.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    В гората на самотата

Moderated by B_S_G: Искам да си кажете мнението на въпроса

Искам да си кажете мнението на следния въпрос:
    На каква възраст е нормално според вас да го направите и след коя възраст е срамно да си девствен!Ако си девствен/а явява ли се това проблем със сексуалното общуване когато си вече на възраст.
    И как е по добре - да го направиш със девствен/а или такъв който има опит?Според мен синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фондаментална практика мисля че е нормално и за два пола да го направят кам 17 или 18 години.След това вече е срамно да си девствен според мен.Лично аз бях на 17 когато боднах за първи път!

7 точка от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Град
    в Рая
    Ami vij organizma na choveka se razviva mislia che do 18-20 godishna vazrast! sledovatelno..... smqtai
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

...

4estno kazano i spored men e normalno da se napravi nqkude kum 17, 18 godi6na vuzrast i za dvata pola, kato pri mom4etata moje i malko po-rano t. e. i na 16, dokato za momi4etata spored men normalno e na 17-18. Ob6to i za dvata pola nai-gornata granica i spored men e 20, nai-mnogo 21, no pak povtarqm nai-mnogo 21!

Re: Кога?!?!

Цитирай Първоначално написано от Fancy^Man
    Искам да си кажете мнението на следния въпрос:
    На каква възраст е нормално според вас да го направите и след коя възраст е срамно да си девствен!Ако си девствен/а явява ли се това проблем със сексуалното общуване когато си вече на възраст.
    И как е по добре - да го направиш със девствен/а или такъв който има опит?Според мен синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фондаментална практика мисля че е нормално и за два пола да го направят кам 17 или 18 години.След това вече е срамно да си девствен според мен.Лично аз бях на 17 когато боднах за първи път!
    Eми според мене е нормално 14-15-16 иначе няма срамно да си девствен...стига да не си голям...хм след 18вече е странно да не си го правил,но мисля,че не е чак толкова срамно. Ест. че се явява проблем "със сексуалното общуване когато си вече на възраст"

za dvata pola mislq 4e 15/17 e normalna vuzrast zavisi za vseki e razli4no!!ve4e na 18 19 god i da ne si go pravil naistina 6te e stranno!!!a i ni6to sramno ne vijdam da si devstven to si e vupros na li4en izbor!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Нормално според мен е между 14 и 17. Срамно не е никога. Не виждам защо някой трябва да се срамува, че е девствен? Може би изглежда малко по-странно човек на 18 още да не е правил секс, но това си е негов избор, повлиян от ситуацията...може да не е дошъл подходящия момент, човек и т.н...а може и да не се чувства готов. Може да има всякакви проблеми и притеснения, които ние не можем да разберем...
    А иначе по-добре е според мен да се направи първия път (а и не само той) с някой по-опитен, за да не боли толкова (ако си момиче), а и за да ти хареса, а не да го направиш с някой, който ще свърши след 5мин. и то гледайки само собствения си кеф.

Re: Кога?!?!

Според мен е напълно нормално след 14 години. Хубаво е момчето да има опит и максимално да предразположи момичето!!
    Обичай ме и аз ще те обичам! На обичта ти ще отвърна с обич. Във вечна вярност днес ти се заричaм обичай ме и аз ще те обичам!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Za momicheta spored men e normalno na 17 godini da pravqt sex,a za momchetata moje i po-rano.
    Ami mislq,che na 20 da si devstven ne e sramno,no e malko stranno osobeno za momchetata,inache za momichetata ne e mnogo stranno.
    Po-dobre e momicheto koeto gubi devstvenosta si da e s po-opiten ot neq,a pri momchetata i dvata varianta stavat.

Imam edna poznata na 24 si e zagubila devstvenosta,otnachalo mi beshe malko stranno,no ne e chak tolkova.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От 15-17 години!!

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ти не знам на кво се базираш, ама аз базирайки се на нагона на оная ми работа, мисля че всеки е различен и когато ми се притакова, тогава му е дошло времето... ако си на 14 и ти cе лумка, ама не го правиш щото не било етично или ненормално или извън границите - значи имаш проблем, вътрешен при това..

пиЙс \/
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Луди ли сте бе след 11 вече е срамно да си девствен ...
    Ако си на 12-13 и не си правил/а секс по добре си прережи вените
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Божеее, аз имам познат дето е на 26 и никога не е виждал женско... ама да ви кажа не вярвам и да види

Около 17-18 години е нормално,разбира се ако има подходящ човек,а не просто щото си станал на 18 и "ти е дошло времето" за това време няма!Но не и преди 16!

spored men e normalno togava kogato 4ovek se 4yvstva 4ee gotov i go iska dago napravi sled 15 ne i po rano kam 16-18 spored men e masova praktika da go pravqt a za men li4no sled 20 ve4e e sramno da si devstven kam 26-27 ve4e e mnogo sramno no vse pak sexsa se peravi s podhodq6tiq partur s kozi koito iska6 naistina
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Луди ли сте бе след 11 вече е срамно да си девствен ...
    Ако си на 12-13 и не си правил/а секс по добре си прережи вените
    Няма да ти казвам на колко съм аз

Еми за мен ... 15-17 е нормално...но неща от сорта на 13... пълни глупости

Цитирай Първоначално написано от Daft
    Еми за мен ... 15-17 е нормално...но неща от сорта на 13... пълни глупости
    +1

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Град
    Рецикле Биин
    Еми според мен от 14 до 18

Темата е стара.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми