- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс
От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс![]()
![]()
беше ме срам да ме види момче гола голеничка...може би защото не харесвам тялото си :Pотначало ме беше срам и да пипа "там"
![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Най много ме беше срам, че липсват аплодисментите на публиката
Фалшив оргазъм-срам за маистора![]()
![]()
Е, мисля, че е нормално да се притесняваме от това, че някое момче ни вижда голички за първи път. Така беше и при мен, и до ден днешен първия път ми е малко куцо, но после няма проблем![]()
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
mi 4estno da ti kaja ot ni6to ne sam se sramuval, zakvo..pfff
OFF Toppic: ei 6u6inka mn se radvam da te vidq! Kade se dqna posledno vreme? Nie starite ot foruma trebe da se podkrepqme
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
ami i az ne sam se pritesniavala nikoga bila sam s 2 mom4eta. moje bi zastoto kato cialo haresvam tialoto si......... e...gardite mi sa mani4ki no vsi4ko dr si e sexyZNAEH SAS SIGURNOST 4E MOM4ETO MN HAREASVASHE (I VSE OSTE HARESVA) TIALOTO MI i zatova moje bi ne sam se pritesniavala izobsto. Kogato znaesh 4e si haresvan i jelan niama ot kakvo da te e sram.. i niakakak si ti idva takova edno kato samo4uvstvie ...abe..ne se pritesniavash
pak i ti ako pitash stoto se pritesniavash ot nesto.............v kraina smetka 4oveka s/u teb ima nedostataci...ne si samo ti ...taka 4e izobsto ne se pritesniavai.I stom si e reshil da legna s teb to zna4i te haresvca...haresva tialoto ti i iska da go prai s teb.Pone az taka si mislia![]()
От нищо, сериозноБях в добри ръце, за какво да се притеснявам и срамувам? :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mi az nai se sramyvax i pritesnqvax ot tova dali 6te tekne krav....tova be6e edinstvenoto koeto me pritesnqva6e ama to nakraq se okaza 4e i edna kapka ne pusnax za koeot se radvax...
ами беше ме срам от тялото ми и да пипам мъжкия полов орган![]()
da mi gledat tqloto shtoto togava bqh mnogo sraejliva i da ne s eizdqnq eshto koeto sigurno e stanalo ili moje bi sam bila mnogo smeshna ama 4ovekat koito e bil s men nishto ne mi kaza
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
absolutno ot ni6to![]()
От големия ми задник. Аз с дрехи не си го харесвам, а кво остана без. Обаче в последствие се оказа, че момчето предпочиташе да гледа други части от тялото ми.Сега не мисля, че ще се притеснявам от нещо за в бъдеще. Но винаги съм доста напрегната.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ami az nqmam sram ... prosto mi be6e kofti 6toto toq DUREX mn me stqga6e... noo kato cqlo be6e me sram kato mi otkaza da mi duha i sled tva mi padna....e ne6tata se opraiha i vsi4ko stana to4no ... ammm tova e
Heheheh имен ме беше срам от голямото ми дупе!Ама пък к'во да кажа за Дженифър Лопез и Бионсе!И те не са цветя за мерисане, ама се харесват на мъжете!Освен това трябва да има къде да се хване...Първоначално написано от Bimper-ska
от нищощот наистина мноо се кефех
на човека с който бях и не ми пукаше че
трябва да ме е срам![]()
миии...за срам ,просто ми беше кофти 4е мом4е ще ме види голи4ка,но 4ак пък срам....при мен т`фа несъществува мн мнно пък бях леки4ко притеснена как ще мине вси4ко , но...аз бях в бая подходящу ръце 1я път :P !!!!!!! хаиде 4ао
![]()
neka da dopulnq edna malka podrobnost,koqto kolegata toni e propusnal da spomene-toi ne se e sramuval ot ni6to,za6toto e devstven kato men predi 3 mesetza :P !Първоначално написано от Maverick
po temata:be6e me sram,za6toto do sega nito edno mom4e ne me be6e vijdalo gola!puk i si imah nqkoi strahove,no tva e druga tema na vupros...![]()
от нищо!![]()
Срам? При мене- рядко (да не казвам силна дума)! Аз мн си го обичах тоя моя първия пич тааа общо взето не се притеснявахА аз си мислех, че той е с опит (така ми беше казал де), а после се оказа чее и аз съм му била първата
Веселба
![]()
UAAAA, A AZ TUKMO SE IZKEFIH NA KLUKATAAAAAAПървоначално написано от lady_bird
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Миии...срамувах се от това, как да направя всичко...срам ме беше просто да го хвана и да го напъхам...но ме беше срам и да бъркам с пръсти, не знаех как ще го приеме тя. Че и много срамно стана като се съблякохме и аз започнах да пелтеча, не знаех какво да правя - аз и тя там, голи, седим, гледаме се...по едно време се разсмяхме и започнахме.![]()
![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
От нищо не ме беше срам, по- скоро бях притеснена заради вечната ми мания на тема хигиена. Опасявах се, че ръцете на гаджето ми може да не са измити добре, или да има нещо под ноктите и разни такива неща...не му беше лесно и на него- да се мие по 30 пъти...![]()
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Аз май от нищо не се срамувах, защото 1)момчето вече ме беше виждало голичка и 2)вече бяхме правили други нещица и ... просто нямаше от какво да се притеснявам...![]()
beshe me sram da se sableka zashtoto ne haresvah tqloto si..no sega kogato sam go pravila tolkova mnogo pati i znam 4e toi me haresva takava kakvato sam si ne me e sram a daje e priqtno![]()
Притеснението за пръв път да се покажеш гол на другиго май си е нормално, така че дминавам директно на останалото.
Ми... срам си ме беше от собствената неопитност. Страх да не сбъркам нещо, страх да не свърша прекалено бързо. В края на краищата стана малко като на урок по биология. Аз жнимателно разглейдам, опипвам и пробвам, Тя ме наблюдава с любопитство и лека досада в погледа...
Абе, куца работа![]()