View Full Version : С кой бихте искали да "спите" от форума?
Попринцип не пиша много тук,но ми беше любопитно!
Не, че ще стане, но - с GeRyTo :wink: :)
Vingai shte stane s COKI :P
Ami sys Wako 4estno da si priznaq shtot taka kat sym mu 4ela mneniqta misla 4e e stabilka ama de da znam ... :oops:
AvaLan4e
06-13-2005, 20:07
:? s nikoi mislia
Elitooooo
06-13-2005, 20:32
s tedo
i mai i s NOEX :oops: :P :wink:
mnogo sa mi sladki i dvamata :D
bulgarche
06-13-2005, 20:54
само за спане много...но ако става дума за секс...там вече е сериозно и няма да отговарям защото ще обидя някой :shock: :? :( :cry:
С никого от форума не искам да спя,в момента просто искам да спя с плюшената ми играчка,много съм уморена,а утре съм на даскало :?
miloto_girl_4e
06-13-2005, 21:13
au da ne e samo s edin?! :oops:
s leona(ne,4e sam lesbiika,ama tazi macka mi e slabost :P )am s Tedo,NoeX i mai sa tova :roll:
Ami sys Wako 4estno da si priznaq shtot taka kat sym mu 4ela mneniqta misla 4e e stabilka ama de da znam ... :oops:
Поласкан съм! :P
VirginPunk
06-13-2005, 21:25
ихих с криси(абнормал бейби) и момченцето:)
и може и да има някой друг но със сигурност
ще го запазя в тайна:)
xaxax interesno
mi 4esno kazano NS_Pi4 mnogo mi dopada izrudqga e a pak az po takiva si padam;p :roll:
Slayer ... е симпатяга ;)
умен и стабилен типаж
s nikoi :roll: , ima nqkoi pi4ove, koito me kefqt, no ne sum takava 4e da trugna da govorq gluposti i da se vmania4avam v takiva "gluposti" :lol: :lol: :lol:
bulgarche
06-13-2005, 22:55
xaxax interesno
mi 4esno kazano NS_Pi4 mnogo mi dopada izrudqga e a pak az po takiva si padam;p :roll:
Ако искаш мога да ти каже къде да го намериш :)
BlinDBoY
06-14-2005, 04:43
ще го запазя в тайна:)Я бързо казвай кое е тва момче :twisted:
lady_bird
06-14-2005, 08:21
ami kato tzqlo ne odobrqvam mnogo temata,no mom4eto ot tozi forum ,s koeto iskam da "spq"...toi si znae koi e-pokazala sum mu go dostatu4no puti. :P
aBeP4eTo
06-14-2005, 11:56
незнам за да спа с някой попринцип трябва да имам някакъв близък контакт с този човек, а от форума единствения ми по-близък контакт с момче е с LunaTriCk.
Бих само и единствено с едно момиче ... с което се познавам от може би 3 години ... а може и една тройка с нейна френдка ... хаха ебавам се ...
Никоя не ме иска ... така че с никоя :!:
AvaLan4e
06-14-2005, 12:13
Бих само и единствено с едно момиче ... с което се познавам от може би 3 години ... а може и една тройка с нейна френдка ... хаха ебавам се ...
Никоя не ме иска ... така че с никоя :!:
nikoia ne te iska :shock: nemeri kvo da kegesh :lol: hehe v isterichen smiah shte izpadna :lol:
girlpower
06-14-2005, 14:15
От форума със никой,ама никой
Както се казва: с коя даде :)
VirginPunk
06-14-2005, 18:02
ще го запазя в тайна:)Я бързо казвай кое е тва момче :twisted:
мисля да му дам възможността
да разбере сам :roll: :roll: :roll: :oops:
Тези, с които бих спала, вече не влизат тук... То не че аз много влизам и затова нямам мнение от настоящите потребители кой ме привлича по този начин.
Immortality_
06-15-2005, 01:04
:oops: :oops: :oops: az ne vidjam smisyl v tazi tema, nyama da kaja pyk ! :lol: :oops: :twisted: toi si znai :lol: ili ne :lol: :twisted: 8)
bobbyggx
06-15-2005, 01:17
Спретнете си една оргия, кой кой фане и това е :oops: Сигурен съм, че нито едно мъжко от форума, няма да откаже на някоя добре изглеждаща мацка, не ги знам тука кой как изглежда, но сигурно има и хубави.
Аз бих боцнал САНЧО, незнам що ма много ме кефи татуса му, убиииииствен е :twisted:
Ми с един... :|
П.С: Не пиша много много, но за сметка на това чета редовно...и има едно м-че на което почти всичките му постове са много добри :lol:
tedo_davis
06-15-2005, 07:29
Phehe Rali ti se seti za men samo v taq tema e ? ama edno ls ne sam vidql ot teb s meseci :cry:
abre s koi shte spa neznam ... znam znam ... ama nqma da kaja :twisted:
a s koi mi se e iskalo ... pak nqma da kaja :twisted:
kaka_lara
06-15-2005, 07:50
s nikoi ot foruma :wink:
tedo_davis
06-15-2005, 07:57
s nikoi ot foruma :wink:
a zashto namigash ? :P
Поласкан съм! :PMI kak.....xixi ti si si mi slabost :wink: :oops: :)
Определено с BlinD^BoY, макар че не съм имала честта да си пиша с него. 8)
e_l_i_z_a
06-15-2005, 18:30
tedo_davis
lady_bird
06-16-2005, 12:18
Определено с BlinD^BoY, макар че не съм имала честта да си пиша с него. 8)martinko e zaet!dolu rucete ot nego!ne go davam na nikoq,a koqtp se opia da mi go otneme-da ne broi za jiva! :evil: NQMA DA VI GO DAM!toi si e samo moi!ako trqbva 6te se biq s vas,no nqma da go dam na nikoq!stiga ste me qdosvali! :x
girlpower
06-16-2005, 12:49
Определено с BlinD^BoY, макар че не съм имала честта да си пиша с него. 8)martinko e zaet!dolu rucete ot nego!ne go davam na nikoq,a koqtp se opia da mi go otneme-da ne broi za jiva! :evil: NQMA DA VI GO DAM!toi si e samo moi!ako trqbva 6te se biq s vas,no nqma da go dam na nikoq!stiga ste me qdosvali! :x
:shock: Майчицеее не съм очаквала това от теб :shock: Това ми е доста смешно което написа :shock: И найстина не съм го очаквала :shock:И темата е с кого бихте искали да спите,а не със кого ще спите!ХаХаХа не му завиждам на Мартин със такова гадже!Имах мн. добро мнение за теб :?
П.С-И ако бях на негово място да съм те зарязала!
aBeP4eTo
06-16-2005, 13:01
Ами хората скоро ще почнат да си правят сефтета в нет-а... "Води до пристрастяване"...
lady_bird
06-16-2005, 15:47
:shock: Майчицеее не съм очаквала това от теб :shock: Това ми е доста смешно което написа :shock: И найстина не съм го очаквала :shock:И темата е с кого бихте искали да спите,а не със кого ще спите!ХаХаХа не му завиждам на Мартин със такова гадже!Имах мн. добро мнение за теб :?
П.С-И ако бях на негово място да съм те зарязала! sorry,prosto dnes ne mi e den.ne trqbva6e da drunkam takiva gluposti-ne mi obru6taite vnimanie! :( prosto martinko nikakuv go nqma i mnogo mi lipsva i kato za kapak vse po-4esto popadam na podobni mneniq i go revnuvam :( :oops: :roll:
girlpower
06-16-2005, 15:58
П.С-И ако бях на негово място да съм те зарязала! sorry,prosto dnes ne mi e den.ne trqbva6e da drunkam takiva gluposti-ne mi obru6taite vnimanie! :( prosto martinko nikakuv go nqma i mnogo mi lipsva i kato za kapak vse po-4esto popadam na podobni mneniq i go revnuvam :( :oops: :roll:
Разбирам те и аз съм така когато гаджето не е до мен, а то вече втори ден е на наряд /понеже е военен/ и доста ми е кофти!
Но просто е грозно така да говориш! :wink:
Cyberdyne_101
06-16-2005, 16:15
Вие сте ненормални, бе.
Точки 2 и 9 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Вие сте ненормални, бе.
Точки 2 и 9 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRLима нещо такова...аз с никого от форума не искам да спя,все пак с никой тук не се познавам наживо,предпочитам живите контакти,а и имам човек до себе си,с когото да ми се иска да спя
Спокс, мацка! Изобщо не съм тръгнала да се задявам с него. Просто гаджето ти е яко, т`ва е всичко. :wink:
foursquare
06-16-2005, 16:55
Спокс, мацка! Изобщо не съм тръгнала да се задявам с него. Просто гаджето ти е яко, т`ва е всичко. :wink:
незнаех че вече се става гаджета и по интернет ;)
xaxaxxaaxaxaaxxaxaxaaxxaxaxaax i az :P
Хех, какво ще стане само живота ще покаже :D , иначе аз съм изключително приятно изненадана. Мерси :D 8)
aBeP4eTo
06-16-2005, 21:34
Хех, какво ще стане само живота ще покаже :D , иначе аз съм изключително приятно изненадана. Мерси :D 8)
Ау! Гери ! Не си ми казала :cry: сега ще плачкам многооо :cry:
Не бих легнал с никоя, освен ако не е наистина някоя много "яка кака" както каза колегата ама тва са глупости щото с неква непозната от интернет ще ми е много интересно как ше се вържеме :? .
Пс: абе боббигх тва да боднеме Санчо го обмисям от много време :lol: дай да му направиме едно анално нашествие, тоест малко бой по червото. :lol: :oops:
eto edin vic vuv vruzka s temata
18 век: млад кавалер държи маргаритка, къса листенцата и гадае: "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича ..."
19 век: млад джентълмен с цилиндър и фрак държи маргаритка, къса листенцата и гадае: "Обича ме, разбира се! Ще ми даде, няма да ми даде, ще ми даде ..."
20 век: тийнейджър по дънки къса листенцата на маргаритка: "Дали ме обича? На кой му пука. Ще ми даде ли? Разбира се. Ще ми стане, няма да ми стане, ще ми стане ..."
21 век: същество от неопределен пол наблюдава емблемата на ICQ, чете на екрана "Обичам те, желая те страстно, нека се срещнем" и се опитва да отгатне: "Мъж? Жена? Активен? Пасивен?"
струва ми се, че някои хора са приели темата твърде насериозно ;)
lady_bird
06-17-2005, 06:52
Спокс, мацка! Изобщо не съм тръгнала да се задявам с него. Просто гаджето ти е яко, т`ва е всичко. :wink:izvinqvai za tova,koeto napisah!dano da ne mi se surdi6.znam,4e prekalqvam... :roll:
Stefka_st
06-17-2005, 08:03
Az bih iskala Traffic. Ne me pitajte za6to.
LiNkiN4eTo
06-17-2005, 08:27
xaxaxxaaxaxaaxxaxaxaaxxaxaxaax i az :P
мания :lol: и аз не знаех ... ех до къде достигнаха технологийте :P
аз не искам с никой :!:
струва ми се, че някои хора са приели темата твърде насериозно ;)
I az taka si mislq :lol:
Вие сте ненормални, бе.Hmmm...ne sme prosto sme po razkreposteni i mladi xixixixixiixi praime si kefa shtot i tva e do edno vreme :lol:
pLaMa4eTo
06-17-2005, 12:34
eto edin vic vuv vruzka s temata
18 век: млад кавалер държи маргаритка, къса листенцата и гадае: "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича ..."
19 век: млад джентълмен с цилиндър и фрак държи маргаритка, къса листенцата и гадае: "Обича ме, разбира се! Ще ми даде, няма да ми даде, ще ми даде ..."
20 век: тийнейджър по дънки къса листенцата на маргаритка: "Дали ме обича? На кой му пука. Ще ми даде ли? Разбира се. Ще ми стане, няма да ми стане, ще ми стане ..."
21 век: същество от неопределен пол наблюдава емблемата на ICQ, чете на екрана "Обичам те, желая те страстно, нека се срещнем" и се опитва да отгатне: "Мъж? Жена? Активен? Пасивен?"
[/b]xahxhahxhahxhahxhahxhaxhahx LELEEEE tfa be6e super qko mn se smqh 4estno :)
:arrow: po temata - mislq 4 ene e seriozna ... s nikogo !
Поколенията се сменят...
Преди 2 години имаше хора, с които не само бих "спал" от форума...
Сега като, че ли нещата са по-различни... В момента само да излезеш на улицата и ...си разкъсан...
Напоследък не ми оставаше време да излизам много, но сега разбирам, че да си тийн днес е много яко - така че след като се видяхте кой с кого... хвърлете едни зарове и действайте преди да ви е минал мерака, че изкушенията по пътя не са малко ;-)!
CRaZy_IKT
06-17-2005, 15:16
С никого от форума не искам да спя,в момента просто искам да спя с плюшената ми играчка,много съм уморена,а утре съм на даскало :?
I az sym taka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tedo_davis
06-18-2005, 08:59
ami sled provedenite razkritiq bih iskal da spq s Blind Boy :) spox ne sam Gay ... ama nali se razbra 4e e mOmi4e ? zna4i bi trqbvalo da se pishe Blind Girl ... maa moje bi e momi4e s Penis? :} mai4e moje da e hermafrodit-4e :P ne ... tq e izpadnalo lape ama ... shte spq s neq :P (da ne sam LUD!?! )
baby_one
06-18-2005, 09:28
s : lucifer`s-devil
zara_i_mel
06-18-2005, 20:14
neznam moje bi s teb .maitap s nikoi ne bih spala ot foruma
`summer``
06-18-2005, 20:19
Хм..незнам ..никoй не познавам..и се пак ще отговоря.С никoй.Просто ..не че нещо ..ама не бих.
И аз не бих спала с никой от форума! :oops:
Ххаха всичките ще ви опъна бе не се притеснявайте..знам че го желаете .. така ще ви е*а, че няма да остане девствена дупка по вас :lol:
11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
aBnOrMaL_BaBy
06-18-2005, 22:43
Това всъщност бях аз :lol: Епа смела съм да.. както всички от този форум:) много знаят да приказват ей.. направо ме учудват понякога :P Ама куче дето лае не хапе нали знаете... :wink:
Това всъщност бях аз :lol: Епа смела съм да.. както всички от този форум:) много знаят да приказват ей.. направо ме учудват понякога :P Ама куче дето лае не хапе нали знаете... :wink:
Много си права!!! :) :) :)
Айде де :) От кога те чакам :D :lol: :P
аВеР4еТо
06-19-2005, 10:56
Айде де :) От кога те чакам :D :lol: :P
Еи ш! Герганоу ти каде са слагаш?
Изневеряваш ми! Предателка! :( :cry:
И аз мисля така ... 8) Кръшкачка!
Аз аВеР4еТо най много я чакам, ама тя все не идва :( :cry:
Аз аВеР4еТо най много я чакам, ама тя все не идва :( :cry:
Еми и аз така, ама ... :(
Ми нз ..нов съм и немога да кажа още,ама сиг ше са доста :oops:
Nik4o_Spain
02-27-2008, 01:46
tova e malko tapi4ak vapros spored emn .... az ne poznavam nikoi tuk no mislq 4e 80% ot mom4etata biha spali s si4ki momi4eta v tozi sait pri nqkakvi usloviq :D za momi4etata neznam no e savsem normalno pri majete da iskat si4ki :-o
бих спалл с "faxy" :-) :-) :-) :-) nai mnogo me kefi :-) :-P :-P :-) :) :) :)
Ем те повечето са малки :Р ,ама има 2/3 момичета дето ме кефят и са по на 18/19 г. ... ама не им помня никовете вече ... :?
elitututu
02-27-2008, 09:14
ima ve4e takava tema
snow__queen
02-27-2008, 09:36
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=55455&highlight=
s wsqka nawita XA-XA !
:x :x :x :x
Темата, като гледам, е от 2005, а и както snow__queen услужливо е отбелязала - имаме си друга такава тема, в която освен това си има течаща "дискусия" (ако може така да се нарече...) :)
Моля, заповядайте в тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=55455&highlight=
Тук заключвам. :)