View Full Version : Moderated by B_S_G: Искам да си кажете мнението на въпроса
Fancy^Man
06-06-2005, 12:35
Искам да си кажете мнението на следния въпрос:
На каква възраст е нормално според вас да го направите и след коя възраст е срамно да си девствен!Ако си девствен/а явява ли се това проблем със сексуалното общуване когато си вече на възраст.
И как е по добре - да го направиш със девствен/а или такъв който има опит?Според мен синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фондаментална практика мисля че е нормално и за два пола да го направят кам 17 или 18 години.След това вече е срамно да си девствен според мен.Лично аз бях на 17 когато боднах за първи път!
7 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Ami vij organizma na choveka se razviva mislia che do 18-20 godishna vazrast! sledovatelno..... smqtai
dudeto_sy
06-06-2005, 14:49
4estno kazano i spored men e normalno da se napravi nqkude kum 17, 18 godi6na vuzrast i za dvata pola, kato pri mom4etata moje i malko po-rano t. e. i na 16, dokato za momi4etata spored men normalno e na 17-18. Ob6to i za dvata pola nai-gornata granica i spored men e 20, nai-mnogo 21, no pak povtarqm nai-mnogo 21!
lov3`sk8
06-06-2005, 16:49
Искам да си кажете мнението на следния въпрос:
На каква възраст е нормално според вас да го направите и след коя възраст е срамно да си девствен!Ако си девствен/а явява ли се това проблем със сексуалното общуване когато си вече на възраст.
И как е по добре - да го направиш със девствен/а или такъв който има опит?Според мен синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фондаментална практика мисля че е нормално и за два пола да го направят кам 17 или 18 години.След това вече е срамно да си девствен според мен.Лично аз бях на 17 когато боднах за първи път!
Eми според мене е нормално 14-15-16 иначе няма срамно да си девствен...стига да не си голям...хм след 18вече е странно да не си го правил,но мисля,че не е чак толкова срамно. Ест. че се явява проблем "със сексуалното общуване когато си вече на възраст"
nasty_baby
06-07-2005, 20:29
za dvata pola mislq 4e 15/17 e normalna vuzrast zavisi za vseki e razli4no!!ve4e na 18 19 god i da ne si go pravil naistina 6te e stranno!!!a i ni6to sramno ne vijdam da si devstven to si e vupros na li4en izbor!
ProstoAz
06-08-2005, 15:09
Нормално според мен е между 14 и 17. Срамно не е никога. Не виждам защо някой трябва да се срамува, че е девствен? Може би изглежда малко по-странно човек на 18 още да не е правил секс, но това си е негов избор, повлиян от ситуацията...може да не е дошъл подходящия момент, човек и т.н...а може и да не се чувства готов. Може да има всякакви проблеми и притеснения, които ние не можем да разберем...
А иначе по-добре е според мен да се направи първия път (а и не само той) с някой по-опитен, за да не боли толкова (ако си момиче), а и за да ти хареса, а не да го направиш с някой, който ще свърши след 5мин. и то гледайки само собствения си кеф. :wink:
evchety09
03-19-2008, 11:26
Според мен е напълно нормално след 14 години. Хубаво е момчето да има опит и максимално да предразположи момичето!!
hooliganka89
03-19-2008, 11:36
Za momicheta spored men e normalno na 17 godini da pravqt sex,a za momchetata moje i po-rano.
Ami mislq,che na 20 da si devstven ne e sramno,no e malko stranno osobeno za momchetata,inache za momichetata ne e mnogo stranno.
Po-dobre e momicheto koeto gubi devstvenosta si da e s po-opiten ot neq,a pri momchetata i dvata varianta stavat.
Imam edna poznata na 24 si e zagubila devstvenosta,otnachalo mi beshe malko stranno,no ne e chak tolkova.
BlueFace
03-19-2008, 11:48
От 15-17 години!!
ти не знам на кво се базираш, ама аз базирайки се на нагона на оная ми работа, мисля че всеки е различен и когато ми се притакова, тогава му е дошло времето... ако си на 14 и ти cе лумка, ама не го правиш щото не било етично или ненормално или извън границите - значи имаш проблем, вътрешен при това..
пиЙс \/
Луди ли сте бе след 11 вече е срамно да си девствен ... :grin:
Ако си на 12-13 и не си правил/а секс по добре си прережи вените :grin:
Божеее, аз имам познат дето е на 26 и никога не е виждал женско... ама да ви кажа не вярвам и да види :razz: :razz: :razz:
Около 17-18 години е нормално,разбира се ако има подходящ човек,а не просто щото си станал на 18 и "ти е дошло времето" за това време няма!Но не и преди 16! :?
aanitogb
03-19-2008, 12:33
spored men e normalno togava kogato 4ovek se 4yvstva 4ee gotov i go iska dago napravi sled 15 ne i po rano kam 16-18 spored men e masova praktika da go pravqt a za men li4no sled 20 ve4e e sramno da si devstven kam 26-27 ve4e e mnogo sramno no vse pak sexsa se peravi s podhodq6tiq partur s kozi koito iska6 naistina
MC_Kubbe
03-19-2008, 13:38
Луди ли сте бе след 11 вече е срамно да си девствен ... :grin:
Ако си на 12-13 и не си правил/а секс по добре си прережи вените :grin:
Няма да ти казвам на колко съм аз :lol:
Еми за мен ... 15-17 е нормално...но неща от сорта на 13... пълни глупости :o :shock: :evil: :smt105 :smt095
Еми за мен ... 15-17 е нормално...но неща от сорта на 13... пълни глупости :o :shock: :evil: :smt105 :smt095
+1
BradBury
03-19-2008, 17:33
Еми според мен от 14 до 18 :-o
sh3_1s_7h3_0n3
03-19-2008, 19:54
Темата е стара.