e gotin i mn mn xlutnah.I spodelih s edin na6 ob6t poznat i toi govori s nego i se okaza 4e i toi me haresva.I edna prekrasna subota v diskotekata se zabihme.Sled tva az o6te pove4e se privurzah kum nego moje bi i da go obi4am.I do den dne6en az mu se kefa i go obi4kam!!!! :oops:
Bimper-ska
04-11-2005, 22:43
Hodeh s biv6iq mi da igraeme basketbol v dvora na edno daskalo do vku6ti. I sega6niq igrae6e su6to tam i doide pri nas i se zapoznahme. Posle, poneje i dvamata bqhme zapaleni fenove na PC igrite, si smenqhme spisaniq, hodehme na kafence i taka...
lady_miss
04-12-2005, 11:20
Emi stana taka 4e v kompaniqta s koqto se s1birah ne6tata ne v1rvqha na dobre i si namerih nova,mn po-qka i taka se sre6nahme...Sega ne s1jalqvam 4e ne s1m v predi6nata kompaniq:)Taka stana.....
angelski_o4i
04-12-2005, 20:32
mi v 4ata se zapoznahme.super slu4aino stana-toi si misle6e 4e sam edna negova poznata i kato me zagovori re6i 4e e nevazpitano da mi kaje-''mi 6tom ne si ti -4ao'' i se okaza 4e mn si dopadnahme.sled 2-3meseca 4at se vidqhme i posle sled malko obarkvaniq sled okolo mesec tragnahme.
kaka_lara
04-13-2005, 04:42
na edin kupon v lozenetz
Bqha otishli v edna zala da igraqt 5vs5 i se zapoznax s nego....
manq4kata{P}
04-13-2005, 07:13
a pri men stana "eh.....lubov...lubov,ti me vkara v pirogobv" :lol: Zna4i vsqka sutrin i vsqka ve4er hodeh da ti4am na edin stadion.Edin den kakto si ti4ah i vijdam do men nqkakav super gotin pi4 i napravo mi omekanaha kolenete. xaxax ako me bqhte vidqli otstrani.Toi mina pokrai men i mi namigna i mi se usmihna sladko.Sled tova napravih o6te nqkolko obikolki i si tragnah,a toi ostana da si ti4na. I taka okolo 1sedmica i edin den dokato si po4ivahme toi me zagovori i mi predloji da doida v 12 chasa da go gledam i mi kaza,4e bil futbolist i imal ma4.xax az otidoh i toi vkara 2gola.be6e mnogo 6tastliv i sled ma4a otidohme na kafe. Na drugiq den otidoh pak da ti4am,toi sa6to be6e tam oba4e s tova ti4ane stapih na krivo i si izkal4ih glezena. padnah i toi vedna doide pri men,gu6na me zanese me do kolata mu i me zakara v bolnica.Sled tova, kato se opravih izlizahme nqkolko pati i taka.......Mnogo si go obi4kam sega:)
axax tvoita liubovna istoriika mnoo mi dopadna :!: strahotno e vsi4ko tva,koeto ti se e slu4ilo.mn 6tastie vi jelaq i dano vse taka silno da se obi4ate i zanapred :!: :D
kolkoto i da e neveroqtno se sre6tnahme v interenet! purvona4alno samo si 4atehme... i posle kato go vidqh vednaga razbrah 4e toi e mom4eto za men!!!! i da opredelenio be6e lubov ot pruv pogled! :wink: e sega sme MALKO skarani no az vse o6te si go obi4am!!! :wink:
Sluchino se pribirh edna vecher sama, biah iadosana za neshto, beshe mi tapo i me marzeshe dori do vkashti da se pribera i reshih da si hvana taksi! I kogato poglednah taksimetrovia shofior v oshite zabravih si i adresa daje! Vlubih se ot prav pogled v nego ama na Veche 3 godini sme zaedno!!!! I nemoga bez nego zashtoto naistina go obicham!!!
pinK_Baby
04-15-2005, 20:49
с моя мъж се запознахме първо в чата...най-добрата ми приятелка му казала,че в момента съм сама и той решил да опита човека...и включи ми се и започна да зарибява вече....беше малко след Коледа и той ми каза аз съм твоя коледен подарък...чатихме си около 3 седмици,през които той ми правеше изненадки...първо ми сложи в пощенската кутия писмо със снимка...да си призная се разочаровах от снимката,но наживо после се оказа симпатяга :).следващата изненада беше една роза оставена на чина ми в даскало докато бях в голямо междучасие...да не ви казвам какви конспирации и маневри е правил с моите съученички така че да остави розата без да го видя...тогава полудях и хлътах яко...на следващата седмица се видяхме....после аз се уплаших след няколко излизания и уж тръгнахме ама аз след два дни го скъсах...после той ме попита отново в чата дали съм готова да опитаме отново...аз приех отначало излизахме като приятели...после отново тръгнахме и сега сме заедно точно от 2 месеца и 10 дни :) не знам дали е голямата ми любов обаче се чувствам добре с него и най-важното той ме кара да се чувствам добре...ама не беше любов от пръв поглед...по-скоро трябваше да мине около седмица откакто тръгнахме втория път,за да осъзная всъщност колко го харесвам и обичам... :) това е.... той си е мойто бебе и аз съм неговото :) и съм щастлива сега... ех любоФ лобоФ
Te`QuiErO
05-05-2005, 17:36
S segashnoto mi gadje se sreshnahme v chata... sled dulgo chatene se vidqhme i na diskotekata.. zapoznahme se.. i plamna iskrata na lubovta oshte si go obicham daje po silno i ot predi :oops:
срещнахме се на центъра на моя град,той беше с негови приятели,тогава с него изобщо не си говоеихме и не се познавахме.Аз тръгнах с един негов познат,но нещата не потръгнаха,скъсан с него и няколко дни след това с моя човек си тръгнахме:)
BaT_GirL
05-05-2005, 17:50
Mi ImAhMe Ob6t PozNaT dEtO nI zAPOzNA.KaTo Go ViDQh vIKaM:"BaHtI sLaDuRA".V POsLedStvIe Ot NeGo RazBrAh 4e KOgaTo Toi Me E vIdQL sI e KaZAl "oLe K'vA e SlaDka"dA bE6E lUboV Ot PraV pOgleD.UsETiH mNOgO gOLqMo DoVerIe PomEjDu Ni, kAkTO i nE6tO kOEtO mE dARpA6E kAm NegO.
PaSsIoN_and_Love
05-06-2005, 11:44
eh eh toz chat... kato 4etoh dosta takiva chat zapoznanstva ima6e.. i az s pyrvoto mom4e v koeto se vlubih izstinski se zapoznah v irc,vidqhme se li4no sled 2 meseca na kafe s ob6ta kompaniq ot chata i sled o6te 3 meseca po4nahme zaribqvkite v 4ata i posle v daskalo.. kato trygnahme i dvamata se 4udehme kak e mojelo tolkova mn vreme da se znaem i da si govorim bez da sme si obry6tali vnimenie,a posle da ne mojem 1 bez drug.. liubov liubov.. :lol: otdavna sme samo priqteli..no mn si go obi4kam :roll:
sea nqmam aver4e 6toto skysahme predi nqkolko dena i s toz vyprosniq se vidqhme v 1 kafe.. bqhme v razli4ni kompanii na razli4ni masi i se gledahme postoqnno... kato si trygvahme toi stana ot negovata masa,doide pri men i mi kaza 'dove4era ela v 8 pak tuka' i az stoqh kato grymnata..kazah 'dobre' kato ne znaeh dali 6te otida i v posledniq moment se re6ih i ...posle vsi4ko be6e kato v prikazka.. no i prikazkite imat krai :lol:
sumerwind
05-18-2009, 09:31
Амии няколко месеца чат,в които си пишехме доста често,той ме предразположи да му споделям проблемите си понякога,постоянно ми повтаряше колко мн съм красива след като му пращах снимки.Споделяше ми и той проблемите си,хубавите моменти,въпреки че имаше приятелка и то принципно сериозна.Интересното бе,че свиквах с него въпреки,че все още не се бяхме виждали.Нямах търпение да си пиша с него всеки път.Най-накрая той ми предложи да излезем,аз първоначално му отказвах(нз защо) после се съгласих.Като дойде деня в който трябваше да се видим бях много развълнувана.Отидох на уговореното място и като го видях онемях за миг.Той беше по-красив и от изградените ми представи за него.Малко по малко се отпуснах както и той и започнахме даже да се майтапим.Срещата като цяло беше прекрасна.Беше точно на Никулден :grin:
myNameIsImmortal
05-18-2009, 09:50
Какво ви кефи да разбулвате срари теми..
то бива бива ама 2009та сме.. а не лятото на 2005та.. :? :x
FiRe_LaDy
05-18-2009, 14:07
Преди повече от 3 години ходех на курсове по математика и български.Единия ден,когато отидох той беше там.Влюбих се от пръв поглед в него ... та до днес.обичам го ужасно много,въпреки че скоро тръгнахме и докато тръгнем имаше големи пречки м/у нас,много сълзи,караници и т.н.Важното е,че сега сме заедно и го обичам повече от всякога.Заслужаваха си всичките ми усилия да се боря за него. :-) :-) :-)
vesito13
05-18-2009, 14:11
Запознахме се в чата , закачки , лигавщини , убиване на време ... малко по-малко започнахме да се сближаване , като приятели нищо повече , но после пламна иска , видяхме се , започнахме да излизаме и т.н., и т.н.
Във интернет.И вече има такава тема !
Бях на кръчма с класа си...той дойде с още 2ма негови приятели..познава се с една моя приятелка... Още когато го видях нещо ме привлече към него, но имах сериозен приятел тогава (с който всичко беше ужасно по принцип)..запонахме се там...направи ми много добро впечатление от самото начало.Той ми каза "Искаш ли да ме поканиш на танц :D " Танцувахме..и това, което изпитах тогава ..не може да се опише с думи...помислих си... "Не е възможно, аз съм обвързана, виждам го за 1ви път, не същесвува любов от пръв поглед.." Прекарахме чудесна вечер с цялата компания и аз мислех, че това е единсвения път, в който ще го видя...след около 2 седмици ме намери в скайп...започнахме приятелкси взаимоотношения, започнахме да излизаме по кафета...опознах го и разбрах, че е невероятен човек и че е всичко, което съм търсила..През това време приключих серииозната си връзка и малко по-късно тръгнахме...Сега всичко е страхотно и аз все още не мога да повярвам, че може да се чувсватм така с някой..Имаме си и проблемите и спънките, но това е човека, от който имам нужда!Съдба...
TheBeliever
05-18-2009, 18:38
В една детска градина. :lol:
Ми от един клас сме :) Миналата година като го видях за пръв път беше много сладък,хареса ми ..но нищо не е ставало между нас и по-късно след година се обвързахме сериозно и засега все още сме заедно и много се обичаме :)
в интернет . не мислех,че ще излезе нещо,ама то-5 месеца вече и не мисля да се разделяме :-D
smiirnoff
05-19-2009, 09:37
ми запознахме се в един зайт за запознанства съвсем случайно .. 5 месеца си писахме по скайп , говорихме си по телефона , писахме си смс-и .. не минаваше ден , в който да не сме си писали .. ии той дълго време ме молеше да се видим , още в началото искаше , ама аз все се дърпах ;д ( шото мама ме беше наплашила с тия педофилите от интернет , вика ми ти от къде го знаеш тоя къв е може да е някакъв педофил и да ти направи нещо , секви такива простотии ;дд ) и аз за тва се дърпах , ама накрая той нещо почна да се сърди ии аз вече се съгласих , само и само да му угодя ;дд .. се пак го харесвах малко или много ;дд :oops: // и излезнахме най - накрая и всичко си беше окей , разбира се аз бях толкова притеснена ;д , то си личеше от километри ;д .. ама сега всичко си е перфектно и съм мн щастлива ;д :oops: :)
smiirnoff
05-19-2009, 09:38
ми запознахме се в един зайт за запознанства съвсем случайно .. 5 - 6 месеца си писахме по скайп , говорихме си по телефона , писахме си смс-и .. не минаваше ден , в който да не сме си писали .. ии той дълго време ме молеше да се видим , още в началото искаше , ама аз все се дърпах ;д ( шото мама ме беше наплашила с тия педофилите от интернет , вика ми ти от къде го знаеш тоя къв е може да е някакъв педофил и да ти направи нещо , секви такива простотии ;дд ) и аз за тва се дърпах , ама накрая той нещо почна да се сърди ии аз вече се съгласих , само и само да му угодя ;дд .. се пак го харесвах малко или много ;дд :oops: // и излезнахме най - накрая и всичко си беше окей , разбира се аз бях толкова притеснена ;д , то си личеше от километри ;д .. ама сега всичко си е перфектно и съм мн щастлива ;д :oops: :)
bloodylips
05-20-2009, 08:07
амиии ние се запознахме в мирк в последствие се оказа че сме от един квартал а после се оказа че сме на 4 входа растояние и не сме се виждали на мен ми стана мн интересно излязохме иии вече осем месеца всичко е прекрасно живеем и близко което е още по добре :)
XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 12:04
Една детска градина. :D
kristito3
05-21-2009, 12:45
на рожден ден на една от най-добрите ми приятелки :-) :-) :-) супер готин момент, място и време на запознаване :-) :-)
ThePowerOfLove
05-21-2009, 13:34
В този форум :-)
golqmumnik
05-21-2009, 13:48
Върях си пу главнътъ пиян и залитах,крипейки са за зградити,кога са блъснай у нея.Първите й думи бяха-разкарай са уа да та ибъ у миндила-и ми отпра един шамар у суратя.Питах я кък й е заглавиету-Вуна съм-вика.Разбрах,чи работи в текизисету отгуворник на житния склад.И много си паснахми и са разбирами.Само га са прибера пиян от кръчмата ма бий сас сопата пу нугити. Ма тва ни мъ притиснява,поне си имам друшка и нема дъ ми съ налага да ползвам кузъта и уфцъта за задувулевани на сиксуалнити си путребнусти.Пужилавам и на всинца ви да си намерити партнйор кату моят 8)
В училищното радио! :smt055
В даскало :D Отначало не ми праваше никакво впечатление .. ама след тва се оказа добро момчето :D :D Малко чат и сичко на 6 :D