Влез

View Full Version : среща...и веднага секс

aBeP4eTo
06-14-2005, 10:14
Какво мислите за секса на първа среща?

AvaLan4e
06-14-2005, 10:56
hm mi ako e sled zdrastito, to e sreshta za i samo za seks, ma ako neshto si gukat zel den i vecherta gi prihvane neshto horata moge i vaobshte da ne etaka, vapreki che mai ne sam mnogo za

pinK_Baby
06-14-2005, 10:59
мисля,че ще ми е трудно да преспя с някого още на първата среща....но ако страстите са адски силни...сигурно бих...зависи от ситуацията...ако наистина ме привлича тоя човек да...ама никога само,защото ми се е преебало :roll:

pipi`e`golqma
06-14-2005, 11:08
Ooo tFa e typo oshte na pyrvata sreshta da legnesh s nqkoi.. aZ sam protiv. E zavisi ako si nqkade na kupon i se napiesh i ne osyznavash kfo praish e dr. situaciq,no az sma protiv sex-a na pyrvata sreshta :)

06-14-2005, 11:10
Аз съм неутрален, защото всичко си зависи от ситуацията ... случи ми нещо по различно от първа среща ... но няма да се отклонявам от темата ... така че според мен може, даже може да е с много силни чуства :!:

BlinDBoY
06-14-2005, 11:14
И ДА и НЕ !
Значи понякога е по-добре да опознаеш даден човек..и тогава да се отдадете един на друг!
Но после..като видиш някоя сладуранка и ти се иска да я вкараш в леглото без да си приказвате много много!!! :lol:

bulgarche
06-14-2005, 11:40
Прекъсване за реклама
Еми, ако..незнам..може би не бих го направил, но може би Да. Ако наистина ми хареса и заслужва такова богатвство като МОЯ МЛОСТ
Край на рекламата

worldclass
06-14-2005, 11:58
E chak na 1va sreshta.
De da q znam Taq kva e shto e...
Ne moa si go naviram navsqkade q ....

06-14-2005, 12:43
Ooo tFa e typo oshte na pyrvata sreshta da legnesh s nqkoi.. aZ sam protiv. E zavisi ako si nqkade na kupon i se napiesh i ne osyznavash kfo praish e dr. situaciq,no az sma protiv sex-a na pyrvata sreshta :)
spodelqm tova mnenie-absolutno protiv :!:

lady_bird
06-14-2005, 15:27
И ДА и НЕ !
Значи понякога е по-добре да опознаеш даден човек..и тогава да се отдадете един на друг!
Но после..като видиш някоя сладуранка и ти се иска да я вкараш в леглото без да си приказвате много много!!! :lol:az samo da ti kaja,4e nqma da legna s teb na purvata sre6ta!Forget,baby,ako iska6 tova 6te trqbva da si adski ubeditelen! :lol:

one_touch
06-14-2005, 15:48
zavisi ot atmosferata,4oveka i nastroenieto mi.ne sym spala s nqkoi taka ,no bih opitala

nasty_baby
06-14-2005, 19:34
awe po princip 6tom ti se pravi sex nqa ni6tu lo6o i ot purvata sre6ta makar 4e malko takoa kurvensko mi zvu4i s izvinenie!E ako sum sigurna 4e ne e nekuv zarazen tam i ako mnogo go iskam moje!

Chiana
06-14-2005, 20:01
az sam napalno protiv za momi4e na 1va sre6ta :shock:
ama za mom4e mi se struva ne6to normalno te si4kite sa takiva kato im se otdade vazmojnost i vednaga;}}}

exelero
06-14-2005, 20:51
аз съм ЗА стига да не е много грозна и я прасвам без да ми мигне окото а относно болеси и други има си претпазни мерки :wink: пък и ще е яка тръпка не да я лъжиш 5 месеца докат ти даде

vancuver
06-14-2005, 21:04
Изцяло зависи от хората, местоположението им и не на последно място - количеството алкохол в кръвта, или в някои случаи - кръв в алкохола.. :D

Bimper-ska
06-14-2005, 23:05
Абе ква ситуация, кви пет лева!?!? Няма такива работи! Поне на първата среща трябва да си ги държите атрибутите в гащите! Извинете за грубия израз. Това на първата среща и секс е нещо като признание, че сексът за теб не е специално нещо и едва ли не пускаш на всеки срещнат (дори да не е така, такова е впечатлението).

Immortality_
06-15-2005, 00:36
Абе ква ситуация, кви пет лева!?!? Няма такива работи! Поне на първата среща трябва да си ги държите атрибутите в гащите! Извинете за грубия израз. Това на първата среща и секс е нещо като признание, че сексът за теб не е специално нещо и едва ли не пускаш на всеки срещнат (дори да не е така, такова е впечатлението).

napylno sym syglasna...
6tyah da se argumentiram, no zabravih :shock:
ahm... ako dyrji6 na nqkoi i iska6 da byde6 pove4ko vreme s nego- n mi se vyarva da mu pusne6 na pyrvata ve4er...ne e logi4no, no e taka... ako nyakoi naistina mn ti haresva- prosto e bezumie da go vkara6 napravo v legloto... de a znam... zabravih kakvo iskah da kaja...
kade sym =? :? :shock:

kaka_lara
06-15-2005, 06:53
towa mi "osiguri" 2 godishna vruzka s ve4e bivsheto gaje :wink:

Ekita
06-15-2005, 07:05
Абе ако ти се иска,що трябва да се правиш на недостъпен срамежливец,а???Друго е ако наистина сериозното ти мнение е "НЕ!",ама ако ще е заради единия правеж,по добре си се насладете един на друг,пък каквото ще да става!

МаRi
06-15-2005, 09:56
аз мисля 4е секса на първа сре6та е прибързан.все пак на 1 сре6та едва ли познаваме 4овека толкова добре 4е да стигнем толкова дале4.според мен за такова не6то трябва време..

Гостенка :P
06-15-2005, 12:23
Секса е удоволствие !!
Не мисля че има нещо курвенско в това да преспиш с човек който ти харесва на първата среща...
Курвите спят със всички.. не с тези които им харесват...
Да не сте тръгнали да се жените че да трябва да се опознавате за да преспите с него..
Айде по сериозно .. :)
Не съм курва и нямам намерение да ставам, но мисля че пък факта че тряя се познавате изцяло за да спите е ебаааааааааааааахти глупостта...
Или тук има много монахини или просто не знаете как да се забавалявате в това отношение...

Гостенчо :Р
06-15-2005, 14:07
Напълно съм съгласен с Гостенка и нейното мнение. Виж гостенка явно момичетат тук са на по-малко години и явно затова не намират нищо хубаво в това.
Точно в секса за една нощ не ти трябва да го опознаваш... Всичко тогава е подчинено на първичния инстинкт. Примерно харесваш си нещо в него/нея и просто се привличате физически, това какво му е лошото да дръпнете един качествен секс отдаден изяло на емоциите.
Няма нищо по хубаво от това... ти си се насладил на това което ти е харесало в нея и тя на това в теб. След това си казвате чао и остава един хубав спомен и за двама ви.
А да не говорим че след такава нощ може да излезе и чудесна връзка. :D :wink:

Dimitar
06-15-2005, 15:35
На първата среща - много е възможно, особено, ако срещата е продължила повече от 2 часа.

Когато навлезеш в реалния живот и когато виждаш за колко малко време можеш да спечелиш и загубиш, то разбираш колко преходни са и човешките взаимоотношения. Затова - ако и тя и аз сме в такава атмосфера и с такова желание - разбира се, че да!

BABY_SEXY_GIRL
06-15-2005, 20:36
Ммм, не съм съгласна...не че съм консервативна, но е много пропаднало това да се пуснеш на някого още на 1 среща :roll: Това си е подценяване отвсякъде :? На тези срещи им се вика "кафе/среща с райбер" :wink:

06-15-2005, 20:56
Ммм, не съм съгласна...не че съм консервативна, но е много пропаднало това да се пуснеш на някого още на 1 среща :roll: Това си е подценяване отвсякъде :? На тези срещи им се вика "кафе/среща с райбер" :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Гостенка :Р
06-15-2005, 22:14
Гостенчо, ммм.. мда.. за възрастта май си прав.. не че аз съм кой знае колко голяма.. но .. ;Р

BABY_SEXY_GIRL
и с какво точно се подценяваш? Че изпитваш удоволствие от това ли ?? Егаси .. не ви разбирам :)

Гостенчо
06-16-2005, 09:34
BABY_SEXY_GIRL и аз не те разбирам, аз не говорех за среща в смисъл на кафе и после в леглото, ами на някой купон, харесваш си някой чисто ФИСИЧЕСКИ, и просто се отдаваш на страстта... Тука отново има чувства, ти го харесваш, но няма любов... Незнам това ли те притеснява?!
Ще кажеш че никога не ти си е случвало да видиш примерно в дискотека или по улицата мъж/момче което страшно много да ти хареса на външен вид?и да те привлича сексуално?
Сега ще кажете ти защото си момче така говориш, ама вижте и Гостенка, и още няколко споделят моето мнение

mil4eto_
06-16-2005, 13:34
зависи си от хората-като цало не е нещо лошо

flirty_girl
06-16-2005, 13:44
Ами не съм го правила и много много много трудно ще стане, но нямам абсолютно нищо против. Въпрос на личен избор и не мисля че някои има право да обижда и коментира друг с изрази от сорта на "курва", само заради това че е избрала да си легне с някой. Просто на някои им стиска да правят това което наистина желаят и могат да живеят за момента, а други - не!!!

BABY_SEXY_GIRL
06-17-2005, 20:31
BABY_SEXY_GIRL и аз не те разбирам, аз не говорех за среща в смисъл на кафе и после в леглото, ами на някой купон, харесваш си някой чисто ФИСИЧЕСКИ, и просто се отдаваш на страстта... Тука отново има чувства, ти го харесваш, но няма любов... Незнам това ли те притеснява?!
Ще кажеш че никога не ти си е случвало да видиш примерно в дискотека или по улицата мъж/момче което страшно много да ти хареса на външен вид?и да те привлича сексуално?
Сега ще кажете ти защото си момче така говориш, ама вижте и Гостенка, и още няколко споделят моето мнение

Всеки с мнението си! За мен това си е подценяване на съмия себе си. Ако за теб е нормално малко момиче, тийнейджърка, да спи със всеки, който й хареса по купоните - ок, но за мен не е! Който ме разбрал, разбрал, аз най-добре си знам какво ми е мнението за тези неща :wink:

LetiCherry
06-17-2005, 22:17
Изцяло зависи от хората, местоположението им и не на последно място - количеството алкохол в кръвта, или в някои случаи - кръв в алкохола.. :D

Дам, така си е! Това с кръвта в алкохола е мои много любим лаф! :D Но иначе като се замисля, чак на първа среща не бих си легнала с някой, някаксе малко курвенско ми изглежда...но нещо не се знае. :wink:

GeRyTo
06-18-2005, 10:50
Не бих казала, че съм момиче с консервативни разбирания, даже напротив, но определено не одобрявам това да спиш с някого още от първата среща. Аз никога не бих го направила. 8)

MaRiYa_86
06-20-2005, 09:48
Аз това още не съм решила как да го наричам,но...момчетата,че почти винаги тва искат е ясно,но момичето,което го позволява или е "лекичко момиче" или няма никво достойнство и принципи.

InFaTuAtEd
08-18-2008, 12:28
против

Xrisenceto
08-18-2008, 14:14
Nikoga ne bih go napraila tfa...

pampers
08-18-2008, 14:33
емм ... и За и Против.. За защото някои пъти самата ситуация прави така че да се случи.. а от друга страна още не сте се опознали а у.. ама пък си е яко :-D :-D

SpOrTs_GiRl
08-18-2008, 14:34
Никога.

ninsy
08-18-2008, 14:37
Аз съм За :) по-принцип много си зависи от ситуацията но в някой случай само един поглед ми е достатъчен да знам,че искам да легна с дадения човек

purple__love
08-18-2008, 14:44
ami po princip sum protiv no imam priqteli...na koito to4no taka im zapo4na vruzkata...burna i dulga liubov...za6to ne?poqkoga imame nujda ot strastna romantika i ot ne6to neobmisleno....

theworldleader
08-18-2008, 14:47
По някога имаме нужда само от секс, удоволствие и кой от къде е, пък по някой път, така почва всичко. То си е до ситуацията, има хора, които с поглед подсказват желанията им и ако съвпадат...

elena333
08-18-2008, 15:30
hm mi ako e sled zdrastito, to e sreshta za i samo za seks, ma ako neshto si gukat zel den i vecherta gi prihvane neshto horata moge i vaobshte da ne etaka, vapreki che mai ne sam mnogo za
+1

Gam3 0v3r
08-18-2008, 17:47
Еми ко да кажа....значи лично според мене това момиче ще стане голяма курва,а за момчето ддз може би мо е било само за секса 8) :-o :-o

Bixel
08-18-2008, 17:51
E chak na 1va sreshta.
De da q znam Taq kva e shto e...
Ne moa si go naviram navsqkade q ....

x2 :grin:

glezan4e
08-18-2008, 18:07
правила съм го и смятам, че е нешо, което трябва да се пробва :-)
{ но след това няма втора среща.. просто секс за една нощ }

Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:09
правила съм го и смятам, че е нешо, което трябва да се пробва :-)
{ но след това няма втора среща.. просто секс за една нощ }
Не мисля,че за момиче е доста добре това.... ;) но евала се пак,че си признаваш... 8)

glezan4e
08-18-2008, 18:16
казах, че е нещо, което да се ПРОБВА, но НЕ и да се ПРАКТИКУВА

Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:18
казах, че е нещо, което да се ПРОБВА, но НЕ и да се ПРАКТИКУВА
Еми да де ... :) не ми се карай само казвам според мене за момиче какво е и ти права елава... 8) 8)
Не не го препоръчвам на момичетата :) :)

glezan4e
08-18-2008, 18:20
:-D :grin: :-D
за мен има няколко неща, които са задължителни в тоз живот.. и това за което говорим е едно от тях..

Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:21
:-D :grin: :-D
за мен има няколко неща, които са задължителни в тоз живот.. и това за което говорим е едно от тях..
хмм....права си 8)

Love0nlyMyself
08-18-2008, 19:39
тва е тъпо наа първата среща хората се пак за тва са създали 2ра :)

Amateur
08-18-2008, 19:46
Само курвите го правят! :D :D :D :D