.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

За първи път ми се случва подобно нещо

Znachi sega, imame edin dosta nepriqten problem s moeto gajde, reshihme da pravim sex, no neshto ne se poluchava, v smisal ne moje da vleze kakto trqbva. S predishnite nqmashe takav problem. Stigam do edno mqsto, koeto e dosta blizo do vhoda i nqma poveche na kade. Ako moje nqkoq jena da mi razqsni tochno kak izglejda jenskoto vlagalishte otvatre, zashtoto do sega ne mi se e nalagalo da se sblaskvam s takav problem. Gajdeto mi ne e devstvena, no vse pak ne stava. Ako moje da mi pomognete mnogo shte sam vi blagodaren. Mesri predvaritelno

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо трябва момиче да ти опише как изглежда? Ем значи момчетата ще гледаме дали някое създанийце от женски пол ще ти напише нещо по глупавата тема. Отворко....бил си с много момичета в леглото, приятелката ти не е девствена, а случайно да имаш 8-ми клас? Защото точно тогава се учат тия работи за които питаш

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    ghjgfh
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Влагалището е най-тясно ня входа, около 3-4 см, след което започва да се разширява и в най-вътрешната си част е доста широко вече. Щом не можеш да влезеш най-вероятно е била суха и се е стягала иначе не виждам друга причина

Виж все пак и мненията в тази темичка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11460
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ili brat pishkata ti e prekaleno malka i ne vliza po navytre
    un poco de loco

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от pesteo
    ili brat pishkata ti e prekaleno malka i ne vliza po navytre
    Ако малко се замислиш трябва да е обратната ... да му е голяма,а момичето да не е било достатъчно възбудено,да е била суха,да е тясна ... ама защо да се замислиш като можеш набързо да напишеш тъпотията ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си