Влез

View Full Version : Kak da q pomolq da ...

06-03-2005, 01:51
Znachi sega, imam edin problem, problem e dosta silna duma, no vse pak. Ot skoro vreme spq s gadjeto si i tq e strashno krasiva i adski mnogo mi haresva, samo che se e obrasnala navsqkade, no ne i tam kadeto trqbva - po intimnite mesta. Parvonachalno nqmah nishto protiv, sega veche iskam malko da se poopravi tam, za dobroto i na dvamata(az razbira se shte i se otplatq podonavashto). Strah me e da i go kaja v prav text, zashtoto moje da se obidi, no vse pak e po-dobre da sloji 1 brasnach :) Ako moje nqkoi da mi pomogne sas savet kakvo da pravq? Ako ne moje, ne bolka za umirane. Mersi predvaritelno :)

joro_tev
06-03-2005, 05:47
I na men da ti kaja mi beshe dosta trudno, no kazah na gadjeto "Shte imash li neshto protiv da ponamalish okosmqvaneto si okolo onova sladko mestence, zashtoto mnogo obicham da pravq frenska lubov" i ako se nacupi i kaji che iskash da i dostavqsh varhovno udovolstvie s ezika si, no po tozi nachin ti e trudnichko.

DUDU
06-03-2005, 06:03
Opitai da i kajesh pda si napravi pricheska i i dai purvo ti primera.... posle neshtata shte se ulesniat.

AvaLan4e
06-03-2005, 12:46
kato me pomoliha se obrasnah, ne se obidih ma mi go kazoha milo tai che posto ia pomoli, neviarvam da ima neshto protiv, ili pak i dai primer

Kill Zone
06-05-2005, 08:12
Znachi sega, imam edin problem, problem e dosta silna duma, no vse pak. Ot skoro vreme spq s gadjeto si i tq e strashno krasiva i adski mnogo mi haresva, samo che se e obrasnala navsqkade, no ne i tam kadeto trqbva - po intimnite mesta. Parvonachalno nqmah nishto protiv, sega veche iskam malko da se poopravi tam, za dobroto i na dvamata(az razbira se shte i se otplatq podonavashto). Strah me e da i go kaja v prav text, zashtoto moje da se obidi, no vse pak e po-dobre da sloji 1 brasnach :) Ako moje nqkoi da mi pomogne sas savet kakvo da pravq? Ako ne moje, ne bolka za umirane. Mersi predvaritelno :)

Ами малко са момичетата,които няма да се обидят.Все пак това не като да им кажеш що не си скасиш косата.
Можеш примерно да и покажеш на няколко пъти ако не си и показал вече де :wink: какво удоволствие е френската любов.Ако и хареса сама ще се сети да се пооправи за да има по-голямо удоволствие.Ако не по стария изпитан метод с приятелките.Хващаш и приятелките и ги мошил да паснат малко хелп.Да започнат да си говорят ужким на майтап и накрая д аподметнат примерно,че когато окосмяването е по-малко или никакво удоволствието е по голямо и некви ей такива те си знаят ;) .Ако не има един друг начин ама трябва да пипаш тактично защото може да я нариниш маничко.Като се съберете компанията,започнете да си говорите за нещо подобно и накаря стигнете до там.Изкажи си примерно мнението или се съгласи с някой че е по приятно и на двамата ако жената се избрасне но и покажи на нея,че много не ти пука и ти е се тая,защото може да се засегне.Сама ще се досети след време.

Ekita
06-05-2005, 08:18
Хм...Момиче което не си оправя триъгълника...странна работа,че то без си е 1000пъти по-комфортно,хигиенично и въобще гот.Пък и щом водите и сексуален живот...мисля че би трябвало да се досети,но можеш наистин да и направиш някой друг намек,ако държи на теб,няма да се обиди,а ще действа :lol:

Fancy^Man
06-06-2005, 15:36
Ами защо не опиташ да се обръснеш ти ако вече не си де и може би ще се досети и ще се обръсне и тя.
И нали знаеш че на един голям проблем най-простото решение е вярното.
Просто и кажи да се обръсне или и загатни ако не можеш направо и ако тя има чувства към теб няма да се засегне бади сигурен.
А това не е нищо лошо и срамно да си браснат-даже е адски хигиенично и удобно :).

S C A N D A L O U S
06-06-2005, 17:02
mmmm.......
zavedi q v banqta, malko nenost, celuvki ala bala..kaji i 4e mnogo ti haresva da gleda6 tqkloto i.....4e ti haresva tova,4e maha kosmite ot drugite mesta..i 4e mnogo 6te te vazbudi da vidi6 golo i onova mestence..prez tova vreme q gali tam i napravo vzemi brusna4ai deistvai..ne mislq 4e 6te se drupne....;)deliktano!

DeziRe
06-06-2005, 19:56
Amm i az mislq 4e trqbva da go naprvish ti opredleno shte i haresa samo da ne q porejesh vnimatelno :)

shdyyY
06-07-2005, 18:22
mmmm.......
zavedi q v banqta, malko nenost, celuvki ala bala..kaji i 4e mnogo ti haresva da gleda6 tqkloto i.....4e ti haresva tova,4e maha kosmite ot drugite mesta..i 4e mnogo 6te te vazbudi da vidi6 golo i onova mestence..prez tova vreme q gali tam i napravo vzemi brusna4ai deistvai..ne mislq 4e 6te se drupne....;)deliktano!
xexe pri men stana to4no taka mislq 4e tozi e nai dobriq variant!!!suble4e me gola i me zavede v banqta be6e daje super priqtno i mnogo sexy;)taka 4e davai!

Stefka_st
06-07-2005, 19:00
mmmm.......
xexe pri men stana to4no taka mislq 4e tozi e nai dobriq variant!!!suble4e me gola i me zavede v banqta be6e daje super priqtno i mnogo sexy;)taka 4e davai!
I az taka mislq. Nai-dobre ti q poobrasni lekirko kakto na teb ti haresva :D

MaRiYa_86
06-20-2005, 10:29
хаха На мен никой не ми е правил намеци,аз сама се усетих още преди доста години,че е време :)
Иначе...просто и кажи,че повече ще ти хареса онова местенце,ако е гладко и голичко :)

МаRi
06-20-2005, 10:40
хмм..нямала съм такъв проблем.добре 4е съм се усетила на време :) но ако имах не би ми харесало да ми го кажат грубо.за това маи наи добре сам да деиства6 в банята :) или да се примири6 :)

mary_jane_666
06-20-2005, 11:02
be hva6tai bryzna4a i q ostrigvai ... :wink: :twisted:

small_fox
03-26-2008, 16:10
I na men da ti kaja mi beshe dosta trudno, no kazah na gadjeto "Shte imash li neshto protiv da ponamalish okosmqvaneto si okolo onova sladko mestence, zashtoto mnogo obicham da pravq frenska lubov" i ako se nacupi i kaji che iskash da i dostavqsh varhovno udovolstvie s ezika si, no po tozi nachin ti e trudnichko.

Ей това момче е ПРАВО.От тоя съвет по добър няма.!?!?!?

SilverAngel
03-26-2008, 17:05

Казаха ти

Te4Yyy
03-26-2008, 17:36

Казаха ти
+1

Daft
03-26-2008, 17:36
mmmm.......

:lol: :lol: :lol:

amatorium
03-26-2008, 17:55
Nai-dobre i kaji kolko mnogo iskash da i pravish oralna i q pomoli sledvashtiq put dali ne moje malko da se pooformi da ti e po-lesno dostupna tam. Ili probvai i i kaji che te zasurbqva nosa. Nqma da se pritesnqvsh. Tova ne sa nqkakvi obidni za neq neshta. 8)

AR147
03-26-2008, 18:01
Кажи й го в прав текст...но бъди мил :) ...и ако те пита ''защо'' й кажи ,че искаш да и правиш една дива й страсна френска :P