PDA

View Full Version : kak mojah da go napravq ..

06-15-2005, 15:57
zdraveite. moqt problem e sledniq sas segashnata mi priqtelka se poznavame ot 8-klas (sega sme 10), s neq se razbirah nai-dobre v klasa mi , posle stanahme nai-dobri priqteli i veche sme dvoika ot 8 meseca.adski mnogo q obicham i tq men. minalata sedmica reshihme da go napravim (na neq i e za purvi pyt) i vsichko okay , predrazpolojih q ala bala .. no ne mojah da si go vdigna za purvi put mi e. pochuvstvah se adski gadno , vse edno sum i razvalil purviq put znam che za momichetata e mnogo vajen i vinagi go pomnqt. vsushtnost mai ne iskam da mi reshite problemi, stanalot ostanalo , am prosto iskah da go spodelq s nqkoi , shtoto misulta, che "vylshebnata prikazka" , koqto momichetata mislqt che e purviq put se razvali za neq :(

nasty_baby
06-15-2005, 16:00
Ne se pritesnqvai tolkova!Tq sigurno te obi4a i 6te te razbere znae 4e ne si vinoven ti.Ne si razvalil "magiqta" na purviq put:)

06-15-2005, 16:02
Ne ste go napravili, tova ne e purviqt put ... :) vse pak stignali li ste do neshto drugo ... govorq za frenska lubov i t.n....na4in na kompensira :)

I osven tova ... moga da ti kaja da ne se ot4aivai! Kogato reshite pak da go napravite, postarai se da go napravish nezabravimo ... vulshebno za neq ... da go napravite taka, 4e da zabravite za neuspeshniq opit :)

МаRi
06-15-2005, 16:04
Не се от4аиваи.слу4ва се.може да се слу4и на всеки дори и на наи големия маистор в тази област..така 4е...гледаи напред и се постараи истинския първи път /за6тото онова не е било/ да бъде по-страхотен от всякога :)

bulgarche
06-15-2005, 18:30
К'во толкова бе? Споко...нали още и те обича..какво повече искаш...другияя път :)

e4o
06-15-2005, 18:37
sledva6tiq put 6te stane rabotata, samo ne se zduhvai, uspeh i na dvamata :) :wink:

one_touch
06-15-2005, 18:52
ne se ota4aivai.ne e tolkova vajen pyrviq pyt.az se opitvam da se setq pone datata.pyk i pyrviq pyt boli i ne e tolkova veselo.spoko.slu4va se.

sherry
06-15-2005, 20:05
мисля,че засега нищо не се е провалило,но ще се провали ако продължаваш да мислиш за случилото се.Така следващия път пак ще си притеснен и може да не станат работите.Все пак не си машина-може и такива неща да ти се случат.Спокойно,не вярвам момичето да е толкова разочаровано,от доста време сте заедно,предстои ви много време пред вас и това ще стане,не се притеснявай,може би точно там е проблема :wink:

06-15-2005, 23:29
Начи следващия път недей да мислиш, отдай се на инстинкта :wink: , като тръгнеш да мислиш за некви глупости и се притесняваш и сичко се преебава. Но да знаеш че не е лесно, един стар будист е казал "Когато гониш мислите, те идват двойно повече" :wink: . Абе да не ти пука и не мисли нали ти казах, и най вече не мисли неща от сорта на "дали ще се справя този път", "ами ако пак ми спадне"..... :wink:

Nasindo
06-16-2005, 09:09
ami az bih ti kazal 1no - tva e normalno... vse pak i e za pyrvi pat.. i tuka malko nervite sa v pove4ko taka 4e e normalno ...sledva6tiq pat vsi4ko 6te e OK....samo spoki4 ai...

GeRyTo
06-18-2005, 20:15
Пич, не се отчайваай :) Страхотно е това, че искаш да й направиш първия път незабравим и нещо наистина специално, но всъщност не е кой знае какво събитие (поне от моя гледна точка) и не мисля, че си я разочаровал или нещо такова. Напротив, така даже ще се искате повече и удоволствието ви ще е по голямо другия път. А ти бъди просто ти и не се стягай, за да се стегне малкия ти приятел :D Много добре го каза някой преди мен, все пак не е имало още първи път, той предстои, така че нищо не си развалил.
Айде успех :D 8)

06-18-2005, 21:02
Наистина не се отчайвай не е станало нещо непоправимо,следващия път ще сигурно бъде по-успешен!Пък и едва ли на нея и пука много,много,важното е че те обича и че ти я обичаш....така че горе главата и успех ледващия път!!! :lol:

6 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

MaRiYa_86
06-20-2005, 09:21
Аз мисля,че леко си се поизложил,защото я обичаш и си се притеснил :)
Според мен тва е проблема...Явно тя не е случайна и от притеснение :)
Успех следващият път и по-спокойно :)

BuJlDozeRa
04-28-2008, 14:10
Не се притеснявай човек на всеки може да се случи точно в най неподходящия момент а тя ше го забрави спокс ;)

krem4et0
04-28-2008, 14:11
BuJlDozeRa, престани да вадиш стари теми от прахта.