.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен

среща...и веднага секс

Какво мислите за секса на първа среща?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    hm mi ako e sled zdrastito, to e sreshta za i samo za seks, ma ako neshto si gukat zel den i vecherta gi prihvane neshto horata moge i vaobshte da ne etaka, vapreki che mai ne sam mnogo za

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    мисля,че ще ми е трудно да преспя с някого още на първата среща....но ако страстите са адски силни...сигурно бих...зависи от ситуацията...ако наистина ме привлича тоя човек да...ама никога само,защото ми се е преебало

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ooo tFa e typo oshte na pyrvata sreshta da legnesh s nqkoi.. aZ sam protiv. E zavisi ako si nqkade na kupon i se napiesh i ne osyznavash kfo praish e dr. situaciq,no az sma protiv sex-a na pyrvata sreshta

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    Аз съм неутрален, защото всичко си зависи от ситуацията ... случи ми нещо по различно от първа среща ... но няма да се отклонявам от темата ... така че според мен може, даже може да е с много силни чуства

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    И ДА и НЕ !
    Значи понякога е по-добре да опознаеш даден човек..и тогава да се отдадете един на друг!
    Но после..като видиш някоя сладуранка и ти се иска да я вкараш в леглото без да си приказвате много много!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Прекъсване за реклама
    Еми, ако..незнам..може би не бих го направил, но може би Да. Ако наистина ми хареса и заслужва такова богатвство като МОЯ МЛОСТ
    Край на рекламата

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    E chak na 1va sreshta.
    De da q znam Taq kva e shto e...
    Ne moa si go naviram navsqkade q ....
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Ooo tFa e typo oshte na pyrvata sreshta da legnesh s nqkoi.. aZ sam protiv. E zavisi ako si nqkade na kupon i se napiesh i ne osyznavash kfo praish e dr. situaciq,no az sma protiv sex-a na pyrvata sreshta
    spodelqm tova mnenie-absolutno protiv

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    И ДА и НЕ !
    Значи понякога е по-добре да опознаеш даден човек..и тогава да се отдадете един на друг!
    Но после..като видиш някоя сладуранка и ти се иска да я вкараш в леглото без да си приказвате много много!!!
    az samo da ti kaja,4e nqma da legna s teb na purvata sre6ta!Forget,baby,ako iska6 tova 6te trqbva da si adski ubeditelen!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    zavisi ot atmosferata,4oveka i nastroenieto mi.ne sym spala s nqkoi taka ,no bih opitala

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

awe po princip 6tom ti se pravi sex nqa ni6tu lo6o i ot purvata sre6ta makar 4e malko takoa kurvensko mi zvu4i s izvinenie!E ako sum sigurna 4e ne e nekuv zarazen tam i ako mnogo go iskam moje!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    az sam napalno protiv za momi4e na 1va sre6ta
    ama za mom4e mi se struva ne6to normalno te si4kite sa takiva kato im se otdade vazmojnost i vednaga;}}}
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    аз съм ЗА стига да не е много грозна и я прасвам без да ми мигне окото а относно болеси и други има си претпазни мерки пък и ще е яка тръпка не да я лъжиш 5 месеца докат ти даде

Изцяло зависи от хората, местоположението им и не на последно място - количеството алкохол в кръвта, или в някои случаи - кръв в алкохола..

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Абе ква ситуация, кви пет лева!?!? Няма такива работи! Поне на първата среща трябва да си ги държите атрибутите в гащите! Извинете за грубия израз. Това на първата среща и секс е нещо като признание, че сексът за теб не е специално нещо и едва ли не пускаш на всеки срещнат (дори да не е така, такова е впечатлението).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Абе ква ситуация, кви пет лева!?!? Няма такива работи! Поне на първата среща трябва да си ги държите атрибутите в гащите! Извинете за грубия израз. Това на първата среща и секс е нещо като признание, че сексът за теб не е специално нещо и едва ли не пускаш на всеки срещнат (дори да не е така, такова е впечатлението).
    napylno sym syglasna...
    6tyah da se argumentiram, no zabravih
    ahm... ako dyrji6 na nqkoi i iska6 da byde6 pove4ko vreme s nego- n mi se vyarva da mu pusne6 na pyrvata ve4er...ne e logi4no, no e taka... ako nyakoi naistina mn ti haresva- prosto e bezumie da go vkara6 napravo v legloto... de a znam... zabravih kakvo iskah da kaja...
    kade sym =?
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    sofia
    towa mi "osiguri" 2 godishna vruzka s ve4e bivsheto gaje

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Абе ако ти се иска,що трябва да се правиш на недостъпен срамежливец,а???Друго е ако наистина сериозното ти мнение е "НЕ!",ама ако ще е заради единия правеж,по добре си се насладете един на друг,пък каквото ще да става!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

аз мисля 4е секса на първа сре6та е прибързан.все пак на 1 сре6та едва ли познаваме 4овека толкова добре 4е да стигнем толкова дале4.според мен за такова не6то трябва време..

Гостенка :P
    Guest
    Секса е удоволствие !!
    Не мисля че има нещо курвенско в това да преспиш с човек който ти харесва на първата среща...
    Курвите спят със всички.. не с тези които им харесват...
    Да не сте тръгнали да се жените че да трябва да се опознавате за да преспите с него..
    Айде по сериозно ..
    Не съм курва и нямам намерение да ставам, но мисля че пък факта че тряя се познавате изцяло за да спите е ебаааааааааааааахти глупостта...
    Или тук има много монахини или просто не знаете как да се забавалявате в това отношение...

Гостенчо :Р
    Guest
    Напълно съм съгласен с Гостенка и нейното мнение. Виж гостенка явно момичетат тук са на по-малко години и явно затова не намират нищо хубаво в това.
    Точно в секса за една нощ не ти трябва да го опознаваш... Всичко тогава е подчинено на първичния инстинкт. Примерно харесваш си нещо в него/нея и просто се привличате физически, това какво му е лошото да дръпнете един качествен секс отдаден изяло на емоциите.
    Няма нищо по хубаво от това... ти си се насладил на това което ти е харесало в нея и тя на това в теб. След това си казвате чао и остава един хубав спомен и за двама ви.
    А да не говорим че след такава нощ може да излезе и чудесна връзка.

Фен
    Град
    София
    На първата среща - много е възможно, особено, ако срещата е продължила повече от 2 часа.

Когато навлезеш в реалния живот и когато виждаш за колко малко време можеш да спечелиш и загубиш, то разбираш колко преходни са и човешките взаимоотношения. Затова - ако и тя и аз сме в такава атмосфера и с такова желание - разбира се, че да!

Ммм, не съм съгласна...не че съм консервативна, но е много пропаднало това да се пуснеш на някого още на 1 среща Това си е подценяване отвсякъде На тези срещи им се вика "кафе/среща с райбер"
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ммм, не съм съгласна...не че съм консервативна, но е много пропаднало това да се пуснеш на някого още на 1 среща Това си е подценяване отвсякъде На тези срещи им се вика "кафе/среща с райбер"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си