View Full Version : Boli li parviq p1t,kogato momi4eto pravi sex???
kuklata_bg
06-20-2005, 15:19
Moqta nai dobra priqtelka,spa s mom4e za pr1v p1t i mi opisa stra6nata bolka,koqto e izpitala po vreme na sex :roll: !Imam priqtel s koito sum dosta vreme zaedno,nqkolko meseca i s nego re6ihme da pravim sex!vie kakvo 6te me posavetvate,mnogo go obi4am i iskam da go napravq s nego,iskam toi da mi bade parviqt,no sled tezi razkazi ne priqtelkite mi,mnogo se upla6ih i ne znam kakvo da pravq :( !Bolkata naistina li e tolkova silna,4e 4ak da ne moje6 da varvi6 i da sedi6 :?: ?Molq nqkoi s pove4e opit,da mi razkaje kak e bilo parviq p1t,za6toto az s1m nap1lno bezopitna!Blagodarq vi predvaritelno!
WwanAdoO
06-20-2005, 15:35
Tolkova e golqma 4e napravo 6te umre6.... :D gluposti...twa ne e verno to si zavisi ot 4oveka plus twa kvo kat boli...nali vse nqkoga 6te te bodnat...xexe :D
no comment
06-20-2005, 15:46
Хиляди такива теми всеки ден...Хиляди подобни оплаквания...Хиляди главоболия на модернаторите...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=10957&highlight=pyrviq+pyt
Glei sq macka seki e endividualen - neq moje da e bolqlo - men me bolq zavsem malko za okolo...506 sekundi! Tai che az go schitam se edno ne me e bolqlo! Ne se pritesnqvai no nai vajnoto e da si mn vlajna kogato go pravish shtot inache shte ima poveche tarkane i poveche bolka...gledai da e s nqkoi po opiten ot teb te shte znaqt kakvo da pravqt!
miloto_girl_4e
06-20-2005, 17:44
vij sega,macka,pri vseki e razli4no ..
tvoira friend-ka moje da q e bolqlo mnogo(sumnqvam se da q e bolqlo 4ak tolkoz mnogo,kolkoto ti kazva :shock: ) a teb da te boli super malko,ta daje da ne te boli ..
ako si spokoina,ako si uverena v tova,koeto pravi6,ako naistina go iska6 i ako se otpusne6 i se otdade6 na momenta - OBE6TAVAM TI nqma da boli :!: :!: :!:
pinK_Baby
06-20-2005, 17:48
виж наистина при всеки е индивидуално...зависи от много неща...доколко си готова...той как се отнася към теб дали е достатъчно нежен и внимателен...зависи си индивидуално и от дебелината на девствената ципа...от това колко си възбудена и съответно влажна....болката не е чак толкова голямо,но пак ти казвам така беше при мен пък и абсолютно си заслужава....а това че те боляло докато седиш може би има нещо вярно...мен на другия ден ме болеше точно все едно имам мускулна треска от това,че съм карала колело и седалката дето ми е обивала ама мина....сега съм жива и здрава хехе така че не се шашкай :)
Ani_girl
06-29-2005, 04:44
ne se plashi ot razkaza na tvoita priqtelka neq moje da q e bolqlo shtoto gadjeto i e bil malko po grug a i ot samiq organizam :lol: ako mom4eto e po nejno i si razbira ot rabotata nqma da te boli tolkova :) :lol: :lol: :o mojebi tozi vid bolka 6te ti haresa 6tom se obi4aite peobvai nqma da sujalqvash :oops: uspeh dano da ne te boli mnogo :))
problemniq
06-29-2005, 05:46
ne se plashi ot razkaza na tvoita priqtelka neq moje da q e bolqlo shtoto gadjeto i e bil malko po grug a i ot samiq organizam :lol: ako mom4eto e po nejno i si razbira ot rabotata nqma da te boli tolkova :) :lol: :lol: :o mojebi tozi vid bolka 6te ti haresa 6tom se obi4aite peobvai nqma da sujalqvash :oops: uspeh dano da ne te boli mnogo :))Ще му кажеш по внимателно или нещо от сорта.
Зависи от мъжа ти до колко ще бъде внимателен, щото ако почне да те треска директно мноо ясно че ще те протрие отвътре :wink: , но дори и да е нежен тва си е едно сериозно разширение и след тва наистина ще те боли като сядаш един ден и ще имаш странно чувство между краката няколко седмици ама после.... :twisted: . Тъжно е но тва е нещо което всяко момиче трябва да изтърпи :D така че горе главата всички са минали под ножа :wink: .
Първия път боли, ама при всяко момиче е различно. Мен ме боля, ама ми мина и нямаше такива неща от рода на не мога да ходя и т.н. Тече ми кръв няколко дена, ама нищо сериозно. Важно е момчето да е опитно или поне внимателно. И да знаеш, че ако си мислиш колко много те боли и се страхуваш, най-вероятно наистина ще те боли. Така че просто се отпусни, не се притеснявай. И го направете, когато си максимално възбудена и мокра. И когато почувстваш, че го искаш. Не се притеснявай от болката, не всички ги боли. Най-важното е да не се страхуваш и да не се притесняваш, тогава със сигурност ще те боли.
THE_GANGSTA_GIRL
06-29-2005, 19:23
Твойта приятелка най-вероятно е преувеличила леко! Мене изобщо не ме болеше! Почти всички момичета с които съм говорила също не ги е боляло особенно! Наистина при всеки е различно, но за да мине по възможно най-добрия начин трябва да се отпуснеш, не мисли за това дали ще те боли или не, не се напрягай и притеснявай. И да те заболи малко не е болка за умиране. Твоят приятел просто трябва да е внимателен и ти да го напътстваш как точно да го прави, дали да е по-бавно, дали да спре за малко! Спокойно не се притеснявай всичко ще бъде наред! :wink:
nasty_baby
06-29-2005, 19:39
ami 4esno kazano za vsqko momi4e e razli4no puk i zavisi ot dosta ne6ta qvno priqtelkata ti ne e bila dostatu4no navlajnena ili lubovnata igra ne e bila dulga ili puk e bila dosta tqsna, :roll: no ne se pla6i redki sa slu4aite v koito mn boli az puk imam priqtelka koqto gadjeto i si pomisli 4e go e izlugala 4e e devstvena poneje ne q bolqlo i ne e kurvqla :?
taka 4e spoks :)
lubimata93
11-28-2009, 20:45
da
СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ СПРИ
CrAzYyYy
11-28-2009, 21:01
Епа като те е страх иди у манастир и си остани "ЧИСТА" :D
По темата.. Ами при всеки е индивидуално, темите са много, Въпросите едни и същи! Пробвай... Направи го щом искате.. До сега не се е чуло някой да е умрял от точно тази болка... (Поне аз не знам за такъв случай!) Направете си го както му е реда всичко ще мине добре! :)
Такова обяснение от мен е рядко срещано.. И мандарината спрях да си беля заради теб.. :shock: ..НАПРАВИ ГО!
Кой измъкна тема от 2005-та година ?!?