View Full Version : За първи път ми се случва подобно нещо
Znachi sega, imame edin dosta nepriqten problem s moeto gajde, reshihme da pravim sex, no neshto ne se poluchava, v smisal ne moje da vleze kakto trqbva. S predishnite nqmashe takav problem. Stigam do edno mqsto, koeto e dosta blizo do vhoda i nqma poveche na kade. Ako moje nqkoq jena da mi razqsni tochno kak izglejda jenskoto vlagalishte otvatre, zashtoto do sega ne mi se e nalagalo da se sblaskvam s takav problem. Gajdeto mi ne e devstvena, no vse pak ne stava. Ako moje da mi pomognete mnogo shte sam vi blagodaren. Mesri predvaritelno :) :oops:
bulgarche
06-10-2005, 03:54
Защо трябва момиче да ти опише как изглежда? Ем значи момчетата ще гледаме дали някое създанийце от женски пол ще ти напише нещо по глупавата тема. Отворко....бил си с много момичета в леглото, приятелката ти не е девствена, а случайно да имаш 8-ми клас? Защото точно тогава се учат тия работи за които питаш :evil:
Влагалището е най-тясно ня входа, около 3-4 см, след което започва да се разширява и в най-вътрешната си част е доста широко вече. Щом не можеш да влезеш най-вероятно е била суха и се е стягала иначе не виждам друга причина
BABY_SEXY_GIRL
06-10-2005, 20:40
Виж все пак и мненията в тази темичка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11460 :wink:
ili brat pishkata ti e prekaleno malka i ne vliza po navytre :D
Glezanka
03-16-2008, 10:59
ili brat pishkata ti e prekaleno malka i ne vliza po navytre :D
Ако малко се замислиш трябва да е обратната ... да му е голяма,а момичето да не е било достатъчно възбудено,да е била суха,да е тясна ... ама защо да се замислиш като можеш набързо да напишеш тъпотията ... :-x
krem4et0
03-16-2008, 17:44
Темата е стара!