View Full Version : От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс
От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс :!: :?:
pinK_Baby
05-06-2005, 19:46
беше ме срам да ме види момче гола голеничка...може би защото не харесвам тялото си :P :roll: отначало ме беше срам и да пипа "там" :) :lol: :wink:
Най много ме беше срам, че липсват аплодисментите на публиката :lol:
Фалшив оргазъм-срам за маистора :!: :wink:
Е, мисля, че е нормално да се притесняваме от това, че някое момче ни вижда голички за първи път. Така беше и при мен, и до ден днешен първия път ми е малко куцо, но после няма проблем:)
Maverick
05-06-2005, 20:01
mi 4estno da ti kaja ot ni6to ne sam se sramuval, zakvo..pfff
OFF Toppic: ei 6u6inka mn se radvam da te vidq! Kade se dqna posledno vreme? Nie starite ot foruma trebe da se podkrepqme
ami i az ne sam se pritesniavala nikoga bila sam s 2 mom4eta. moje bi zastoto kato cialo haresvam tialoto si......... e...gardite mi sa mani4ki no vsi4ko dr si e sexy :oops: ZNAEH SAS SIGURNOST 4E MOM4ETO MN HAREASVASHE (I VSE OSTE HARESVA) TIALOTO MI i zatova moje bi ne sam se pritesniavala izobsto. Kogato znaesh 4e si haresvan i jelan niama ot kakvo da te e sram.. i niakakak si ti idva takova edno kato samo4uvstvie ...abe..ne se pritesniavash
pak i ti ako pitash stoto se pritesniavash ot nesto.............v kraina smetka 4oveka s/u teb ima nedostataci...ne si samo ti ...taka 4e izobsto ne se pritesniavai.I stom si e reshil da legna s teb to zna4i te haresvca...haresva tialoto ti i iska da go prai s teb.Pone az taka si mislia :)
BABY_SEXY_GIRL
05-06-2005, 20:44
От нищо, сериозно :) Бях в добри ръце, за какво да се притеснявам и срамувам? :P
gostenin4e
05-06-2005, 21:03
mi az nai se sramyvax i pritesnqvax ot tova dali 6te tekne krav....tova be6e edinstvenoto koeto me pritesnqva6e ama to nakraq se okaza 4e i edna kapka ne pusnax za koeot se radvax...
LiNkiN4eTo
05-07-2005, 08:57
ами беше ме срам от тялото ми и да пипам мъжкия полов орган :lol:
baby_one
05-07-2005, 08:59
da mi gledat tqloto shtoto togava bqh mnogo sraejliva i da ne s eizdqnq eshto koeto sigurno e stanalo ili moje bi sam bila mnogo smeshna ama 4ovekat koito e bil s men nishto ne mi kaza
Bimper-ska
05-07-2005, 12:45
От големия ми задник. Аз с дрехи не си го харесвам, а кво остана без. Обаче в последствие се оказа, че момчето предпочиташе да гледа други части от тялото ми. :wink: Сега не мисля, че ще се притеснявам от нещо за в бъдеще. Но винаги съм доста напрегната.
ami az nqmam sram ... prosto mi be6e kofti 6toto toq DUREX mn me stqga6e... noo kato cqlo be6e me sram kato mi otkaza da mi duha i sled tva mi padna....e ne6tata se opraiha i vsi4ko stana to4no ... ammm tova e
Tedi_sheep
05-07-2005, 13:19
От големия ми задник. Аз с дрехи не си го харесвам, а кво остана без. Обаче в последствие се оказа, че момчето предпочиташе да гледа други части от тялото ми. :wink: Сега не мисля, че ще се притеснявам от нещо за в бъдеще. Но винаги съм доста напрегната.Heheheh имен ме беше срам от голямото ми дупе!Ама пък к'во да кажа за Дженифър Лопез и Бионсе!И те не са цветя за мерисане, ама се харесват на мъжете!Освен това трябва да има къде да се хване...
от нищо:)щот наистина мноо се кефех
на човека с който бях и не ми пукаше че
трябва да ме е срам :lol:
миии...за срам ,просто ми беше кофти 4е мом4е ще ме види голи4ка,но 4ак пък срам....при мен т`фа несъществува мн мн :D но пък бях леки4ко притеснена как ще мине вси4ко , но...аз бях в бая подходящу ръце 1я път :P !!!!!!! хаиде 4ао :wink:
lady_bird
05-07-2005, 17:28
OFF Toppic: ei 6u6inka mn se radvam da te vidq! Kade se dqna posledno vreme? Nie starite ot foruma trebe da se podkrepqmeneka da dopulnq edna malka podrobnost,koqto kolegata toni e propusnal da spomene-toi ne se e sramuval ot ni6to,za6toto e devstven kato men predi 3 mesetza :P !
po temata:be6e me sram,za6toto do sega nito edno mom4e ne me be6e vijdalo gola!puk i si imah nqkoi strahove,no tva e druga tema na vupros... :lol:
kurabiika
05-07-2005, 19:41
от нищо! :wink:
wild{}baby
05-07-2005, 21:18
Срам? При мене- рядко (да не казвам силна дума)! Аз мн си го обичах тоя моя първия пич тааа общо взето не се притеснявах :) А аз си мислех, че той е с опит (така ми беше казал де), а после се оказа чее и аз съм му била първата :) Веселба :)
OFF Toppic: ei 6u6inka mn se radvam da te vidq! Kade se dqna posledno vreme? Nie starite ot foruma trebe da se podkrepqmeneka da dopulnq edna malka podrobnost,koqto kolegata toni e propusnal da spomene-toi ne se e sramuval ot ni6to,za6toto e devstven kato men predi 3 mesetza :P !
UAAAA, A AZ TUKMO SE IZKEFIH NA KLUKATAAAAAA :cry:
Миии...срамувах се от това, как да направя всичко...срам ме беше просто да го хвана и да го напъхам...но ме беше срам и да бъркам с пръсти, не знаех как ще го приеме тя. Че и много срамно стана като се съблякохме и аз започнах да пелтеча, не знаех какво да правя - аз и тя там, голи, седим, гледаме се...по едно време се разсмяхме и започнахме. :oops: :lol:
От нищо не ме беше срам, по- скоро бях притеснена заради вечната ми мания на тема хигиена. Опасявах се, че ръцете на гаджето ми може да не са измити добре, или да има нещо под ноктите и разни такива неща...не му беше лесно и на него- да се мие по 30 пъти...:lol:
Аз май от нищо не се срамувах, защото 1)момчето вече ме беше виждало голичка и 2)вече бяхме правили други нещица и ... просто нямаше от какво да се притеснявам... :)
beshe me sram da se sableka zashtoto ne haresvah tqloto si..no sega kogato sam go pravila tolkova mnogo pati i znam 4e toi me haresva takava kakvato sam si ne me e sram a daje e priqtno:)
tech_noir
05-14-2005, 19:08
Притеснението за пръв път да се покажеш гол на другиго май си е нормално, така че дминавам директно на останалото.
Ми... срам си ме беше от собствената неопитност. Страх да не сбъркам нещо, страх да не свърша прекалено бързо. В края на краищата стана малко като на урок по биология. Аз жнимателно разглейдам, опипвам и пробвам, Тя ме наблюдава с любопитство и лека досада в погледа...
Абе, куца работа :oops:
От нищо, сериозно :) Бях в добри ръце, за какво да се притеснявам и срамувам? :P
Все едно за мен си го казала ;) И аз бях така :D 8)
ми като го направя ще ви кажа
flirty_girl
05-15-2005, 18:23
Ми може да се каже че в първите 5 минути се притеснявах дали ще хареса тялото ми и дали ще ве заболи много,но после се отпуснах и не можех да мисля за нищо друго освенза приятеля си и невероятното преживяване
mi malko me be6e sram 4e trqbva6e das e pokaja kakto maika mi me e rodila ama go preodolqh toq sram http://smilies.sofrayt.com/fdm/kiss3.gif
ice_baby
05-15-2005, 19:54
От какво ме е било срам ..... Хух .... Ами преди това бяхме правили и разни други работи ...И тези "други работи" бяха в продължение на месеци ... така че ме беше виждал гола...и всеки път много се притеснявах защото имам малки гърди ... (до колкото виждам почти всяко момиче се е притеснявало поне малко от тялото си) ...
Страшно се притеснявах да докосна и ....сещате се ...
Общо взето от много неща се притеснявах ... :) Срамежлива съм си по рождение ...
kuPidon4ef
05-17-2005, 20:39
Ne me beshe sram zashtoto go napravih s 4oveka s kogoto iskah:)a i v glavata mi imashe drugi misli a ne kato tezi "dali 6te boli" , " dali mi haresva dypeto i sega..dali ne mi izglejdat gurdite bez sutien mn uvisnali i tn.." prosto se otdavam na momenta:)
BlinDBoY
05-17-2005, 20:43
Не го правих с българка с македонка беше на морето...,но мисля ,че се представих що годе добре за възраста си....!!!Аз съм момче срам нямам от нищо :P
tech_noir
05-17-2005, 21:34
Това в подписа ти резултата ли е? :lol:
9 точка от правилника!
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
bLaCk_MaGiC
05-18-2005, 04:15
от НИЩИЧКО!Просто няма смисал - е малко треперех от напрежението да се не изложа но ... всичко мина горе-долу добре :)
ot nishto ne me beshe sram.
jalko che vsichko beshe samo za vecherta.....
ProstoAz
05-19-2005, 13:21
Ми сега като се замисля май от нищо...що пък да ме е било срам? :shock:
bulgarche
05-19-2005, 17:38
Еми то, ако те е срам от нещо, значи те е срам от самия себе си. Какво срамно има в това даправиш секс? :)
Аз не се страхувах от нищо, просто малко се притеснявах от това дали приятеля ми ще ме харесва и без дрехите:)Май това ми беше единственото притеснение, ама смятам, че е нормално за всяко момиче:)
Elitooooo
05-20-2005, 14:11
emi za kakvo ne me e sram ot tialotyo mi,to be6e tamno,a ine4e ot drugo mai ne... :roll: :wink: :)
МИ аз май не съмн мниого за тука щото още не съм го направила обаче....малко ме е срам от това какво ще си помисли той когато ме види гола голеничка :roll:
НО това не толкова най-вече ме е страх от болката :?
OOO от нищо не ме беше срам :) :) :) :)
ThePainIsReaL
05-06-2007, 13:17
OOO от нищо не ме беше срам :) :) :) :)
Гррр .. не ти ли писна да изравяш теми от 2005 година?
krem4et0
05-06-2007, 14:11
Ами ние се видяхме голи доста преди реално да направим секс(7 месеца по-рано може би). И аз се тревожех за 1 белег от сързедечна операция по цялата дължина на гръдния ми кош. Много ми беше неудобно, защото преди време бях отвратила друго момче и той направо избяга. за радост моя се оказа на място и дори не му направи впечатление.
Чесно казано да се съблека пред него,някакси избивах комплекси от тялото си :x След като го направихме бързах да се облека :lol: После втория и третия път не бързах с обличането,ами бързах да се завия с нещо и да си лежим,беше си ме срам от тялото ми :wink:
nemojah da si go wkaram ot 1wiq pyt :D nz moq li e debel ili neinata e tqsna.. :D
samo ot tva 4e tq be6e po-opitna ot men makar i az samata ne se predstavih nikak zle :-D
tin4eto91
05-06-2007, 19:50
ami sqka6 i mene me be6e malko sram da se sableka..ina4e nqa6e dr.
hip Hop Mace
05-07-2007, 04:37
От нищо не ме беше срам,просто бях толкова пияна.... \:D/
Scandalous_lady
05-07-2007, 08:15
Притеснявах се от кучето му което ми минаваше м/у краката и постоянно лаеше ](*,)
Drakthul
05-07-2007, 08:17
Че свърших за 2 мин. ама е нормално .. :lol: :lol: :lol:
gosho malkiq
05-07-2007, 13:53
ami ot razmera na poloviq mi 4len 6toto e 13 santa i kato pravih sex za 1vi put mi be6e mn gadno no nakraq izleze 4e ne bilo golqma problem..
Schnitzer
05-07-2007, 13:58
От нищо,-мацката я беше срам :(