PDA

View Full Version : Слагане на презерватив при необразян, съвет?

Alexandur666
06-17-2005, 17:36
Момчета, я кажете тия дето не се образяне, като си слагате презерватив "забелвате" ли главичката или директно?

pinK_Baby
06-17-2005, 20:55
много ясно,че се "забелва" :shock: не съм момче ама...

Bimper-ska
06-17-2005, 21:53
И притискаш "резервоарчето" най-отпред, дааамм. Абе вас в училище не са ли ви учили как се слага презерватив??? Нас да.

WaKo
06-17-2005, 22:19
то не е нуйно да са те учили - във всяка кутийка на която и да е марка има листче с инструкции как се слага презерватив

06-17-2005, 22:49
айде кажете как се слага с подробности де!!! и аз незнам как точно :(((

WaKo
06-18-2005, 13:16
Еми как - изваждаш презерватива от опаковката като гледаш да не дърпаш много или пък със зъби или нокти да я разкъсваш, за да не повредиш презерватива. После дърпаш кожичкара на оная ти работа назад, така че главата да остане гола. После хващаш с показалеца и средния пръст на едната ръка резервоарчето на презерватива и го притискаш, за да няма въздух вътре и поставяш презервтива на върха на главичката. Докато държиш резервоарчето с едната ръка започваш да разгъваш презерватива надолу по дължината на оная ти работа с другата ръка. Като се развие целия презерватив или ти стигне до края на оная ти работа спираш да развиваш, пускаш резервоарчето и почваш да "работиш"

Alaxandur666
06-18-2005, 16:43
Ами вас като опънете кожичката, не ви ли стяга когато ви е надървен?

WaKo
06-18-2005, 18:08

Kakvo da stqga ?

не искам да си кажа името
02-15-2006, 16:36
много ясно,че се "забелва" :shock: не съм момче ама...

Uraken
02-15-2006, 17:05
И притискаш "резервоарчето" най-отпред, дааамм. Абе вас в училище не са ли ви учили как се слага презерватив??? Нас да.

nas ne Hubu 4e moito 4ove4e e spec :D

ImaNewbie
02-15-2006, 17:11

Kakvo da stqga ?
тениската да ти стяга - ми на пишката да ти стяга бе пич :)

machoka
02-15-2006, 19:31
не е нормално да ти стяга..
отиди на лекар...

може да е фимоза някаква или абе отиди на лекар...

Ако е в 'началото на творческия си период' е напълно нормално.. С времето се разтяга кожичката и става по-удобно и приятно забелването до край.

Моят съвет към автора е да забелва по-често, да го пробва и когато мастурбира за да свикне члена и да се 'разтегне' малко, както вече споменах.

XePouH
02-15-2006, 20:03
Еми как - изваждаш презерватива от опаковката като гледаш да не дърпаш много или пък със зъби или нокти да я разкъсваш, за да не повредиш презерватива. После дърпаш кожичкара на оная ти работа назад, така че главата да остане гола. После хващаш с показалеца и средния пръст на едната ръка резервоарчето на презерватива и го притискаш, за да няма въздух вътре и поставяш презервтива на върха на главичката. Докато държиш резервоарчето с едната ръка започваш да разгъваш презерватива надолу по дължината на оная ти работа с другата ръка. Като се развие целия презерватив или ти стигне до края на оная ти работа спираш да развиваш, пускаш резервоарчето и почваш да "работиш"

LiLeNcEtOoO
02-15-2006, 20:21
т. 2 от правилата!
.: machoka :.

Cha0
02-17-2006, 00:49
не е нормално да ти стяга..
отиди на лекар...

може да е фимоза някаква или абе отиди на лекар...
Айде пак на лекар.Ако всички ходеха на лекар като им кажете от тука лекарите щяха да са най-богатите и най-посещаваните хора в света.Не сте ли се замисляли че просто може да си взема малки на размер презервативи и на мен някои презервативи ми стягат. Отиваш казваш в аптеката да ти дадат друг размер и си ти човека

05-12-2006, 08:55

Kakvo da stqga ?
а не ви ли се е случвало да не иска да се развие както трябва или да се развие само до половината!при мене често се случва накрая вече някак си да се застъпва то и аз не знам кво точно става но гадното е че така се получава че има някъв луфт и така е много по нестойчив!

06-10-2007, 15:53
смени марката!

krem4et0
06-11-2007, 07:23
Аз не съм добре явно с очите, ама моето гадже не е обрязан и не виждам да си придърпва нешщо надолу, когато слага презерватив. нещо повече-аз му го слагам понякога и не го правя. И то какво да дърпа като е възбуден до пръсване!

cool9412
02-23-2009, 05:38
emi mislq 4e vseki trqbva da znae kak se slaga prezarvativ :razz: :D :D
8) :D a za temata ..... za6to nikoi me e kazal kolko vida prezarvativ ima
i koi e po dobre da ispolzvame az moga da vi kaja ima dva vida grapav i obiknoven ako iska6 jenata da ima po golqm orgazam zna4i trqbva da izpolzva6 grapav no moje i normalen :) :P

hahavteen
02-23-2009, 12:20
Темата е от 2005 :?