Влез

View Full Version : temata za metali

Страници : 1 [2]

magrat_jt
05-25-2005, 16:49
Cradle of Death, az go znam kude e, ba6ta mi e ot raiona:)

Untoten - to4no! E, za Linkin Park pone...de da znam, az ne to4no gi slu6am, imalo e predi nqkolko pesni, koito sa mi zadurjali vnimanieto, no spored men sa mnogo komersialni (pak starata pesen na nov glas;) ), sinteti4ni nqkakvi...abe 'ne e t'va' ', kakto kazva edin moi poznat;p
Ina4e az kakvo slu6am...ami, razli4ni ne6ta;) ne tolkova metal, kolkoto hard rock, no vse pak...Deep Purple, Led Zeppelin, Jethro Tull, Whitesnake, Aerosmith, Metallica, Rammstein, Thin Lizzy (mnogo zdrava grupa)...mnogo sa. Ti?

untoten
05-25-2005, 17:00
мдам, и аз харесвах лп (всъщност чрез тях прослушах метъл и едно време си мислех, че с тях започва и с тях свършва метъла..) и стааааарите им неща са доста добри. но нали има некви позьори, дето си мислят, че това е върха и се изживяват като не знам кво...тъпаци, да са живи здрави.
иначе от метъла предпочитам финландски-nightwish, norther, sonata, for my pain, to/die/for (те финладци ли съ?!?).също така и HIM и THE 69 EYES и Entwine (Но те само са минали покрай метъл). умирам за такъв с женски вокали-Epica, After Forever, Xandria, Inkubus Sukkubus...но от всичко най-обичам gothic, darkwave, ambient и подобни. ииии Rammstein.

magrat_jt
05-25-2005, 17:11
spokoino, i na tupacite moje da im doide akula v glavata nqkoi den *kogato cufnat nalumite*;p
Interesna muzika...priznavam si, 4e ne znam vsi4kite, ama nali 4ovek se u4i...kakvo 6te preporu4a6 na inkubus sukkubus? iska mi se da poslu6am ne6to gotino:)
A, da, posledno pitane (mnogo vuprosi dnes, mnogo ne6to;p) znae6 li nqkoi magazin za metal drehi v Sofiq? Stiga da ne stava duma za O4Z (tam vsi4ko mi e golqmo;p)

untoten
05-25-2005, 17:50
на Inkubus най-ми харесва албума от '97 и главно това слушам, щото не мога да намеря друго...и няколко песнички:
Sweet Morpheus, Lo Pan, Wild Hunt, All Along The Crooked Way, Wake The Christian Knights, Heart Оf Lilith...абе целия албум направо. култов.
иначе за метъл магазини...има един точно на ъгъла на Хр. Ботев и Неофит Рилски "Адски Кон" се казва и SMF, дето се намира на ул. Парчевич, между ул. Цар Самуил и ул. Цар Борис (как го обясних саму...)
може да фърлиш едно око и на готик шоп Gorgon
http://www.gorgonbg.org

hateface
05-25-2005, 18:34
Абе хора кво ви става? Седнали сте тука да ми говорите за чалгите и за тва как метъла била супер яка музика, а никой от вас не е и споменал имена като MORBID ANGEL, IMMORTAL, DARK THRONE, DEATH, BRUTAL TRUTH, THE PROJECT HATE, KREATOR, DESTRUCTION. Седнали сте и обсъждате...ЛИНКИН ПАРК?!?!?!? Групите, които сте изредили не бих казал, че са кой знае каква гордост за метъла. Oсобено онези смешници Cradle Of Filth, които се местиха от издател на издател, кой по-комерсиален от предишния само и само тлъстите пръстенца на Dani Filth да докопат по-голяма пачка.

untoten
05-25-2005, 18:38
да, може би си прав. но тук мисля, че никой няма претенций да е върл метъл...поне аз не се възприемам за такава. :?

05-25-2005, 20:24
Suglasna sum s untoten.
Az li4no vuob6te ne se opisvam kato metulka...tazi muzika tepurva mi stava interesna.
6to se otnasq do linkin park...tova, 4e gi obsujdame, ne zna4i, 4e sme im po4itateli, nali?
predi tova da stane nenujno dulgo mnenie, 6te popitam:
koe ne e gordost za metula? grupi, bez koito nqma6e da ima metul li? (whitesnake, deep purple, thin lizzy, etc...)

magrat_jt
05-25-2005, 20:26
Gornoto mnenie e moe ;p

wazaaa
06-11-2005, 08:00
оф за каква тема за метъл говорим,като авотора е написал "метAл"
Аз,дето много не слушам метЪл,знам как се пише...както и да е.Аз харесвам метЪла,но не го слушам.По-си падам по музика от 60-те,70-те,80-те,слушам хип-хоп (основно)-иначе падам си по хардкор,денс,кънтри...разли но,не се ограничавам(само до чалгата се)
От метъла си падам по Меноуар.Не съм слушала много тяхни неща,но имам приятели метъли,нямам нищо против тях.Не мисля,ЛП за метъл,те се м/у нео метъл и рап(имаше някакво име за такъв стил) и ми става много смешно.когато някой казва,че е голям метЪл като слушам L PEE :lol:
ЛБ по-биват на метъл (новият им албум не е зле,добре че смениха китариста)
Благодаря :))

Immortality_
06-11-2005, 14:00
moje bi pi6em metAl tezi, koito pi6at na latinica... ili prosto tezi, koito znayat 4e "heavy metal" se pi6e s A ...
ne e vajno koi kak go pi6e... vajnoto e dali haresva6 tozi tip mukEza (pi6a muzEka e taka napuk....s bukvi4kata E 6toto hi4 ne me E*E :lol: ....)
metAla si e na4in na jivot prosto...4uvstva...gledna to4ka na vijdane.... ni6to pove4e :wink:

От метъла си падам по Меноуар

neka da ne pobylgarqvame tazi velika grupa, a ? :wink: Manowar....

Не съм слушала много тяхни неща,но имам приятели метъли,нямам нищо против тях.

e tva ve4e me razbi.... :lol:
prozvu4a na : MetAl...slu6ai go, poneje drugite go slu6at... hodi v kra4ka s modata... :twisted:
v ob6ti linii az ne se draznya, kogato 4uvam kometari ot tipa : slu6am linkin- metal sym....
pove4e se draznya, kogato se sblyskvam s hora, koito i predstava si nyama, no vse pak imat mnenie :wink:
peace and love ot men...tova e edna konstruktivna kritika... :lol:

wazaaa
06-11-2005, 14:23
Аз пък не разбирам какъв ти е проблема?

Пс:Наистина не слушам метЪл,а все пак мисля,че форумът е Български и трябва да се пише на кирилица.(поне аз така мисля).
Наистина нямам нищо против метЪлите...това,че съм запозната с manowar,не разбирам какво те притеснява по дяволите!?Никъде не казвам нищо за модата...звучиш объркано

untoten
06-11-2005, 15:09
метъл/метал...се едно е.
метЪАлите от manowar са еднообразни позьори (щом и аз го установих)
limp bizkit=shit.
лично мнение естествено..

techCandy
06-11-2005, 17:16
Оф стига сте се дъвкали за глупости.
От доста време не бях посещавала темата, радвам се че още има кой да пише тука. Чухте ли новите албуми на System of a down и Paradise lost? Мене ме израдваха, особено на систем, поне по мое мнение не са си променили стила прекалено много за да бият на комерс. Верно е че ги няма вече смислените текстове, но пак...

xandria
06-11-2005, 17:37
Na mene puk na System of a down to4no 3 pesni mi haresaha ot noviq album.Drygoto e nqkuv pulnej

Menschenfeind
06-12-2005, 12:50
Ква метълка си ти,ма,Сатанинска Щерко?Като останалите дебелогъзи,комплексирани същества,които нощем друсат цици по дискотеките и пускат на чалгари,а денем правещи се на бруталните метъл фенки с малката надежда някоя друга отрепка като тях да ги ебе в пияно състояние!

Immortality_
06-12-2005, 13:02
Ква метълка си ти,ма,Сатанинска Щерко?Като останалите дебелогъзи,комплексирани същества,които нощем друсат цици по дискотеките и пускат на чалгари,а денем правещи се на бруталните метъл фенки с малката надежда някоя друга отрепка като тях да ги ебе в пияно състояние!

Edinstvenoto kompleksirano sy6testvo mai si ti, moi 4ovek :wink: . Za da kritikuva6, tryabva pyrvo da se pogledne6 v ogledaloto i posle da govori6, a ne, 4rez obidi, da pokaje6 niskiya si mantalitet i da pretendira6, 4e si na po-visoko nivo ot horata, koito sa cel na kritikite ti.
Porastnete hora... Tova e jalko :wink:

untoten
06-12-2005, 13:30
въййййй! не му обръщай внимание на тоз хулиган.
тъпанар...

06-12-2005, 20:03
Абе нито един от вас ни знае за кво говори ни за кво се бори. Я млъкнете. В тоя форум като гледам метъли няма. Всички метъли умряха...или порастнаха! Ся не ми викайте че съм чалгар, щото и аз слушам тежка музика, но не съм метъл.

Метълката
06-13-2005, 14:11
Абе нито един от вас ни знае за кво говори ни за кво се бори. Я млъкнете. В тоя форум като гледам метъли няма. Всички метъли умряха...или порастнаха! Ся не ми викайте че съм чалгар, щото и аз слушам тежка музика, но не съм метъл.

А можеш ли да ми го кажеш в лицето бе, разбирача? :twisted:

06-13-2005, 15:09
ЕМИ В ЛИЦЕТО ТИ ГО КАЗВАМ МА! Човек не трябва да е разбирач, за да види че сте зле баси! Вие тука само за Линкин Парк и Систем Оф А Даун си говорите! За некви лигни!

wazaaa
06-13-2005, 15:35
Ква метълка си ти,ма,Сатанинска Щерко?Като останалите дебелогъзи,комплексирани същества,които нощем друсат цици по дискотеките и пускат на чалгари,а денем правещи се на бруталните метъл фенки с малката надежда някоя друга отрепка като тях да ги ебе в пияно състояние!Това ми хареса :wink:
Ама давай по-спокойно...
За какъв метъл искаш да говорим?М/у другото днес отивам да си взема билети за Блек Сабат-пожелайте ми късмет! ;)

Satanas_daughter
06-13-2005, 17:27
tc tc tc hora karaite go po spokoino veeeee
eee ujas ste niakaf!
Bravo pich razkri me!!!!!
kato mi e kef se pravia na metalka inache prez drugoto vreme si kulcha glezenite na edni rozovi tokcheta s bial pantalon i vdignati prashki do ushite i si drusam tialoto na besni chalgi po dolnoprobnite klubove v bulgaria v koito ne sums stupvala ot 2 godini,da ne govorim uhoto da mi e chulo chalga v taia zabita shveicaria.znaish li kvo molila sum se da chuia chalga slucvalo mi e za da moga da chuia malko bulgarska rech,sled katoia chuh se moleh da spre.imash pravo na mnenia misli me za kvat iskash ,pravia se naparvo me razkri...hihihi az sum si takava kakvato sum,tvoe si e reshenieto kak shte me priemesh

Метълката
06-16-2005, 14:57
ЕМИ В ЛИЦЕТО ТИ ГО КАЗВАМ МА! Човек не трябва да е разбирач, за да види че сте зле баси! Вие тука само за Линкин Парк и Систем Оф А Даун си говорите! За некви лигни!

Абе смотан, кви Линкин Парк те гонят бе???
Като ми го казваш на мен, къде си прочел АЗ да им се кефя бе??

Аз под Кенибъл не признавам!!!!- Под тях всичко е лигня и помия... :!:

techCandy
06-16-2005, 21:07
Tоя па, я оди се пери бе, разбирача.
Не знам някой да отрича, че Систем оф а Даун са леки, но си в грешка, че са лигни. Тва че най- вероятно не вдяваш грам английски, и не можеш да хванеш и елементарен смисъл в текста е твой проблем. За това ли слушаш дет, щото и без друго нищо не се разбира? Или дед метъла ти е много силен, а? И не знам някой да твърди, че Линкин Парл са метъл. Освен това в метъла има прекалено много стилове, за да твърдиш точно ти, кое е истински метъл или не. Схващаш ли смисъла на това което пиша, или да ти го обясня още веднъж като на малоумен?!?

06-17-2005, 13:45
Death слушам ама доста малко предпочитам grindcore или noisecore. За мене текста винаги е бил на първо място и просто при Систем Оф А Даун няма никъв смисъл. Я чуй Shai Hulud и ела пак да си говорим за текстове и за музика.

xandria
06-19-2005, 18:01
6to metulite ve4no se zaqjdat koi slu6a po hard ne moga da rezbera?I az slu6am ama ne po4vam da govorq are sa vijte kvo slusham az i vie kvo slu6ate,vie ste bokluzi

Da_go_duha_skapaniq_svqt
06-19-2005, 19:23
Аз просто ще си напиша кво слушам а пък чувствайте се свободни да ме псувате (който иска не е задължително :roll: )Така от как се помня съм си фенче на Металика (ей сега чакам големите псувни),кефя се на Judas Priest,Kiss,.... и харесвам Rammstein и Marilyn Manson, кефя се и на Monster Magnet.Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot. Напоследък се отворих и за Nightwish. Преслушвам разни неометъл парчета, но там ме кефят по-скоро отделни песни.

06-19-2005, 19:52
Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot

Това ме разби!!!!!!!!!

Метълката
06-20-2005, 08:01
Слипнот са адски яки, Металика също, Монстър магнет и те.
Обаче Кенибъл Корпс, Дед, Сепултура, Слейтър, Морбид Енджъл....и още купища за ЕКСТРА.
Дийсайд някои да харесва?:)

VirginPunk
06-20-2005, 08:08
Дийсайд някои да харесва?:)
ъхъм...аз...ама не съм някфа мега
фенка, тфа дето си го имам ф нас на
РС си ми харесфа(2 албума са ми)

Cruel
06-20-2005, 16:04
Аз лично много се кефя на Anathema, някои тяхни песни дори и към самоубийство могат да те подтикнат...
харесвам също и The 69 eyes и To Die For.
МРАЗЯ комерсиалното !!!

Satanas_daughter
06-20-2005, 16:21
Аз просто ще си напиша кво слушам а пък чувствайте се свободни да ме псувате (който иска не е задължително :roll: )Така от как се помня съм си фенче на Металика (ей сега чакам големите псувни),кефя се на Judas Priest,Kiss,.... и харесвам Rammstein и Marilyn Manson, кефя се и на Monster Magnet.Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot. Напоследък се отворих и за Nightwish. Преслушвам разни неометъл парчета, но там ме кефят по-скоро отделни песни.
i az sum goliama fenka na metallica,ne goliama a moje bi ogromna,mnogo me kefiat tia tipove,ne se pritesniavai nikoia niama da te psuva,a i tia koito psuvat prosto obichat da pokazvat kolko nisko inteligentni vsushtnost sa,makarche edinstvenite koito stavat za prismeh sa samite te.
Cruel,vseki kazva che mrazi komersialnoto,ili pone az taka si mislia makar che ako pitash fen na britney shte ti kaja che i toi mrazi komersialnoto,the 69 eyes sa vurha,mahle vokalista ako go nabaram niakude na tiasno.....
VirginPunk koiato mojebi suvsem sluchaino mi napomnia na Murderdoll :wink: avatara e trepach tfa e vokalistkata na Stratovarius nal tui,tia taia neekfa shampionka po gimnastika li beshe kva beshe...e kakto i da e mnogo e iaka
Ave hora poduchuvam che Megadeath(ako taka se pisheshe) sa se zaputili kum bg zaedno s jalkia david,niakoi shte hodi li i izobshto kefiiat li vi.az mnogo se draznia na david,mojebi zaradi cialata istoria s metallika li ili de da znam ama ne me kefiat.chetoh edna statia,za koncerta i v nachaloto pisheshe che megadeath bili ot ranga da metallica i maiden,mahle prepovrushta mi se kak moje da gi sravniavat,e kakto i da e az po leko da ia karam che razbirachite i fenovete na megadeath pak shte me napsuvat

e_l_i_z_a
06-20-2005, 16:45
Абе верно ли е че Оэи Оэбърн ще идва в Бг в София на 23ти?
:oops:
Той верно не е метъл,а рок ама все пак питам дали някой е чул нещо такова :roll:

naty
06-20-2005, 17:16
аха аха Ози ше идва
аз ще ходя иееhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/c0/biggrinroll.gif

niakoi si
06-20-2005, 17:35
Satanas_daughter: da, viarno e,Megadeth sa tazi vecher v Sofia/t.e. 20.06/ i dori veche moje bi sa zapochnali, a Sabbath sa v cheturtuk/23/ sus Black Label Society/na Ozzy grupata/

naty
06-20-2005, 18:26
ааааа я кажете кво мислите за NILE?мене лично мн ме радва тая дет групичка...а и се говори че ше идват на 23 септември в бг

06-20-2005, 18:30
i az sum goliama fenka na metallica,ne goliama a moje bi ogromna,mnogo me kefiat tia tipove,ne se pritesniavai nikoia niama da te psuva,a i tia koito psuvat prosto obichat da pokazvat kolko nisko inteligentni vsushtnost sa,makarche edinstvenite koito stavat za prismeh sa samite te.
Cruel,vseki kazva che mrazi komersialnoto,ili pone az taka si mislia makar che ako pitash fen na britney shte ti kaja che i toi mrazi komersialnoto,the 69 eyes sa vurha,mahle vokalista ako go nabaram niakude na tiasno.....
VirginPunk koiato mojebi suvsem sluchaino mi napomnia na Murderdoll :wink: avatara e trepach tfa e vokalistkata na Stratovarius nal tui,tia taia neekfa shampionka po gimnastika li beshe kva beshe...e kakto i da e mnogo e iaka
Ave hora poduchuvam che Megadeath(ako taka se pisheshe) sa se zaputili kum bg zaedno s jalkia david,niakoi shte hodi li i izobshto kefiiat li vi.az mnogo se draznia na david,mojebi zaradi cialata istoria s metallika li ili de da znam ama ne me kefiat.chetoh edna statia,za koncerta i v nachaloto pisheshe che megadeath bili ot ranga da metallica i maiden,mahle prepovrushta mi se kak moje da gi sravniavat,e kakto i da e az po leko da ia karam che razbirachite i fenovete na megadeath pak shte me napsuvat

Ти тъпа ли си или кво? Не знам ама явно нищо не знаеш за металика. Дейв Мъстейн е един от основателите на тази смешна рок група - МЕТАЛИКА и какво получава в замяна? - ИЗРТИВАТ ГО НАЙ-БРУТАЛНО БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ. Гледай ДВД-то на Металика, там я има в подробности тая история. Много ясно че Мъстейн шси напрай негова си група дето е 92083084080358034854 пъти по-яка от комерсиалните смешници металика. В интернет са били сваляни адски много песни на Мегадет, но те не са завеждали дела срещу разни създатели на програми, нали?

techCandy
06-20-2005, 19:06
Госта, аре да земеш да заглъхнеш вече а? Не виждаш ли
че, и ти си тъп като средновековна секира. Иначе на Найл много малко неща съм слушала, но това което чух, определено ми хареса.

06-21-2005, 11:27
Абе аз работя с факти и а ти с хуйове!

MMF
06-21-2005, 15:03
Ми значи с никой не ща да споря, че мноо се дразня, само кат гледам простите гости кво пишат, пък ако е за мене вече незнам...както и да е, исках само да кажа, че замисъла на тая тема като цяло е супер, ам като почетох и видях, че се е превърнала в помия от "много компетентни" тъпаци...и някой някъде беше споменал за метъл форуми..я кажете някой, плс.
...btv Metallica RULZ !...не ме ебе от къде са произлезли, правят невероятна музика, адски им се кефя. За мене само тва е важно...

tedo_davis
06-21-2005, 15:20
HORA ... kofti novina ... za fenovete na DROWNING POOL ... Razdeliha se s Vokalista si :( mamka mu ...
dr. novina - NIGHTWISH shte izdavat album do kr. na godinata sus zaglavie "The Best of NIGHTWISH" do kolkoto razbrah! Shte slushame qko!!!!

xandria
06-21-2005, 15:24
e dano da me zaradvat Nightwish.. 4e ne6to s Once malko razmutiha ne6tata..

xandria
06-21-2005, 15:25
Ina4e Him 6tql da izdava album prez septemvri..

06-21-2005, 16:33
HORA ... kofti novina ... za fenovete na DROWNING POOL ... Razdeliha se s Vokalista si :( mamka mu ...
dr. novina - NIGHTWISH shte izdavat album do kr. na godinata sus zaglavie "The Best of NIGHTWISH" do kolkoto razbrah! Shte slushame qko!!!!
Вокалът им почина! И то преди две години!

tedo_davis
06-22-2005, 04:16
Вокалът им почина! И то преди две години!
ohhhh 4ove4e 4ove4e ... govorq ti za posledniqt im vokalist - sega hem 4e shteli da izdavat album - puk i sa v tursene na nov vokal!

06-22-2005, 16:39
Деба, аз отде да знам? Не слушам нео-метъл лайна, просто така съм чул.

DYNACORD
06-22-2005, 22:44
Гледам за Megadeth сте лафили ..
Концерта във "Фестивална" беше супер ! Много яко шоу напраиха на Мъстейн хората ама имаше много хора с тениски на MetaliЦа та си помислих че нема да искат да свирят : )

tedo_davis
06-23-2005, 06:43
e dano da me zaradvat Nightwish.. 4e ne6to s Once malko razmutiha ne6tata..
ami albuma shte e "THE BEST OF NIGHTWISH" neshto takova4ka shte e zaglavieto ... v albuma shte suberat nai-gotinkite si pesni i shte gi plqsnat za razprodajba.
GOSTA ne me karai da se -->http://ftlbg.com/Sayan/Emoticons/crazy%20smilie.gif hhaah!

naty
06-24-2005, 07:02
та вчера беше концерта на Ози
някой от вас ходи ли?
аз бях там и беше супер с малки изключения

DiEsEl_GiRl4eTo
06-24-2005, 16:50
Аз не можах да отида на Ози и съжалявам...я разкажете как беше...

DYNACORD
06-24-2005, 22:00
e 100% е било яко..

a roaming light
06-25-2005, 09:35
Абе някой ще ходи ли в Каварна на концертите на DIO или Deep Purple? И чули ли сте въобще за тях...

Immortality_
06-25-2005, 12:44
Абе някой ще ходи ли в Каварна на концертите на DIO или Deep Purple? И чули ли сте въобще за тях...

ami i az 4uh, 4e 6te sa tam... a prez avgust 6te hodyat i scorpions ama mai nyama da moga da opra da gi vidq :cry: :cry:

DiEsEl_GiRl4eTo
06-25-2005, 23:14
Аз чух за Purple (т.е. прочетох). Мисля да ходя, но не съм сигурна още. Но за Scorpions нищо не знам. А то не е много метъл(баш пънк си е), но някой от вас да знае за някакво идване в Берковица ... казаха ми, че май Sex Pistols...ама нз и за това да попитам

Immortality_
06-25-2005, 23:35
http://metal.best.bg/index.php?news=1

eto...az ot tuk se orientirah :roll:
4e Scorpions sa punk :shock: ahahaha...nedeite taka :wink: tova e 4ist Rock... istinski rock... nepovtorimi sa 8)

sy6to taka i Dio 6te izpusna.... :cry:

Spiderm@n
06-26-2005, 10:18
Още незнам дали ще ходя, ама има предложения от приятелите. Мяйко мила, кой каза че Scorpions са punk ве, лелеееееее.

DiEsEl_GiRl4eTo
06-26-2005, 18:48
Ей, все ще се намери някой неразбрал, който да ти изкриви думите до неузнаваемост. Изречението за Scorpions сие съвсем отделно от пънка, Pistols u Exploited. Нови абзаци ли искате да отделям? :evil: Дори и баба ми знае, че Scorpions си е чист рок. А за пънка...питах за феста във Берковица...разбрах вече за какво точно става дума...човек да поиска инфо, вие ще го нападнете...Браво. Бива си ви. Признавам!

Spiderm@n
06-26-2005, 21:20
eto...az ot tuk se orientirah :roll:
4e Scorpions sa punk :shock: ahahaha...nedeite taka :wink: tova e 4ist Rock... istinski rock... nepovtorimi sa 8)

Пу несъм аз с грешката, несъм изчел всички постове, верно е (изчел съм първа и последна страница, рядко чета повече, освен ако наистина не ме заинтригува и/или не се налага да ги чета, за да разбера аджаба за к'во става дума)

Vampire_Lady
07-04-2005, 12:25
emi az sa popadam na taq tema, 6toto sym ot skoro vyv foruma i da si kaja 4e nema opredelen stil koito da me kefi smisyl zavisi si ot par4eto, ot grupata;az se kefq na Godsmack, HIM, metallica osnovno, ma me kefqt i nqkoi par4eta na Cradle of filth, crematory i dr.; moje na nekoi da ne mu haresvat nqkoi ot tqh, ma seki s vkusa si ;)

Vampire_Lady
07-04-2005, 12:32
Hey ima edno mnogo gotino par4e "Ressurection" no ne se seshtam na koi beshe ... nqkoi moje li da help !?
emi ima edno takova na HIM ma nzn dali za nego govori6
(izvinqvam se predvaritelno 4e sega otgovarqm na tolkova stari mneniq, ma kakto kazah ve4e sega popadam na tazi tema :oops: )

naty
07-12-2005, 19:28
аааа сега ми каза един френд
че KoRn идват в софиа на 08. септемвриииииии :!:
ше сфирят в зала фестивална...
просто не моа да повярвам
и май ше са с Браян
напрао откачих като разбрах..
някой чул ли е нещо такоа?
ако е вярно аз сам там

DiEsEl_GiRl4eTo
07-13-2005, 11:07
http://m.dir.bg/?go=news&mid=3092
Да. В зала "Фестивална"...Корн. Феновете трее черпите. Мноу невероятно ми звучеше и на мене, ама което си е истина, истина си е.

07-13-2005, 18:00
А дано билета да е 60лв минимум за да не можете да идете на тъпите ви комерсиални нео-метъл бозави лайна! КОРН СА СМЕШНИ!

Spiderm@n
07-13-2005, 22:57
Абе ако са истински фенове и 100лв да е ше отидат, не се случва често. Мен не ме кефят пък.

DiEsEl_GiRl4eTo
07-13-2005, 23:08
Абе ако са истински фенове и 100лв да е ше отидат, не се случва често. Мен не ме кефят пък.
Абе ще ги дадат, ако имат откъде. И аз много искам да ид ана концерт на Металика, ама ако нямам пари...само с искането ще си остана :( Иначе за Корн и аз няма да ходя. Не съм им фенка.

07-13-2005, 23:34
Aз пък искам CARNIVAL IN COAL да дойдат. или CENITINEX, INSOMNIUM, PURGENT STENCH и NECROPHAGIA. Чакайте малко! ТЕЗИ ГРУПИ НЕ ВИ ГОВОРЯТ НИЩО, НАЛИ? ЩОТО СТЕ ЗЛЕЕЕ! ТОВА Е НАЙ-ПРОПАДНАЛИЯ ФОРУМ!

DiEsEl_GiRl4eTo
07-14-2005, 00:09
Aз пък искам CARNIVAL IN COAL да дойдат. или CENITINEX, INSOMNIUM, PURGENT STENCH и NECROPHAGIA. Чакайте малко! ТЕЗИ ГРУПИ НЕ ВИ ГОВОРЯТ НИЩО, НАЛИ? ЩОТО СТЕ ЗЛЕЕЕ! ТОВА Е НАЙ-ПРОПАДНАЛИЯ ФОРУМ!
И аз искам много неща, ама няма :twisted: :twisted: :twisted: И от къде знаеш, че нищо не ни говорят :?: :!: :?: :!: :?: :!:

07-14-2005, 18:00
Еми щото ви знам кви сте тука ей за туй!

САМО АНАЛНА АТАКА! НАЙ-ВЕЛИКАТА BG GRINDCORE група в света!

Immortality_
07-14-2005, 20:20
ami na men, 4estnio kazano samo nqkolko mi govorqt ne6to...4uvala sym gi kato imena

no ima tolkova stilove metal.... tolkova raznovidnosti 4e sym ubedena, 4e po4ti nqma 4ovek, koito da poznava vsiiiiichkite grupi.
bil 4ovekyt metal, rocker, punk ili kakyvtio i da e... ako ne ti haresva trash-a ... mnogo qsno, 4e nqma da znae6 vsichki grupi, koito da pravqt trash...
za jalost ima toooolkova mnogo dobri grupi i tolkovamalko info, no kakvo da mu se prai...

07-14-2005, 21:36
Траш метъл се пише tHrash!!! Другото означава боклук!

Immortality_
07-15-2005, 12:31
huuu ... az daje i s 6-ica misleh da go napi6a... mno mi dreme kak se pi6e :roll:

07-26-2005, 11:06
are pishete be,metuli!!!

mary_jane_666
07-26-2005, 13:58
zdraveite na vsi4ki ot metal stranata na tozi forum ...... az slusham predimno Old School Rock , malko Heavy , malko trash i dosta se kefq na Death
Cannibal Corpse i Six Feet Under sa mi lubimci!!!
idoli sa mi METALLICA!!!
ponqkoga kato ne se 4ustvam dobre si puskam malko gothic ... mnogo haresvam Lacuna Coil , Bloodflowerz ...
sy6to obojavam Deutsch metala ... +RAMMSTEN+ i Richthofen sa mi lubimci !
kvo drugo slusham hmm ..... Marilyn Manson .. kogato sym mnogo zle - HIM , kogato sym mnogo oteg4ena slusham grind - lubima grupa - GUT ,....
dosta pt priqtelite mi slushat black noo o6te ne sym se zaribila ;)
ne ponasqm punk i neo ...
`ot neoto samo Slipknot me kefqt

Luciferion
07-26-2005, 15:54
kogato sym mnogo oteg4ena slusham grind - lubima grupa - GUT ,....
Добър вкус. За мен лично Disgorge (Mexico) и Mortician са най-яките.

Violent_Girl
07-26-2005, 20:35
Ave hora mnogo mi e 4udno za6to vsi4ki grupi koito haresvam i sa tip metal vie ne gi priznavate za takiva?Osobeno Satanas_daughter.Grupi4kite na koito az se kefq i vie sa Nightwish, Linkin Park, Evanescence,The Rasmus, HIM, Rammstein, Guns N'roses i dr..Za6to ne priznavate Linkin park i Nightwish?

07-26-2005, 21:28
Ave hora mnogo mi e 4udno za6to vsi4ki grupi koito haresvam i sa tip metal vie ne gi priznavate za takiva?Osobeno Satanas_daughter.Grupi4kite na koito az se kefq i vie sa Nightwish, Linkin Park, Evanescence,The Rasmus, HIM, Rammstein, Guns N'roses i dr..Za6to ne priznavate Linkin park i Nightwish?

ми.. като изключим Гънс, Рамщайн и Найтуиш и ... въх и ХИМ(дето са леко поп и не знам за какъв метъл говорим, но нали ги харесвам.), то другите са бах го в метъла. Дъ Размус са си направо срам за Финландия- мястото, където се раждат едни от най-добрите групи. ако сама не се сещаш по-зле за теб. плюс това Размусите и Ебънесънсите се правят на големи даркъри и готи. така комерсиализират този стил и всеки втори пъпчасал пубер, довчера рапър, става гот или метъл ... псевдо. а Линкин Парк не са метъл, а някво неопределено с жалки китарни скърцания. пък и къде в метъла има рап!? да, нео-метъл ... ама метъл е прекалено силно за ЛП. миш-маш.
а не знам кой е толко ... хъ ... глупавичък ( :) ), че да говори за Nightwish- не били метъл.

\m/
07-27-2005, 13:08
ama ste ot tupi po-tupi!!!bahti ako vsichkite metalisti biaha kato vas..sram i pozor! po-dobre chalgari stanete..immortallity,satanas_daughter i tem podobni!
puk za onova leke tedo_davis dumi niamam.to goth li ne beshe,che punk posle,che i metalist.are skinar ne si bil.ama mai si ciganin a?!
shto ne izmrete vsichkite,a?ili pone da prestanete da se pravite na takiva,kakvito ne ste.pone malko da razbirahte ot muzika.pulni poziori.

Swinkenhoffer
07-27-2005, 13:41
ми добре, мастър!
просвети невежите!
:lol:

Метълката
07-29-2005, 07:24
Оф, кво толкова се ръфате кой бил истинки метъл и кой не. Важното е как се усеща човек, е и музиката, де. За мен метълът си е направо начин на живот, и затова със си метълка;)
Иначе слушам много и различен метъл, но повечето са си в бруталната сфера - както ме кефят разни песни на металика, така и съм дива фенка на Дистракшън и Кенибъл Корпс, харесвам неща на Кредъл оф филт, както и на Диму Бпргир, но пък Абис или Горгорот, Слейър, Сепултура, Пантера, че дори и Деймидж Плейн после - велики, велики....като и още много, много имена

mAdn3ss_
07-29-2005, 08:36
Ся са кефа на кокоша глава..иначе нон стоп зарибявам систем

DiEsEl_GiRl4eTo
07-29-2005, 09:07
Ся са кефа на кокоша глава..иначе нон стоп зарибявам систем
AaaAaaAaA Kokoша глава са мноууууу яки ... Време е да заколим ченгето със една бутилка "КС"...защото всички ченгета са копелета :twisted:

techCandy
07-29-2005, 09:26
Абе интересно ми е тия гости, които само псуват и
разправят кой бил метъл и кой, под какъв критерии казват кои какъв е. Инетерсно, да не би вие като се мислите за метъли, да признавате за метъли само тези които слушат същия стил като вас, и същите групи като вас. Всеки има право да се определя сам какъв е, и това определено не е ваша работа. Примерно аз не харесвам хеви, не слушам хеви, и не се определям като метълка отдавна, но ако се определях като такава, ако не слушам хеви това прави ли ме по-малко метълка. Харесвам определени групи и стилове, и само това слушам. Определено не е ваша работа да лепите етикети на хората, ако толкова ви се лепят етикети лепете си ги сами. И определено не е нужно да псувате, какво точно демонстрирате по тоя начин, висока езикова култура, и способност за нормална дискусия или спор. Като не ви изнася това което пишат другите, или трайте, или изразете възрженията си и възмощението си по някакъв човешки нормален начин. И за мене вие не сте метъли, ама кво? Ето са слушам Годсмак, леки са, но ме кефят.

Twista
08-09-2005, 20:51
Ухх, хора, тия дни слушах песни на CLaw Finger и страшно много им се накефих. Някой знае ли откъде мога да си дръпна нещо тяхно?

Swinkenhoffer
08-09-2005, 20:54
http://mm.gen.wazzzup.net/music/

горе пише search- цъкаш там и после си пишеш името на групата.

Tedka-Medka
08-09-2005, 21:09
az nai se kefq na Heavy metala..
mnogo qka muzika..priznavam q!
obache tyka f nashiq typ grad ima mnogo smotanqci
i kazvat che vsichki koito slushali metal bili idioti
lainari i oligofreni..neznam na kfo se
dulji tva tqhno mnenie..no mnogo me draznqt
ako se oblichash po po razlichen nachin ot tqh
kakto se oblichat povecheto metali ti lichi che
si metal i veche si boklyk f tqhnite ochi..
tva e adski typo :(

Swinkenhoffer
08-09-2005, 21:33
az nai se kefq na Heavy metala..
mnogo qka muzika..priznavam q!
obache tyka f nashiq typ grad ima mnogo smotanqci
i kazvat che vsichki koito slushali metal bili idioti
lainari i oligofreni..neznam na kfo se
dulji tva tqhno mnenie..no mnogo me draznqt
ako se oblichash po po razlichen nachin ot tqh
kakto se oblichat povecheto metali ti lichi che
si metal i veche si boklyk f tqhnite ochi..
tva e adski typo :(

ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я! що пък рапърите и чалгарите не ги изкараха психопати ... тъпо :?

Elberet
08-10-2005, 09:39
ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я!
Абе айде не се изкарвайте толкова отхвърлени от света.Не е съвсем така. По същата логика много хора мислят,че чалгарите са тъпи, повърхностни и т.н. Много е глупаво според мен да лепваш етикет на някой - тоя е чалгар, метал, рапър, пънкар, рокер и нищо друго! всякаш се обезличава самият човек като личност, а влиза в едно общо цяло...

nirvanka`
08-10-2005, 11:42
wow pro4etoh v taq tema nqkoi be6e zaqvil 4e nirvana sa heavy?!? i otkoga lollol :shock: ..sigurno otkakto kurt se grymna i sprqha da praqt muzika? :lol:

Swinkenhoffer
08-10-2005, 12:10
ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я!
Абе айде не се изкарвайте толкова отхвърлени от света.Не е съвсем така. По същата логика много хора мислят,че чалгарите са тъпи, повърхностни и т.н. Много е глупаво според мен да лепваш етикет на някой - тоя е чалгар, метал, рапър, пънкар, рокер и нищо друго! всякаш се обезличава самият човек като личност, а влиза в едно общо цяло...

за етикетите добре го каза. няма какво да допълня. само към чалгарите имам предубеждения, ама кво да правя :lol:
но другото ... ми честно казано, ако съдя по себе си, доста хора си правят погрешни изводи за мен (пък и не само за мен). просто за хората слушащи такава музика се носят невероятни митове и легенди. за тези, които живеят в по-малките градове, където хората, може би, нямат чак такова "свободно" мислене или де да знам си е същински ужас. :wink: уверила съм се в това, защото е редовно явление. не само в българия.
впрочем едно момиче спомена как наричали в учебник по психология (на английски) привържениците на подобен стил - изроди :roll:

Twista
08-10-2005, 13:53
http://mm.gen.wazzzup.net/music/

горе пише search- цъкаш там и после си пишеш името на групата.
Еее, страшно ти благодаря! :D {p}

Sinister_Doll
08-13-2005, 17:22
Uff, kvo se obijdate teq deto slu6ate linkin park, 4e ne vi priznavame za metuli! Mi ne ste! Kvo da se pravi? E, az ot LP zapo4nah, no sega slu6am muzika, koqti bi proglu6ila nejnite u6i na nqkoy linkin parkovec... Razbira se ne sum 4ela vsi4ki 20 i nz si kolko stranici, no ot poslednite nqkolko vidqh mn mn mn ot grupite, na koito sum mega Fenka! Az slu6am metul ot po4ti vsi4ki raznovidnosti (nesumneno ne gi znam vsi4kite okolo 3925...), no glavno si padam po po- hard ne6ta... Tva e porednata muzikalna tema, v koqto stana duma za tva, 4e metulite bili izvrateni, otka4eni i nz si o6te kvo, koeto sa pulni gluposti spored men! Poznavam i mn normalno metuli, no vse pak, ako si normalen, kude e trupkata?http://smilies.sofrayt.com/aiw/vampire.gif[Automated by GetSmile]

tedo_davis
08-14-2005, 05:44
Uff, kvo se obijdate teq deto slu6ate linkin park, 4e ne vi priznavame za metuli! Mi ne ste! Kvo da se pravi? E, az ot LP zapo4nah, no sega slu6am muzika, koqti bi proglu6ila nejnite u6i na nqkoy linkin parkovec... Razbira se ne sum 4ela vsi4ki 20 i nz si kolko stranici, no ot poslednite nqkolko vidqh mn mn mn ot grupite, na koito sum mega Fenka! Az slu6am metul ot po4ti vsi4ki raznovidnosti (nesumneno ne gi znam vsi4kite okolo 3925...), no glavno si padam po po- hard ne6ta... Tva e porednata muzikalna tema, v koqto stana duma za tva, 4e metulite bili izvrateni, otka4eni i nz si o6te kvo, koeto sa pulni gluposti spored men! Poznavam i mn normalno metuli, no vse pak, ako si normalen, kude e trupkata?http://smilies.sofrayt.com/aiw/vampire.gif[Automated by GetSmile]
dam nameri se nqkoi da vi obqsni za kakvo stava duma :twisted: ama to si e taka vseki e pone Malko lud :)
neznam kakvo razbirate pod normalen - 4ovek koito ne pushi,ne pie i slusha 4alga? ili moje bi komersialna muzika ?Da vi kaja fen-4eta na LP ... ve4e e kusni4ko da im se kefite tolkova ... predi bqha gotina grupa ... vadeha albumi,pari,fenove a sega moje bi sled par4eto s Rapar4eto Jay-z na koito ne bqhme 4uli svqsna pesen 1 god. ... preminaha ot stil New-Metal kym ... KOMEPC! :evil:

Swinkenhoffer
08-14-2005, 09:17
preminaha ot stil New-Metal kym ... KOMEPC! :evil:

само, ако ми позволиш да вметна :wink:
LP винаги са си били комерс или поне след като излезе HB.

и стига вече с това "аз съм метъл". не бива тъй да се губи личността на даден човек ... като се определя за някакъв. все едно всички са некви клонинги. отвратително е :?
на мен не ми е приятно да ме наричат "метълка". аз съм си аз ... просто пор. :D никви метъли и глупости ...
но, на който му харесва ... негова си работа.

<edit> PARADISE LOST ще идват в БГ на 9 октомври. 20 лв., в деня на концерта 25. зала Христо Ботев.
поне това прочетох във вестника. някой желаещ??
аз все още не знам дали да ходя. всъщност пари няма. първо билета за корн, после новото CD на COB, пък и други работи ... ще я видим таз :lol:

DiEsEl_GiRl4eTo
08-14-2005, 12:05
<edit> PARADISE LOST ще идват в БГ на 9 октомври. 20 лв., в деня на концерта 25. зала Христо Ботев.
аз все още не знам дали да ходя. всъщност пари няма. първо билета за корн, после новото CD на COB, пък и други работи ... ще я видим таз :lol:
Дълбоко ме съмнява да мога да отида. Особено след последните гафове с родителското тяло... :roll:

tedo_davis
08-14-2005, 15:28
Дълбоко ме съмнява да мога да отида. Особено след последните гафове с родителското тяло... :roll:
az syshto ama nqma da hodq ne mi se slusha tva na korn ina4e mai shte sam tam nz :P :twisted:

Lucifer4o
09-27-2005, 13:29
Aaam az bqx trygnal da 4eta si4ki post-ofe ama nqkade okolo pysfnite i karanicite tip "tfa e leko-ne ni zanimafai" mi pisna nqkak si...az 6a otbeleja kfo sly6am i 6si mlykna da ne me ytrepqt s domati (6ot mn mrazq domati :) )- Ill Nino, Drowning Pool, Mudvayne, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Pleymo (edna mn neizfestna frenska banda(btw frenskiq ezik mn dyre zfy4al za metal =])), Mushroomhead, Spineshank...ima i mn drygo...za sq tolkoa :wink:

Murderdoll
09-27-2005, 16:59
Aaam az bqx trygnal da 4eta si4ki post-ofe ama nqkade okolo pysfnite i karanicite tip "tfa e leko-ne ni zanimafai" mi pisna nqkak si...az 6a otbeleja kfo sly6am i 6si mlykna da ne me ytrepqt s domati (6ot mn mrazq domati :) )- Ill Nino, Drowning Pool, Mudvayne, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Pleymo (edna mn neizfestna frenska banda(btw frenskiq ezik mn dyre zfy4al za metal =])), Mushroomhead, Spineshank...ima i mn drygo...za sq tolkoa :wink:
ей пич ноу яка музика слушаш бе:)
ей са шти драсна едно ЛС

Sinister_Doll
09-27-2005, 17:21
Ill Nino, Drowning Pool, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Mushroomhead, Spineshank

Kefq se!

Samo deto avatara ti ne mi e mn lubim...

wicked.witch
09-27-2005, 18:55
аз всъщност не се смятам за метълка и следователно не трябва и да пиша тук, но....искам да споделя кво слушам :) та: Iron Maiden, Marilyn Manson, HIM, Metallica, Helloween, Sepultura, Sonata Arctica, Avantasia, Annihilator.....и мн други....

tedo_davis
09-28-2005, 06:44
ей пич ноу яка музика слушаш бе:)
ей са шти драсна едно ЛС
dam ... Lu znae kakfo da slusha :twisted:

mary_jane_666
09-28-2005, 08:48
---F-E-A-R---F-A-C-T-O-R-Y---
http://e.vampirefreaks.com/emotes/electro.gif

09-28-2005, 09:55
i az taka - ne se iam za metal, dori mnogo me draznqt depresiranite idiot4eta jiveeshti v izmisleniq si svqt, kudeto nikoi ne gi razbira, a te sa nai-umni i nai-gotini, no celiq svqt gi mrazi...

kakto i da e, da spodelq samo vkusove:

korn, slipknot, emil bulls, deathstars, limp bizkit, mudvayne, mushroomhead, 36 crazyfists, rammstein, three days grace, marilyn manson, machine head, type o negative , a perfect circle, bleeding through, cold, killswitch engage, from autumn to ashes, the agony scene, ill nino, in flames, linkin park, nine inch nails, nirvana, queens of the stone age, papa roach, soad, darkest hour, cradle of filth, eternal oath, dimmu borgir, darkseed i oshte mnogo drugi, dori i dosta rock.

tui kato tova e "metal tema" nqma da spomenavam predstavitelite na drugite stilove, koito slusham

Sinister_Doll
09-28-2005, 17:17
Ebati me6anicata. Ot Linkin Park, do Cradle Of Filth, Dimmu Borgir i t.n. No ina4e pove4eto grupi opredeleno me kefqt!

09-28-2005, 17:58
Ebati me6anicata. Ot Linkin Park, do Cradle Of Filth, Dimmu Borgir i t.n. No ina4e pove4eto grupi opredeleno me kefqt!
prosto ne se ograni4avam, minah perioda, v koito slushah samo marilyn manson i "nenavijdah" vsi4ko drugo, otvorih si o4ite - sega slusham pesni, koito mi haresvat, a tova suotvetno sa 4ast ot izpulnitelite na tezi pesni...

tedo_davis
09-29-2005, 04:48
prosto ne se ograni4avam, minah perioda, v koito slushah samo marilyn manson i "nenavijdah" vsi4ko drugo, otvorih si o4ite - sega slusham pesni, koito mi haresvat, a tova suotvetno sa 4ast ot izpulnitelite na tezi pesni...
dam ... vinagi sym se chudel na horata koito slushat samo 1 grupa i nishto drugo - i az bqh taka predi - no minah perioda na vmania4avane.

Lucifer4o
09-29-2005, 05:53
Mmm az malko da dobafq che sq sa seshtam che propysnax nqkoi ot lubimite mi grypi...na pyrfo mqsto Twiztid...sy6ty i Tool, Simple Plan (predimno baladite), Reveille, P.O.D. (fsy6tnost tqx fe4e po4ti ne sly6am), Headplate ...ako sym izpysnal ne6ty Tedo Davis sha me dopylni...toi znae kfi meshanici imam f kompa =] :D :D :D

xandria
09-29-2005, 15:43
E aide be!!!Tukmo po4na da me kefi6 i sq kato iztursi Simple Plan i razvali vsi4ko... :?

mary_jane_666
09-29-2005, 17:31
Marilyn Manson for president! :D

09-29-2005, 17:31
SATANATA E PEDERАS

a kvo she kajete za tova a

http://www.segabg.com/23082000/p0020012.asp

ami za tova

http://mandragora.hit.bg/satan.htm

kak she ste tapi ve
http://www.newsreview.com/issues/sacto/2000-11-23/theater-1.jpg
http://members.xoom.virgilio.it/azraeel/images/mansonmech.jpg

azis bil gei a

http://www.nrk.no/img/202475.jpeg

kolko e qk
kak da ne mu stanesh veren fen

http://www.orange-road.com/Photography/Miscellaneous/Images/20040804-5-28.jpg

jalko 4e si4ki ne sa kat nego nali
kolko hubav shteshe da e sveta pulen s takiva tapaci
eeei xandria s teb ne iskam da se ebavam
vidqh kak otkusna glavata na edin ke4ist samo s edno dvijenie na 4elustta
a togava beshe oshte 3 mese4no bebe
sega sled 1 godina fitnes sum siguren 4e nqma koi da ti se opre
btw she mi dadesh li programata si za fitnes plsss
molq ti se poshtadi bedniq mi 4algarski jivotec da moga da si nosq diesel-4eto
mejdu drugoto i az ne slusham samo 4alga slusham i metal i men me tvarqt razglezenite kurventii i tupite harrisoni oba4e ne sa bockam i ne izpadam v depresiq otkusvaiki se ot realniq svqt
da znam - sq she mi napishete 4e vie ne se bockate i 4e nishto ne znam za vas ama samo tva 4e imate registrirani profili v toq propadnal geiski forum dokazva kolko ste smotani i depresirani teenageri s "problemi" da vi eba maikata
iskam da va prebiq si4ki
da va ritam v glavata i posle da vi izqm vutreshnostite
she vi pomogna da otidete na po dobro mqsto - v morgata
tam nai mn she vi otiva
interiora vqrvam she vi haresa - samo sred vashi priqteli tam - trupove
a posle i v ada she praite koncerti sus satanata i she sa shibate do smurt

Sinister_Doll
09-29-2005, 17:39
Kanq vsi4ki metuli ot foruma na izvratena nekrofilska sbirka za diva orgiq kude s jivi, kude s trupove. Posle 6te hapnem malko kotki i 6te se nadrusame, za6toto metulite sa podtisnati, izvrateni narkomani, da ne govorim, 4e sa sataqnisti do edin!! Vsi4ki po pulnolunie na grobi6tata! 6te vi 4akam tam!

mary_jane_666
09-29-2005, 17:41
az shte doida shtoto sym METALKA

wicked.witch
09-29-2005, 19:03
Kanq vsi4ki metuli ot foruma na izvratena nekrofilska sbirka za diva orgiq kude s jivi, kude s trupove. Posle 6te hapnem malko kotki i 6te se nadrusame, za6toto metulite sa podtisnati, izvrateni narkomani, da ne govorim, 4e sa sataqnisti do edin!! Vsi4ki po pulnolunie na grobi6tata! 6te vi 4akam tam!
а кво ша кажеш да добавим и книгата на сенките и да съживим мъртъвците, а? аз съм навитакис...на Централните ли? хихихихих искам! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ!

The-WishmasteR
09-29-2005, 19:13
metali?metali li ? kyde vidqhte metali ?! :roll: :roll: :roll:

Sinister_Doll
09-29-2005, 19:16

Are sa, obrazno kazano...

The-WishmasteR
09-29-2005, 19:22

Are sa, obrazno kazano...
:)

wicked.witch
09-29-2005, 19:23
и кво? и кво? ще се събираме ли? аз съм мн навита, само трябва да си купя нови камшици, че старите се скъсаха вече....хм...

The-WishmasteR
09-29-2005, 19:25
и кво? и кво? ще се събираме ли? аз съм мн навита, само трябва да си купя нови камшици, че старите се скъсаха вече....хм...
ъхъхъъхъхъхъхъхъх 6to taka ? :-)

Sinister_Doll
09-29-2005, 19:28
Ami az vsqko pulnolunie si izvur6vam izvratenite sataninski rituali... 6e vi 4akam. Ina4e vseki den iznasilvam de4ica, qm jivotni, gavrq se sus starci... Mi, da! Nali slu6am metul? Nie sme izvratenqciii! Ina4e za kam6icite, spoki4 imam si vku6ti. Imam i beleznici, specialni stomaneni vujeta, da ne ni bqgat trupovete i sqkvi drugi sado- mazo atributi i prinadlejnosti... Nie sme opasni, be! Kvo da ti kaja! Bqgayte nadale4, moje i prokjeni da se okajem.

wicked.witch
09-29-2005, 19:28
ъхъхъъхъхъхъхъхъх 6to taka ? :-)
от прекомерна употреба....мисля....

The-WishmasteR
09-29-2005, 19:32
Ami az vsqko pulnolunie si izvur6vam izvratenite sataninski rituali... 6e vi 4akam. Ina4e vseki den iznasilvam de4ica, qm jivotni, gavrq se sus starci... Mi, da! Nali slu6am metul? Nie sme izvratenqciii! Ina4e za kam6icite, spoki4 imam si vku6ti. Imam i beleznici, specialni stomaneni vujeta, da ne ni bqgat trupovete i sqkvi drugi sado- mazo atributi i prinadlejnosti... Nie sme opasni, be! Kvo da ti kaja! Bqgayte nadale4, moje i prokjeni da se okajem.
Ъхъхъхъъхъъхъъхъ da ne zabravim 4e az sym Necromancer i obi4am da obikalqm grobi6tata i da si raise-vam 4adata ..... predimno skeletoni :-))ъъхъхъхъъхъъхъхъъхъхъхъх хъх

wicked.witch
09-29-2005, 19:33
ихихихихи още един в клуба :) мн е яко с трупове :) ихихихих

The-WishmasteR
09-29-2005, 19:59
ихихихихи още един в клуба :) мн е яко с трупове :) ихихихих
mdaa undead flesh mm 4ak mi se priqjda ... .:-)aa obi4am i da revive-vam .. .nal znai6 ubivam posle go syjivqvam ama ve4e e kym men ъхъхъхъхъъххъхъххъхъъхъхъ хъхъхъ:)

Sinister_Doll
09-29-2005, 20:03
Mmmm, vkusno! Rotten meat! 6te si izpolzvam zapasite ot gnilo meso v mazeto, 4e i az poogladnqh...

09-29-2005, 21:23
Е, така е. Като не можете да се защитите, ще се самоиронизирате...

09-29-2005, 22:32
Е, така е. Като не можете да се защитите, ще се самоиронизирате...
От това по - добра защита няма, ако си достатъчно умен/-на, за да го разбереш :wink:

The furt
09-29-2005, 22:42
Искам да опърдя всички метъли

09-30-2005, 09:04

6te se ozori6, pi4.

Sinister_Doll

wicked.witch
09-30-2005, 09:05
мноу ти здраве

xandria
09-30-2005, 18:44
Leleee stana mi jal kolko bob 6te trqbva da izqde6 za da izvur6i6 taq procedura... :lol: Pojelavam ti kusmet :twisted:

`Death`Whore`
11-20-2005, 09:14

Ха! Ама дали ще посмееш, ако има момиче наблизо? Нали чалгарчетата се правят на много културни, ако има някоя путка с къса пола около тях...

SyLZaTa
01-05-2006, 12:08
Temata e jiva no typite gosti q razvaliha :cry:

`Death`Whore`
01-05-2006, 12:11
:) :) :)

anonymous464110
01-05-2006, 13:16
satanas_daughter ti na kolko godini si be mome?
kakvo pravi toq evrein La Vei na podpisa ti?v smisul...i men me interesuvat ne6tata koito pi6e v malkata knijka s 4ernata korica i 4ervenata oburnata pentagrama oba4e avtorut si e absoliuten populist...
priemi go prosto kato suvet ot kolega satanist - ne vqrvai na vsi4ko koeto toq kozel e napisal...
:mrgreen:

01-06-2006, 00:18

SyLZaTa
01-06-2006, 05:07
Havy Metal сюжет,
1.коплет: Нощ.Гроб.Кръст.Смъъърт.Дяво лът се чеше по
рогата.Пълнолуние от което капе кръв.Силуети на
призраци облечени в черно.
2.коплет: Дрънчене на вериги.Глас задгробен нежно шепне
: О, Сатана ти си нашият водач!
Голото поле потопено цялото в кръв навяваше
ужассссс.

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

Щрак хиър фор ол метълхедс... (http://www.data.bg/f.php?fid=3267179)
човече това ме разби!

korn___
01-06-2006, 07:53
am ... za kakvo trqbva da se qdosvame v taq tema sus nqkvi tupi postove na o6te po golqmi tapaci :?: ima 511451324 takiva temi i seki psuva the other site tva ne e li glupavo :?: 6to po dobre ne si gi ostavime da si zlobeqt ?

Juicy_Lucy
01-06-2006, 12:44
случайно някой да знае site,от където мога да си дръпна клипа на Poisonblack - Love Infernal...или някой да го има..?

Биби
01-07-2006, 13:09
Не знам :oops: дали са точно метал,но HIM адски много ми харесват :P

Swinkenhoffer
01-07-2006, 15:48
от Дарк Лайт насам ли?? :?

xandria
01-07-2006, 17:25
e pa stiga se zaqjda s horata ma-ostavi go da sly6at kvoto iskat ako 6te da e Britney Spears,vse taq-tehen problem

Swinkenhoffer
01-07-2006, 18:56
e pa stiga se zaqjda s horata ma-ostavi go da sly6at kvoto iskat ako 6te da e Britney Spears,vse taq-tehen problem
не бря ... напоследък се навъдиха много "фенове", откакто ХИМ почнаха да ги въртят по МТВ и за това питЪм.
ти пък ... аз не съм толкова зла. е*е ме какво слушат другите :wink:

Death_F
01-08-2006, 08:57
Аве някой мойе ли да ми каже пък на мен от къде да си смъкна Lichtgestalt на Lacrimosa ??? :?

Death_F
01-08-2006, 10:31
Аве някой мойе ли да ми каже пък на мен от къде да си смъкна Lichtgestalt на Lacrimosa ??? :? Lacrimosa - 03 - Lichtgestalt.mp3 @data.bg (http://www.data.bg/f.php?fid=9084196)[/url]Еййй много мерси аз говорех за албума де ама си върнах директорията и се оправих мерси отново!

{P}evanescence{P}
01-08-2006, 16:39
\_/

Биби
01-08-2006, 17:43
Групата ми харесва от доста време,а не откакто ги пускат по MTV :x

xDON CORLEONEx
01-08-2006, 18:04
Значи си доста стар/а фен/ка.
Аз първия клип на ХИМ по МТВ го видях преди 6 години.

Basil Fawlty
01-08-2006, 18:12
Никога не бих допуснал такива индивиди в хотела си!

Биби
01-08-2006, 19:01
Значи си доста стар/а фен/ка.
Аз първия клип на ХИМ по МТВ го видях преди 6 години

не ме разбра правилно.имах предвид,че ги харесвам от доста време,а не откакто пускат песните от новия им албум по МТВ

`Death`Whore`
01-08-2006, 19:03
Когато бях малка, се кефех на Роб Зомби - "Ливин дет гърл". Пускаха го по ММ. :)

Overburden
01-09-2006, 06:32
Хора нищо лично, но поне 80% о т тези дето са писали в тая тема въобще не са метали. :D Много сте зле, тва, че се депресиран, ходиш в черно е се правеш, че вярваш в Сатаната и други такива музикамни- културо извръщения въобще не те правят метал. Аз слушам такава музика вече, много много време, и мога да ви кажа, че комерсианалното не винаги е стойностно, айде поздрав с нещо, много добро Kulture Shok - Nadjia. Eй това е! :twisted: METAL FOREVER!

SyLZaTa
01-09-2006, 08:25
koito mi nameri link za Electro-Goth stil pesni4ki - shte go cherpq bira :roll:

01-09-2006, 08:51
tedo tolkova si tup che niama nakude poveche.. zle si !!

SyLZaTa
01-09-2006, 11:41
hah gost ti pyk si tolkova sramejliv 4e ne posmq da se pokajesh koi si ... mnogo se draznq taka :x

THE_GANGSTA_GIRL
01-13-2006, 00:19
Абе да ви питам аз харесвате ли Norther? Вчера си изтеглих новия им аблум и много ме изкефи, по мое мнение е супер добър, ако искате може да си го дръпнете от http://store1.data.bg/cmk/music/Norther/ , където има и другите им албуми.

Който харесва готик може да надникне на този адрес http://store3.data.bg/bluesoul/Gothic%20Rock/. Има 9 интересни компилации! В предната директория също има интересни неща!

Както може би знаете немската група Helloween ще изнесе втори концерт в България на 29 януари, та мисълта ми е някой от тук харесва ли ги и ще отиде ли?

Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?

SyLZaTa
01-13-2006, 04:18
Който харесва готик може да надникне на този адрес http://store3.data.bg/bluesoul/Gothic%20Rock/. Има 9 интересни компилации! В предната директория също има интересни неща!

Както може би знаете немската група Helloween ще изнесе втори концерт в България на 29 януари, та мисълта ми е някой от тук харесва ли ги и ще отиде ли?

Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?Yeah ако някой помни Nobodies -> бивша потребителка на форума - вчера беше в залата и намери точно този сайт с компилацииките ... злобен е ей!Супер готинки песни - като изключим еванесънс :)
ама т'ва все пак има вътре трайл оф тиърс, тристаниа, епика ... лудо лудо лудо! :)
за концерт-а на хелоуийн не мисля че ще ходя ... спестявам пари за август месец за каварна :)
Най-добър албум за 2005 ... мисля че няма такъв ...
ама с радост очаквам албума на Менсън през 2006 :twisted: (тъпото е че жули на комерс в него :cry: )

Boot
01-13-2006, 09:30
АЗ аз аз аз!! Аз харесвам Norther. Не са ми особено любими, но имат много яки неща. Парчето, което мен ме смазва е Day Zero!!! Даже сега смятам да си сваля още нещичко от тфа линкче дето даде.

За Helloween, аз имам мераци да ходя, почти имам и организация. Май ще се ходи, дамз. Даже си мислех темичка да пусна, но реших, че няма смисъл :)

xDON CORLEONEx
01-13-2006, 16:09
Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?
Разбира се че албума на дет метъл боговете - Bolt Thrower - Those Once Loyal.

Велик албум за 2005 разбира се на любимците ми Darkest Hour - Undoing Ruin.

`Death`Whore`
01-21-2006, 11:06
Моите съболезнования...

xandria
01-21-2006, 11:11
Абе да ви питам аз харесвате ли Norther? Вчера си изтеглих новия им аблум и много ме изкефи, по мое мнение е супер добър, ако искате може да си го дръпнете от http://store1.data.bg/cmk/music/Norther/ , където има и другите им албуми.

Mnogo mi haresvat-Liubimata mi e Nothing sq neq si q vvrutkam non stop

`Death`Whore`
01-21-2006, 11:15
Как ще се успокоява! Да им счупИ каските на всички подобни!

`Death`Whore`
01-21-2006, 11:33
За съжаление се навъдиха адски много такива...сещам се за един познат, който слушаше пауър и разни такива, но все пак...с жица. Първо си отряза косата...зле! После се събра с чалгари и започна да се облича адски чалгарски. И последният път, когато го видях, започна да пуска някакви дискове с хаус май. Ето това е - с каквито се събереш, ставаш такъв много лесно.
Както и се сещам мнението на една: "Ами, не можеш да отидеш в метълско заведение с чалгарски дрехи, трябва да се съобразяваш...". Чалгарско мислене...

Li4iCe
01-22-2006, 02:19
Хилоу на всички.I'm back! Гледам, че вече и тема за метъл си имате...та викам и аз нещо да напиша в нея. Направих си труда да прочета всички страници и честно казано видях малко смислени неща написани и то главно заради гостите многознайковци, но това е съвсем нормално.Има ги във всички форуми и този не е първият и няма да е последният, където ще се навъртат такива индивиди.
Единственото, което ще кажа за музикалните ми предпочитания е: DIMMU BORGIR !!! Други не ми трябват.Ако някой друг се интересува от тях или има въпроси, ще се радвам да си полафя с него. :wink:

01-22-2006, 14:17
И какво точно рулира? Просто не мога да разбера, к'во толкова ги хвалите тия Боргир. Има къде къде по-стойнотсни блек метъл групи, но както и да е.

NOKTURNAL MORTUUM OWNZ YOU!

anonymous464110
01-22-2006, 22:05
abe nqma takuv barabanist tako 4i4o Parker... :twisted:

anonymous464110
01-22-2006, 22:16
ako nqmat eni6to protiv da vkaram malko thug murdercore v temata "za metali" - nqkolko grupi koito ne e zle da 4uete :twisted: :twisted: :twisted:

http://myspace-872.vo.llnwd.net/00075/27/84/75454872_l.jpg
http://myspace-650.vo.llnwd.net/00422/05/60/422800650_m.jpg

100 Demons
36 DEADLY FiSTS
50 Caliber
All Shall Perish
Arkangel
All Out War
Agnostic Front
Angel Crew
Bad Luck 13
Born From Pain
Bloodclot
Boxcutter
Bleeding Through
Bloodlet
Bloodshoteye
Blood Has Been Shed
Bury Your Dead
Backfire
Bleed The Sky
Beatdown Fury
Clenched Fist
Cold As Life
Cold Breath
Captor
Children Of Gaia
Caliban
Denied
Donny Brook
Dead To Fall
Die...my demon
Disrespect
Do Or Die
Death Before Dishonor
Embraced by Hatred
Enemy Ground
Elysia
End Of Days
Full Blown Chaos
Folsom
Fullsize
Five Point O
Gryn
Hatebreed
Hoods
Heaven Shall Burn
Indecision
Irate
In Flames
In Blood We Trust
Iniquity
Knuckledust
Kickback
King Of Clubz
Lamb Of God
Madball
Merauder
Most Precios Blood
Miozan
NJ Bloodline
Onfall
Out To Win
Poison The Well
Proud'z
Personal Vendetta
Ragmen
Ryker's
Retaliate
Shattered Realm
Sinister
Six Feet Ditch
Stampin'Ground
Sworn Enemy
Sworn Vengeance
Slumlords
Slapshot
Sick Of It All
Six Reasons To KIll
Suffokate
SubZero
Terror
Throwdown
The Killer
The Red Chord
Walls Of Jericho

...........................ima o6te.....

anonymous464110
01-23-2006, 20:44
be az nego imah predvid ama qvno sum napra`il lapsus :mrgreen: :oops:

Li4iCe
01-23-2006, 22:25
И какво точно рулира? Просто не мога да разбера, к'во толкова ги хвалите тия Боргир. Има къде къде по-стойнотсни блек метъл групи, но както и да е.

NOKTURNAL MORTUUM OWNZ YOU!

Някой тук да е казал, че Dimmu са единствената и най-стойностна блек метъл група :?: :roll:
Dimmu Borgir са на светлинни години над блек метъла.Затова сравнението ти е нелепо.
Иначе Nokturnal Mortum хич не са зле. Мн ме кефят на In the fire of wooden churches женските вокали.

anonymous464110
01-23-2006, 23:03
izli6en spor se zaformq.dimmu borgir e grupa koqto zaslujava uvajenie,az im se radvam stra6no mnogo,vupreki 4e kato cqlo sum orientiran v drug stil,koito edva li ne ne dopuska slu6aneto na black metal.tva bi trqbvalo da govori dostatu4no.i specialno enthrone darkness triumphant i puritanical euphoric misantrophia sa brutalnite album4eta!
btw v data.bg ima mnogo qk koncert na DB.to4no 700mb mpg file.ne moga da se setq samo kude svireha na toq live ama na fail4eto si pi6e.

Li4iCe
01-23-2006, 23:33
Хей, споко, нямам никакво намерение да споря с xcasey jonesx.....поредният troll.Само трябваше да му разясня някои неща.Повече нямам какво да му кажа по темата за Диму :wink:

Ам тва дето казваш за концерта в датата - pls кажи името на файла или дай линк да му хвърля едно око! :D Аз имам няколко техни концерта ама точно този, ако съдя по размера на файла, го нямам.Я пак виж това да не е някоя част от DVD-то World Misanthropy?

01-24-2006, 08:30
Абе дали са над блек метъла според мен е спорен въпрос, това че са ДАЛЕЧ от блек метъла, обаче е факт. Не ща повече да ги обсъждаме тия Бургери.

п.с. Troll e доста яко обръщение, чувствам се по-блек от всякога!

korn___
01-24-2006, 10:30
Абе дали са над блек метъла според мен е спорен въпрос, това че са ДАЛЕЧ от блек метъла, обаче е факт. Не ща повече да ги обсъждаме тия Бургери.

п.с. Troll e доста яко обръщение, чувствам се по-блек от всякога!

dimuto ne e nikav black metal za men :!:

Li4iCe
01-24-2006, 12:28
Незнам, аз също не ги възприемам като блек. Dimmu са си Dimmu и тва е :P

ПС: Определение за troll за тези, които не знаят: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll :lol:

Death_F
01-24-2006, 16:11
Ако става дума за black SUMMONING - The Best просто ебаси яките неща дет имат тез хора иначе страшно се кефя на димму обаче последния им албум - новия стормбласт е ебасииии комерсиалното вече и...аве стария стормбласт е по як!

anonymous464110
01-24-2006, 22:52
Covenant

KoRn_FOREVER
01-24-2006, 23:37
секаф метал слушам ама най ме кефи нео-то :P

PooR^CReaTuRe
01-25-2006, 01:36
Какво мога да кажа ... Минах през всички стилове на метъла(с изключение на Power , Heavy и gothic ... просто немога да ги понсям) и пънка . Забелязах че сте отбелязали че се кефите на Боргир . Мога да добавя че те са типичен пример за мелодичен блек - Добрия инструментал и прекрасния глас на Shagrath са перфектното съчетание . Единствената им излагация е може би на концерта Dinamo където отидоха неочаквано малко хора , но всичко това вече е компенсирано :) Според мен най-добрия им албум е Enthrone Darkness Triumphant ('97) .
Но попринцип си падам по групи като Norther , Satyricon , Limbonic Art , Necromancer , Mayhem , Mortician , Bolg , Bleeding Black , absu , Death и подобни :)

Cold_King
01-25-2006, 12:43
От коментарите които правите виждам че доста от вас са фенове на стил различен от блека и въпреки това слvшат Боргер.Така е защото Боргер не са типичен блек метъл,в тях има доста хеви и траш както и класика.Колкото до последните творби на Боргер те безпорно са комерсиални и не ми харесват.Те се отдалечиха прекалено много от блек метъла.
Да Dimmu Borgir вече са една комерсиална банда и вместо другите групи да започват да заприличват на тях Боргер започват малко по малко да се смесват с комерсиалната маса.Те май вече забравиха че Блек Метъл не е музика за всички,а такава която извира от мрачните дълбини на душата ти.С новия си звук и имидж те паднаха в моите очи,всичката мрачна,студена и величествена атмосферa изчезна.
Целия Блек Метал се срива и са малко бандите които запазиха истинския блек метъл жив до края ето някои от тях:Immortal,Emperor,Darkthrone,Carpathian Forest,Ancient,Mayhem.

Въпреки всички тези недостатъци те заслужават голямо уважение защото направиха много за блек метъла.

Dimmu Borgir се доказаха като банда,но никога няма да бъдат това което бяха.
В краина сметка винаги ще има фенове на Боргер и аз ще остана един от тях до края.

01-25-2006, 13:33
Мдам, разбирам велики метълисте.

Death_F
01-25-2006, 14:07
Мдам, разбирам велики метълисте.ООО...поклон пред такива метълисти!!!Е на неото простоо ебаси якия метъл веееее цял ден сички kуфейм на ЛП ХАХАХАхАХАхаХАхаха оле боже KoRn_FOREVER не ме разсмивай ако неото е метъл аз съм мис америка... :shock: Слушай Immortal и после си пусни нетото и ми кажи каква разлика откриваш!би ли казал че тфа е един стл музика... :shock:

Death_F
01-25-2006, 14:11
Мдам, разбирам велики метълисте.ООО...поклон пред такива метълисти!!!Е на неото простоо ебаси якия метъл веееее цял ден сички kуфейм на ЛП ХАХАХАхАХАхаХАхаха оле боже KoRn_FOREVER не ме разсмивай ако неото е метъл аз съм мис америка... :shock: Слушай Immortal и после си пусни нетото и ми кажи каква разлика откриваш!би ли казал че тфа е един стл музика... :shock: :lol: бе и аз така му викам (само че диму вместо имортал :D ) ма не слуша :)Ми бий го по главата бахти!!!
/me playing: "Immortal - Sons Of Northern Darkness" [192kbps][44kHz][Stereo]

`Death`Whore`
01-25-2006, 14:14
Иронията щеше да е истинска, ако беше изразена по-културно...прави сте, деца...

Дали съм писала за един младеж - Дидо...запознавам се аз с него и той поне 5 пъти ми обясни, че не е чалгар. Слуша и Кенибъл корпс, блекче, детче...и по-комерсиални стилове, но метъл слушал. Била съм у тях 4-5 пъти...и всеки път слушаме една песен на Корн, една песен на Брухерия, 3 песни на Продиджи и другото е също обичайно.

Death_F
01-25-2006, 14:21

Дали съм писала за един младеж - Дидо...запознавам се аз с него и той поне 5 пъти ми обясни, че не е чалгар. Слуша и Кенибъл корпс, блекче, детче...и по-комерсиални стилове, но метъл слушал. Била съм у тях 4-5 пъти...и всеки път слушаме една песен на Корн, една песен на Брухерия, 3 песни на Продиджи и другото е също обичайно. имаше един от квартала дето се праеше на метъл.. :D викахме му "Дървения Метъл" :lol:Ам и ний си имаме един такъв начи той се пише за як блек метъл и наскоро си зе мп3 плеър и му викаме дай да послушаме той "не ще ми изхабите батериите" и т.н. след тфа пак същтото и накрая му го гепихме без той да разбере и ний викаме е ся поне ше чуем нещо яко ...и...ами оказа че се пича ако си слушка яко лимп бизкит стинкин порк и 2-3 песнички някъф рап... :shock:

01-25-2006, 14:34

Дали съм писала за един младеж - Дидо...запознавам се аз с него и той поне 5 пъти ми обясни, че не е чалгар. Слуша и Кенибъл корпс, блекче, детче...и по-комерсиални стилове, но метъл слушал. Била съм у тях 4-5 пъти...и всеки път слушаме една песен на Корн, една песен на Брухерия, 3 песни на Продиджи и другото е също обичайно. имаше един от квартала дето се праеше на метъл.. :D викахме му "Дървения Метъл" :lol:Ам и ний си имаме един такъв начи той се пише за як блек метъл и наскоро си зе мп3 плеър и му викаме дай да послушаме той "не ще ми изхабите батериите" и т.н. след тфа пак същтото и накрая му го гепихме без той да разбере и ний викаме е ся поне ше чуем нещо яко ...и...ами оказа че се пича ако си слушка яко лимп бизкит стинкин порк и 2-3 песнички някъф рап... :shock: :lol: :lol: аре го биеме :twisted:
И защо? Защото не е "як метъл" като вас ли? Айде елате да ме биете мен, аз не съм метъл, ама тва ме прави зле, нали? Те само метълите са хора. Тия дето слушат нео и т.н. не са, а?

Death_F
01-25-2006, 14:39
иии то беше майтап ся ...ше го бийм що да го бийм момчето ...нали тряя флууд да става!

01-25-2006, 14:44
:? от бъзик не разбрате ли бе?!
Не, аз нямам чувство за хумор.

anonymous464110
01-25-2006, 22:21
neo metul ve4e nqma.ima pop/mtv nu-rock.pod tova opredelenie viziram razni travmirani sopoli kato LP i Papa Roach i podobni.Drugi ot sorta na blink 182,sum 41,stupett comercial shit 77 i t.n. daje ne sa mtv nu-rock,a sa ne6to kato pop-punk...Korn otdavna sa izvun debrite na neo-metul stilut (to i tva ponqtie vinagi mi e bilo mnogo 6iroko na men...),na posleduk zalitat kum po shock rock ne6ta ala mensun (koito su6to mnogo hora s4itat za neo-metul,koeto e SME6NO).Drugi puk suvsem zatunaha v komersialnata hip hop svin6tina.nqma smisul da spomenavam imena...SOAD mislq 4e nikoga ne sa bili neo-metul,za men tova si e absoliuten crossover.Slipknot su6to sa sporni.Spored men poslednoto im nelepo tvorenie moje da mine za nu wave rock/neo-metul,oba4e prednite im izdaniq sa si otupkanata pista za navlizaneto na taka nare4eniq NWOAHM,pone spored men.Kakvo e NWOAHM?Ami tova e edno po-dobro (otnovo spored men) qvlenie izmestilo masoviq neo-metul.Obhva6ta grupi kato Caliban,HSB,Unearth,Bleeding Through...taka 4e smqtam 4e v tova otno6enie ne6tata sa evoliuirali dosta.NWOAHM e opredeleno noviqt po-komersialen metul,no vseki moje da otbeleji 4e e izkliu4itelno po-muzikalno izdurjan i po-brutalen,s dosta black metal vliqniq.Slu6ate li takiva ne6ta?As I Lay Dying,Shadows Fall,Chimaira,God Forbid,Lamb Of God...?

anonymous464110
01-25-2006, 22:25
mi spore dmen dvete grupi nqmat ni6to ob6to kato zvu4ene i viziq.samo deto abriviaturite im sa podobni.

anonymous464110
01-25-2006, 22:34
tva e na ta6ak 4ove4e.ili ako 6te6,izkazvane na uvajenie.SOAD imat i par4e Shame On A Nigga...dobri muzikanti sa,ne ciklqt na edno mqsto i spored men ne stradat ot bolestta na "po-slabiq sledva6t album".Serj pi6e mnogo smahnati tekstove,izob6to az li4no gi uvajavam tiq hora mnogo.Ne 4e sa mi liubima grupa,no ot 4isto tehni4eska gledna to4ka mislq 4e sa dosta dobri.

anonymous464110
01-25-2006, 22:46
nqma lo6o :)

KoRn_FOREVER
01-26-2006, 10:42
Мдам, разбирам велики метълисте.ООО...поклон пред такива метълисти!!!Е на неото простоо ебаси якия метъл веееее цял ден сички kуфейм на ЛП ХАХАХАхАХАхаХАхаха оле боже KoRn_FOREVER не ме разсмивай ако неото е метъл аз съм мис америка... :shock: Слушай Immortal и после си пусни нетото и ми кажи каква разлика откриваш!би ли казал че тфа е един стл музика... :shock: :lol: бе и аз така му викам (само че диму вместо имортал :D ) ма не слуша :)

са целия форум си е наумил да се ебава с мене ли :P

KoRn_FOREVER
01-26-2006, 12:20
Мдам, разбирам велики метълисте.ООО...поклон пред такива метълисти!!!Е на неото простоо ебаси якия метъл веееее цял ден сички kуфейм на ЛП ХАХАХАхАХАхаХАхаха оле боже KoRn_FOREVER не ме разсмивай ако неото е метъл аз съм мис америка... :shock: Слушай Immortal и после си пусни нетото и ми кажи каква разлика откриваш!би ли казал че тфа е един стл музика... :shock: :lol: бе и аз така му викам (само че диму вместо имортал :D ) ма не слуша :)

са целия форум си е наумил да се ебава с мене ли :P да :twisted:

хаха :evil:

Death_F
01-26-2006, 13:06
абеееее ей...
THEY THINK THEY KNOW WHO I AM
ALL THEY KNOW IS I LOVE TO KILL
FACE DOWN, DEAD ON THE GROUND
FIND ME BEFORE ANOTHER IS FOUND
I come alive in the darkness
eft murdered and nameless
dead unburied and rotten
half eaten by insects
she was so beautiful
I had to kill her...
/me playing: "Cannibal Corpse - Stripped, Raped And Strangled" [128kbps][44kHz][Stereo]
:lol:

Death_F
01-26-2006, 13:29
ъъъ...AMORPHIS? бе не глупости ...предавам се... :?

Death_F
01-26-2006, 13:58
ееее добра си...
аморфис е... :wink:оле боже хахаха АЗ СЪМ ЗЪЛ ГЕНИЙ! :twisted:

DarkSanctuary
01-26-2006, 15:04
tva e na ta6ak 4ove4e.ili ako 6te6,izkazvane na uvajenie.SOAD imat i par4e Shame On A Nigga...dobri muzikanti sa,ne ciklqt na edno mqsto i spored men ne stradat ot bolestta na "po-slabiq sledva6t album".Serj pi6e mnogo smahnati tekstove,izob6to az li4no gi uvajavam tiq hora mnogo.Ne 4e sa mi liubima grupa,no ot 4isto tehni4eska gledna to4ka mislq 4e sa dosta dobri.
SOAD рулират!
Пълнят ми душата тия арменци! :) Безспорно са една от любимите ми групи!

DimmuBorgir
01-26-2006, 18:59
Е как не можеш да намериш Cradle е... :shock: Обаче Limbonic Art здравата газят, въпреки че вече не съществуват :cry: Много здрав симфоничен блек метъл праят тея норвежци еййй :wink: Ако има фенове да се обаждат! :twisted:

Death_F
01-26-2006, 19:46
Е как не можеш да намериш Cradle е... :shock: Обаче Limbonic Art здравата газят, въпреки че вече не съществуват :cry: Много здрав симфоничен блек метъл праят тея норвежци еййй :wink: Ако има фенове да се обаждат! :twisted:Ем обаждам ти са!Ама ний си се знайме тъй че...

Li4iCe
01-26-2006, 21:55
Ако става дума за black SUMMONING - The Best просто ебаси яките неща дет имат тез хора иначе страшно се кефя на димму обаче последния им албум - новия стормбласт е ебасииии комерсиалното вече и...аве стария стормбласт е по як!

Аз от чисто любопитство да попитам: Кое точно намираш, че е комерсиално в новия Stormblast? :shock:

btw някой гледа ли новия клип na Sorgens Kammer - Del II ? Според мен е сто пъти по-добър ор Progenies и най-якото е, че този път не са отрязали песента и няма цензура :twisted:

anonymous464110
01-26-2006, 22:16
taka i ne razbrah kakvo vi e otno6enieto kum grupite ot novata vulna.qvno prosto nqmate takova :lol: za slu6a6tite pove4ko black,preslu6aite bleeding through,osobeno po-starite im ne6ta (Dust To Ashes).mnogo tejka i ponosima kombinaciq ot emocore/metalcore/blackmetal/death... abe manja s grozde.qko.

anonymous464110
01-26-2006, 22:18
http://www.bleedingthrough.com/images/BT_show_splash.jpg

www.bleedingthrough.com

v sekciq media ima dosta video

Li4iCe
01-27-2006, 11:48
http://www.nuclearblast.de/band_showa.php?action=video&artist=15

Sorgens Kammer - Del II , тегли се само с Flashget, иначе не става :wink:

justinsfhc, наистина както каза ти, тези групи не представляват интерес за мене, за това не съм в състояние да изкажа компетентно мнение. Слушала съм само на Trivium една песен (Like light to the flies) и горе-долу ми хареса, но като цяло стилът не е мой тип :wink:

01-27-2006, 17:24
Kaто човек слушал доста блек метъл бих казал че не съм чувал нещо по-яко от Khold.

Li4iCe
01-27-2006, 19:43
Khold са много добри, тъкмо щях да питам дали някой ги е слушал. Харесват ми с това, че песните им звучат примитивно и сурово и в същото време има няква мелодия, която можеш да си я припяваш дори.Интересното при тях е, че се водят от новото поколение black metal групи, но всъщност музиката им е съвсем различна от тази на новите групи. Докато повечето от тях се опитват да копират старите си идоли(и се правят на tr00) или пък се насочват към симфоничния звук(което стана адски изтъркано), Khold си имат своя ниша и бих казала, че доста добре се справят.

DarkSanctuary
01-29-2006, 23:26
Аааааааааааа.....копелетааа а.....хахах.....знаете ли от къде се връщам......мухахах! :lol:
Ходих на концерта на Helloween! :lol:
Ебати лудницата беше! Просто няма толкова як концерт! Тия пичове колко много време пяха просто не е истина! Супер жесток концерт направиха! Два пъти на бис ги викаха, абе просто беше такава лудница ама съм лекинко пияна, та друг път ше разправям! Хаахах

Boot
01-29-2006, 23:33
Парчетата, които пяха на "биса" си бяха от сетлиста... :roll: Иначе беше... оф, нямам думи и емотиконки да го опиша!

DarkSanctuary
01-29-2006, 23:52
Парчетата, които пяха на "биса" си бяха от сетлиста... :roll: Иначе беше... оф, нямам думи и емотиконки да го опиша!
Е, к'во бе мацка, теб не те ли изкефи! :roll: Според мен концерта беше размазващ! :-D

Boot
01-30-2006, 07:24
Е, к'во бе мацка, теб не те ли изкефи! :roll: Според мен концерта беше размазващ! :-D

Страхотен си беше концерта, аз се разпльоках от кеф. Просто не исках да давам някфи определения, защото вчера, точно след концерта, нито едно не ми се струваше подходящо. Иначе беше..........(фуцк пак не ми идват подходящи определения) абе много се накефих аз :)

sunny_smile_
01-30-2006, 08:13
ми харесвам нео метъл, но слушам понякога и heavy

DimmuBorgir
01-30-2006, 16:16
Ам.. Anorexia Nevrosa?? Би трябвало да ги слушате... Здрави са :P Симфоничен се водят... :-({|= Или аз съм объркал нещо из сайта... :mrgreen: Ай, след 1-2 дена пускат неограничения нет и тегля на воля \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

magesnik
01-30-2006, 18:48
E anorexia рулират от всякъде.Малко ми е странен факта че са французи.Тези добри хора французите а такава брутална музика да правят.

Anorexia-A doleful night in thelema.

anonymous464110
02-03-2006, 00:41
da pogovorim za jenite v taqmuzika :mrgreen:
http://evlogidog.hit.bg/2006-01-19-19-55_3453707ohv[1].jpg

Oyama
02-03-2006, 00:50
Тая ше и праим тризнаци (първото е безплатно :lol: :lol: :lol: ).

anonymous464110
02-03-2006, 00:55
hah,druga pesen po4na mai da pee6... :mrgreen:

Oyama
02-03-2006, 13:02
Само едни цици трябва да си направи че нещо са и дефицит и вече е готова да върти гюбеци. \:D/