View Full Version : отказ за секс
aBeP4eTo
06-16-2005, 12:45
как бихте се почувствали ако искате да правите секс с някой и тактично да бъдете "резнати"?
Всъщност как ше реагирате?
sini4kata
06-16-2005, 12:48
gadni4ko bih se po4ustvala :oops: pove4e ne bih pitala sashtiq 4ovek ako toi sam ne kaje 4e iska.
flirty_girl
06-16-2005, 13:11
Ами зависи дали ходя с това момче или не. Но при всички положения би ми станало гадно, би ми се отразило и на самочувствието, а може би дори и отнощението ми към този човек ще се промени.
pinK_Baby
06-16-2005, 13:42
ми веднъж на приятеля ми му се спеше и аз му предложих нали...ама той каза,че не иска и като се замисля това нищо не промени...само един ден се чудех дали не е станало нещо,обаче той после ме убеди,че всичко си е наред,но просто тогава е бил уморен...така че един отказ от секс на гаджето ми за мен нищо не значи..и аз съм му отказвала и това не е променяло нищо...но ако стане системно тогава вече е време да се запиташ какво става...
Ами не може вечно да ти се иска,примерно ако си имаш проблеми или не си на кеф нещо(на мен още не ми се е случвало да не ми се прави секс,но все пак е възможно...),така че какво ненормално има.Вий ако някой постоянно ми отказва бих се отдръпнала,тъпичко е.
ProstoAz
06-16-2005, 14:56
Ми досега никога не ми се е случвало, а и дано не ми се случи.
Ще е ебаси срама. :shock:
Ammmm ko da vi kaja mom4etata mnoooo rqdko otkazvat sex :lol: Razbirase nali moje primerno ako te obi4a i hodite oba4e toi ne e gotov ili ne iska zaradi teb samata tva e drug vypros no togava bih se zamislila zashto a ina4e rqdko se slu4va e taka nqkoe mom4e da ti otkaje sex :lol: (tva go pravim nie momi4etata)
VirginPunk
06-16-2005, 16:16
hah vednaj mi se slu4i :roll: tragnax da mu puskam race i da go karam da xodim v spalnqta ama az si bqh qko piqna i toi vse ne ta ne. i na drugiq den kato me popita "abe milo nie s tebe koga 6te spim" 6tqh da umra ot smqh :lol: kazah mu 4e ne az se darpam i toi na drugiq den kak mi nalita6e ne e istina :roll:
bobbyggx
06-16-2005, 17:19
Колко ми бе забавно да прочета тази тема. Момчетата рядко отказвали секс, да бе, хубаво успокоение, наистина доста конфузна ситуация. Ако мъжът е уморен, просто ще е от долу и жената ще води снушението.
Stefka_st
06-16-2005, 19:32
Ами днес например приятелят ми ми отказа и на мен ми стана гадно, но после рабрах че това не значи нищо, защото на него му се спеше адски много. На мнение съм, че нищо няма да стане ако пнякога изтървете, но е вавно да не става често.
Ами на мен до сега не са ми отказвали секс и по принцип е малко вероятно да ми се случи :D , но ако все пак се случи нищо не би ми станало :) Който не ме харесва не ме заслужава :P
Desert Rose...
06-16-2005, 20:09
Ми как - ще се опитам да разбера,все пак и на мен не винаги ми се прави секс.В смисъл говоря при една сериозна връзка.Ако е за една нощ най-малкото не бих правила намеци,не ме привличат подобни експерименти.
Иначе досега не са ми отказвали :P .
Josefinne
06-16-2005, 22:26
AМи все пак ще се опитам да постигна своето , възбуждайки обекна на желанията, ако не може - скледващия път, ако няма изгледи за такива - сори , пич, ще кажа, ти губиш :twisted:
bobbyggx
06-16-2005, 23:28
Ами на мен до сега не са ми отказвали секс и по принцип е малко вероятно да ми се случи :D , но ако все пак се случи нищо не би ми станало :) Който не ме харесва не ме заслужава :P
Немога да спра да се смея, девойче, осъзнай се малко моля те. Това "...и попринцип е малко вероятно да ми се случи..." просто си е чиста лъжа, единсвеният начин, е да не правиш секс :?: За това е малко вероятно да ти откажат.
И това "Който не ме харесва не ме заслужава", направо, ми обраточките, чула, прочела, и незапомнила, и пишеш абсолютно безмислени, и много смешни глупости, ще ти напиша точният израз/цитат :arrow:
Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус.
Със здраве да си го ползваш.
Надявам се другият път да го използваш както трябва, и където трябва.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Не превръщайте темата в чат или в място за спорове и обиди. Ако имате нещо да си кажете използвайте ЛС! :wink:
Благодаря!
tedo_davis
06-17-2005, 04:25
mmmm nz ... :P
Ei ama t'va e super gadno - pravil sam go i to na bivsho gadje :P daje shtqhme da skusame zaradi tova 4e tq isakshe sex a az - ne ne ne i pak ne :P
mechokuh
06-17-2005, 06:53
в това няма нищо лошо...
LiNkiN4eTo
06-17-2005, 07:18
Преди няколко дни приятелят ми си поиска от мен , но аз не му дадох.Не че не исках , напротив имах голямо желание , но просто обстановката не беше подходяща (малко претенциозно) пък и родителите му можеха да се върнат.За мен това не беше нищо сериозно , просто не беше момента.Не знам точно какво мисли той за това , но според мен няма основания за напрежение във връзката ни.И това ще се случи рано или късно.
Иначе и на мен са ми отказвали :? но тогава не ходех с това момче и той знаеше че няма да има нищо повече от секс , сигурно затова ми отказа :roll:
bulgarche
06-17-2005, 13:58
Ем...с едно момиче (тя и е лелка де :) ), че аз я "пробвах" но тя отказа. И след месец пак, но пак без резултат и аз я зарязах. Уж много се обичаме, ала бала...пък..незнам...пък и тя е на 19 в момента :) Незнам защо така....просто като тръгна към "онова място" и се гърпаше
Много сте активни напоследък ;-)!
Отказът е нормален, особено ако любовта е много силна и ...още повече, ако умората е още по-силна ;-)!
... или разбира се при пълната противоположност на горенаписаното...
И сега за тези, които не разраха какво написах отгоре:
Да ти откажат - има причини, ако го/я обичаш разбери какви са и не го повтаряй ;-)!
CRaZy_IKT
06-17-2005, 14:12
I az taka mislq.Ama v kraina smetka SExa ne e vsichko ;)
дамз..на мен съ6то би ми станало гадно и би ми се отразило на само4увствието ;) кофти
BABY_SEXY_GIRL
06-17-2005, 20:49
Хм, малко е възможно точно момче да откаже на момиче за секс, но аз си пиша с един пич, който го е правил и ми разказа колко се е шашнало момичето като й е отказал, а той си е сладък де :D
Не мисля, че би ми се наложило да се моля, а и не мисля, че би ми се отказало, момчетата какво ли не правят за секс :lol:
Който не ме харесва не ме заслужава :P
Както винаги, съм съгласна с моята сис.. :D До сега никой не ми е отказвал. Само аз съм отказвала.
Еййй, голема работа, на мен са ми отказвали веднъж и аз съм отказвал 3-4 пъти...
1 - Имах гадже, а една курва ме издърпа в кенефа на един РД
2 - Бях уморен след 3 дневна екскурзия, 48 човека в автобуса, няма баня посред жарко лято, а тя искаше секс още на автогарата...
3 - бях си пукнал 3 ребра и не можех да мръдна, а за секс и дума да не става ;)
Ми двапъти са ми отказвали на наистина сериозните предложения ... и после това момиче само дойде при мен да иска секс ... така че ... :) :) :)
А иначе, аз съм отказвал 3 пъти ... :)
как бихте се почувствали ако искате да правите секс с някой и тактично да бъдете "резнати"?
Всъщност как ше реагирате?
Зависи кой е точно този 'някой',който ми отказва и колко/как точно тактично ми отказва :wink: ..от такива неща зависи реакцията ми.
Но по принцип е супер нормално да откажеш секс.Просто има моменти ,в които нещо не ти се прави поради някакви си причини..все едно да ти се яде непрекъснато или да ти се спи непрекъснато(понякога не ти се яде или не ти се спи ),просто понякога психически и физически нямаш нужда от нещо или има някаква причина да нямаш желание да правиш нещо.
Tova veche e naistina gadno,ama mnogo gadno.A ako na men se sluchi neznam tochno kak shte reagiram.Moje bi polojenieto mi shte e po-dobro,ako hodq sas tozi chovek.A veche ako ne sme zaedno,togava naistina shte potana edva li ne vav zemqta ot sram. :(
VirginPunk
06-19-2005, 12:51
абе...фсъщност не е толкова
страшно колкото си го мислех :wink:
MaRiYa_86
06-20-2005, 09:15
Едва ли има смисъл аз да отговарям тук,но ще го направя...Не съм изпитвала това чувство...От много сълго време съм с едно момче и ние се усещаме.Знаем кога и какво искаме :)
BuJlDozeRa
04-28-2008, 14:12
Незнам не съм пробвал но може би на средно ниво какво ли не може да се помисли ;)
Maafaka davai sledvashtata